Orijinalini görmek için tıklayınız : felsefi yaklaşımlar

izmirksk
19.01.2006, 15:44
mizahtürk.com da gördüm ve paylaşmak istedim
KLASİK TEPKİ: "Sıraya geç kardeşim"

NEOKLASİK TEPKİ: "Şeker kardeşim sıraya geçiver"

REALİST TEPKİ: "Sıra var"

SURREALİST TEPKİ: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"

ROMANTİK TEPKİ: "Beyefendi galiba sırayı görmediniz"

NATURALİST TEPKİ: "Sırana geç"

MODERN TEPKİ: "Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa da"

POST-MODERN: "Sırana geç lan ayı!"

UZLASIMCI: "Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi"

DEVRİMCİ: "Alt yapı sorunları çozülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek"

KADERCİ: "iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür"

FELSEFECİ (septik-kuşkucu): "Ön ve arka kavramları gorecelidir.O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir"

KANT'CI: "Efendim algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa,adam yok olur"

KOTÜMSER VAROLUŞCU: "Herkes bir gun ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin. Bir gün o adamda ölecek"

İYİMSER VAROLUŞCU: "Sıkmayın canınızı,su anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor"

HUMANİST: "İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince,aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz."

foodal
19.01.2006, 15:51
"Pardon, sıra vardı ama..." derdim galiba. iyimserle romantik karışımı oldu galiba:yamukgul: Ama bu gibi durumlarda zaten senden önce başkaları klasik tepkiler verdiği için bazen bizim de söylememize gerek kalmıyor. Bir de sıra psikolojisinde beklerken, adamın işi çıkar, "ben hemen gelicem, bak sen önümdesin, bu kardeş de arkamda ona göre" der ve gider...geldiğinde "ben burdaydım, bak bunlar şahit" der...:komik

izmirksk
19.01.2006, 15:56
evet
kimi zamanda sıradasındır biri gelir sırayı ihlal eder herkes kısık sesle konuşur .dedikodu mahiyetinde:p
sonra bir kahraman çıkıp lütfen sıraya geçermisiniz deyince herkesden sesler yükselmeye başlar grup psikolojisi ile herkes cesaretlenir ve o kişi muhtemelen geri çelkilir
yada ya ben önceden gelmiştim şunlar eksikti veya bir şey söyleyip çıkacağım der:p