Orijinalini görmek için tıklayınız : UNICEF Fotoğrafı
xraymen65 20.12.2007, 06:31 UNICEF 2007 nin fotoğraflarını seçti.40 yaşındaki Afganistanlı ile 11 yaşındaki eşi ilk sırayı alan fotoğraflardan:) Ne diyelim hala şeriatı laik rejimlere karşı savunanlara bu fotoğraf herşeyi anlatıyordur.Çocukluğunu yaşayamadan hayatın zor sorumluluklarını alan küçük bir kız:yapmabe
aydıner32 20.12.2007, 08:46 rezalet.
RaP_erdinc 20.12.2007, 09:51 Olmaz böle şey...:@:@
alevi_che 20.12.2007, 11:50 Şeriat'ı bir resimle özetlemişler...
lafa gelince bunlar dinden, namustan, temizlikten söz ederler.. ama torunu yaşındaki çocuklarla evlenecek kadar da şerefsiz olduklarının farkına varmazlar ne hikmetse... pess valla.. kepazelik..
bellatrix62 20.12.2007, 12:37 nerde islam baskısı varsa orda rezillik en öndedir..,
islam ülkelerinin hali ortada en fakirler en ezilenler insan haklarının en fazla ihlal edildiği ülkeler yine islam ülkeleridir..
cünkü islamcılar dini nasıl yaşayacağını bilmiyorlar..
resimde herşeyi güzel bir şekilde anlatıyor.hadi bakalım türkiyede ki şeriatçılar alın size begendiğiniz düzen..bunumu istiyorsunuz..istiyorsanız bu ülkeyi terk edin bu ülkeye sonsuza kadar şeriat gelemez.!!
tek kelimeyle utanç verici....
onur melis 20.12.2007, 14:21 yılın resmi deyil yılın rezilliyidir bu
Allaha inanıyorlar ama Allah tan hiç korkmuyorlar.
nasıl Allah inancı var bunlarda insan karım diye yanında dolaştırmaktan utanır ya. gerçi bunlarda normal bişey bu olaylar
nihallll 20.12.2007, 15:58 sapıklıktan başka bir şey değil bu ya (40-11)tam anlamıyla rezalet:cursing:
birde islam önceleri kızlarını mezara diri diri gömenlerden bahsediyorlar. peki kızlarını mezara diri diri gömenlerle ne farkı var allah aşkına??? allah belasını versin bu düşüncede olanların!. tepem attı bayram bayram!
horasan66 20.12.2007, 16:23 İslamdan bahsederler müslümanlıktan bahsederler gel gör ki en usta oldukları islamı kullanarak onun arkasına sığınarak bu kadar adileşmektir. islam bilmeyenin ellerinde nasılda kötü kullanılıyor. yazıklar olsun ne deyim
Bu rezalete yorum bie yapamıyorum.Nasıl bir insanlık nasıl bir vicdan bu yaa...
resmi görünce gözlerime inanmadım alalh hiçmi o adamın yüzüne elini beynine inasalıgı yüregine merhameti ruhunda imanı sokmamış bide müslümanlıktan bahsederler allahım ne rezaletliktir bunlar gibileri alalhtan korkuları kuldanda utanmaşarı olmayan insnalardır
sana teşekür ederim cihan bu resim için
MehmetBaran 20.12.2007, 20:46 Arkadaşlar bizim ülkemizin yolu da burdan geçiyor işte... Ben ne din adamları gördüm tek amaçları cinsellik olan...
Dini uçkuru için alet eden bir rejim sadece islam da var... Kadını sadece mal gibi görüp kullanan, ona hiçbir hak tanımayan tek rejim de budur... Bu resimde gördüğünüz binlerce örnekten sadece bir tanesi...
Tepkinizi doğru yerde doğru hedeflere yönlendirin...
utanmadan çocuğu yaşında eş almış hemde 11 yaşında. tuhh suratına bu insan olamaz başka bir şey demiyorum.yazıklar olsun o daha çocuk ya sübyan sabi.kahretsin böylesi adamları ipte sallandıracan
nesrinsir 20.12.2007, 22:17 arkadaşlar bu kadar şaşırmanıza da ben şaşırdım.Yapmayın nerede yaşıyoruz biz...
güneydoğuda bunun aynı olan hatta daha kötü durumlar var.
UNİCEF yayınladı bu fotoğrafı ama bizim ülkemizde daha iğrenç durumlar gözlerimizin önünde oluyor.Kınamanızı anlıyorum ama şaşırmayın
Siz de elinizi taşın altına koyun
Olacak olan o dur ne olacak şeriatın ayak bastığı topraklarda bunlar çok normal.
Kahrolsun şeriat!
yozgatlı 21.12.2007, 00:15 fazla yoruma gerek bile yok tam bir rezillik....
yaralı gölge 21.12.2007, 14:18 fazla yoruma gerek bile yok tam bir rezillik....
KATILIYOM KARDEŞ İM ALİSANA REZİLLİK HEM DE TAM REZİLLİK:red_india
RaP_erdinc 21.12.2007, 14:44 işte....:sad:
c.yaylali 30.12.2007, 14:30 inanılmaz birşey yaaa
|