Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbulda Devrimcilere Saldiri

Alevi_cocuk
17.04.2005, 09:32
Arkadaşlar yaşanan provokasyonlardan dolayı Türkiye zor dönemlerden geçiyor geçmeside gerekiyor Trabzonda sustuk ikinci sefer Trabzonda yine sustuk Sivasta sustuk ve 15 nisan Bağcılar 2 emep üyesine yaklaşık 40 kişilik bir grup saldırdı .
Büyük bir kaos yaşanmış olayda 14 kişi tutuklanmış saldırıya uğrayanlar halen içeride fakat saldırı yapanlar çıktı .
Türkiyede yaşanan pravokasyonlara bir yenisi daha eklendi işte, Ortalık çok karıştı arkadaşlar..

Hayattan Tokat yiye yiye Hayata Tokat Atmayı Öğrendik.
B@RI$...

Ceyhun
02.07.2005, 18:40
Faşolara dur demesini elbette halk bilecektir. Solcu, ilerici, demokrat kesimler üzerine yoğunlaşan bu tür saldırıları kınıyorum.

hasan1
31.10.2005, 10:34
slm fasolari kimse durduramaz fasolar anca kendiler isterse dururlar
onlarin kaninda var barbarlik tipki hitler almanyasinin nazistlerigibi
halk durdursaydi denizler mahirler ibolar yusuflar nice leri durduramadilar

izmirksk
31.10.2005, 15:59
faşoları kimse durduramaz demek faşizmin istediği noktaya gelmektir.
yok öyle yağma .faşizme bu kıyak yapmak olur.onların istediğide bu.
onların örgütlü olması, yani teşkilatlı bir yapıya sahip olmaları, daha rahat ve daha organize hareket etmelerini sağlıyor.(statükodan beslenmeleride cabası)
devrimcilerin yılmaması gerekiyor.
en azından ben yılmam

lostsoul
05.11.2005, 18:31
izmirksk sana tamamen katılıyorum bizim daha da iyi örgütlenmemiz lazım meydanlara sığmayarak olacaktır bu iş.Onlar kim ki durdurulamayacak hepsi korkağın teki konu yazısında da açık bir şeklde belirtilmiş 2 kişiye anca 40 kişi saldırabilecek kapasitedeler.Akllarına ve bilgilerine güvenemiyorlar onun için şiddete yönleniyorlar .

kam
10.11.2005, 21:18
devrimcilerde hiç mi hata yok devrimci maskesi altındaki IRKÇI KÜRTLERE DESTEK VERMEK TÜRKİYEDEKİ SOLUN SONUNU GETİRİYOR

Yakapınarlı
10.11.2005, 21:22
slm fasolari kimse durduramaz fasolar anca kendiler isterse dururlar
onlarin kaninda var barbarlik tipki hitler almanyasinin nazistlerigibi
halk durdursaydi denizler mahirler ibolar yusuflar nice leri durduramadilar
faşistleri kimse durduramaz demek tüm bu olanları kabullenmek anlamına gelir.belki de nice denizler mahirler gelip geçecek ama sonunda onları durduracağız bu sessizlik bozulacak.

CeZaM
10.11.2005, 21:43
devrimcilerde hiç mi hata yok devrimci maskesi altındaki IRKÇI KÜRTLERE DESTEK VERMEK TÜRKİYEDEKİ SOLUN SONUNU GETİRİYOR
Kendini solcu olarak nitelendiren insanlar kendilerini ne kadar sorgulayabilmislerdir? sol siyaseti halkin sorunlarina ne kadar pozitif yaklasmistir? Sahsen her türlü irk temeline dayali olan düsünce sisteminden uzak birisiyim! kimilerinin CHP'nin sol görüslü oldugunu düsünsede CHP alevileri potansiyel oy verici konumunda görmüstür. Bunu ister kabul edin ister etmeyin. Alevilerin sorunlarina ne gibi katki sunmustur ki (alevilere yapilan katliamlarin sorgucusu olmustur? hani nerde madimak'in sorumlulari? ve daha niceleri) CHP'ye alevi kardeslerimiz oy veriyor. Tabi bu kisilerin kendilerini ilgilendiren bir durumdur. Ben genel olarak söylüyorum. Fakat sol kesim 80 li yillardan günümüze kadar gelinceye kadar halkin tabanindan uzaklasmis ne yazikki bu bir gercektir. Zamaninda sol kesimin almis oldugu oy oranlarina bakim bir de simdiye. Resmiyette dislanan ve dili yok sayilan bir kesimi savunan insanlari irkci olarak kimsenin tanimlamaya hakki yok Bu halk hangisi olursa olsun fark etmez. Durumlara ufuklarimizi genisleterek bakmanin zamani geldide geciyor.

izmirksk
10.11.2005, 21:49
Kendini solcu olarak nitelendiren insanlar kendilerini ne kadar sorgulayabilmislerdir? sol siyaseti halkin sorunlarina ne kadar pozitif yaklasmistir? Sahsen her türlü irk temeline dayali olan düsünce sisteminden uzak birisiyim! kimilerinin CHP'nin sol görüslü oldugunu düsünsede CHP alevileri potansiyel oy verici konumunda görmüstür. Bunu ister kabul edin ister etmeyin. Alevilerin sorunlarina ne gibi katki sunmustur ki (alevilere yapilan katliamlarin sorgucusu olmustur? hani nerde madimak'in sorumlulari? ve daha niceleri) CHP'ye alevi kardeslerimiz oy veriyor. Tabi bu kisilerin kendilerini ilgilendiren bir durumdur. Ben genel olarak söylüyorum. Fakat sol kesim 80 li yillardan günümüze kadar gelinceye kadar halkin tabanindan uzaklasmis ne yazikki bu bir gercektir. Zamaninda sol kesimin almis oldugu oy oranlarina bakim bir de simdiye. Resmiyette dislanan ve dili yok sayilan bir kesimi savunan insanlari irkci olarak kimsenin tanimlamaya hakki yok Bu halk hangisi olursa olsun fark etmez. Durumlara ufuklarimizi genisleterek bakmanin zamani geldide geciyor.
sana katılıyorum solcular ırkçı olmaz ve hele kendi yurtlarındaki insanları ırkından ayırmak bir yana onlara sahip çıkar.
ben uzunca bir dönem chp gençlik kollarında çalışmıştım kürtleri dışlayan bu tutum benide rahatsız etmişti
eğer sol(burada sol derken kimleri kastetiğim anlaşılıyordur sanırım gerçek solu kastetmiyorum) kürtleri dışlamasa idi bugün çok daha kuvvetli idi.

XaLo
13.11.2005, 20:40
Eger vatanini , bayragini sevmek fasistlikse ben de fasistim .Bu ulkede bayragi yakan , askere kursun , vatani bolmeye calisanlar bitek sizin gözünüzde fasist degil galiba .

izmirksk
13.11.2005, 22:47
Eger vatanini , bayragini sevmek fasistlikse ben de fasistim ..
faşizmin tanımını bilmen lazım bilmiyorsan araştır, öğren.öğrendikten sonra kontrol et, o tanım sana uyuyorsa kendine faşist diyebilirsin.bize de ondan sonra sana faşist demek düşer.

Ceyhun
13.11.2005, 23:05
Eger vatanini , bayragini sevmek fasistlikse ben de fasistim .Bu ulkede bayragi yakan , askere kursun , vatani bolmeye calisanlar bitek sizin gözünüzde fasist degil galiba .

?????

Ne diyorsun arkadaşım? Kim bayrak yakmış? Kim askere kurşun sıkmış? Bağcılar'da faşistler tarafından kaçırılan EMEP'li gençler mi? Sen faşist olacaksan ol. Bahane arama.

kam
14.11.2005, 22:35
acı ama gercek sol ayrılıkcı etnik milliyetçi kürtlere yataklık yaptıkca dipten çıkamaz

Ceyhun
14.11.2005, 22:55
acı ama gercek sol ayrılıkcı etnik milliyetçi kürtlere yataklık yaptıkca dipten çıkamaz

solun milliyetçilere yataklık yaptığı falan yok.

Asya
14.11.2005, 23:02
Konu yine kürt meselesine giriyo.Türkiyedeki tek sorun kürtler degil.Cogu fasistlerde her olayi kürt meselesiyle bagdastirip örtmek istiyor.

kam
14.11.2005, 23:19
tüm sol partilerin emperyalizmin maşası etnik milliyetçi faşist kürtlerin davalarında omuz verdikleri göz kırpdıklarının farkındayız malesef sol partiler kürtçülük yapmaktadır ne yazık ki.......

Ceyhun
14.11.2005, 23:30
tüm sol partilerin emperyalizmin maşası etnik milliyetçi faşist kürtlerin davalarında omuz verdikleri göz kırpdıklarının farkındayız malesef sol partiler kürtçülük yapmaktadır ne yazık ki.......

:) Heralde sizin istemediğiniz şekilde politika yapanların tamamı Kürtçülük yapıyor. Hatta ben düşünüyorum da bazen MHP vb dışındaki (neydi ona benzer Nihal Atsızcılar falan var) tüm siyasi görüşler şöyle veya Kürtçülerle işbirliği halindeler. Hani Hitler zamanında NAZİ PARTİSİ'ne katılmayanların ya yahudi, ya da yahudi hayranı ilan edildiği gibi birşey bu da. Aynen ona benzettim.

kam
14.11.2005, 23:36
gerçekler acı veriyor değil mi olayları iyi analiz etmek gerekir ülke hızla iç savaşa gidiyor faşist kürtler ya cahil yada hayin solculara düşen görev sol maskesi altına gizlenen etnik milliyetçi kürtleri bertaraf etmekdir

onurtt
15.11.2005, 00:05
gerçekler acı veriyor değil mi olayları iyi analiz etmek gerekir ülke hızla iç savaşa gidiyor faşist kürtler ya cahil yada hayin solculara düşen görev sol maskesi altına gizlenen etnik milliyetçi kürtleri bertaraf etmekdir

memleket nere?merak ettimde mümkünse ilçe de?

Geçmiş mesajlarını okudum da Kürtlük ile ilgili mesajları sadece yanıtlıyorsun..Aleviyim demişsin diğer konulara da bir el atda bilgi dağarcığımız genişlesin Alevilik hakkında...

Ceyhun
15.11.2005, 01:31

Ağır ol bakalım. Kürtler, solcular falan filan. Bir toplumu hainlikle falan itham etme. Sözlerinde dikkatli ol. Asıl bu tür sağı solu hain ilan edenler yüzünden memleket iç savaşa gider gitse gitse.

Candacan
15.11.2005, 01:33

Bu ülkede faşist çok. Bir de sen faşist ol. Bu forumda da olsa senin faşist olma hakkın var. Yeterki bunu alevilik adına yapma. Bizimde faşizmle,faşistlerle mücadele hakkımız var. Bu ülkede öyle onurlu mücadeleler verildi ki,daha da verilecek. Mücadelenin yoğun olduğu her dönemde faşistler durduruldu. Sanmayın ki gene durdurulmayacak.

Ama ne yazık ki, öncelikle kendini solcu sanan ırkçılarla, milliyetçilerle mücadele etmemiz gerekiyor. Bu mücadelenin kazanıldığı gün... İşte siz o zaman göreceksiniz, her şeyin nasıl değiştiğini.

eerkan82
15.11.2005, 08:09
solcu, demokrat olarak neler yapıyoruz acaba?kaç tane kendisini solcu olarak gösteren siyasi partiler var?bizler hatayı burada yapıyoruz mitinglerde,yürüyüşlerde bizler değilmiyiz birbirimizle kavga yapan,laf atıp ortalığı karıştıran?hani nerede solculuk hep kendi aramızda bölünmüşüz parçalanmışız.
bir örnek vereyim,Ankara'da olan arkadaş bilirler,
bu yapılan seçimlerde;CHP, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ başkan adayı olarak YILMAZ ATEŞ'i ,ÇANKAYA BLD BAŞK.ADAYI DR.MUZAFFER ERYILMAZ'ı gösterdi.SHP ise Deniz Baykala bir konuşmayaparak B.ŞEHİR BLD.BŞK.ADAYI MURAT KARAYALÇIN olarak belirlemiş ve ÇANKAYA da biz size destek verelim B.ŞEHİRDE de siz bize destek verin dedi,SHP ÇANKAYA da BŞK ADY. GÖSTERMEDİ.

SONUÇ:ÇANKAYA BLD BAŞK. DR.MUZAFFER ERYILMAZ (CHP)
ANK. B.ŞEHİR B.BŞK.İ.MELİH GÖKÇEK (AKP)

işte arkadaşlar solculuk(bende kesinlikle bir sol görüşlüyüm)

onurtt
15.11.2005, 09:21
Ben doğduğumdan beri Çankayadayım CHP direk koysun yine Çankayayı alır bu seçimde bile farklı aldı....

thunderstorm
17.12.2005, 23:46
solcu, demokrat olarak neler yapıyoruz acaba?kaç tane kendisini solcu olarak gösteren siyasi partiler var?bizler hatayı burada yapıyoruz mitinglerde,yürüyüşlerde bizler değilmiyiz birbirimizle kavga yapan,laf atıp ortalığı karıştıran?hani nerede solculuk hep kendi aramızda bölünmüşüz parçalanmışız.
bir örnek vereyim,Ankara'da olan arkadaş bilirler,
bu yapılan seçimlerde;CHP, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ başkan adayı olarak YILMAZ ATEŞ'i ,ÇANKAYA BLD BAŞK.ADAYI DR.MUZAFFER ERYILMAZ'ı gösterdi.SHP ise Deniz Baykala bir konuşmayaparak B.ŞEHİR BLD.BŞK.ADAYI MURAT KARAYALÇIN olarak belirlemiş ve ÇANKAYA da biz size destek verelim B.ŞEHİRDE de siz bize destek verin dedi,SHP ÇANKAYA da BŞK ADY. GÖSTERMEDİ.

SONUÇ:ÇANKAYA BLD BAŞK. DR.MUZAFFER ERYILMAZ (CHP)
ANK. B.ŞEHİR B.BŞK.İ.MELİH GÖKÇEK (AKP)

işte arkadaşlar solculuk(bende kesinlikle bir sol görüşlüyüm)
CHP, DSP gibi partiler sol olarak görenler, kesinlikle "solcu" kelimesini iyice arastirmali ve görüslerini gözden geçirmelidir.
SOLCU olmak =
1. anti-emperyalist
2. anti-fasist olmak

Chp ise emperyalizim'in usakligini yapmis, Sivas'ta fasistligini göstermis (Kazaniz mübarek olsun diyen --CHP'li)

yagmur
18.12.2005, 01:07
Evet kesinlikle solcular irkci olamaz. Bir kere solun cikis noktasi, insandir, insanin akil gucudur, insan dogasinin degistirilebilirligi, insanin eylem yoluyla kendini yetistirebiliecegi, inancidir. Bunun icin sol dusunmek her insanin, esit ozgurluge hakki oldugunu ileri surer..
"Eger vatanini, bayragini sevmek fasistlikse bende fasistim" turundeki laflar duvar yazisi olmaktan baska bir sey degil. Vatanseverlik anlayisina at gozlugunden bakilirsa ancak bukadar genis olur zaten.
Yurek neredeyse, gercek vatanseverlik oradadir...

diloburak
30.12.2005, 22:03
KiM DEMIS FASOLARI KIMSE DURDURAMAZ KAFAMIZI KIZDIRMASINLAR KÖKLERINI KURUTMAYALIM.

BIZ (HALK) NE ISTERSEK O OLUR

http://www.devrimcigenc.org/images/stories/ire.jpg

YOZCAY
13.01.2006, 10:12
Kendi örgütlülüğümüzü kurmadıkça bu ve benzeri saldırıların arkası kesilmeyecektir.Sol bizim için olmazsa olmazdır.Ancak sol olupta rota şaşıran partilerden anlayışlardan ve oy sandığındas hatırlanmaktan usanmış yığınların umudu olmak ve bunu pratikle buluştumak lazım.
Sen değilsen kim,şimdi değilse ne zaman?

Serkan_Devrim
13.01.2006, 13:50
foruma hoş geldin demek isterdim ama daha ilk mesajın böyle olunca daha önceden girenlerden olduğundan şüphelendim. bende sana şunu söyleyeyim o zaman nazım hikmetin dediği gibi;
...
vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan
vatan şose boylarında gebermekse açlıktan
vatan soğukta it gibi titremekve sıtmadan kıvranmaksa yazın
fabrikalarınızda al kanlarımızı içmekse vatan
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın
vatan mızraklı ilmuhalse, vatan polis copuysa
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan
vatan amerikan üssü, amerikan bombası, amerikan donanması topuysa
vatan kurtulamamaksa korkunç karanlığımızdan
BEN VATAN HAİNİYİM
...
Nazım Hikmet Ran

Serkan_Devrim
13.01.2006, 13:55
işte solun ne olduğunu bilmeden solu eleştiren bir ülkücü zihniyet daha.
sorsanız ne sağcılığın ne olduğunu bilirler, ne solculuğun ne olduğunu. etnik, ayrılıkçı ve milliyetçilikle suçlamış kürtleri. heralde ülkücülüğün temelini oluşturan şu yasaları unutmuş.
TEK DİL, TEK VATAN, TEK BAYRAK, TEK MİLLET
gördüğüm kadarıyla ayrılıkçı sizsiniz tek millet istiyorsunuz. milliyetçide sizsiniz. entikçi de sizsiniz.
hiç olmazsa savunduğun şeyi oku.

YOZCAY
13.01.2006, 14:17
Yeniden tarifler ve yeniden keşifler yapmak gereksiz.Herkes solu biliyor tanıyor ve etnik ayrımcılığa çanak tutmayacağını da anlıyor aslında.Ama içi dışı fesat olan ların yanısıra sol diye ortaya çıkan ynlış zihniyetlerinde bu karmaşada payı çok.

Kafanız karışmasın turnusol çok basit.Kan gözyaşı,kin,nefret,ayrımcılık,kışkırtma,bölünme yaratanlar sol olamazlar.Ama bunu bile bile sola sataşanlarda solcu olamazlar buda ayrı bir belirleme.

çiğerparem
13.01.2006, 15:31
kam arkadaşa katılıyorum.Halen Sivasın hesabı,Denizlerin intikamı alınacak kusura bakmayın ama arkadaşlar siyaset kelime anlamı gibi boş laf,yalan söz.Bugünkü devrimcilik anlayışı ezilen halk denilen kürtleri savunmak olmuş.Öncelikle işçi sınıfının hakkı aranmalı diye düşünüyorum.

YOZCAY
13.01.2006, 15:37
işçiler kendi sınıflarının hakkını arayacak bilgiye kültüre sahiptir.Ancak yine bir hak mücadelesini diğerinden öncelikli sayarak kopuş yarattınız.Önce şu önce bu demek diğerini aşağılamayı gerektirmez.

Kim hangi hakkını arıyorsa beraber yapacağız bunu.Ben işçiyim mesela benim hakkımı savunmana teşekkür ederim ama ben başka haklarıda kendi sınıf mücadelemden bağımsız düşünmüyorum.Eğer hesap soracak kadar güçlü olmak istiyorsan ver elini kardeşine.

05atasoy
29.01.2006, 09:31
faşist vatanını bayragını sevene denmez kardeş.faişst ülkesini satanlara denir ayrıca emperyalizme karşı direnen insanlara kurşun sıkanlara masum insanları diri diri madımakta yakanlara maraşta ölü kadınlara tecavüz edenlere.çorumda kocasının önünde karısına tecavüz edenlere denir sen bunları bilmezmiş gibi konuşursun.nazi kamplarında 40 larda egitim görüp ülkemize gelen nihal atsızlara türkeş gibiler denir.madem vatanlarını bu kadar seviyorlarda niçin ülkemizi peşkeş çekenlere karşı çıkmıyorlar.üstlerin kaldırılmasına niçin karşı çıkmıyorlar onların milliyetçilikleri sadece bayrak asmaktan insan yakmaktan öteye gitmez.lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlardır onlar.
amerikan filosuna karsı çıkanlara karsı bir dönem saldırılar düzenleyenler faşistler degilde kimler söylermisiniz bana.

umut bizim yiğitlerde yiğitler korkmaz itlerden
kurulsa idam sehpası bizim gençler yılmaz yılmaz

FAŞİZME GEÇİT YOK SAĞ SOL DEGİL FAİŞST SALDIRILAR VAR ÜNİVERSİTELERDE

mito85
31.01.2006, 10:59
biz bu faşolara dur diyemeyiz bunları kim seçiyor?halk seçiyor önce halkı bilinçlendirmemiz lazım ki bunlar dursunlar

Nhemasvs
31.01.2006, 18:06
sevgiLi karde$Lerim, goru$Lere sonuna kadar saygiLiyim.
yaLniz benim anLayamadigim, niye AleviLik siyasete kari$iyor?
yani her Alevi soLcu mu, devrimci mi oLmak zorunda? Aleviligi ben
sadece bir "din, ya$ayi$ bicimi" oLarak niteLendirirken niye biz
Aleviler'e hep devrimci oLarak bakiLiyor,
Benim ($ahsen) iLkeLerimi deniz-mahir-yusuf beLirLemezken, tek
Liderim Ataturk'tur, gayrisi degiL...
gercekten bu konuda biLgim yok, aciklama bekLiyorum, ki$kirtma
amacLi degiL! saygiLar, sevgiLer...

Serkan_Devrim
31.01.2006, 18:32
hiç bir alevi devrimci olmak zorunda değil. ama burda konu alevilik değil. devrimciler olarak duruma tepki göstermişiz. ayrıca devrimci olmayanlarında bu insanlık dışı davranışa tepki göstermesi lazım değilmi?

Ceyhun
31.01.2006, 19:39

Konuyla alakası ne? İsteyen Alevi devrimci olur, isteyen olmaz. Birçoğu devrimcidir. Bazıları da değildir? Bu konu ile bu yazının ne alakası var. Sizin ilkelerinizi Deniz-Mahir-Yusuf belirlemiyor diye başkalarınınkini de belirleyemez mi? Siz siyasetten hoşlanmıyorsanız siyasete karışmayabilirsiniz. Herhangi bir zorlama yok. Ama karışanlar da olacaktır. Konular sapmasın.

Nhemasvs
01.02.2006, 01:25
peki tamam sagolun
ben sadece alevilikle
devrimciligi bagdastiramadigimi
belirtmek istedim.

Ceyhun
01.02.2006, 12:27
peki tamam sagolun
ben sadece alevilikle
devrimciligi bagdastiramadigimi
belirtmek istedim.

O sizin kişisel görüşünüz. Alevilikle devrimcilik gayet güzel bağdaşır. Bu da benim kişisel görüşüm. Devrimcilerin en çok Aleviler arasında çıkması da bunun kanıtıdır.

Nhemasvs
01.02.2006, 13:53
tabii dost, fikirLere sonsuz saygim var.
Alevilik de kendi arasinda bölünmeler
yasadigi icin bu tur fikir ayriliklari elbet
olacak.. Kimseyi incitmek istemem,
bu ulkede yasiyorsak hepimiz en basta
insaniz, Türk'üz ve Atatürkçü'yiz... Bu vatan icin
canimiz feda!

Ceyhun
01.02.2006, 14:03
tabii dost, fikirLere sonsuz saygim var.
Alevilik de kendi arasinda bölünmeler
yasadigi icin bu tur fikir ayriliklari elbet
olacak.. Kimseyi incitmek istemem,
bu ulkede yasiyorsak hepimiz en basta
insaniz, Türk'üz ve Atatürkçü'yiz... Bu vatan icin
canimiz feda!

Bu vatan için canımız feda olabilir. Bu bir tercih meselesi. Ben herkesin yaşadığı vatanı sevmesinden, sevmiyorsa bile en azından saygı göstermesinden yanayım. "Canı feda etme" ise bir tercih meselesidir. Vatan için canını feda etmek bir "kahramanlıktır". Ama kimseden kahramanlık beklenemez. Ama bu ülkede yaşayan herkes Türk ve Atatürkçü değil. Örneğin ben Türküm ama Atatürkçü değilim. Atatürk'e bir düşmanlığım yok, ülkenin kurtuluş savaşına önderlik ettiği için saygım var. Ama fikirlerini koşulsuz desteklemediğim için Atatürkçü olarak adlandırmıyorum kendimi. Ayrıca Türk olmayanlar da var. Lütfen kimseye dayatma yapmaya çalışmayın. Kimseye "Türksün" veya "Atatürkçüsün" gibi bir dayatma yapma hakkınız yok. Ayrıca konuyu ekseninden uzaklaştırmayın.

Nhemasvs
01.02.2006, 16:02
peki arkada$im. sitenin geneL goru$unu yava$ yava$
anLadim. biLgiLendirdigin icin te$ekkur ediyorum...
herkes kendi davasini savunmaLi, ve tum dunya haLkLari
bunu yapacak... konuya devam edin Lutfen, saygiLar

Ceyhun
01.02.2006, 17:00
peki arkada$im. sitenin geneL goru$unu yava$ yava$
anLadim. biLgiLendirdigin icin te$ekkur ediyorum...
herkes kendi davasini savunmaLi, ve tum dunya haLkLari
bunu yapacak... konuya devam edin Lutfen, saygiLar

Anlayış için teşekkürler. Bahsettiğiniz tartışmayla ilgili olarak forumda ayrı başlıklar bulunuyor. Siz de savunmak istediğiniz görüşleri oradan iletebilirsiniz. İyi forumlar...

Nhemasvs
01.02.2006, 20:00
tesekkur ederim. Once insan olmaliyiz ki birbirimize
haksizlik etmeyelim... Saygilar

pirimunzur
01.03.2006, 21:58
Faşolara dur demesini elbette halk bilecektir. Solcu, ilerici, demokrat kesimler üzerine yoğunlaşan bu tür saldırıları kınıyorum.

arkadsim bu klasık devrımcı sozlerını bırakın ya.hangı halk dur dıyecek senın halk dedıgın insanlarin koyun gibi olmus herkes evine ekmek goturme derdinde insanlar.faso dedigin insalarin arkasinda devlet denen kurumlar var devleti karsina alarakta hic birseye varamzsin.

CeZaM
01.03.2006, 22:32
arkadsim bu klasık devrımcı sozlerını bırakın ya.hangı halk dur dıyecek senın halk dedıgın insanlarin koyun gibi olmus herkes evine ekmek goturme derdinde insanlar.faso dedigin insalarin arkasinda devlet denen kurumlar var devleti karsina alarakta hic birseye varamzsin.

Peki bu sistem insanları asimile ettikçe daha da asimile etmeye devam mı edecek nereye kadar? Peki bu sistem tek düze insanı nereye kadar yetiştirecek? Elbet buna bir yöntem ve yordam vardır. Bakın onlar nasıl devletin içine girip kendi çıkarlarına göre yönetiyorlarsa bizlerinde onların izlediği yöntemi izleyerek insanlara zarar vermeden kendi haklarımızı aramasını bilmeliyiz.

Serkan_Devrim
02.03.2006, 12:53
halk hareketi olmayan her deneme başarısızlıkla sonuçlanır. o yüzden ceyhun doğru söylemiş. ve bizde biliyoruz faşoların arkasında kimler var. ama halk hareketi olmak zorunda ve olacakta.

pirimunzur
02.03.2006, 20:39
Peki bu sistem insanları asimile ettikçe daha da asimile etmeye devam mı edecek nereye kadar? Peki bu sistem tek düze insanı nereye kadar yetiştirecek? Elbet buna bir yöntem ve yordam vardır. Bakın onlar nasıl devletin içine girip kendi çıkarlarına göre yönetiyorlarsa bizlerinde onların izlediği yöntemi izleyerek insanlara zarar vermeden kendi haklarımızı aramasını bilmeliyiz.
arkadaşlar benim deginmek istedigim konuda bu artik boyle kendinizi gostererek bır yere gelemezsiiniz.bakin adamlara askeriyeden tutun butun kamu kuruluslari onların elinde.biz boyle meydanlarda bagirmakla bir yere gelemeyiz siz hep guzel hayellerle eski devrimciligin var oldugunu saniyorsunz.bunlar bitti sizde biliyorsunuz artik biseyleri degiştirmek istiyorsaniz neyapacaginizi anlayın artık.

izmirksk
03.03.2006, 00:49
halk hareketi olmayan her deneme başarısızlıkla sonuçlanır. o yüzden ceyhun doğru söylemiş. ve bizde biliyoruz faşoların arkasında kimler var. ama halk hareketi olmak zorunda ve olacakta.
eevt haklısın
tabiki halkın içindeki yeteneklilerin gerekli yerleri zamanında işgal etmesi lazım
yani sinsice yani kurnazca akıllıca hareket etmek lazım:sas

manifesto
09.03.2006, 17:23
Arkadaşlar olayı faşolara yıkmakla bir güzel maharetlisiniz
Orada olayları televizyondan hepimiz izledik, tahrik edilmiş aldatılmış bir halk ve sonunda da beklenen patlama
Olayları tafvip etmiyorum ama suriyeli pkk militanınında oralarda dolaştırılması çok anlamlı geliyor bana
Karadenizde oynanan oyunlara dikkat etseniz yeterli faşolar diyip bir kenara çekilmek marifet değil