Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternetten CS oynayanlar buraya (Counter Strike)

xolxol_12
26.12.2007, 21:49
Merhaba Arkadaşlar internet üzerinden Counter Strike 1.6 oynuyorsanız bu serverdan yararlanabilirsiniz.Ben Aleviforumdanım deyin ben size kıyak geçerim :D
62.68.212.222
Adminlikde verilir.
Hepinizi saygılarımla beklerim...

RaP_erdinc
26.12.2007, 21:56
ben oynuyorum ama dersler olduğunundan girmiyorumm 15 tatilde...:D

Alevimen
27.12.2007, 03:13
bu ne şu clan mlan olan şey mi :)

Mahir_86
27.12.2007, 03:45
bu ne şu clan mlan olan şey mi :)

hayır abi, anti terör ve terörist diye 2 grup var.. ikisnden biri oluyorsun.. rakiplerle çatışmaya giriyorsun.. değik haritalar var.. kimisinde anti terör grubunun rehineleri sağ salim kurtarması gerek, kimi haritada (tur) terör grubunun c4 bombasını belli bir yere yerleştirmesi gerek. bomba patlarsa terör grubu roundu alır, eğer anti terör ekibi bombayı patlamadan imha ederse roundu alır..

aslında güzel zevkli bir oyun, ama internet üzerinden (online) pek zevk alamıyorum.. ağ üzerinden (Lan sunucusu kurulup) internet cafede 3e 3 / 5e 5 takım kurulup arayada çikolata/kola iddaası konuldumu çok zevkli geçiyor :)

ve konuyu başatan arakadaşıma : ben 1.5 dışında hiç bir sürümden zevk alamadım :D 1.3 sürümünde adamlar sanki kayak kayıyor gibi gidiyorlar :D 1.6 da silahlar değişmiş sinir oldum :D hani alıştık ya 5-6 senedir 1.5 ile oynuyoruz falan :D

temizkopat
27.12.2007, 20:27
Steam Olanındamı Bu Oluyo?

YezdaN
27.12.2007, 21:37
ben oynuyorum ama hep ölüyorum :gun_banda daha silah almadan ölmüşüm tabii öldürdüğümde oluyor :2guns: ama onlne şeklinde oynamıyorum sadece cafede oyunn kurup oynuyoruz güzel bir oyun arkadaş grubun olursa eğlencelide..

Mahir_86
27.12.2007, 22:50
ben oynuyorum ama hep ölüyorum :gun_banda daha silah almadan ölmüşüm tabii öldürdüğümde oluyor :2guns: ama onlne şeklinde oynamıyorum sadece cafede oyunn kurup oynuyoruz güzel bir oyun arkadaş grubun olursa eğlencelide..

Dilek ablam ben sana hızlı silah-mermi almayı öğretirim :) sende Ali abiyi yenersin artık :)