Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasarayin Halİnİn Dermani Varmi

SivanA SimyacI
21.01.2006, 13:43
sordum arkadaşlar özellikle galatasaraylı canlara bende galatasaraylıyım ve şu an gecici sıkıntılı dönemdeyiz napıcaz böyle bileniniz varmı

karamurat
22.01.2006, 02:38
sordum arkadaşlar özellikle galatasaraylı canlara bende galatasaraylıyım ve şu an gecici sıkıntılı dönemdeyiz napıcaz böyle bileniniz varmı Galatasarayin kurtulusu var cünkü varlik icinde yokluk ceken tek takim. icinizin rahatlamisini istiyorsaniz internetten arastirin bulursunuz cünkü ( gs adasi,florya, alisamiyen,seyrantepe,riva,daha niceleri bu projeleri hayata gecirecek beyin yok sadece sen merak etme birgün oda bulunacak. saygilar

KingAlevi
22.01.2006, 16:02
Galatasarayin kurtulusu var cünkü varlik icinde yokluk ceken tek takim. icinizin rahatlamisini istiyorsaniz internetten arastirin bulursunuz cünkü ( gs adasi,florya, alisamiyen,seyrantepe,riva,daha niceleri bu projeleri hayata gecirecek beyin yok sadece sen merak etme birgün oda bulunacak. saygilar

sonuna kadar katiliyorum,

gercek galatasarayli olarak biraz daha sabir etmemiz gerek...

Lon_Caner
22.01.2006, 18:03
Galatasarayin kurtulusu var cünkü varlik icinde yokluk ceken tek takim. icinizin rahatlamisini istiyorsaniz internetten arastirin bulursunuz cünkü ( gs adasi,florya, alisamiyen,seyrantepe,riva,daha niceleri bu projeleri hayata gecirecek beyin yok sadece sen merak etme birgün oda bulunacak. saygilar

Ba$ka yoruma lazim yok agazina saglik karamurat. : )))