Orijinalini görmek için tıklayınız : sözde müslümanlar

toprak62
03.01.2008, 22:31
Irak'ın Musul kentine bağlı Şehan kasabasında, "koca şiddetinden" kaçtığı ve Yezidilere sığındığı için ilçe meydanında linç edilerek yarı çıplak soyulan ve çocukların yanında başına taşlarla, briketlerle vurularak linç edilen Sünni Müslüman kadının görüntüleri, insanlıktan nasıl çıkıldığını gözler önüne seriyor.

İnsanlıktan çıkmış bir halde ilçe meydanına getirilen ve burada yarı çıplak soyulan kadın önce alanda toplanan yüzlerce kişinin tekmeleri altında yarı baygın yere düşerken, ardından da taş ve briketlerle başı ezilerek öldürülüyor. Görüntülerde bu linç girişimine kimsenin müdahele etmediği, çocukların bile genç kadının başı ezilirken olaya seyirci olduğu gözleniyor. Burda bulunan insanlar amerikanın yaptıklarını çok hakediyorlar.İnsan yahu o insan nasıl vuruyorsunuz hiç mi içiniz çız etmiyorbe.Allah belanızı versin belanızı...

görüntüler linktedir arkadaşlar

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=18796&k_A=haberturk

CaNCa
03.01.2008, 22:47
Bunlar dehşet verici görüntüler, her yer kan içinde kalmış! İzlerken adeta kanım dondu. Bir insan nasıl bir kabahat işleyebilirki bu denli insafsızca dövülür. Anlattığınıza göre bu kadın sadece koca şiddetinden kaçmış, çok kötü şeylerde yapabilirdi. Fakat hiç bir canlı bu şekilde insanlık dışı bir muameleyi hak etmiyor.

Görüntüler arasında çıkan sesler kürtçe, sanırım bunlar ırak'ın şafi kürtleri. Allah'ın adını anıp tekbir getirerek kadına işkence ediliyor. Yazıklar olsun..!

nesrinsir
03.01.2008, 22:51
Sonumuz benzemesin...

Lazoşa_62
03.01.2008, 23:10
Sonumuz benzemesin...

Selam; Sonumuz benzemesın demişsiniz ama sanırım yavaş yavaş o sona yaklaşıyoruz.Biz Anadolu halkı her nedense böyle bağnazlığa sempati duyuyoruz. Bu gibi cinayetler bizdede töre maskesi altında yapılmaktadır.

Sakaklarde Sacı açık,etekli veya pantolonlu kızlarımıza,kadınlarımıza hakaret ve siddet uygulanmaktadır.

Ülkemizde hala bazı geri kafalı beyınler din küspesi altında bu gibi cinayetleri dine mal ederek ülkemize uygulamaya çalışıyorlar.

Anlıyacagımız Ülkemizde bazı kesim ve çıkarcılar ırkcılığı körüklüyerek Türk,kürt kavgasını gündemde tutarak Din olarak kabul ettikleri barbarca düşünce ve fikirlerini türkiyede etkin bir şekilde yavaş yavaş uygulamaya başladılar.

Siya Saperen
04.01.2008, 09:55
Benim ilgimi haberden öte inançsal kimi saptamalar, yaftalamalar ve gerici tutum ile ilgili söylemler çekti. Mesela bireyin inancının sorgulanması gibi. Bu her iki kanatta da oldukça fazla yapılıyor sanırım...

Özünün ve sözünün hurafeler veya kimi soyut eylemler ile açıklanmadığı, inanç yaftalaması zırvalarından arındırılmış ve daha çok bilim odaklı düşünen bünyeler görme isteği özellikle son zamanlarda daha fazla azaldı.

Neler oluyor biz insanlara acaba?

Zahir
04.01.2008, 11:23
Benim ilgimi haberden öte inançsal kimi saptamalar, yaftalamalar ve gerici tutum ile ilgili söylemler çekti. Mesela bireyin inancının sorgulanması gibi. Bu her iki kanatta da oldukça fazla yapılıyor sanırım...

Özünün ve sözünün hurafeler veya kimi soyut eylemler ile açıklanmadığı, inanç yaftalaması zırvalarından arındırılmış ve daha çok bilim odaklı düşünen bünyeler görme isteği özellikle son zamanlarda daha fazla azaldı.

Neler oluyor biz insanlara acaba?

Merhaba Sevgili Dostum;

Sana Katılmamak elde değil. Biz inanan insanlar, Kuranı kendine rehber edinen insanlar senin ifade etmek istediklerini yobaz, medeniyet görmemiş çöl uşaklarına... anlata anlata bıkmadık. Ancak dogmatik olan, inancı kelle sayısına göre kabül eden, körü körüne atalarına bağlı, taklitçi, banaz, irrasyonel insanlara bunu kabüllendirmek oldukça zor. Oysaki sadece ve sadece bu insanlar Kurana kendilerine rehber edinmiş olsalar bambaşka bir yapıya bürünecekler. Bak mesala İnandığımız Allah bizlere nediyor;

Ankebut 20; De ki: "Yeryüzünde dolaşın da yaratılışın nasıl başladığına bir bakın. İleride Allah öteki oluşmaya da vücut verecektir. Allah, her şeye Kadîr'dir.

Bilimsel olarak araştırın diyo. Bunu somut olarak görün. Ki bu somut olaylar gözler önünde.

Değerli dostum; seninde ifade ettiğin gibi özün ve sözün hurafelerle, soyut şeylerle açıklanmadığı bilim odaklı düşünen bireylerin olması hepimizin arzurusu. Bu durum kesinlikle kendisine inançlıyım diyen insanın inancı için itikat emesi gerek tek kaynak Kuran olması gerekirken, hazretlere, şeyhlere, hurafelere.. itaat emesinden kaynaklanmakdır.

Seninle ilginç bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.

Bizim İnandığımız Allah, bizlere öğüt olarak indirdiği kitabında sürekli yemin ederek Kanıt gösterir. Gösterdiği kanıtlara biz Kuran dilinde Kasem Cümlesi deriz. Yani Rabbimiz olan Alllah bizlere biz tez yada bir olay anlatırken yemin eder ve bunu somut gerekçeleri ile ortaya koyar. Böyle bir cümlenin özelliği somut, olaylar, nesneler, kişiler.... göstermek ve bu kanıtı belirtmektir. Bu kadar kısa bilgi içermez bahsettiğim yemin cümleleri. Ama ifade etmek çok uzun sürer.

Bu bilgiyi Kuran ayetlerinde çok ça görürüz. Sana bir tanesini örneklemek istiyom.

Buruc Suresi 1-3 Ayetler;

"Burçlar sahibi gökyüzüne,
vaat olunan o güne,
şahitlik edene ve şahitlik edilene kasem (kanıt gösteririm ) olsun ki"

Gördüğün gibi Allah yemin ediyor ve somut kanıt gösteriyor. Burdaki somut kanıt gökyüzündeki burçlar veya sema değil.

Burdaki yemin edilen şey; Kuran ayetlerini öğrenmiş Matametik Bilgileri Şahittir ki... anlamındadır. Neden burçlar yada sema olmadığı hususu çok uzun ve ayrıntılı anlatımı gerektirir. Ben kısa olarak değindim.

Sonuç olarak sölemek istediğim; Allah bizlerin bilimsel olarak araştırma yapmamızı, bilgi eğitim öğrenime önem vermemizi, duyguları değil aklın ölüçüsünü kullanmamızı....vb isterken malesef seninde ifade ettiğin gibi insanlar bunlara değil, hurafeler, souyt şeylere, hazretlere.. itabar etmektedir.

Selamlar....

Anti Sunni Zahir

RaİNbow
04.01.2008, 11:34
her pisiliği yapar bu şerefsizler... sonrada iş namus bekçiliğine gelince kendi pisliklerini kapatmak için böyle vahşete baş vururlar... ne denir bu insanlık dışı olaya ... allah akıl fikir versin bu karpuz kafalı ve çekirdek beyinlilere...

hüzün
04.01.2008, 11:56
Aman tanrım onlar nasıl göruntulerdı öyle izlerken bile kanım dondu ve tamamını ızlemeye gucum yetmedi...bu insanlar(cani mi demeliyiz ki caniler) kötu olan herseye layık bence......

pınar66
04.01.2008, 12:28
Bu erkek görünümlü et yığınları insanı zorla erkek düşmanı yaparlar.(Sözün gerçekten insan olan erkeklere değil)Orta doğu ülkelerinde insanlık bitkisel hayatta ve erkeklikleri ölmüş, kadına yaşama hakkı tanımamaktada kararlılar.Üstelik bunu dini kullanarak neye ve kime hizmet ettiği anlaşılmayan şeriyat kurallarına göre yapıyorlar VE memleketimizde de git gide yaklaşan ayak sesleri duyulmakta.Erkekle aynı koşulda ve aynı hizada yürümeyi
istemeyen erkeği kendine çoban gören gerçekten kadın olamayan kadıncıklar sayesinde.

Kadına saygı duymayan et yığını erkekler ve kendine saygı duymasını bilmeyen kadınlar sayesinde cehenleme dönen hayatlara borçluyuz.İnsanlığa bir insanlık borcumuz var...
uyan ve yattığın yerden doğrul...Bunu insanlığa borçlusun et yığını beden parçaları.

dede_27
22.02.2008, 13:57
Yazık demekten baska bisey diyemiyorum ...

Kara Davut
22.02.2008, 14:35
Sevgili Canlar!
haberin verildiği linki yıkladım haberi izledim.inanın kanım dondu.böyle bir vahşet asla kabul edilemez ki,bu olayın müsebbiblerini şiddetle kınıyorum.Lakin bunu tüm sünnilerin üzerine yıkmak çok yanlıştır.Cahil arapların bilgisiz ve şiddet yanlısı hareketlerini,örf adetleri orta asya'ya kadar dayanan ve insana kadına önem veren bir topluma entegre etmek hatadır.Şimdi size bir şey söyleyeceğim.Benim yengelerimden birisi alevi.diyarbakır'lı.Annesi ve babası ilk istemeye gittiğimizde biraz çekindiler.Lakin sonrasında yaşanan diyaloglardan sonucunda onlarda bizleri çok sevdiler ki,kardeşimi kendi evlatlarından asla ayırmadıklarını her fırsatta söylerler.benim şu an 5 yaşında bir kızım var,şuna yemin ederim ki,şayet bir aleviyi severse,bu gencin Allah,Muhammed ve Ehl-i Beyt sevgisini tam görürsem hiç çekinmeden kızımı ona veririm.
haberin altında yapılan yorumları okuduysanız,herkes bu olayı nefretle kınamış.Peki bu kınayanların arasında hiç mi sünni yok.Lütfen bu kadar gaddar olmayın!zira arapların cahiliye döneminden kalma bu adetleri tüm müslümanları rahatsız ediyor.
sevgi ve muhabbetlerimle..

sewal_24
22.02.2008, 15:59
izlerken kanımın damarlarımda çekildiğini hisseder gibi oldum böyle bi vahşet olmaz
yürekleri nasır bağlamış insanlıktan nasibini almamış yaratıklar bunlar.
ALLAH böyle bir şiddeti bizlere göstermesin desemde
2 gün önce <vatan canım sana feda> diye slogan atan tekel işçilerinede bu kadar acımasızca olmasada benzeri şiddet uygulandı.
kendi saflarındaki kişiler <kahrolsun laiklik> sloganlarıyla etfafı gürültü kirliliğine boğarken emniyet güçlerinin korumacı bir tavır sergilemesi iki farklı uygulama yapması insanlıkmı
şiddetin baş göstermediği yermi var.

CrAzY_AnGeL
22.02.2008, 16:17
söyliyecek söz bulamıyorum gercekten....sözün bittiği nokta bu olsa gerek..içim titredi tüylerim dikan diken oldu...bu nasıl bişey ya nasıl bir zihniyet nasıl bir din anlayışı....allahın belaları kadına okadar işkene yapıyolar birde mahrem yerleri açıldı diye örtüyolar...ya kadının kafasını ezdiler resmen öldürdüler yaaa...sen o kadını öldürdükten sonra üstünü kapatsan ne olur şuursuzz.....

dilerimki o günleri görmeyiz....ben kendimi öldürürüm yinede beni öldürmelerine izin vermem

ciGlik
22.02.2008, 16:51
Izleyemedim :(

Korkunc görülen eylemleri yapanlar 4 ayak üstünde yürümeyi hak edecek ne yapmislar bilemiyorum...

Araplar denmis ,islamla ilgisi yok denmis...

hep demis ,denmis,demisler...

Sonuc recm yok yok yok..EE bu insanlar neye göre yapiyor bunu ,1 i anlatsin madem.

Sonucta akilli bir kac kisinin pesine kosan kuzucuklar degilmi bu kisiler,
Sonucta din adina yapmiyorlarmi bunu,
Sonucta haci hocalarin söylemleri degilmi bunlar

Peki her kötü durumu Dinlerden cikarirsak,demek olan sadece su oluyor

Hic 1 din kötülük istemiyor,

O halde hic 1 dinide kötülemenin alemi yok.

Bunlar insan degil, recm hic1 yerde yazmiyor.Bizde birer polyanna oyununun oyunculariyiz.
Islam kadina deger verse tüm bunlarida kücük beyinler uygulamaz sanirim,sureleri iyi yönünden okuyarak ,yorum yaparak

BU VIDEO ve bunun benzerlerini yok sayamayiz.

hünkar62
22.02.2008, 19:28
benim için daha ilginç olan bu adi insanlık dışı olayı yapanlar hakkında video altına yorum yazanlar oldu.kmisi yok efendim yanlış biliyorsunuz kadın yezidiymiş müslüman olmuş kimi yok efendim oda yanlış müslümanla evlenmek istemiş diye.kadının yaptıklarıyla inancıyla kökeniyle ilgileniyorlar çünkü olay onlar için bir insana değilde kendine yakın hissetiği bir cemaatemi yapılıp yapılmadığı önemli galiba yazıklar olsun insana değil hayvana bile yapılmaz.hayvanlar bile açlıktan çaresiz kalınca başka bir hayvanı parçalar o bile bu kadar adice değil,daha öncede söylemiştim tekrar söylüyorum böyle insanları tanıdıktan sonra HAYVANSEVER OLDUM

tosunoglu
22.02.2008, 20:00
Bu arada savas tantanalari arasinda turban yasasida apdullah gul tarafindan onaylandi.

manibo45
22.02.2008, 21:41
arkadaşlar görüntüler elbette insanlık dışı ve utanç verici (bende erkek olduğum için hemcinslerimin yaptıklarından dolayı) ama biz oturup kendi derdimize yansak iyi olacak yukarıda tosunoğlunun da belirttiği (haber) gibi oraya doğru gidiyoruz maalesef...

EŞİTLİK PARTİSİ
01.03.2008, 09:54
Değerli Arkadaşlar...

Çoğu arkadaş elbette olayın boyutunun sadece bu eylemi gerçekleştirenlerle sınırlı olmadığını, bunların o hale gelinceye kadar hangi ''HAYVANLIK...'' evriminden geçirilerek ''İNSAN...'' görüntüsünde yaşamlarına devam etmelerinin sağlandığını ayrıca anlatmaya gerek yok.
Evet uzun yıllardır İNGİLETERE işgalinde olan bu bölge, yine İNGİLTERE tarafından İCAT edilen ''MÜSLÜMANLIK...'' VE buna savaş ilan eden ve yine bu Devletçe kurulmuş ''KURTULUŞ...'' örgütleri...
Ve HRİSTİYAN dünyasının,
-Bakın işte Müslümanlık bu...diyecek kadar ileri gitmesi...
Evet bir DENKLEM...
Ne MÜSLÜMANLIK bu, ne de bunu böyle gösterenler İNSAN...
Bu bölgeyi YÖNETİMLERİNDEKİ despotlarla YÖNETEN, TÜM doğal KAYNAKLARINI beş parasız alan ve AŞŞAĞILIĞIN AŞŞAĞILINI yaşatan bir kültür...
Ve SUÇLANAN Müslümanlık...
Bırakın beyler bu işleri...

EŞİTLİK PARTİSİ
02.03.2008, 16:28
Değerli Arkadaşlar,Sevgili Yöneticiler...

Nereden yönetildiği tarafımızca malüm,ASALA-PKK uzantılı bir grup ve sitedeki bir yönetici aracılığıyla EŞİTLİK PARTİSİ tüzel kişilik üyeliği SABOTE edilemktedir...
ALABİLDİĞİNE hakaretler içeren CEVAİ mesajlara cevap vermemiz çeşitli teknik OKKABAZLIKLA engellendiğinden bu şekil cevap vermeyi uygun bulduk.
Yöneticilerden acıl cevap bekliyoruz.

EŞİTLİK PARTİSİ

LaDY
02.03.2008, 16:49

Nereden yönetildiği tarafımızca malüm,ASALA-PKK uzantılı bir grup ve sitedeki bir yönetici aracılığıyla EŞİTLİK PARTİSİ tüzel kişilik üyeliği SABOTE edilemktedir...
ALABİLDİĞİNE hakaretler içeren CEVAİ mesajlara cevap vermemiz çeşitli teknik OKKABAZLIKLA engellendiğinden bu şekil cevap vermeyi uygun bulduk.

EŞİTLİK PARTİSİ

ASALA-PKK uzantısı öyle mi? Çok pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Ne ile suçladığınızın farkında mısınız. T.C. bayrağı altında bir ütopyayı gerçekleştirme naraları atan siz nasıl beni/bizi bu şekilde töhmet altında bırakırsınız.
Kaldı ki, mesajın bu konu ile alakası nedir. Forumla ilgili Genel sorunlar adı altında bir başlığımız mevcut. Bunun farkına varabilecek süredir forumda aktifsiniz. Okkabazlığı biz değil, sizin gibi Sahte Siyasetçiler yapar, ben yapacağımı açıktan yapıyorum. Şimdiki gibi.

İyi günler diliyorum

nymphy
02.03.2008, 17:14

EŞİTLİK PARTİSİ

harbiden de siyasetciymissiniz ha. ruzgar hangi yone eserse o yone yelken aciyorsunuz. :D

EŞİTLİK PARTİSİ
02.03.2008, 18:32
Değerli Arkadaşlar...

Bizi yıldırma girişimleri hayatın ÇOĞU alanında olduğu gibi burada da boy gösterdi...
Elbette bizim FAŞİZME karşı verdiğimiz mücadele ENGELLENEMEZ...
Biz hiç bir sözü durup dururken sarf etmeyiz...
Araştırır ve belgeler ondan sonra açıklarız...
EŞİTLİK PARTİSİ'nin bu gücünden korkanlar türlü yollara başvuruyor...

özcan1
02.03.2008, 23:02
Bu işin başka izahat şekli yoktur, efendim ne söyliyeyim.
Bazilari ilgisizlikten yakınır saga sola sataşır.

Bazıları ise Hooooop dedik ben Anadolu çocuguyum der mangalda kül birakmaz.

Bazı partililer ise Osmanlı Padişahlarının kılıcını taşır ama kendi bileyini yaralar.

Biz Türkler oldum olası Osmanlıya methiyeler düzenlemiş bir milletiz,kitap karıştırıp bazı şeyleri başka taraftan anlariz.

gerçekleri öğrenmeden….Biz osmanlı toronuyuz der dururuz…o zaman herkes soyunun nereden geldiğine bir baksın.

Ben Öbür Hatayli arkadaslar gibi ermeni ajanligiyla suclanmiş Öz ve Öz Hatayli Aleviyim A l e v i.

Türkler de sonradan müslüman olmuşlardır amma,bu gün Türkiyede yaşayan bir sürü hamzısız cahil,sonradan müslümanlığı seçen insanları hakir görebilmektedir.Bakalım bu
Tablodaki gerçekleri okuyunca tavırları ne olacaktır acep. Padişahları doğuran analar kimlermiş görelim. Dökümanlar "her Kütüphane ve kitapçida mevcuttur.
Ama cia ajanlarina şikayet yok. okaaay

I.Murat‘ın annesi Bizanslı Horofira yani Nilüfer hatun.....
Yıldırım Bayezıd'in annesi Bulgar Marya yani Gülçiçek hatun.....
Çelebi Mehmet'in annesi Bulgar Olga hatun...
II.Murat‘ın annesi Veronika,
Fatih Sultan‘ın annesi Sırp Despina yani Huma hatun,
II.Bayezid'in annesi Kornelya,
Yavuz Selim'in annesi; Ayşe takma adlı Pontuslu bir Rum.
Kanuninin annesi; Polonya yahudisi Helga yani Hafza sultan,
II. Selim ‘in annesi Yahudi kızı Roksalan yani Hürrem sultan;
III.Murat 'in annesi Yahudi Rasel yani Nurbanu sultan,
III.Mehmet'in annesi Venedikli Bafo yani Safiye sultan;

I.Ahmet'in annesi Yunan Helen yani Handan sultan;
Genc Osman'in annesi Sırp Evdoksiya yani Mahfiruz sultan,
IV.Murat'in annesi Sırp Anastasya yani Mahpeyker sultan,
IV. Mehmet'in annesi Rus Nadya yani Turhan sultan,
II.Suleyman‘ın annesi Sırp Katrin yani Dilasub hatun,
II.Ahmet'in annesi Polonya yahudisi Eva yani Hatice sultan,
II.Mustafa'nın annesi Rum Evemia yani Emetullah sultan,
III.Ahmet'in annesi de aynı yani II.Mustafa ile aynı anneden,
I.Mahmut'un annesi Aleksandra yani Saliha sultan,
II.Osman'in annesi Sırp Mari yani Sehsuvar sultan,
III.Mustafa'nın annesi Fransız Janet yani Mihrisah sultan, I.Abdulhamit'in annesi Fransiz İda yani Sermi sultan,
III.Selim'in annesi Cenevizli Agnes yani MihriaYah sultan,
IV.Mustafa'nin annesi Bulgar Sonya yani Sineperver sultan,
II.Mahmut'un annesi Fransız Rivery yani Nakşidil sultan,

I.Abdülmecit'in annesi Rus yahudisi Suzi yani Bezm-i alem valide sultan,
Abdulaziz'in annesi Roman Besime yani Pertevniyal sultan,
V.Murat'in annesi Fransız Vilma yani Sevkefza sultan,
II.Abdulhamit'in annesi Ermeni Virjin yani Tirimujgan sultan,
Mehmet Resat'in annesi Arnavut Sofi yani Gülcemal sultan,
Mehmet Vahdettin'in annesi Çerkes Henriet yani Gülistan sultan...
Osmanlı padişahlarında kim kimin annesi diye merak edenlere….!!!!
Sözde Müslümanim diyenlere

Not:
Ben sirf AB ye girmek için iyi bir partiye oyumu verecektim ama mamafi vaz kaçtim nüçünmü?
Çoktan AB’ye girmişiz biz hemde padişahlık devrinde… de habersizmişiz

Bu topik sözde müslümanlar topiyi deyilmi?

LaDY
02.03.2008, 23:36
Bu topik sözde müslümanlar topiyi deyilmi?

Topik amacından sapmış olduğundan, kapatılması daha uygundur.