Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu hafta Vizyona giren filmler

RaP_erdinc
04.01.2008, 21:17
VİZYONDA NELER VAR....

BEYAZPERDE HAFTAYI ÜÇ YENİ FİLM İLE KARŞILIYOR

BÜYÜK HAZİNE : SIRLAR KİTABI

2004 yılında gösterime giren ve en iyi çıkış yapan filmlerin arasında üst sıralarda yer alan Büyük Hazine filminin devam filmi 3 yıl aradan sonra aynı isimle bu kez sırlar kitabı olarak beyazperdeyle buluşuyor .

İlk filmin yönetmeni Jon Turteltaub ,devam filminde de koltuğu kimseye bırakmamış. Başrolde Nicolas Cage ve diğer tecrübeli oyuncular ; Diane Kruger, Jon Voight, Ed Haris, oyuncu kadrosunun ilk filmden de tanıdık isimleri.Amerika tarihinin önemli olaylarından Abraham Lincoln suikastinin peşine düşen Cage bir günlüğün kayıp olan 18 sayfasının ardındaki gizemi ortaya çıkarmak ister tabi kötü adamlar bunları yaparken onu yalnız bırakmaya pek niyetli değildir.

Sürükleyici olduğu kadar sürpriz gelişmeleriyle de seyirciyi ekrana kilitleyen son zamanların en iyi kurgusuna sahip macera filmini kaçırmayın derim

HAYATTA İKİ KEZ

Fransa ve İngiltere ortak yapım olan filmin yönetmenliğini Antoine de Caunes üstlenmiş. Komedi filmlerinin aranan isimlerinden Jean Rochefort, Charlotte Rampling başrolleri paylaşıyor.

Bir ödül töreninde bir araya gelen iki eski sevgilinin geçmişteki büyük aşklarının hikâyesini anlatıyor film. Biri ünlü yönetmen diğeri ise 70’li yıllarda ki filmlerinin divası. Başarılı yönetmeni bir gün ansızın hiçbir açıklama yapmadan terk eden sevgilisiyle yıllar sonra karşılaşması hiçte kolay olmayacaktır. İki kibir ve yetenek insanının bir araya gelerek derin duvarları aşması kolay olmazken aynı zamanda bir güç savaşıdır bu, bakalım kim kazanacak yoksa ikisi de aşka teslim mi olacak?

Keyifli bir duygusal yapım. Büyük aşkların tılsımını yakalamak için bile izlenebilir…

YARGISIZ İNFAZ

Gavin Hod yönetmenliğinde ki film ; Güney Afrika’dan Washington’a giderken tutuklanan Mısırlı bir adamın mahzende gizli tutulup türlü işkencelere maruz kalmasını, haberini alamayan karısının dayanamayıp kocasını bulma çabalarını ve bir CIA ajanının bu adamın gördüğü işkenceler karşısında vicdanının tedirgin eden kısık sesleri sonucu mesleğini sorgulamasına ve ardından gelişen olaylar sürpriz entrikalarla anlatılırken, sınırlar arası uzaklığın siyasi kimliği ve Amerikan politikalarını ufak çatlaklardan sızan hafif eleştirilerle anlatan film, siyasal kimliğe sahip gibi görünürken gerçekçi sahneleri tartışmasız içtenliğini ortaya koyuyor.
[/COLOR]
TÜRK flimleriide cok güzeller...
KUTSAL DAMACANA
CILGIN DERSHANE 2
BEYAZ MELEK
MASKELİ BEŞLER KIBRIS....

onur melis
04.01.2008, 23:06
çok güzel bence düşüncen erdinç önceden devamlı sinemaya gider sinema dergileri alırdım vizyondaki filimler ve girecek filimler hakkında

bence forumdada böyle bir topik olmalı ben sana yardımcı olurum

temizkopat
04.01.2008, 23:09
Değerli Canlar,
Bende size "Kutsal Damacana" adlı filmi önermek isterim.Gerçekten komik.İzlerken çok güleceksiniz

YoRuM78
04.01.2008, 23:20
Hafta sonlarını değerlendirmek için bence yerinde açılmış bir topic..Sadece hafta sonları diğil gerçi buradan gereken bilgileri alarak seyir zevkimizi daha ileriye götürebiliriz...

İzlediğimiz filmlerin hakkında kısa yorumlarımızda yazabiliriz..

RaP_erdinc
05.01.2008, 12:37
Ben KUTSAL DAMACANA ye gitdim cok güzeldii...
Tabi KABADAYI VE BEYAZ MELEKDE ÖLEYDİ.....

RaP_erdinc
05.01.2008, 18:09
Örneğin Bu Hafta Olarak Şu 5 Güzel flimlerin Hakkında Yorumlarınız.....

KUTSAL DAMACANA

KABADAYI

BEYAZ MELEK

30 GÜN 30 GECE

Ve son olarakda....MUSALLAT....

bUYrun yorumlar siziden....

İrMaK_D
05.01.2008, 18:14
Vizyondaki filmlerden bence en iyisi Kabadayıydı. Beyaz meleğide seyrettim ama abartılacak kadar güzel değildi.

RaP_erdinc
06.01.2008, 19:09
2008'de Vizyona Girecek Türk Filmleri

Yeni yılın ilk ayında yönetmen Çağan Irmak�ın merakla beklenen yeni filmi "Ulak", izleyici ile buluşacak.

"Babam ve Oğlum" ile gişe rekorları kıran yönetmen Çağan Irmak�ın filmi ise 25 Ocak 2008�de vizyona girecek.

Başrollerinde Çetin Tekindor, Hümeyra, Yetkin Dikinciler, Şerif Sezer, Kaya Akkaya, Melis Birkan, Feride Çetin, Şener Kökkaya, Mahir İpek, Zuhal Gencer Erkaya, Mahmut Gökgöz�ün rol aldığı filmde ayrıca 25 kişilik bir çocuk oyuncu kadrosu da kamera karşısına geçti.

"Babam ve Oğlum"un film müziğiyle "Dünya Film Müzikleri Ödülleri Yılın Keşfi" ödülünü alan Evantia Reboutsika�nın yaptığı filmin müziklerini Greek String Orkestrası seslendirdi.

Filmin görüntü yönetmenliğini, 2003 Uluslararası Saraybosna Film Festivali�nde "En İyi Film-Kodak Ödülü"nü ve 1990 Belgrad Film Festivali�nde Altın Madalya ödülünü alan Mirsad Herovic, genel sanat yönetmenliğini ise 4 kez Antalya Altın Portakal Film Festivali�nde "En İyi Sanat Yönetmeni" ödülünü alan Mustafa Ziya Ülkenciler üstlendi.

Ayvalık�ta başlayan İstanbul�da biten ve 7 hafta süren çekimler için filmin genel sanat yönetmeni Mustafa Ziya Ülkenciler denetiminde İstanbul Kısırkaya köyünde senaryoya uygun olarak tasarlanan bir köy inşa edildi.

ÇILGIN DERSANE KAMPTA

"Çılgın Dersane" filminin devamı "Çılgın Dersane Kampta" 10 Ocak 2008�de seyirci ile buluşacak.

Yönetmen Fatih Aksoy imzasını taşıyan filmin senaryosunu Aksoy ile İrfan Saruhan ve Şafak Güçlü yazdı.

Alp Kırşan, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel, Ozan Aydemir, Berksan Özer, Simge Tertemiz, Duygu Çetinkaya, Görkem Gürsoy , Oğuzhan Yıldız, Ulaş Özer, Sevil Uyar, Ceyda Ateş, Bahar Akça, Cüneyt Arkın, Sibel Tüzün, Mustafa Topaloğlu ve Berke Hürcan�ın rol aldığı filmde, üniversiteye giriş sınavı öncesinde stres atmak amacıyla kampa giren öğrencilerin yaşadıkları anlatılıyor.

"MASKELİ BEŞLER KIBRIS"

"Maskeli Beşler İntikam Peşinde" ve "Maskeli Beşler Irak" serisinin devamı olan "Maskeli Beşler Kıbrıs" 11 Ocak 2008�de vizyona girecek filmler arasında... 2005 yılından bu yana sinema salonlarında 2,5 milyon kişi tarafından izlenen serinin yeni bölümü "Maskeli Beşler Kıbrıs"ı, senaryosunu da yazan Murat Aslan yönetti.

Mehmet Ali Erbil, Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Atilla Sarıhan, Hakan Ural, Deniz Akkaya, Seray Sever, Necmi Yapıcı, Erdal Tosun, Sinan Bengier, Hamit Haskabal, Burak Öncü, Ceyhun Yılmaz ve Deniz Oral�ın rol aldığı filmin konusu şöyle:

"Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, şanssız geçirdiği dönemlerden sonra suç işlemeye tövbe eder ve ticaretle uğraşırlar. Ancak suç dünyasının önemli isimlerinden Rocky Selim (Mehmet Ali Erbil) kendilerine reddedilmesi güç bir teklifle gelir: Kıbrıs�ta bir kumarhaneyi soymak. Bir araya gelen ekip Kıbrıs�a hareket eder. Operasyon için yaptıkları planlar ve soygun çabaları çeteyi birbirinden komik sürprizlerle karşı karşıya getirecektir."

"ÇOCUK"

Türkiye�nin "ilk fantastik çocuk filmi" olarak nitelendirilen "Çocuk" 18 Ocak 2008�de vizyona girecek.

Yapımcılığını Sinan Çetin�in üstlendiği yapıt "Polis" filminin yönetmeni Onur Ünlü imzası taşıyor. Başrollerinde "Babam ve Oğlum" filminin çocuk yıldızı Ege Tanman, Tuba Ünsal ve Hayko Cepkin�in yer aldığı filmin animasyon ve görsel efektlerini Cem Erdoğan hazırladı.

Filmin konusu kısaca şöyle:
"Küçük yaşta kaçırılıp bir hırsız çetesinin eline düşen �çocuk� çetenin en başarılı hırsızıdır. Hırsızlık yapmasının sebebi ise her 30 bin YTL�lik hırsızlık yaptığında çeteden bir çocuğun ailesine iade edilmesidir. Filmin kahramanı, bir gün, çocuklardan nefret eden fakat özel bir televizyon kanalında çocuk programı sunan Rüya (Tuba Ünsal) ile tanışır. Rüya�nın çalıştığı kanalın sahibi İsfandiyar�ın (Hayko Cepkin)

amacı ise kanalından bir kutuyla yayın yapıp dünya üzerindeki tüm çocukların hayal gücünü engelleyip onları mutsuz olmasını sağlamaktır."

"RIZA"

Yönetmen Tayfun Pirselimoğlu filmi "Rıza" 4 Ocak 2008�de vizyona girecek. Rıza Akın, Nurcan Eren, Melissa Ahmedi ve Emin Baş�ın rol aldığı filmde, İstanbul-Adana arasında taşımacılık yapan kamyon şoförü Rıza�nın, ipotekli kamyonunun arızalanması üzerine yaşadıklarını konu alıyor

Çağan Irmak'tan 'Ulak' Yolda. 25 Ocak 2008'de Sinemalarda

Zamansız ve mekânsız bir öykü… Düzeni yekten bozulmuş bir köye, köy köy dolaşan bir seyyahın, Zekeriya’nın gelişiyle ve beraberinde getirdiği sırlarla başlar film. Zekeriya ile gelen sırlar köye, geri dönülmez bir değişim yaşatacaktır. Filme adını veren “Ulak İbrahim”, ocak ayında seyirciye yüzünü gösterecek ve tüm sırlar su yüzüne çıkacak…
Çağan IRMAK, filmin müziklerinde, bir önceki filmi Babam ve Oğlum’da da beraber çalıştığı müzisyen Evantia Reboutsika ile birlikteliklerini devam ettirdi. Babam ve Oğlum’un film müziğiyle “Dünya Film Müzikleri Ödülleri- Yılın Keşfi” ödülünü alan Reboutsika ‘ULAK’ için yeni ve farklı bir müzik yarattı. Müzikleri Greek String Orkestra çaldı.
Filmin görüntü yönetmeni,2003 Uluslararası Saraybosna Film Festivali’nde En İyi Film-Kodak Ödülü’nü ve 1990 Belgrad Film Festivali’nde Altın Madalya ödülünü alan Mirsad Herovic.
Dört kez Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Sanat Yönetmeni ödülünü almış olan Mustafa Ziya Ülkenciler filmin genel sanat yönetmenliğini üstlendi.
Filmin çekimleri Mayıs ayında, Ayvalık’ ta başladı ve Temmuz ayında 7 haftalık çalışmanın ardından İstanbul’ da sonlandı. Filmin genel sanat yönetmeni Mustafa Ziya Ülkenciler denetiminde İstanbul Kısırkaya köyünde, senaryoya uygun olarak tasarlanan bir köy inşa edildi. Zaman ve mekân aşırı bu proje için çeşitli kostüm ve ayakkabı üretildi. Projede yer alan tüm oyunculara özel makyaj uygulandı. Filmde oyuncular ve ekip kadar atlar ve diğer hayvanlar da çok önemli bir yer tuttu. Çekimler sırasında hiçbir hayvana zarar verilmemesi için at eğitmenleri ve hayvan sorumluları ile birlikte çalışıldı.
Türk sineması ve tiyatrosunun önemli isimlerinin bir araya geldiği filmde, 25 kişilik bir çocuk oyuncu kadrosu da rol alıyor. Performanslarıyla, yönetmeni mutlu eden çocuk oyuncularıyla, “ULAK” izleyenlere umut veren bir film.
2-35, geniş ekran formatında çekilen filmin post prodüksiyon ve laboratuar işlemleri Sinefekt Film Laboratuarları’ nda, sesleri ise İmaj Stüdyoları’nda yapıldı. Filmin yurtiçi dağıtımı United International Pictures (UIP) , yurtdışı dağıtımı ise Maxximum Film tarafından gerçekleştirilecek.

Akgüney
06.01.2008, 19:45
Ben ULAK'I cok merak ediyorum umarim almanyaya da biran önce gelir

nesrinsir
06.01.2008, 20:43
arkadaşlar ben de yargısız infaza gittim çok güzeldi tavsiye ederim
işkence ve amerikan gizli servisine ilişkin güzel saptamalar var
sevmediğim tek şey ise kurtarıcı amerikalı rölünün burda da olması
onun dışında ise herşey kurgu çok güzel
zaman kavramı da güzel işlenmiş
seyredin...

RaP_erdinc
07.01.2008, 16:05
SARIDAKİ GİDECEĞİM FLİmler MASKELİİ BEŞLER KIBRIS VE CILGIN DERSHANE 2

ozlem88
07.01.2008, 19:18
arkadaşlar böyle sinema ile ilgilenen insanları görünce çok mutlu oluyorum sinema bence insan hayatındaki en önemli faktörlerden bi tanesi inşallah türk sinemaları daha fazla ilerler ............

RaP_erdinc
09.01.2008, 18:28
Yarın Sinemaya gidiyoruz huppii...:D

can dostum58
22.01.2008, 13:03
bu hafta buyuk hazıneyı seyrettım macera flımlerınden hoslananlar ıcın tavsıye edrım....

hucelg
22.01.2008, 15:56
arkadaşlar bu filimleride denemenizi isterim KELEBEK VE DALGIC GİYSİSİ ,BAŞKALARININ HAYATI........... İZLEYİN DERİMMMMM...

sahrut75yagmur
22.01.2008, 16:56
http://www.imageturk.com/img/70ed22747944ff5ebad10.jpg (http://www.imageturk.com/goster.php?res=70ed22747944ff5ebad10.jpg)
Çocuk

Küçük yaşta kaçırılıp bir hırsız çetesinin eline düşen “çocuk”, çocuklardan nefret eden lakin özel bir tv kanalında çocuk programı sunan “Rüya” ile tanışır ve iki taraf içinde karmaşık olaylar başlar...
Türkiye’deki “ilk fantastik çocuk filmi” olarak nitelendirilen “Çocuk”, seyircinin ilgisine sunuldu. Yönetmenliğini Onur Ünlü ve yapımcılığını Sinan Çetin’in üstlendiği filmin başrollerinde “Babam ve Oğlum” filminin çocuk yıldızı Ege Tanman ile Tuba Ünsal ve Hayko Cepkin yer alıyor.

Filmde, küçük yaşta kaçırılıp bir hırsızlık çetesinin eline düşen “çocuk” adlı kahramanın çocuklardan nefret eden, ancak özel bir televizyon kanalında çocuk programı sunan “Rüya” ile tanışması sonucu yaşanan gelişmeler anlatılıyor.

Çocuk kahramanımız hırsızlık çetesi içerisinde en başarılı hırsızlardan bir tanesidir. Hırsızlık yapmasının sebebi ise, her 30 bin YTL’lik hırsızlık yaptığında çeteden bir çocuğun ailesine iade edilmesidir.

Yönetmen: Onur Ünlü
Oyuncular: Hayko Cepkin, Tuba Ünsal, Ege Tanman, İlker Ayrık
Müzik: Hayko Cepkin
Görüntü Yön: Cem Erdoğan
Tür: Çocuk - Fantastik
Yapım Yılı: 2007
Ülke: Türkiye
Dağıtımcı: 35 Milim Filmcilik

Saygılarımla.

RaP_erdinc
22.01.2008, 17:09
Bu dün ''''Maskeli Beşler Kıbrıs''''a Gittik aam o kadar beyenmedim ....

atakbuse
22.01.2008, 17:13
ben musallata gıttım gercektn guzel bır fılm tabı bı hafta uyuyamasamda:) fakat maskelı besler benı hayal kırıklıgına ugrattı bekledıgım kadar iyi cıkmadı...

RaP_erdinc
22.01.2008, 17:18
bu Perşembe ''''CoCuK''''' Flimimi ne gitcem.... inşlah GÜzeldir... Musallattaa gitcem...

yeni bir kokur flimi geliyo... şubatta SUMMER diye... Onu bekliyorum...

alevi_tugce_89
22.01.2008, 17:25
kutsal damacana harikaydı.süper bi filmdi bence.maskeli beşler kıbrıs idare eder....beyaz melek çok güzeldi..musallat o kadar da korkunç değildi bana göre.çılgın dersane çok güzeldi tavsiye ederim gitmenizi..