Orijinalini görmek için tıklayınız : 47. Kattan Düştü Ölmedi

AnGeNehM
05.01.2008, 04:32
Olacak iş değil.

1 ay önce böyle bir haber okudum diye hatırlıyorum tekrar görünce inanılmaz şok oldum.

Hayatta olmayacak şey yok derler ya,o misal bir haber.

Kaynak:http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05 Ocak 2008 Cumartesi 00:36
ABD'de 47. kattan düşen temizlik işçisi, bir ay sonra konuşmaya başladı!

http://www.internethaber.com/images/news/52286.jpg

ABD'nin New York kentinde, geçen ay bir binanın camlarını silerken 47. kattan düşerek komaya giren bir temizlik işçisinin hayatta kalmayı başarması ve yeniden konuşmaya başlaması "mucize" olarak yorumlandı.

Basındaki haberlere göre, 7 aralıkta Manhattan'daki Upper East Side'da bir binada temizlik işçisi olarak çalışan Ekvadorlu Alcides ve Edgar Moreno kardeşlerin üzerinde bulunduğu iskele çöktü.

150 metre yüksekten yere düşen kardeşlerden genç olan Edgar öldü, komaya giren 37 yaşındaki Alcides Moreno ise hastaneye kaldırıldı.

Doktorlar, 9 kez ameliyat geçiren ve kendisine 11 litre kan verilen Moreno'nun komadan çıktığını ve bunun "mucize" olarak yorumlanabileceğini belirtti.

New York Times'ın haberinde, Moreno'nun eşinin, "Noel günü, bana döndü ve (Ne yaptım ben?) dedi" sözlerine yer verildi.

Doktorlar, birkaç ameliyat daha geçirmesinin ve rehabilitasyon sürecinin ardından Moreno'nun yeniden yürüyebileceğini söyledi.

Moreno'nun tedavi gördüğü Cornell hastanesi Yoğun Bakım Servisi Başkanı Philip Barie, "Mucizelere inanıyorsanız, bu onlardan birisi" dedi.

Barie, "3 katlı bir binadan düşmek, genellikle ölüme yol açar. 10 katlı ve daha yüksek binalardan düşenleri genelde biz görmeyiz, çünkü onları doğrudan morga götürürler" diye konuştu.

Cankiz
07.01.2008, 02:14
Öldürmeyen Allah öldürmüyor iste :s

zulfukar
07.01.2008, 03:32
Hakketten hani öldirmeyen Allah öldürmüyor deniyor ya!?Iste buda o türden.Benimde aklima direkt bu cümle geldi!
Hayret verici bir durum!!! Gectigimiz senelerdede türkiyede sayisini tam hatirlamiyorum on civarinda bir kattan bir kiz intihar amacli atlamis ve yine ölmemisti.Bu konu haberlerede tasinmisti bende cok sasirmistim.Ama bu olayla kiyaslandiginda buna gercekten mucize denmeyecekse ne denmleli bilmiyorum!!?

babannedemiyeli
07.01.2008, 13:18
inanılr gibi değil ama her kezin bir zamanı var kimi böyle ölmüyor.kimide diz kapağına kadar gelen suda boğuluyor.geçen yaz komşum yarım mt lik suda fenalaşıyor düşüyor vede o kadar suda birileri gelene kadar boğuluyor.ölüm sebebi suda boğulmak.kişinin raf ömrünü doldurup doldurmaması ile alakalı
allah hepimize hayırlı ölümler nasip eylesin

babannedemiyeli
07.01.2008, 13:22
büyük marmara depreminde 5 gün göçük altında kalıp burnu kanamadan kurtuldu arkadaşım tam 2 sene sonra evde doğalgaz zehirlenmesinden vefaat etti. kader

YoRuM78
07.01.2008, 13:24
Tamamen mucize başka ne denebilirki..

PirO_62
08.01.2008, 01:54
Tamamen mucize başka ne denebilirki..

Mucizemi :S

Adam ölmemiş diyor Uçmuş demiyor.

Verilmiş sadakası varmış. Derler.

YoRuM78
08.01.2008, 02:11
Mucizemi :S

Adam ölmemiş diyor Uçmuş demiyor.

Verilmiş sadakası varmış. Derler.Pirom bende o kadar sadaka veriyom bugün düşsem belki ölürüm:lol:

Bu tür şeyleri sadaka gibi şeylere bağlamak doğru diğil.Öldürmeyen Allah öldürmüyor desen hadi neyse..:S

sausen
08.01.2008, 02:25
Merhaba,

Bu adam epey bir sadaka vermiş anlaşılan...

Saygılarımla...

Labrys
08.01.2008, 05:35
bence uçmuş :D bırakın bu batıl söylemleri; geçmiş olsun denir :D

serdar_adas
31.01.2008, 22:20
vakti gelmediyse 99 uncu kattan düşse ne yazar ama düşerken yaşadıgı korku kimbilir nasıldı

denizandche
05.02.2008, 00:42
Sadaka...Komik...Ve şaşırtıcı...

başkent_çarşı
05.02.2008, 01:36
şanslıymış bıra