Alevimen
06.01.2008, 02:56
Merhaba
Aranızda US-Dizileri izleyenler var mı?
Aranızda US-Dizileri izleyenler var mı?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan dizileri Alevimen 06.01.2008, 02:56 Merhaba Aranızda US-Dizileri izleyenler var mı? CaNCa 06.01.2008, 03:21 özellikle cnbc-e yıllardır amerikada reytingi bol olan golden globe adaylı veya ödüllü dizilerin çoğunu gösterime sundu. son bir yıldır e2 kanalıda alt yazı harici, birebir çeviri yaparakta bu dizileri veriyor. ama yinede ingilizcelerini geliştirmek isteyenlerin alt yazılı olanlarını, dublajsız izlemelerini öneririm. desperate housewives ve ghost whisperer dizilerinin bir kısıma kadarki dvd'lerini aldım onları zaman buldukça izliyorum. diğer izlenmeye değer bulduğum ve tv'de rastladıkça izlediğim amerikan dizileri the oc, gilmore girls ve south park. Mahir_86 06.01.2008, 03:25 eskiden Dallas/Kosbi ailesi ve o dönemlerde oynayan bazı dizileri izlerdim :) mesela A-Takımı.. Alevimen 06.01.2008, 03:41 özellikle cnbc-e yıllardır amerikada reytingi bol olan golden globe adaylı veya ödüllü dizilerin çoğunu gösterime sundu. son bir yıldır e2 kanalıda alt yazı harici, birebir çeviri yaparakta bu dizileri veriyor. ama yinede ingilizcelerini geliştirmek isteyenlerin alt yazılı olanlarını, dublajsız izlemelerini öneririm. desperate housewives ve ghost whisperer dizilerinin bir kısıma kadarki dvd'lerini aldım onları zaman buldukça izliyorum. diğer izlenmeye değer bulduğum ve tv'de rastladıkça izlediğim amerikan dizileri the oc, gilmore girls ve south park. Bende gilmore girls izledim, zaten gilmore girls de boş zamanları dolduracak dizi tipiydi bana göre :) eskiden Dallas/Kosbi ailesi ve o dönemlerde oynayan bazı dizileri izlerdim :) mesela A-Takımı.. Kosbi ailesi, A Takımı ama bunlar emektar diziler yok mu yeni diziler.. denizata88 06.01.2008, 04:11 how i met your mother (favorim) scrubs las vegas my name is earl prison break the king of queens bunlarda severek izledim diğer cnbc-e dizileri... ayrıca simpsons ve family guy çizgi dizilerini de rastlarsam kesin izlerim.. :D:D Alevimen 06.01.2008, 04:24 my name is earl çok komedi, bende tavsiye ederim. Prison break zorunlu tatile girerek kötü yaptı, baya dağılma oldu umarım tekrar iyi toparlanma yaparlar tamda heyecanlı yerde bitti.. BerfeM 07.01.2008, 00:47 prison break ve south park izlerdim bir dönem..(michael'e aşık oluyorum falan sanmıştım.hehe)hatta south parka çok takmıştım..tişörtlerini falan alıyordum..en sevdiğim karakterde kenny'dir..ama tv izlemiyorum epeydir.. Alevimen 07.01.2008, 00:51 prison break ve south park izlerdim bir dönem..(michael'e aşık oluyorum falan sanmıştım.hehe)hatta south parka çok takmıştım..tişörtlerini falan alıyordum..en sevdiğim karakterde kenny'dir..ama tv izlemiyorum epeydir.. Velle ona gay diyorlar ne kadar doğru bilemem :biggrin: Sence bu dizinin sırrı nedir? Yani neden gene hapise soktular ve ikinci sezon sonunda labortuvarı neden gösterdiler... Bence Michael'i genetik olarak değiştirdiler yani 'hapisden kaçabilen adam' haline çevirdiler, klon mlon birşeydir kesin :) Garaoglan 07.01.2008, 00:56 King of Queens saaatlerce izleyebilirim ( rekor 6 saat :laugh::laugh: ) http://www.businessinnovationinsider.com/images/2006/06/King%20of%20Queens.jpg BerfeM 07.01.2008, 01:14 Velle ona gay diyorlar ne kadar doğru bilemem :biggrin: Sence bu dizinin sırrı nedir? Yani neden gene hapise soktular ve ikinci sezon sonunda labortuvarı neden gösterdiler... Bence Michael'i genetik olarak değiştirdiler yani 'hapisden kaçabilen adam' haline çevirdiler, klon mlon birşeydir kesin :) gay mi:sweatdrop:sweatdrop:sweatdrop(şans yok ki bende de :lol::lol:)..ya michael sara yüzünden girdi hapise..adamıda yoladı ama kendide düştü..labaratuar valla denek olarak mı kullanacaklar:lol::lol::lol:deney mii yapacaklar acaba üstünde...michaelin işi zor..ne olarak çıkacak michael karşımıza genetik olarak:innocent::innocent::innocent: onur melis 07.01.2008, 01:31 valla ben şuan 4400 adlı diziyi kaçırmamaya çalışıyorum ondan ayrı simsins ailesi ile önceden çıkan ve şimdi yayınlanmıyan muppet show kaçırmazdım Alevimen 07.01.2008, 01:36 gay mi:sweatdrop:sweatdrop:sweatdrop(şans yok ki bende de :lol::lol:)..ya michael sara yüzünden girdi hapise..adamıda yoladı ama kendide düştü..labaratuar valla denek olarak mı kullanacaklar:lol::lol::lol:deney mii yapacaklar acaba üstünde...michaelin işi zor..ne olarak çıkacak michael karşımıza genetik olarak:innocent::innocent::innocent: Velle ben sadece bayan arkadaşlardan duyduklarımı söylüyorum, Michael in baya hayranı var bende anlamıyorum niye :) Buraya yazdım ve gene tekrarlıyorum eminim ki hapise girme/kaçma olayı genetik olayla ilgili birşey çıkacak sonunda :p BerfeM 07.01.2008, 01:44 Velle ben sadece bayan arkadaşlardan duyduklarımı söylüyorum, Michael in baya hayranı var bende anlamıyorum niye :) Buraya yazdım ve gene tekrarlıyorum eminim ki hapise girme/kaçma olayı genetik olayla ilgili birşey çıkacak sonunda :p gülüşü çok güzel adamın:stuart::stuart:bide saç yakışmıyor ona:001_wub::001_wub: dediğin gibi olabilir..ki muhtemelen de öyle olur.. PirO_62 07.01.2008, 01:54 Lost. Dvd den izledim 3 sezon. Çok güzel bir dizi. 4. sezon 4 şubatta başlıyormuş sanırım. Çok heyecanlı. Günde 16 bölüm izlediğimi hatırlıyorum :):) zulfukar 07.01.2008, 03:45 King of Queens saaatlerce izleyebilirim ( rekor 6 saat :laugh::laugh: ) http://www.businessinnovationinsider.com/images/2006/06/King%20of%20Queens.jpg King of Queens i bende izliyorum!Hafta ici hemen hemen hergun kabel eins da. Ama inanin bunu sevdigim icin degil,Esimin zoruyla yapiyorum:) eylül83 07.01.2008, 09:40 bende lost, my name is earl, the sopranos ve prison break fırsat buldukca takip ediyorum. karaşar 07.01.2008, 11:40 son on yıldır usa dizisi seyretmiyorum. yukarıda saydığınız dizilerin çoğunun adını bile bilmiyorum. yazık çok geç ve geri kalmışım demek ki; neyse sağlık olsun. usa dizileri neyse de; hala brezilya dizileri izleyen varmıdır acaba. aydıner32 07.01.2008, 14:58 sadece lost müpdelası oldum malesef.4. sezonu dört gözle bekliyorum. aydıner32 07.02.2008, 16:07 Lost. Dvd den izledim 3 sezon. Çok güzel bir dizi. 4. sezon 4 şubatta başlıyormuş sanırım. Çok heyecanlı. Günde 16 bölüm izlediğimi hatırlıyorum :):) geçen hafta lost başladı izledinmi 4.sezon 1 blm.tam tribal olmuş. Teyna 07.02.2008, 16:26 The King of Queens, Las Vegas, The OC, According to Jim, Two and a Half Man ve olmazsa olmaz Sünger Bob! shahrud 08.02.2008, 00:44 "Heroes" u sonuna kadar izledim. Ancak, çok begendigim veya sevdigim için degil, saçmalıkları nereye kadar devam edecek diye. Çok eklektik, her türden hayal ve bilimkurguyu içeren, anlamsız, tam bir amerikan propagandası. Aslında eleştirel gözle izlemezseniz, ilginç olabilecek bir dizi. Momentum iyi gidiyor ancak o kadar cok atıyorlarki dogal olarak sonu cok acemice ve kötü bitiyor (Ingilizce bilenler için "tam bir anticlimax"). PirO_62 08.02.2008, 00:54 geçen hafta lost başladı izledinmi 4.sezon 1 blm.tam tribal olmuş. Daha izlemedim. :crying: Ama yarın izleyecem büyük bir ihtimal. :) benden hızlı gitme. :001_tt2: aydıner32 08.02.2008, 12:58 Daha izlemedim. :crying: Ama yarın izleyecem büyük bir ihtimal. :) benden hızlı gitme. :001_tt2: tamam bende biriktirip izlemeyi pllanlıyorum zaten.:biggrin: tiyatrocu 13.03.2008, 12:07 eskiden annemden dolayı izlemek zorunda kalıyordum ama şimdi hayır :D ecolis 13.03.2008, 13:21 umutsuz ev kadinlarini arada izlerim(e2) ebu turab 31.03.2008, 10:46 Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Farscape, Threshold, , Rome, 4400, Heroes, Prison Break, Lost, Avatar, Supernatural, Battlestar Galactica, IT Crowd, My Name is Earl... Hepsinin tamamını izleyemedim ilk 5'i hariç, zaten bir çoğu devam ediyor. Takip etmeye çalışıyorum işte, normalde TV başında hiç zaman geçirmem ama sinema filmleri ve bu diziler benim en büyük ilgi alanlarımdan. |