Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgilisini Haşlayıp Yedi
dogdeniz 08.01.2008, 14:28 ABD’de bir genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü. Parçalara ayırdı ve suda haşlayıp yedi. Sonra polisi arayıp, teslim oldu
Polise herşeyi anlattı
ABD dün sevgilisini yiyen yamyam dehşetiyle sarsıldı. Teksas eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Christopher Lee McCuin, 21 yaşındaki sevgilisi Jana Shearer, ayrılmak isteyince genç kızı evinden kaçırdı. Annesinin evine götürdükten sonra da bıçaklayarak öldürdü. Sonra vücudunu parçalara ayırdı ve kaynatarak yemek yaptı. Yamyam katil telefonda polise cinayeti nasıl işlediğini de tüm detaylarıyla anlattı.
Mutfakta ürküten manzara
Olay yerine gelen polis, Jana’nın parçalara ayrılmış cesediyle karşılaştı. Genç kızın bir gözü tencerenin içinde bulundu. Mutfak masasının üzerinde ise kızın parçalara ayrılmış etleri duruyordu. McCuin’in annesi ceset parçalarını garajda görünce evi terk ettiği ortaya çıktı. Tutuklanan Christopher idamla yargılanacak. Adamın psikolojik bozukluğu olmadığı açıklandı.
babannedemiyeli 08.01.2008, 14:36 ya benimsin kara toprağın dan ziyade ya benimsin ya midemin olmuş bu mesele
iğrenç tiskinç
Cocuklukta yasanan kötü olayların sonucu canlar.baska bşi deil.zaten belliki normal deil bu kişi.bnce ona hakaretler yağdırmak yerine gecmişini sorgulamak ve nası bi cocukluk dönemi atlattıgını anlamak gerekir.bundan adfım gibi eminim
AnGeNehM 08.01.2008, 15:46 ABD’de bir genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü. Parçalara ayırdı ve suda haşlayıp yedi. Sonra polisi arayıp, teslim oldu
Polise herşeyi anlattı
ABD dün sevgilisini yiyen yamyam dehşetiyle sarsıldı. Teksas eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Christopher Lee McCuin, 21 yaşındaki sevgilisi Jana Shearer, ayrılmak isteyince genç kızı evinden kaçırdı. Annesinin evine götürdükten sonra da bıçaklayarak öldürdü. Sonra vücudunu parçalara ayırdı ve kaynatarak yemek yaptı. Yamyam katil telefonda polise cinayeti nasıl işlediğini de tüm detaylarıyla anlattı.
Mutfakta ürküten manzara
Olay yerine gelen polis, Jana’nın parçalara ayrılmış cesediyle karşılaştı. Genç kızın bir gözü tencerenin içinde bulundu. Mutfak masasının üzerinde ise kızın parçalara ayrılmış etleri duruyordu. McCuin’in annesi ceset parçalarını garajda görünce evi terk ettiği ortaya çıktı. Tutuklanan Christopher idamla yargılanacak. Adamın psikolojik bozukluğu olmadığı açıklandı.
Kaynak falan belirtebilirmisiniz bana?
Masa başı haber gibi geldi açıkcası
Kaynak falan belirtebilirmisiniz bana?
Masa başı haber gibi geldi açıkcası
Valla serkancım bir kaç gazete vermiş fotoğraflı felan.
Ama asıl benim için ilginç olan netteki yorumlar.
Biri;
tabiki önce iğrenç 1 olay oldunu söleyim ama bizde bu olay farklı bizde adam eve gelyor karısına tekme tokat uçan yumruk uçan kafayla güzel 1 haşlıyor tek farkı haşladını yemiyor
Zehir Zıkkım Olsun demiş. :lol::lol::lol:
sadistlik tek kelimeyle.
açıklaması,savunması olamaz böyle birşeyin.
Cocuklukta yasanan kötü olayların sonucu canlar.baska bşi deil.zaten belliki normal deil bu kişi.bnce ona hakaretler yağdırmak yerine gecmişini sorgulamak ve nası bi cocukluk dönemi atlattıgını anlamak gerekir.bundan adfım gibi eminim
çocukluğu kötü geçen herkes birilerini yesin o zaman:)
aman allahım bu neya üfff iğrenç ya
EREN izm 08.01.2008, 20:32 Çok kötü yaa fahşice. Hayır, Birde Seviyor Sevmese Nasıl Yapardı Acaba ??
bence kaynaga gerek yok cunku bu tür olaylar var
malesef
PoyrazıM_24 08.01.2008, 21:32 bak ite hele:D:D
Beşiktaşli58 08.01.2008, 21:32 Tuz falan atmismidir acaba? :turned:
Kardesim, bu insanlik nereye gidiyor. Gerçekten çok enteresan hallere geldi bunlar yav :shuriken:
Garaoglan 08.01.2008, 22:33 salak herhalde "Kadin Budu Köftesi" yapmak istemistirde becerememistir tutup haslamistir
Beşiktaşli58 08.01.2008, 22:39 salak herhalde "Kadin Budu Köftesi" yapmak istemistirde becerememistir tutup haslamistir
Ahhhh abi, sen olacaktin ki :biggrin: :lol:
onur melis 08.01.2008, 23:38 salak herhalde "Kadin Budu Köftesi" yapmak istemistirde becerememistir tutup haslamistir
evet abi harbi salak oysa ona okadar dedim külbastısını yapalım daha iyi yok dinlemedi
illle coşkun abiye kadıbudu köfte yapacam dedi bak onuda beceremedi:D
güldane17 10.01.2008, 15:36 berbat bişi bu nası yiye bilmiş vay bea
bunlara diyecek hiçbirşey yok çünkü onu bile haketmiyorlar
Yorumsuz bise diyemiyorum gercekten kanim dondu! allah belasini versin! igrenc olmak bi yana cok aci bi durum yazik kiza! cani ruhu bozuk adam akli basinda olan bunu yapmaz insanlik disi bi olay :s
bu gene iyi, haşlamış da yemiş yakında çiğ çiğ yerse insanlar birbirini şaşırmayın!!
onur melis 10.01.2008, 17:14 berbat bişi bu nası yiye bilmiş vay bea
ben sordum ağzıyla yemiş:D
bunlara diyecek hiçbirşey yok çünkü onu bile haketmiyorlar
afiyet olsun diyebilirsin:lol:
bu gene iyi, haşlamış da yemiş yakında çiğ çiğ yerse insanlar birbirini şaşırmayın!!
saglıgına önem gözteriyor onun için haşlayıp yemiş kızartmalara karşıymiş:thumbup1:
berbat bişi bu nası yiye bilmiş vay bea
ben sordum ağzıyla yemiş:D
afiyet olsun diyebilirsin:lol:
saglıgına önem gözteriyor onun için haşlayıp yemiş kızartmalara karşıymiş:thumbup1:
olabilir Onur.kanlarını ne yapmış acaba hoşaf niyetine mi içtiki?:innocent:
alevi_kizi 10.01.2008, 17:23 ıyyy irenç ne midesizler yha
yaptığınız yorumların ne kadar tuhaf olduğunun farkında değilsiniz sanırım....bir insan bir cinayete kurban gidiyor sizler ise niye böyle yapmamış niye şöyle etmemiş diyorsunuz.....
olay espiri malzemesi yapılacak türden değil.......
PoyrazıM_24 10.01.2008, 18:36 evet abi harbi salak oysa ona okadar dedim külbastısını yapalım daha iyi yok dinlemedi
illle coşkun abiye kadıbudu köfte yapacam dedi bak onuda beceremedi:D
[B]
adama suç bulmayalım belkide lezzetlidir hani:D:D:001_tt2:bundan önce hayatında insan eti yiyeniniz varmı... iğrenç olduğunu nereden biliyorlar demi kankaaa:D:D:D:lol::D:taz::taz::taz::taz::taz::taz: :taz:
Ah vah diyecegime benim aklima baska bisey geliyor... Ne isi vardi ki öyle bi adam la?
Bunu yapacak adamin ruhsal denge si zaten yerinde degil ve bunu anlamak için 40 seneye de gerek yok... Yani kesin bi yerlerde açik verip böyle dengesizin teki oldugunu göstermistir.. bence kadin biraz daha akilli olsaydi, hayatindan (bir kazanin içinde) olmazdi..
Kim bilir neden yapismisti adama.. Evet yazik falan ama insanlara da ders olsun, esimizi dostumuzu daha iyi seçelim, kiminle isimiz olmali kiminle olmamali ölçüp tartalim..
elif35sema63 10.01.2008, 19:09 benim anlamadıgım böyle bi olay türkiyede olsa ne derlerdi barbar türkler dıyeceklerdı eee adımız çıkmış 9 a
Evet, Bencede bu olay Tubicik in dediği gibi kişinin çocukluğuyla ilgili olmalı, Çocuklukta anne imgesi ve reprezantasyonları bütünleştirilemezse böyle büyüyünce(!) sevilen anneyi içe alarak (psikolojik değil gerçekten- ki sevgili anne temsilidir) bu bütünleşmeyi gerçekleştirmeye çalışmış olmalı... hasta değilmiş teşhisini kim koymuş anlamadım ama adam düpedüz hasta... insan yiyen bir kişi normal olur mu?... ya çok bilimsel oldu ama gerçek görüşlerim bunlar.
millet kafayı yemiş o bir insanı yemiş çok mu?
onur melis 11.01.2008, 18:17 Evet, Bencede bu olay Tubicik in dediği gibi kişinin çocukluğuyla ilgili olmalı, Çocuklukta anne imgesi ve reprezantasyonları bütünleştirilemezse böyle büyüyünce(!) sevilen anneyi içe alarak (psikolojik değil gerçekten- ki sevgili anne temsilidir) bu bütünleşmeyi gerçekleştirmeye çalışmış olmalı... hasta değilmiş teşhisini kim koymuş anlamadım ama adam düpedüz hasta... insan yiyen bir kişi normal olur mu?... ya çok bilimsel oldu ama gerçek görüşlerim bunlar.
ya allah için ne diyorsunuz ya ne alaka var çocukluguyla bu olayın
ben küçükken annemden hortumla dayak yerdim ne yapayım şimdi ben de gidip adam kesip yiyimmi gülüyorum sadece yazdıklarınıza iyi annem beni çok dövdü musadenizle sevgilimi yiyicem
yaptığınız yorumların ne kadar tuhaf olduğunun farkında değilsiniz sanırım....bir insan bir cinayete kurban gidiyor sizler ise niye böyle yapmamış niye şöyle etmemiş diyorsunuz.....
olay espiri malzemesi yapılacak türden değil.......
kreşmir'e hak vermek gerekiyor. Fazlada aşırıya kaçmamalı insan yorumsal boyutta. Sonuçta mevzu bir insan hayatı. İlk mesajımdada belirttiğim gibi nette karşılaştığım yorumlar komedi ve içler acısı. Biraz duyarlılık şart. Hepimiz için geçerli.
ya allah için ne diyorsunuz ya ne alaka var çocukluguyla bu olayın
ben küçükken annemden hortumla dayak yerdim ne yapayım şimdi ben de gidip adam kesip yiyimmi gülüyorum sadece yazdıklarınıza iyi annem beni çok dövdü musadenizle sevgilimi yiyicem
Onur melis yazımı iyi oku, ben bu kişinin çocukluğunda gördüğü şiddeten bahsetmedim, başka eksikliklerden bahsettim.
naze-yezda 22.01.2008, 00:19 tubicik zaten yazıyo adamın psikolojisinde bir bozukluk yok diye çocuklugunda herkes kötü şeyler yaşar ama bunları yaşıyo diye aynısını yapacak diye bişey yokki
Beşiktaşli58 22.01.2008, 00:34 Banada benim üstümdeki birinin yaptigini hatirlatti. :biggrin:
Saka bir yana;
Igrenç birsey, hangi akilli böyle birsey yapar yav? Insanliktan çikmis birsey..
zohre-35 22.01.2008, 10:32 bir insan ne kadar kötü bir yaşam sürsede bu tür bir olay çok iğrenç. ayrıca çok cesaret isyen bir konu.
halilibrahim83 22.01.2008, 11:49 ya olan olmus artık bı kavurma yapsada yesek zatı kadina kıymıs etı zıyan olmasin
cangüdaz 22.01.2008, 12:33 oohh yarasın canavarcığımıza:) insan eti yaratılanların arasında tadı en güzel olan etmiş tabi yiyebilene:) yamyamlar işlerini biliyor.bu kardeşimiz de yamyamcılık mı oynamak istemiş acaba?:) insanoğlu bu kadar vahşileşebiliyor.hem kerbelada insanları şehit edenlerle bunun ne farkı var ki değil mi?
sevgiyle kalın
Tamamen Psikolojik Vakaa :)
Zemheri* 22.01.2008, 20:40 belki cilveleşirken adam kıza yerim seni demiştir kızda hadi ye demiştir elemanda ciddiye almıştır.
CrAzY_AnGeL 22.01.2008, 21:02 aklı başında olan insan zaten yapmazki...yani bunu bilmek için cocukluguna inmeye gerek yok...adam ciddi ciddi canavar yani...domuz eti yiyeni vs. anladıkda insan eti yiyene denilebilecek çok bişey yok yani....treji komik :S
Not: oda böyle olsun istemezdi ama aklına gelirmiydi birgün sevgilisini yiyeceği
Zemheri* 22.01.2008, 21:09 aklı başında olan insan zaten yapmazki...yani bunu bilmek için cocukluguna inmeye gerek yok...adam ciddi ciddi canavar yani...domuz eti yiyeni vs. anladıkda insan eti yiyene denilebilecek çok bişey yok yani....treji komik :S
Not: oda böyle olsun istemezdi ama aklına gelirmiydi birgün sevgilisini yiyeceği
bunun domuz eti yemek ile aynı kefeye koymamak lazım aplacım domuz eti şahsen bende bir kez yedim tadıda fena sayılmaz:yamukgul:
ABD’de bir genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü. Parçalara ayırdı ve suda haşlayıp yedi. Sonra polisi arayıp, teslim oldu
Polise herşeyi anlattı
Mutfakta ürküten manzara
haberi bizim köyün forumundan mı aldın
ama ilginç bi tadı olsa gerek
aslında haşlama yerine kavurma falan yapsaydı daha leziz olabilirdi.
Amerikalılar ağız tatlarını bilmiyolar.
cangüdaz 25.01.2008, 19:16 belki cilveleşirken adam kıza yerim seni demiştir kızda hadi ye demiştir elemanda ciddiye almıştır.
hay Allah seni ne etmesin emi can süpersin:thumbup: çok romantik bir yaklaşım göstermişsin.çılgınca bir fantazi olmuş o zaman:biggrin:
BasakDamla 25.01.2008, 19:27 Allah akıl fıkır versın ıyy mıdem bulandı :-(
serdar_adas 31.01.2008, 22:16 işte asrın kıskançlıgı buna denir
hünkar62 31.01.2008, 23:22 bu adam psikolojik deliii :D:D:D normal deliyle karıştırmayın :D
piro afiyet olsun sen ızgara yap ya daha lezzetli olur neyse şaka ama gerçekten o insanın geçmişini ve o anki piskolojisi onu bu hatalara sürüklemiştir.
piro sana mesaj yazdım bi yerlere attım ama umarımki başkasına atmadım gerç isim belirtmiştim .
Ne diyesin ne söliyesin denecek cinsten ..
|