Orijinalini görmek için tıklayınız : Fermeni Altun için Kampanya....

Oli
22.01.2006, 16:16
Geçen gün gazetede bir haber vardı... Dünyaaaa Ehlibeyt vakfı başkanı Fermani Altun bir iş yaptırmış parasını ödememiş mahkemelik olmuşlar mahkeme Fermani Altunun 4 milyar para ödemesine karar vermiş. Bizim koskoca Dünya Ehlibeyt Vakfı başkanımız kızı ile damadının yanında oturduğuna dair bir yazı getirmiş mahkemeye durumum yok ödeyemem diye.

Arkadaşlar bu habere yüreğim dayanmadı...:sook İnanırmısınız ağladım...:pisman Bir kampaya başlatalım Fermani Bey için 4 milyar toplayalım... kurtulsun...

kampanya için ilk olarak ben altı delik 5 yıllık ayakkabımı Fermani Beye hibe ediyorum... sizde desteğinizi esirgemeyin... değerli önderimizi bu zor durumdan kurtaralım... he he he :komik

Yakapınarlı
22.01.2006, 16:19
bu nasıl olacak peki yani hesap numrası vs. birşeyler olmalıki ona göre davranılsın.

Oli
22.01.2006, 16:24
bu nasıl olacak peki yani hesap numrası vs. birşeyler olmalıki ona göre davranılsın.

dalga geçtiğimi belli edemedim sanırım.:pisman ... keşke mizah-komedi bölümüne yazsaydım... haber doğru, kampanya ise şaka....

Yakapınarlı
22.01.2006, 16:27
dalga geçtiğimi belli edemedim sanırım.:pisman ... keşke mizah-komedi bölümüne yazsaydım... haber doğru, kampanya ise şaka....
yok sanırım ben anlamadım haberi duymuştum çünkü:hmmm bak şimdi çok güldüm kendi kendime:)))

Serkan_Devrim
22.01.2006, 16:34
ilahi fatma abla:yamukgul: hehehe
bu senin temiz kalpliliğini gösteriyor. yani yardım etmeyi düşünmüşsün. :yamukgul: hehe

Yakapınarlı
22.01.2006, 16:42
ilahi fatma abla:yamukgul: hehehe
bu senin temiz kalpliliğini gösteriyor. yani yardım etmeyi düşünmüşsün. :yamukgul: hehe
yaaa sorma rezil oldum.ciddi sandım napayım :komik neyse hiç bozuntuya vermeyeyim ben şaka olduğunu anlamıştımda cevap verirken şaka yaptım:)

Hüseyin69
22.01.2006, 17:19
benimde aylik issizlik gelirim 1200 eurodur
bu paranin icinden ev kirasi yan giderler tfl vs cikarim
geriye kalan 400-500 euroyu gönderim
bir ayda ramazan tutariz ne olacakki yiyecek ve kumanya parasiyle bizde destekleriz icabinda

Şah-Mat
22.01.2006, 19:29
Saygıdeğer arkadaşlar..,

Fermani altun zaten obür tarafı garantilemiş..( CEnnetti ) Ehh bi dünya kaldı,Tabii yardım etmek gerek,nede olsa DÜnya Ehlibeyt başkanı.O kadar dürüst ve namusludur ki,Yetimin 1 lirasını bile alır şimdi,bu yüzden kampanyayı oda destekleyecektir gibi geliyor bana..:yamukgul:

hasan1
23.01.2006, 10:17
Saygıdeğer arkadaşlar..,

Fermani altun zaten obür tarafı garantilemiş..( CEnnetti ) Ehh bi dünya kaldı,Tabii yardım etmek gerek,nede olsa DÜnya Ehlibeyt başkanı.O kadar dürüst ve namusludur ki,Yetimin 1 lirasını bile alır şimdi,bu yüzden kampanyayı oda destekleyecektir gibi geliyor bana..:yamukgul:

selam canlar buda nedir bir kanpanyada fermani bey icinmi acildi simdi
öbüryani garentili birine uzatirdim elimi ama elerim yok kusura bakmasin
ben bu dünyada gecimimi zor sartlarda sagliyorum ne komik hikaye

iyidost69
23.01.2006, 13:25
Sevgili canlar Fermani Altun'u biliyorsunuzdur.
Alevilerin yüz karasından biridir. Kendisi Fazilet Partisi milletvekli adayı bile olmuştur.Alevilikle filan ilgisi yok.Sadece kökeni alevidir. Daha çok şia ve sünniliğe yakındır. Kendisi bir zamanlar Aşık fermani diye kasetler bile çıkarmıştı. Hemde solculuğu öven türküler içeren kasetlerdi bunlar. Böylesi adamlara prim vermeyelim.

Ceyhun
23.01.2006, 17:18
Alevilerin yüz karasından biridir. Kendisi Fazilet Partisi milletvekli adayı bile olmuştur.Alevilikle filan ilgisi yok.Sadece kökeni alevidir. Daha çok şia ve sünniliğe yakındır. Kendisi bir zamanlar Aşık fermani diye kasetler bile çıkarmıştı. Hemde solculuğu öven türküler içeren kasetlerdi bunlar. Böylesi adamlara prim vermeyelim.

Anladığım kadarıyla arkadaşların hepsi bu zatı eleştiriyorlar zaten. Siz de baştan okursanız anlarsınız diye düşünüyorum.

tuno
25.01.2006, 21:02
ama malasef alevi insanlarimiz bu adama pirim vermislerki hale ehlibeyt baskani..bu adam tek basinami kurdu dernegi anlamis degilim...

iyidost69
26.01.2006, 12:03
Arkadaşlar, ülkemizde maalesef her alanda satılmış insan çoktur. Bizim içimizden de böyle satılmış kişiler çıkabilir. Bana para verin ne dernekler kuararım. Dernek kurmak çok kolay 5 kişi ile bile dernek kurabilirsiniz.

çiğerparem
26.01.2006, 16:00
bence fermani bey akp'ye gitsin onlarda para çok yardımcı olurlar.Fatma sen gerçektende safsın yeni tanımışım:)

izmirksk
26.01.2006, 17:26
saf olanlar ırkçılık ayağına gidenlerdir

Yakapınarlı
26.01.2006, 17:31
bence fermani bey akp'ye gitsin onlarda para çok yardımcı olurlar.Fatma sen gerçektende safsın yeni tanımışım:)
tanışmış olduk o halde saflığımda kalbimin temizliğinde gelir ben bu foruma girene kadar aleviliğin a sını bilmiyodum ki fermani altunu bileyim:) okudukça öğreniyoruz işte napalım bunun adı saflıksa tabiki bununlada gurur duyarım.

iyidost69
27.01.2006, 09:21
tanışmış olduk o halde saflığımda kalbimin temizliğinde gelir ben bu foruma girene kadar aleviliğin a sını bilmiyodum ki fermani altunu bileyim:) okudukça öğreniyoruz işte napalım bunun adı saflıksa tabiki bununlada gurur duyarım.

2 tür saflık vardır. biri kalbin temizliğinden, diğeri bilgisizlikten gelir.

Serkan_Devrim
27.01.2006, 10:50
birde ırkçılığa karşı olan bir sitede ırkçılık yapan saflar var.

epikurus
02.02.2006, 20:33
Aslında aleviliğe ihanet edenler diye bir bölüm açılmalı ve alevileri arkadan hançerleyen bu ve bunabenzer ihanetçileri birer birer teşhir edilmeli.
Bunlardan biri de İsmi lazım değil vakıf başkanı. Hani seçimlerde alevileri yakanlara aleviler adına oyveren ve bugün de günah çıkartmaya çalışan ünlü "dede" !!!

derviscemal
02.02.2006, 20:49

var olasın ağzına sağlık ne denirki bunun üzerine..

sevgiyle kal...

Oli
03.02.2006, 14:12
dalgamızı anlayan çıkmadıya ben ona yanıyorum... bir iki kişi hariç...

epikurus
03.02.2006, 21:21
dalgamızı anlayan çıkmadıya ben ona yanıyorum... bir iki kişi hariç...
Boşuna yanma, herkeste anlamış. Hem zaten sen kimsenin anlamasına fırsat bırakmamışsın. Ayrıca Anlamayabilirler de, insanların iyi niyetli oluşlarından kaynaklanmış olamaz mı? Bunu tekrar etmenin ne anlamı var! Ben de buna yanıyorum.

DERSİMLİ_62
15.02.2006, 17:42
oli arkadaş kampanyana destek veriyorum fermani altun denilen zaat ın bu durumlara düşmesi beni kederden keder soktu böyle bir alevi aydınının alevi halkına daha çooook emekleri olacaktır düşünsenize eğer fermani altun olamzsa bizi kim sunileştimeye çalışacak kim birdaha ak partiden fazilet partsisinden aday olup alevilerin adını duyuracak kim televizyonşara çıkıp aleviliği hepimize anlaatacak hadi yardımlarımızı esrgemiyelim canlar bu tabi işin espirisi allah verede bu adam anlattıklarınızdan beter olsun ....

çünkü alevi halkının adını lekeleyen hainlerden biri....

Kanatt
28.02.2006, 16:39
Haklisiniz !!!

Fermnai Bey Bir baskadir , onun gibi Adamda 4 Milyar yoksa , tövbe tövbe ...

Fermanie beyin kac cocugnu oldunu bilen varmi ???

Kanatt
28.02.2006, 16:41
Fermani Altun , O benim en iyi arkadasin babasi malesef .
Fermnie bey millioner , ama burdaki oglu ( almanya) sefilde yasiyor.
YASIK Böyle babaya.