Orijinalini görmek için tıklayınız : Güner Ümit ile ilgili konular
slm arkadaşlarr
biliyorsunuzz güner ümit yakında star tv ekranlarında yeniden turnike adlı yarışma programını yeniden sunmaya başlayacakk.1990 lı yıllarda biz alevilerle ilgili yaptığı yorumdan dolayı ekranlardan uzaklaştırılmış tı.Sanırım star tv yetkilileri bu konuyu çabuk unuttular.kendi hafızalarının zayıf olduğu için bizlerinde hafızalarımızın zayıf olduğunu düşünüyor..o yüzden star tv yöneticilerini protesto edelimm
hadii hep birlikte.
www.aleviyol.de açıklaması:
DEĞERLİ KAMUOYUNA,
Kimse başkalarının dini inançlarıyla, gelenekleriyle - görenekleriyle, diliyle - milliyetiyle alay etmek iftira etmek hakkına sahip değildir.
Bu hataları bilerek yapanlar, bunun getireceği hukuki ve kamuoyu vicdanıyla ilgili sonuçlara katlanmak zorundadır.
Güner Ümit yaptığı inanılmaz hata ve gaf ile artık bir TV programında show veya program yapmamalıdır.
Herkes kendi inancına istediği saygıyı bekliyorsa, başkalarının inancına da saygılı olmak zorundadır.
Bu yüzden çağrımız herkesedir. Star Tv'yi bu yanlış kararından geri dönmesi için gerekli kamuoyu baskısını oluşturalım ve Star TV'ye fax - telefon ve mailler ile bu rahatsızlığımızı bildirelim.
Güner Ümit gibilerin yaptığı programları yayınlayan TV kanallarını da protesto edelim.
Star TV iletişim formu: http://www.startv.com.tr/?bolum=iletisim
Bu topik altında yazılan 75 numaralı cevap (grafiksel eklentiler bulunuyor): http://www.aleviforum.com/showpost.php?p=45992&postcount=75
http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=973&d=1138942732
http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=974&d=1138942837
Medyafaresi.com sitesinden haber ve yorumları okumak için:
http://www.medyafaresi.com/News.asp?NewsID=1171
Gazete ve yazarların email listesi:
http://www.aleviforum.com/showpost.php?p=45999&postcount=79
Superpoligon sitesinde yayınlanan haber:
http://www.superpoligon.com/oku.asp?id=16558
Aktifhaber sitesindeki haber:
http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=60472
Dorduncukuvvet'deki haber:
http://www.dorduncukuvvetmedya.com/article.php?sid=5702
http://champion.somee.com/gunerumit.jpg
http://www.aleviyol.com/resimler/gunerumit.jpg
tamam
edelim ama nasil?...
star tv onumde eylem demeyin lutfen ben gelemem
Protesto edelim etmesine de yöntem nedir, e-mail zinciri olabilir mesela, protesto metni ve altına herkes bildiği tanıdığı herkese forwadlayarak aynı zamanda star tv'ye gönderilebilir....
bildiğiniz başka bir yöntem varsa paylaşın lütfen..
evet prtosto metni hazırlayalımm çoK iyi olurr
BİZİM UNUTAMADIĞIMIZIIIIIIII ANLASINLAR
PARLEMENT 23.01.2006, 14:56 GÜner Ümİtİ Bİr Yakalarsam Var Ya, Rezİl, Şarefsİz İnsan En GÜzel Protesto Onun Star Tv Ekranlarinda İzlememek, Onun Programi OlduĞu Saatte Kİmse Stari AÇmasinnnnnn
GÜner Ümİtİ Bİr Yakalarsam Var Ya, Rezİl, Şarefsİz İnsan En GÜzel Protesto Onun Star Tv Ekranlarinda İzlememek, Onun Programi OlduĞu Saatte Kİmse Stari AÇmasinnnnnn
zaten izleyen yok
bir ara atv de yapdi bu turnikeyi o zaman'da izlememisdik simdide izlemeyiz.....
bencede email li bir sey yapalim.... ama oyle bir kac email degil baya buyuk birsey...
GÜner Ümİtİ Bİr Yakalarsam Var Ya, Rezİl, Şarefsİz İnsan En GÜzel Protesto Onun Star Tv Ekranlarinda İzlememek, Onun Programi OlduĞu Saatte Kİmse Stari AÇmasinnnnnn
Arkadaşım bu bir çözüm değil, siz izleseniz de izlemeseniz de o programın raytingi yüksek olabilir, bu da rayting ölçme cihazı ancak sayılı miktarda belli başlı kişilerde var, yani bu türkiyenin veya yurtdışında izleme oranı ancak bu şekilde ölçülüyor...Bütün aleviler izlemese bile sonuca pek etki etmez söylemek istediğim, ama diğer tarafta hakikaten izleyen ya da izlemeyen bir kesim var bunlar için bir değerlendirme metodu yok ne yazıkkki ancak bu tür protestolarla mümkün kılınabilir...
ya bu iğrenç adamın reklamını gazetede yapmışlarr kendine özgü esprileri diyee
umarımm biraz duyarlı olan kişiler alevi veya sünni hiç farketmez seyretmezlerr
o olaydan sonra zaten pek tutunamamıştı sanmıyorum bundan sonra tutulmaz ama tabii bizz olaya elatarsakk.protestooyaaaaaaa hadiii
ya bu iğrenç adamın reklamını gazetede yapmışlarr kendine özgü esprileri diyee
umarımm biraz duyarlı olan kişiler alevi veya sünni hiç farketmez seyretmezlerr
izlerler
hatda aleviler bile izler (bazileri)
TheGodfather 23.01.2006, 15:16 Bu ahlaksız adamın ''Güner Ümit'' Turnike adlı paçavra yarışma programının soytarılığına soyunmaya hazırlanmasının altında başka erekler olduğunu düşünüyorum..
Star Tv'de tekrar yayın akışına sokulmaya çalışılıan Turnike sunucusu olarak takrar bu Güner Ümit'i seçmek alevilere kusulan bir kinin ürünüdür..
Utanmaz arlanmaz Star Tv yöneticileride bu adamı ''Türkiye onu bekliyor..Türkiye onu seviyor'' diye tanıtması ise apayrı bir hezeyanlık..
En azından hiç bir şey yapamıyorsanız dahi Star TVyi izlemeyin..
Buda bir protestodur.
Hüseyin69 23.01.2006, 15:25 walla ne diyim adam cikti herkesten özür diledi hatta yavuz top adamin sirtini sivazladi özür dilemek erdemlikmis vs vs türk medya dünyasinin efsane showmeni geri dönüyor vatana millete hayirli ugurlu olsun
sonucta gelmesi gerekiyordu geldi bu star tv dir baska tv dir fark etmez paralar suyunu cekti nede olsa
Yakapınarlı 23.01.2006, 15:37 Bu ahlaksız adamın ''Güner Ümit'' Turnike adlı paçavra yarışma programının soytarılığına soyunmaya hazırlanmasının altında başka erekler olduğunu düşünüyorum..
Star Tv'de tekrar yayın akışına sokulmaya çalışılıan Turnike sunucusu olarak takrar bu Güner Ümit'i seçmek alevilere kusulan bir kinin ürünüdür..
Utanmaz arlanmaz Star Tv yöneticileride bu adamı ''Türkiye onu bekliyor..Türkiye onu seviyor'' diye tanıtması ise apayrı bir hezeyanlık..
En azından hiç bir şey yapamıyorsanız dahi Star TVyi izlemeyin..
Buda bir protestodur.
kesinlikle sana katılıyorum yapılabilecek en güzel şey star tv yi izlememek ve bunuda emaille haber vermektir.
iyidost69 23.01.2006, 15:41 arkadaşlar bence de bu rezil herifi protesto etmeliyiz.
En güzeli Star ı izlememek.
Sonra da star tv nin mailine yoğun protesto mesajları göndermek.
sevgiler..
rockçı turna 23.01.2006, 15:42 güner ümit özür dilemiş olsada yaptıgı gafla zaten milyonlarca alevi nin beyninde hiç cıkmayacak bir yer edindi! adını duyunca midem bulansa da bırakın oda ekmegini yesin derim.
Ya arkadaşlar o olaydan sonra birkez daha denedi ve programı tutmadı zaten ben bir daha tutturabileceğinide sanmıyorum zaten... Tv de her reklamı çıktıgında ben şahsen kanal değiştiriyorm ve izlenmeyeceğinide düşünüyorum. Bence konuşmaya bile değmez bu adam...
Eee Yazilanlardan AnlaŞiliyorkİİ Bu Konuda Yalniz Ben Takintili DeĞİlmİŞİmmm
...bırakın oda ekmegini yesin derim.
katılıyorum rockercrane... biz izlemeyelim ama bırakalım biz izlemedende kazanabileceğini kazansın. Hep aynı şeylere saplanmanın yararı yok. neredeyse tüm sünnilerin bilinçaltıda GÜNER ÜMİT gibi, zevzeklik yapayım derken bunu açığa vurması yanlıştı, ancak ekmek yemesine engel olmakta bizim yanlışımız olur.
Öyle Dİyorsun Ama Bu TÜr İnsanlar Hakkinda KonuŞulmayinca Bunun Gİbİler GÜn Gelİp BaŞimiza YÖnetİcİ Bİle SeÇİlebİlİyorlar Hata Bunun Gİbİlere Bİzden Bİle Oyverenler Olabİlİyorr
katılıyorum rockercrane... biz izlemeyelim ama bırakalım biz izlemedende kazanabileceğini kazansın. Hep aynı şeylere saplanmanın yararı yok. neredeyse tüm sünnilerin bilinçaltıda GÜNER ÜMİT gibi, zevzeklik yapayım derken bunu açığa vurması yanlıştı, ancak ekmek yemesine engel olmakta bizim yanlışımız olur.
HERHALDE EKMEĞİNİ BİZİM ÜZERİMİZDEN KENDİNE ÖZGÜ İĞRENÇ ESPRİLER YAPARAK KAZANMASINA GÖZ YUMACAK HALİMİZDE YOK DEĞİL Mİ AMA
rockçı turna 23.01.2006, 16:38 Öyle Dİyorsun Ama Bu TÜr İnsanlar Hakkinda KonuŞulmayinca Bunun Gİbİler GÜn Gelİp BaŞimiza YÖnetİcİ Bİle SeÇİlebİlİyorlar Hata Bunun Gİbİlere Bİzden Bİle Oyverenler Olabİlİyorr
zozan şüphen olmasın gereken tepkiyi gördü o. içindeki tepkini paylasıyorum ama linç yaklasımı bize yakısmaz. hele ki de özür dilemiş bir insana.
zozan şüphen olmasın gereken tepkiyi gördü o. içindeki tepkini paylasıyorum ama linç yaklasımı bize yakısmaz. hele ki de özür dilemiş bir insana.
TABİKİ LİNÇ YAKLAŞIMI BİR KERE BİZİM SEVGİ FELSEFEMİMİZE UYMAZ.O İÇİNDEKİLERİ DIŞARIYA VURDU İNANARAKK
BUNA BUYÜZDEN AFFEDİLEMEZ
Eeeee sadece konuşuluyor, yok mu bir metin hazırlayıp e-mail bulup gönderebileceğimiz bir adres, bizler herşeyi lafta mı yapıyoruz?Taaa o zamanda olduğu gibi adama sadece kınama cezası verdik, başka ne yaptık bu adam dava edilemez miydi, bizim böyle bir kanuni hakkımız yok mu?
Ben şu anda yoğunum ama metin hazırlayan olursa katkıda bulunurum...
Yalnız metinde, hakaretten uzak durmalı, akılcı kelimelere yer verilmeli...
Eeeee sadece konuşuluyor, yok mu bir metin hazırlayıp e-mail bulup gönderebileceğimiz bir adres, bizler herşeyi lafta mı yapıyoruz?Taaa o zamanda olduğu gibi adama sadece kınama cezası verdik, başka ne yaptık bu adam dava edilemez miydi, bizim böyle bir kanuni hakkımız yok mu?
Ben şu anda yoğunum ama metin hazırlayan olursa katkıda bulunurum...
Yalnız metinde, hakaretten uzak durmalı, akılcı kelimelere yer verilmeli...
Bu şahıs gerekli tepkiyi zamanında Alevi halkımızdan gördü. Ve bu tepki Alevi tarihinde önemli bir yer aldı. Alevilerin kendi hakkını kendisinin arayabileceğinin, isyankar, haksızlığa boyun eğmeyen geleneğinin sürdürdüğünü gerekli yerlere anlattı. Zaten Sivas, Gazi ve Güner Ümit gibi olaylardan sonra yoğunlaştı Aleviler üzerindeki ırkçı/gerici/sağcı politikalar. Güner Ümit önemsiz biridir. Büyütmenin, işi linç kampanyasına götürmenin pek bir anlamı yok.
hasanerdogan 23.01.2006, 19:06 Arkadaşlar bu şekilde adamı büyütüyoruz. Dikkate değer bir adam değil zaten. Zamanında dersini aldı o.Bu forumda gereksiz insanları konuşmaya gerek yok.
metin ne oluyo..... birisi anlatsin ne oldugunu ben yazmaya calisirim..
bu arada biz nasil e-mail gonderecez ben e-mail adresi bulamiyorum....
Değerli canlar bizler var oldukça,birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece biliyoruzki Güner ÜMİT ve onun gibi düşünen zihniyet elbetteki karanlığa mahküm olacaktır.Bu şahsı doksanlı yıllarda aleviler için yaptığı gaflardan tanıyoruz.Malüm bu vatandaş yeniden star tv'de proğram yapmaya hazırlanıyor.Karanlığa karşı birlik olma günüdür diye düşünüyorum.Biz aydın insanlar olarak toplumsal tepkilerimizi göstererek meydanları Güner ÜMİT ve onun gibi düşünenlere bırakmıyalım.Sevgiler
imle............
Sevgili er1964..., Bu konu daha önce açıldı,Görüşlerimizi orda belirtiyoruz.
AleviForum...Güner Ümit konusu Tıklayın (http://aleviforum.com/showthread.php?t=3930)
Tabiiki bir olup,STAR tv yi email yağmuruna tutmamız gerekiyor.
skandinava 25.01.2006, 15:46 yapılması gereken neyse onu yapalım her zaman varım fırsat vermeyelim bu yobaz köpeğe evet bir kara birliğine varalım ona göre hareket edelim.ok
TheGodfather 25.01.2006, 17:15 metin ne oluyo..... birisi anlatsin ne oldugunu ben yazmaya calisirim..
bu arada biz nasil e-mail gonderecez ben e-mail adresi bulamiyorum....
Kimse metin hazırlamıyor galiba..bir metin hazırlamaya çalışıcam zaman bulursam..Beğenirseniz..Star TV genel yayın yönetmeninbe gönderebiliriz..
Şunu eklemeliyim ki..Güner Ümit denen ahlaksızın ekmek parası kazanmasına karşı değilim..
Kimse metin hazırlamıyor galiba..bir metin hazırlamaya çalışıcam zaman bulursam..Beğenirseniz..Star TV genel yayın yönetmeninbe gönderebiliriz..
Şunu eklemeliyim ki..Güner Ümit denen ahlaksızın ekmek parası kazanmasına karşı değilim..
star tv genel kordintorune nasil ulasacaz... ben star tv web sitesine girdim adress yok
Yaprak... 25.01.2006, 17:59 izlerler
hatda aleviler bile izler (bazileri)
arkadaşımız çok doğru bi laf etmiş bırakın sünniyi alevilerden dahi izleyenler olacaktır aslında o adamı zamanında sallandırmak vardı ya neyse
o adamı zamanında sallandırmak vardı ya neyse
ingiliz ata sozu= "an eye for an eye will make us all blind".
tercume= "bir goz icin basga bir goz cikarsak hepimiz kor oluruz...."
problem bu sekil cozulmez......
TheGodfather 25.01.2006, 18:23 star tv genel kordintorune nasil ulasacaz... ben star tv web sitesine girdim adress yok
Bulucaz merak etme bulucaz.
Bulucaz merak etme bulucaz.
ya ben dalga gecmiyom ben baya aradim..... yok....
adamin ismi ne biliyormusun birde o sekil aramayi deneyim.
pek isimize yaramaz ama star gazatesinin adresi var....
TheGodfather 25.01.2006, 18:34 ya ben dalga gecmiyom ben baya aradim..... yok....
adamin ismi ne biliyormusun birde o sekil aramayi deneyim.
pek isimize yaramaz ama star gazatesinin adresi var....
Bu tür tepkileri üzerlerine çekeceklerini bildikleri için ulaşılabilcek bir adres vermiyorlar zaten..Gerçek ismini kimse bilmiyor...Gazeteci bir arakadaş tanıdığım var..Ulaşilabilcek bir adres varsa o mutlaka bilir..Bulursma siziznle hemen paylaşıcamdan emin labilirsiniz..
Arkadaşlar... şuan için sadece telefon numaralarına ulaşabildim.Benim Email ve Fax numarasına ulaşmam için bu numarayı arayıp konuşmam gerek ancak;Kontrm .yok eğer sizlerden biri fax ve STAR ANA HABER email gurupunun emailini bu numarayı arayarak alabiliriz diye düşünüyorum.Sonra ortak bir bildirge ile aynı anda fax ve email yağmuruna tutabiliriz.
Star Tv Telefon numarası : 0212 448 90 00
TheGodfather 25.01.2006, 19:18 Arkadaşlar... şuan için sadece telefon numaralarına ulaşabildim.Benim Email ve Fax numarasına ulaşmam için bu numarayı arayıp konuşmam gerek ancak;Kontrm .yok eğer sizlerden biri fax ve STAR ANA HABER email gurupunun emailini bu numarayı arayarak alabiliriz diye düşünüyorum.Sonra ortak bir bildirge ile aynı anda fax ve email yağmuruna tutabiliriz.
Star Tv Telefon numarası : 0212 448 90 00
Fax numaralarını vermiyorlar...Ben ulaşabilceğimiz bir e posta adresleri olduğunu düşünüyorum..Ona ulaşmaya çalışıyorum..
Yakapınarlı 25.01.2006, 19:25 http://www.startv.com.tr/?bolum=iletisim
burası bize yardımcı olabilirmi tam bilmiyorum böyle birşey buldum iletişimde
özgür_denizim 25.01.2006, 20:07 arkadaşlar star tv nin sitesinden deşifre bölümden protestolarınızı iletebilirsiniz ben 200ün üzerinde yazı gönderdim haydi sizde gönderin
Yakapınarlı 25.01.2006, 20:09 arkadaşlar star tv nin sitesinden deşifre bölümden protestolarınızı iletebilirsiniz ben 200ün üzerinde yazı gönderdim haydi sizde gönderin
adresi verirmisin buraya yukarıda verdiğim adresle aynımı bi kontrol ederseniz sevinirim.
özgür_denizim 25.01.2006, 20:09 arkadaşlar star tv nin sitesinden deşifre bölümden protestolarınızı iletebilirsiniz ben 200ün üzerinde yazı gönderdim haydi sizde gönderin..........
arkadaşlar star tv nin sitesinden deşifre bölümden protestolarınızı iletebilirsiniz ben 200ün üzerinde yazı gönderdim haydi sizde gönderin..........
Sevgili özgür_denizim.., nasıl bir cevap yazdınız acapa merak ettim! :höng
Burada bizimle paylaşır mısınız? ona göre bizlerde düşüncelerimizi yazıp,gönderelim yada toptan yollayalım.Dikkat etmek gerek ki,Protestomuzu hakaretle değil,insani davranışlarla yapmak gerekir.Bu yazınızı eğer buraya yazarsanız topluca arkadaşlarla karara varalım.
Alevimen 25.01.2006, 20:30 adı geçen şahıs 13 Nisan'dan itibaren Altın Turnike adıyla ATV'de olacak.
Güner beyi tanımam fakat imajı zedelenmiş proramı aynı adla ve aynı sunucuyla tekrar piyasaya sürmek elbette şüphesiz bazı tepkileri çekecektir. Ama bizim toplumumuz kin ve öfkeyle beslenmez, dikkatımız dağılmasın.
GÜner Ümİt Gİbİ İnsanlarin Azinlikta OlmadiĞini Bİlİyoruz.bu TÜr İnsanlar Halkin SÜreklİ İzledİĞİ Tv Kanallarinda Boy GÖstemelerİnİ İstemİyorum AÇikcasi.aslinda Gercekten ÇaĞdaŞ Ve Medenİ GÖrdÜĞÜmÜz BİrÇok İnsanin İÇİnde Alevİ DÜŞmanliĞi Yatiyor Bunu LÜtfen Unutmayalim BÖyle İnsanlara Prİm Yaptirmayalim.
the lion 26.01.2006, 21:39 zozan06 kusura bakma senden özür diliyorum çünkü densiz güner ümitle ilgili konunu burda açıldığından haberim yoktu ...(bende güncel konularda aynışeyi paylaşmak istemiştim ÖZÜR DİLERİM...)
ayrıca tüm canlardan da özür dilerim kusura bakmayın yeniyim..üzgünüm..
Tepkimizide en güzel şekilde gösterelim o densizi tekrar televizyona cıkaran kanal yöneticilerine............
bizim toplumumuz asla kin ve nefret beslemez ama bence bazi seylerinde bedelleri ödenmeli biz adami asalim keselim demiyoruz ama toplumun bilinc altindakine bu adam sadece dil oldu bunun gibi düsünen insanlara bir cevapta sarttir bence tabiki bize yakisir bir bicimde yapilmasi gereken ne varsa bende sizinleyim canlar
halitseyfi 28.01.2006, 15:23 Sevgili dostlar
Tepkimizi güner ümite değil perde arkasında onu yöneten ve tv ye çıkartan yönetiçilerine yöneltmeliyiz.Güner ümit'e en iyi protesto onu hiçe saymak ve izlememektir.Star tv 'ye gelince yapılacak şey tv mizde o kanalı silmektir çok sert ve uygulanmaz diyorsanız protesto mesajları göndermektir.Ne dersiniz
zozan06 kusura bakma senden özür diliyorum çünkü densiz güner ümitle ilgili konunu burda açıldığından haberim yoktu ...(bende güncel konularda aynışeyi paylaşmak istemiştim ÖZÜR DİLERİM...)
ayrıca tüm canlardan da özür dilerim kusura bakmayın yeniyim..üzgünüm..
Tepkimizide en güzel şekilde gösterelim o densizi tekrar televizyona cıkaran kanal yöneticilerine............
sorun değil aynı hisleri paylaşıyoruzz nede olsa
Sevgili canlar, dostlar
Güner Ümit, birçok insanın bilinçaltında beslenilen alevi - kızılbaş düşüncesinin bir anda dışa vurumunu sergiledi.
Bana göre, tahminim izlenemediği için bir kaç hafta sonra yanından kalkacaktır ama bence o izlenmediği için değil tepkilerden dolayı yayından kaldırılmalıdır! bu bizim onur meselesimizdir.
Bence Tepkisiz kalmamalıyız,tepkisiz kalmak bazen kabullenmektir.Yokmu bu tvnin emaili ve telefonu.Tepki dışarı çıkıp bir yerleri taşlamak yıkmak zarar vermek değildir biz yobaz, vahşi bir toplum değiliz en olgun ve insani şekilde tepkimizi dile getirelim ve o yarışma programının kapatıldığını burda zevkle büyük puntolarla yazalım.Çoştum valla:)
http://www.startv.com.tr/images/contentimg/423X191_gunerumit.jpg
candost_20 30.01.2006, 17:37 Evet haklısın demali can bu yayın kalmalı. dedigin gibi izlenmemesi gereken bi program ama bizim ülkenin insanları böyle zevzeklerden zevk alırlar,kendini rezil eden,milletle dalga geçen insanları izlemeyi sever onuda espiri mahayetinde algılarlar.Konunun başında oldugu gibi birlikte protesto yapmak en iyisi bence.Böyle yobaz insanların aramızda yeri yok.
Tepkimizi göstereceğimiz bir yer varmış,
http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=turnike
turnike@atv.com.tr
Bu sütü bozuk kansıza haddi bir an önce bildirilmeli ki. Onun gibi nice sütü bozuk kansızlar haddini bilsin. Aleviler bu adamın sözünü yuttu denilmesin...
Ben turnike@atv.com.tr adlı mail adresine aşağıdaki gibi bir mail gönderdim siz de durmayın bişeyler yazıp yollayın....!!!!
Bu programın adı ve sunucusu aşağılık bir dil uzatma ve iftiradan lekelenmiş bir utanç ve haysiyetsizlik simgesi durumuna gelmiştir. Eğer insanlara birazcık saygınız ve kanal olarak onurunuz varsa böyle bir programdan ve onun getireceği lekelenmiş kazançtan hala medet ummazsınız.Böyle bir programı tekrar gündeme getirmenizi şiddetle kınıyorum...
Bizim programı asla izlemeyeceğimiz ve kanalınıza artık aynı gözle bakmayacağımız açık. Umarım bu programı bilinçli hiçbir izleyici de izlemez...
eerkan82 31.01.2006, 07:30 Ben turnike@atv.com.tr adlı mail adresine aşağıdaki gibi bir mail gönderdim siz de durmayın bişeyler yazıp yollayın....!!!!
Bu programın adı ve sunucusu aşağılık bir dil uzatma ve iftiradan lekelenmiş bir utanç ve haysiyetsizlik simgesi durumuna gelmiştir. Eğer insanlara birazcık saygınız ve kanal olarak onurunuz varsa böyle bir programdan ve onun getireceği lekelenmiş kazançtan hala medet ummazsınız.Böyle bir programı tekrar gündeme getirmenizi şiddetle kınıyorum...
Bizim programı asla izlemeyeceğimiz ve kanalınıza artık aynı gözle bakmayacağımız açık. Umarım bu programı bilinçli hiçbir izleyici de izlemez...
gerçekten duyarlılığın için sağol arkadaşım ama bu turnike programı atv de değil star tv de yayınlanıyor.
candost_20 31.01.2006, 09:36 http://www.startv.com.tr/?bolum=iletisim
burası bize yardımcı olabilirmi tam bilmiyorum böyle birşey buldum iletişimde
Ellerine saglık can çok teşekür ederim paylaşımın için. canlar umarım sizlerde bi şeyler yazmıssınızdır ben şunu yazdım
Bu programın tekrar vizyona gelmesini kınıyorum.Bu kadar dışlayıcı bi ortam yaratan şahsiyetleri kim izleyecek şaşıyorum dogrusu.benim en çok izledigim kanaldı ama bundan sonra silecem bu kanalı tv den.Herşeyden önce insana deger verilmesi gerekiyo,insanlıga yapılan bi hakareti görmezden gelenlerle de işimiz olmaz kime yapılırsa yapılsın bu alevi,kürt,sünni hiç farkı yok biz insalıgı, diniyle, ırkıyla,rengiyle sınıflandırmıyoruz.İnşallah bu program tv den alınır tekrar. hak yerini bulur kalnatindeyim..
Ben turnike@atv.com.tr adlı mail adresine aşağıdaki gibi bir mail gönderdim siz de durmayın bişeyler yazıp yollayın....!!!!
Yalnız burada bir hata yapılmış gibi, bu program ATV'de değil Star tv'de yayınlanıyor... Pardon farkedemedim erkan 82 arkadaşımız düzeltmiş
adı geçen şahıs 13 Nisan'dan itibaren Altın Turnike adıyla ATV'de olacak.
Güner beyi tanımam fakat imajı zedelenmiş proramı aynı adla ve aynı sunucuyla tekrar piyasaya sürmek elbette şüphesiz bazı tepkileri çekecektir. Ama bizim toplumumuz kin ve öfkeyle beslenmez, dikkatımız dağılmasın.
Ben bu mesajı dikkate alarak atv ye mail attım. Şu an starda onu biliyorum ama yukarda atv ye geçeceği yazdığı için oraya mail attım.
bence star tv zaten o adama tekrar sunum hakkın verek büyük bir reytingini düşürdü izlememe oranı çevremde çok hemde baya baya çok zaten büyük bir çoğunluk(aleviçoğunluğu) ,izlemiyor star tv benim bulunduğum bölgeye çok yakın zaten ilk program gününde bir grup star tv önünde eylem yaptılar ama direk içeri tıktılar hepsini ve bundan medyananın haberi olmasına rağmen hiçbir şekilde olay gündeme alınmadı yani susturuldu bence tepkimizi belirtelim
o şerefsizi görmeye bile dayanamıyorum stara mail atıyorum ama nafile o adamın yayını kalkmalı .
BesiktasliBABA 31.01.2006, 20:51 guner umut gibilerini protesto etmek,onlarin reytingini cikarir.bence bunlari birakalimda,kendi tvlerimize (cem-su tv)sahip cikalim.
Bilinçli birer insan ve tüketici olarak tepkimizi ortaya koymalıyız. Bu şahsiyet yeniden televizyona çıkma kudretini nasıl buluyorsa, bizlerde üstümüze düşen görevi yerine getirmeli ve tepkimizi ortaya koymalıyız. Hepinize Selam Olsun..
eerkan82 01.02.2006, 08:25 ArdaŞlar Umarim Sİzlerde Bu Olaya Tepkİsİz Kalmazsiniz.
Valla Ben Az Önce İÇİmİ DÖktÜm Star Tv Ye Bİraz Rahatladim.
derviscemal 01.02.2006, 14:53 arkadaşlar bende bütün tanıdıklarımla birlikte star tv nin sayfasındaki deşifre yazan kısıma kınama mesajları gönderdik ve hala devam ediyoruz. henüz tepkisini dile getirmeyen arkadaşlara duyurmak istedim...
sevgiyle kalın..
akşamları zapping yaparken onu görmek bir alevi olarak bana hakaret gibi geliyor, tamam mazi oldu ancak bu sözcükleri sarf etmeden önce saygın kültürlü birikimli olarak sayılan bir insanın böyle sözler etmesi, ee normal vatandaş ne düşünüyor ne yapar.
güner ümit kızlbaşlar hakkında nerde ne zaman dediğin şeyleri gördün terbiyesiz adam.Anandan babandan ordan burdan duyduğun sözlerle ninni yerine alevileri giybetini duyarak büyüdünüz.
arkadaşlar bende bütün tanıdıklarımla birlikte star tv nin sayfasındaki deşifre yazan kısıma kınama mesajları gönderdik ve hala devam ediyoruz. henüz tepkisini dile getirmeyen arkadaşlara duyurmak istedim...
sevgiyle kalın..
bizim çevreden de aynı tepki var bizde hem telefon hemde interneten tepkilerimizi dile getiriyoruz
tebrikler
Arguvan 44 01.02.2006, 23:45 bu adamin yaptigi zaten büyük bi hakaret ve terbiyesizlik. Simdi nasil da utanmadan, sikilmadan tv ye cikiyor anlamiyorum!
bana kalırsa bütün aydın doğan grubunun gazete,tv,dergi ve diğer ürünlerini protesto edelim.ben zaten cumhuriyet veya birgün alıyorum kanaltürk,cem tv,sutv izliyorum.adamlar utanmadan birde radikalde yazı dizisi başlatmışlar.doğan grubu şirketlerini protesto edelim bence.ben çevremdeki insanlara tek tek söylüyorum.kendi ürünlerimizi kullanalım.nurcular gibi veya yahudiler gibi.ancak böyle güçlü oluruz.
bolşevik_partizan 02.02.2006, 10:59 Bu programın muharrem ayına denk gelmesi bilinçli tasarlanmış bir kirli oyundur...
musayipakyuz 02.02.2006, 11:04 slm arkadaşlarr
biliyorsunuzz güner ümit yakında star tv ekranlarında yeniden turnike adlı yarışma programını yeniden sunmaya başlayacakk.1990 lı yıllarda biz alevilerle ilgili yaptığı yorumdan dolayı ekranlardan uzaklaştırılmış tı.Sanırım star tv yetkilileri bu konuyu çabuk unuttular.kendi hafızalarının zayıf olduğu için bizlerinde hafızalarımızın zayıf olduğunu düşünüyor..o yüzden star tv yöneticilerini protesto edelimm
hadii hep birlikte
zaten başlamış mı ne geçen ben gördüm o adi yi diecem arkadaşlar kusura bakmayın o herifin ismini bile duynca tüğlerim diken diken oluyorrr.....Star Tv ye email atalım yüzlerce binlerce ...Belki o adiyi gönderirler..
Eğer Bilincli izleyiciysek izlemeyiz olur biter reytingleri yüksek olmayınca da kaldırırlar diecem ...ama bilmiorum
ben bu insani kaale bile almam adam yerine koyupta yorum yapmam .....!!!!
bolşevik_partizan 02.02.2006, 13:16 Esasen Güner ümit'e bir ölçüde teşekkür etmek lazım. Aleviler Osmanlı devletinden bu yana hep yok sayıldı ve asimile edilmek istendi. Katliamlara maruz kaldı. 12 Eylül döneminde aleviler üzerinde öylesi bir baskı oluşturuldu ki, cunta baskısından korkan topluluk, alevi olduğunu söyleyemiyordu.
Sonra Sivas madımak katliamı... Toplumda yeterince ve istenilen boyutta büyük bir tepki yok...
Sonra bir Güner Ümit çıktı osmanlıdan bu yana söylenen en büyük iftirayı tekrar etti...
Her ne kadar Güner Ümit'e çok kızsamda sonuçta alevileri sokaklara taşıdı. Bir araya getirmesine vesile oldu...
Artık o günden sonra insanlar aleviyim demeye başladı, zülfikarlarla dolaşmaya başladı... Sonra dernekler, cemevleri, radyolar ve bugün tv. kanalları kurulmaya başladı...
Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök Sivas katliamı yıldönümünde diyorki; 'artık 2 Temmuz'u hatırlamayalım...'
Bu kadar korkunç bir vahşeti unutturmak istiyorlar... Korkuyorlar, canlardan, candaşlardan yani bizden alevilerden korkuyorlar. Bu yüzden Sivas katliamını yapan elebaşlarını afla dışarı saldılar, kimilerini teşvikle meclise soktular...
İşte bu kadar zehir saçan medya bombardımanın ortamında Güner Ümit'e ihtiyacımız var...
En azından politik olmayan geniş kesime bir şeyler hatırlatıyor...
Bizi tekrar bir araya getirip-kenetlendiriyor...
candost_20 02.02.2006, 14:04 Biz birbirimizi böyle aşagılık insanların sayesinde tanımadık, onların sayesinde koptuk.bi yerde haklı da olsan eskilerde kalmış bi şey bu.Bu gun güner umit biz alevilerin namusuna dil uzatarak karşımıza çıktı.Sivas katliamı dönemindeki canlar o gunun şartları dogrultusunda hareket etmiş olabilirler.zaten bizde burda buna son verdiğimizi bildirmek için tartışıyoruz.Bu şekilde karşımıza çıkan insanı tebrik edecemize derimki saygılı ollllll.İnancına beklediğin saygıyı hoşgörüyü başka inançlarada bekle ve saygısızlık namussuzluk yapma güner.
pirsultanca 03.02.2006, 06:54 GÜNER ÜMİT E-MAİL ZİNCİRİ MESAJIDIR.
BU MESAJI TÜM TANIDIKLARINIZA GÖNDERİN.AYRICA DOĞAN GURUBU MEDYASINA
DEĞERLİ KAMUOYUNA,
Kimse başkalarının dini inançlarıyla, gelenekleriyle - görenekleriyle, diliyle - milliyetiyle alay etmek iftira etmek hakkına sahip değildir.
Bu hataları bilerek yapanlar, bunun getireceği hukuki ve kamuoyu vicdanıyla ilgili sonuçlara katlanmak zorundadır.
Güner Ümit yaptığı inanılmaz hata ve gaf ile artık bir TV programında show veya program yapmamalıdır.
Herkes kendi inancına istediği saygıyı bekliyorsa, başkalarının inancına da saygılı olmak zorundadır.
YAPTIĞI İNANILMAZ GAF İLE ALEVİ TOPLUMUNU DERİNDEN YARALAYAN GÜNER ÜMİT'İN, STAR TV'DE TURNİKE ADLI YARIŞMA PROGRAMI İLE YENİDEN EKRANLARA DÖNECEĞİNİ DERİN BİR ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İLE ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM.
GÜNER ÜMİT MİLYONLAR KARŞISINDA ALEVİ TOPLUMUNU ENSEST(AİLE İÇİ) İLİŞKİ YAPAN BİR TOPLULUK OLARAK LANSE ETMİŞ, GEREKEN CEVABI O ZAMAN İÇİN ALMIŞTIR.
ŞİMDİ YENİDEN ONU TV'DE GÖRMEK MİLYONLARCA ALEVİ VE AKLISELİM, DEMOKRAT, AYDIN SÜNNİ YURTTAŞIMIZI ÖFKELENDİRMEKTE VE ÜZMEKTEDİR.
ÇAĞRIMIZ HEPİNİZE; BAŞTA STAR TV, STAR GAZETESİ OLMAK ÜZERE, GENEL OLARAK DOĞAN MEDYA GURUBU ÇALIŞANLARI VE YÖNETİCİLERİNE;
BU PROGRAMI KALDIRIN.GÜNER ÜMİT'İ ARTIK TV'LERDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ.
AKSİ HALDE; BİR ALEVİ OLARAK TÜM DOĞAN MEDYA GURUBU YAYINLARINI BOYKOT EDECEĞİMİZİ BİLDİRİRİZ.NE TELEVİZYONLARINI İZLERİZ.NE GAZETESİNİ SATIN ALIRIZ.
AYRICA ÖRGÜTLÜ OLDUĞUMUZ DERNEK,VAKIF VE DKÖ İLE BU DURUMU EN KISA SÜREDE DUYURARAK KONUYU KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIMIZI BİLDİRİRİZ.
SAYGILARIMIZLA.
pirsultanca 03.02.2006, 06:58 EKTE 1995 TE GÜNER ÜMİT OLAYININ BASINA NASIL YANSIDIĞINI GÖSTREN KONU İLE İLGİLİ RESİMLER VAR. BELLEĞİMİZİN TAZELENMESİ İÇİN BAKMAKTA YARAR VAR.
pirsultanca 03.02.2006, 06:59 EKTE 1995 TE GÜNER ÜMİT OLAYININ BASINA NASIL YANSIDIĞINI GÖSTREN KONU İLE İLGİLİ RESİMLER VAR. BELLEĞİMİZİN TAZELENMESİ İÇİN BAKMAKTA YARAR VAR.
Yakapınarlı 03.02.2006, 07:01 peki doğan grubunun kanalın yada gazetenin mail adresi nedir biliyosan paylaşırsan sevinirim.
pirsultanca 03.02.2006, 07:02 EKTE 1995 TE GÜNER ÜMİT OLAYININ BASINA NASIL YANSIDIĞINI GÖSTEREN KONU İLE İLGİLİ RESİMLER VAR. BELLEĞİMİZİN TAZELENMESİ İÇİN BAKMAKTA YARAR VAR.
İSTEYEN ZİP FORMATINDAKİ DOSYAYI BİLGİSAYARINA İNDİREBİLİR.
BELLEĞİMİZİN KARARMASI DİLEĞİYLE.
LÜTFEN E-MAİL ZİNCİRİ İLE KONUYU DUYURALIM.
pirsultanca 03.02.2006, 07:06 STAR GAZETSİNİN E-MAİLİ
starextra@stargazete.com
STAR GAZETESİ YAZARLARININ E-MAİLLERİ
hkakinc@stargazete.com, kanber@selsus.com, ulucgurkan@ulucgurkan.net, obarlas@stargazete.com, serefoguz@stargazete.com, omer.faruk@stargazete.com, mkaynak@stargazete.com, sakbiyik@stargazete.com, burcu.belbek@stargazete.com, bahar.barutcu@stargazete.com.tr
HÜRRİYET, MİLLİYET,POSTA YAZARLARI
okur@milliyet.com.tr editor@stargazete.com
posta@simge.com.tr aguclu@milliyet.com.tr
ali.sen@stargazete.com agokce@milliyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr bcoskun@hurriyet.com.tr
bovacik@hurriyet.com.tr cavit.kavak@stargazete.com
ozdogan@stargazete.com culsever@hurriyet.com.tr
dsazak@milliyet.com.tr dilek.onder@stargazete.com
dheper@milliyet.com.tr dhizlan@hurriyet.com.tr
dkologlu@milliyet.com.tr gtezmen@hurriyet.com.tr
ngedik@hurriyet.com.tr ecolasan@hurriyet.com.tr
eardic@stargazete.com eberber@hurriyet.com.tr
esenay@milliyet.com.tr ecelebi@hurriyet.com.tr
ekatircioglu@radikal.com.tr eozkok@hurriyet.com.tr
esen.unur@stargazete.com ecetinel@radikal.com.tr
ftinc@hurriyet.com.tr fbila@milliyet.com.tr
fozkan@radikal.com.tr g.mujde@milliyet.com.tr
gokturk@turk.net gcivaoglu@milliyet.com.tr
guras@milliyet.com.tr hdevrim@hurriyet.com.tr
hkakinc@stargazete.com hkalafat@hurriyet.com.tr
haluks@kanald.com.tr hcemal@milliyet.com.tr
h.pulur@milliyet.com.tr hcetin@hurriyet.com.tr
ismet.berkan@radikal.com.tr jsevim@milliyet.com.tr
kbasar@stargazete.com mehmet.yilmaz@radikal.com.tr
m.asik@milliyet.com.tr mtamer@milliyet.com.tr
m.toker@milliyet.com.tr msarikaya@hurriyet.com.tr
msoysal@hurriyet.com.tr mkutlay@hurriyet.com.tr
mmutlu@stargazete.com ngureli@milliyet.com.tr
nkalkan@milliyet.com.tr oeksi@hurriyet.com.tr
oulagay@milliyet.com.tr oberberoglu@hurriyet.com.tr
sneftci@stargazete.com skohen@milliyet.com.tr
savas.kalafat@stargazete.com saygi.ozturk@stargazete.com
seergin@hurriyet.com.tr semih.idiz@stargazete.com
sturgut@hurriyet.com.tr s.kologlu@milliyet.com.tr
selekdag@milliyet.com.tr t.akyol@milliyet.com.tr
tsenol@stargazete.com tturenc@hurriyet.com.tr
tbengin@milliyet.com.tr talkan@media.ankara.edu.tr
usandik@hurriyet.com.tr ucebeci@hurriyet.com.tr
uaslanbay@stargazete.com umur.talu@milliyet.com.tr
vmunyar@hurriyet.com.tr yatsiz@milliyet.com.tr
ybayer@hurriyet.com.tr ydogan@milliyet.com.tr
ynozturk@hurriyet.com.tr yasarnuriozturk@stargazete.com
ycongar@milliyet.com.tr ysusoy@hurriyet.com.tr
yurtsan@stargazete.com zapci@radikal.com.tr
zatikkan@hurriyet.com.tr
YAZARLAR
AKYOL Taha t.akyol@milliyet.com.tr
AŞIK Melih m.asik@milliyet.com.tr
BİLA Fikret fbila@milliyet.com.tr
CEMAL Hasan h.cemal@milliyet.com.tr
CIVAOĞLU Güneri g.civaoglu@milliyet.com.tr
ÇONGAR Yasemin ycongar@erols.com
GÜÇLÜ Abbas aguclu@milliyet.com.tr
GÜRELİ Nail nailgureli@milliyet.com.tr
DÜNDAR Can can.dundar@e-kolay.net
HEPER Tamer tamerheper@post.com.tr
KOHEN Sami skohen@milliyet.com.tr
KOLOĞLU Sina s.kologlu@milliyet.com.tr
PULUR Hasan h.pulur@milliyet.com.tr
SAZAK Derya dsazak@milliyet.com.tr
TAMER Meral mtamer@milliyet.com.tr
TEMELKURAN Ece ecetem@hotmail.com
ULAGAY Osman oulagay@milliyet.com.tr
URAS Güngör guras@milliyet.com.tr
YILMAZ Serpil syilmaz@milliyet.com.tr
EDİTÖRLER
İnternet webadmin@milliyet.com.tr
Ankara ankmil@milliyet.com.tr
İstanbul tbengin@milliyet.com.tr
Dış Haberler kgursel@milliyet.com.tr
Okur Temsilcisi okur@milliyet.com.tr
Televizyon s.kologlu@milliyet.com.tr
Sanat milsanat@milliyet.com.tr
Otomobil syuce@milliyet.com.tr
Arşiv bagaoglu@milliyet.com.tr
SPOR YAZARLARI
GÖKÇE Attila agokce@milliyet.com.tr
GÜVEN Ercan eguven@milliyet.com.tr
MEŞE Bilal bmese@milliyet.com.tr
ŞENAY Erdoğan esenay@milliyet.com.tr
PROMOSYON HİZMETLERİ
Promosyon Servisi promosyon@milliyet.com.tr
ADRES VE TELEFON
Adres Doğan Medya Center, BAĞCILAR 34204 İSTANBUL
Telefon 0 212 505 61 11
Faks 0 212 505 64 13
Eposta webadmin@milliyet.com.tr
HÜRRİYET Yazarlar
Oktay EKŞİ oeksi@hurriyet.com.tr
Doğan HIZLAN dhizlan@hurriyet.com.tr
Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr
Tufan TÜRENÇ tturenc@hurriyet.com.tr
Emin ÇÖLAŞAN ecolasan@hurriyet.com.tr
Özdemir İNCE oince@hurriyet.com.tr
Ahmet HAKAN ahmethakan@hurriyet.com.tr
Vahap MUNYAR vmunyar@hurriyet.com.tr
Yalçın BAYER ybayer@hurriyet.com.tr
Ferai TINÇ ftinc@hurriyet.com.tr
Gila BENMAYOR gbenmayor@hurriyet.com.tr
Kanat ATKAYA katkaya@hurriyet.com.tr
Ercan KUMCU ekumcu@hurriyet.com.tr
Bülent DÜZGİT bduzgit@hurriyet.com.tr
Mehmet Ali BİRAND mabirand@e-kolay.net
Kanat ATKAYA katkaya@hurriyet.com.tr
İlhan SÖYLER isoyler@hurriyet.com.tr
Altan Tanrıkulu altant@hurriyet.com.tr
Latif DEMİRCİ ldemirci@hurriyet.com.tr
Ebru ÇAPA ecapa@hurriyet.com.tr
Cengiz SEMERCİOĞLU csemercioglu@hurriyet.com.tr
Yurtsan ATAKAN yurtsan@hurriyet.com.tr
Yasemin BORAN yboran@hurriyet.com.tr
Güzin Abla guzinabla@hurriyet.com.tr
Sahrap SOYSAL sahrababla@e-kolay.net
Zeynep BÖLÜKBAŞI zbolukbasi@dbr.com.tr
Kubilay KESKİN kkeskin@hurriyet.com.tr
Nilüfer KAS nkas@dbr.com.tr
suna DUMANKAYA sdumankaya@hurriyet.com.tr
Onur BAŞTÜRK obasturk@hurriyet.com.tr
Banu TUNA btuna@hurriyet.com.tr
Bünyamin SÜRMELİ bunyamins@cnnturk.com.tr
RADİKAL GAZETESİ İLETİŞİM SAYFASI: http://www.radikal.com.tr/iletisim.php
DEVAMI GELECEK... SESSİZ KALMA BİR E-MAİLDE SEN GÖNDER..
Yakapınarlı 03.02.2006, 07:07 çok teşekkürler bayağı faydalı oldu bu bencede herkez mail yoluylada olsa tepkisini vermli
candost_20 03.02.2006, 11:25 Seni canı gönülden tebrik ediyorum pirsultanca kardeşim ellerine saglık herles senin kadar duyarlı olsa aleviliğe bırak dil uzatmayı hakkında kötü düşünemezler bile tekrar teşekürler emegine saglık
arkadaslar..bu onursuz sahsin pragram yapmasina izin vermeyelim..lütfen sesimizi yüksek sesle duyuralim.Her söylenen söz sahibine aittir.
Güner Ümit'i suçlamak son derece yanlış. Çünkü Güner Ümit Türkiye'deki bazı anlayışların yansımasıdır. Güner Ümit'i protesto etmek yalnızca Güner Ümit'i protesto etmektir. Türkiye'deki anlayış dimdik ayakta ve gittikçe güçlenen bir anlayış. Yaşamın bütün alanlarında kendi yaşantımıza ve hakkımıza sahip çıkmaktan geçer bu anlayışı yok etmek. Kabul etmeliyiz ki çok geriledik. Kendi yaşantımıza sahip çıkmaktan uzağız. Gittikçe geriliyoruz. Bu gerilemeyi dur demek sanal alemden geçmiyor. Burda yalnızca içimizi dökebilir, duygularımızı tatmin edebiliriz. Asıl yaşam savaşı dışarda bekliyor bizi...
pirsultanca 04.02.2006, 13:34 AŞAĞIDAKİ HABER; http://www.superpoligon.com/oku.asp?id=16558 ADRESİNDEN....
GÜNERÜMİT'İN 11 YIL ÖNCE SÖYLEDİĞİ SÖZLER HALA PEŞİNİ BIRAKMIYOR! ALEVİLER İNTERNET ARACILIĞI İLE "GÜNERÜMİT'E VE STAR'A HAYIR" KAMPANYASI BAŞLATTI! (http://www.superpoligon.com/oku.asp?id=16558)
31 Ocak 2006 09:00 Salı
10 yıl önce Turnike programında söylenen sözleri unutmayan Aleviler internet aracılığıyla Güner Ümit'e ve Star TV'ye tepkilerini dile getirdiler.
1995 yılında o zamanke adıyla "Turnike" isimli programda Alevilere "hakaret ettiği" gerekçesiyle ekranlardan 10 yıldır uzak kalan Güner Ümit aynı programla tekrar televizyonculuğa döndü. 10 yıl önce gerçekleşen olayı unutmayan Aleviler internet aracılığıyla Güner Ümit'e ve Star TV'ye tepkilerini dile getirdiler. İşte Aleviyol internet sitesinde yapılan protesto çağrısı...
DEĞERLİ KAMUOYUNA,
Bu yüzden çağrımız herkesedir. Star Tv'yi bu yanlış kararından geri dönmesi için gerekli kamuoyu baskısını oluşturalım ve Star TV'ye fax - telefon ve mailler ile bu rahatsızlığımızı bildirelim.
Güner Ümit gibilerin yaptığı programları yayınlayan TV kanallarını da protesto edelim.
Kaynak : www.aleviyol.com (http://www.aleviyol.com/)
pirsultanca 05.02.2006, 07:23 AKTİFHABER SİTESİNDE YAYINLANAN HABER....http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=60472 (http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=60472)
Aleviler Güner Ümit'in Peşinde
31.01.2006
Güner Ümit, yeniden ekranlara döndü ancak Aleviler peşini bırakmıyor. Alevilere hakaret ettiği gerekçesiyle ekranlardan 10 yıl uzak kalan Ümit'e şimdi sanal savaş başlatıldı.
1995 yılında o zamanke adıyla "Turnike" isimli programda Alevilere "hakaret ettiği" gerekçesiyle ekranlardan 10 yıldır uzak kalan Güner Ümit aynı programla tekrar televizyonculuğa döndü. 10 yıl önce gerçekleşen olayı unutmayan Aleviler internet aracılığıyla Güner Ümit'e ve Star TV'ye tepkilerini dile getirdiler. İşte Aleviyol internet sitesinde yapılan protesto çağrısı...
DEĞERLİ KAMUOYUNA,
Aleviyol http://www.aleviyol.com/ (http://www.aleviyol.com/)
pirsultanca 05.02.2006, 07:27 ALEVİLER'DEN GÜNER ÜMİT VE STAR TV'YE PROTESTO...
29.01.2006
1995 yılında o zamanke adıyla "Turnike" isimli programda Alevilere hakaret ettiği (http://www.aleviyol.com/gunerumit1.htm) gerekçesiyle ekranlardan 10 yıldır uzak kalan Güner Ümit aynı programla tekrar televizyonculuğa döndü. 10 yıl önce gerçekleşen olayı unutmayan Aleviler internet aracılığıyla Güner Ümit'e ve Star TV'ye tepkilerini dile getirdiler. İşte Aleviyol internet sitesinde yapılan protesto çağrısı.......
KAYNAK:http://www.dorduncukuvvetmedya.com/article.php?sid=5702
pirsultanca 05.02.2006, 07:32 http://www.haber3.com/ ADLI İNTERNET SİTESİNDE YAPILAN ANKET VE SON DURUM:
Aleviler’in Güner Ümit’e tepkisi sürüyor. Sizce bu tepki...
Sürmeli % 66 ---- 5078 Oy
Bitmeli % 33 ---- 2606 Oy
Bu ankete şu ana kadar 7684 kişi katıldı
İLGİLİ HABER: http://www.haber3.com/detay.haber3?id=83704
Aleviler, Güner Ümit’in peşinde!
Aleviler ile ilgili sözleriyle gündemden silinen Güner Ümit yeniden Aleviler’in hedefinde!
Değerli Kamuoyuna,
Kaynak : Aleviyol.com
31 Ocak 2006
aslan_18 10.02.2006, 00:12 arkadaşlar bu siteye yorum yapın
http://www.medyafaresi.com/news.asp?newsID=1171
Hüseyin69 10.02.2006, 01:46 bir kac yil önce bir barmen omuzuna allah dövmesi yaptirmis diye TGRT ballandira ballandira haber yapmisti aradan 24 saat gecmedi barmeni temizlediler güner ÜMIT RECAI KUTAN vs bunlar yine sansli zihniyettir
sivas katilleri corum maars gazi katileeri gözümüzün ve dizimizin dibinde cirit atiyorlar peki ya bize degilde onlara ayni seYler yapilmis olsaydi ????
Alevi Muro 10.02.2006, 02:10 bence en iyisi yurtdisindaki alevilerin star tv ye
email göndermesi olacaktir,
yani herkes stari kinamasi lazim ve
alevilerin sessiz olmadigini göstermemiz lazim bu aslinda hepimizin
görevidir?
ayrica türkiyede yasiyan alevilerden en azindan startv'nin
önünde eylem yapmasini beklerdim ama malesef olmadi veya bir protesto
ama ne yazik ki olmadi ??
Hüseyin69 10.02.2006, 02:48 ayrica türkiyede yasiyan alevilerden en azindan startv'nin
önünde eylem yapmasini beklerdim ama malesef olmadi veya bir protesto
ama ne yazik ki olmadi ??
kardes ilk gün yapmadilarmi sanki ne oldu tüm tvler birlik olup ciktilar neymis falan kisi pkkli falan kisi dev solcu su kadin yasadisi örgüt mensubu vsvs hepimiz bos kepceden atip tutuyoruz evet bizde variz bundan sonra ezilmek asagilanmak yakilmak asilmak vs yok diyoruz da ne oluyor hakli protestolarimiz bile bizi hedef tahtasina oturtmaya yetiyor cikar oratya bir kac yazar aydin gecinen bozuntular yok böyle söyle biz kardesiz aleviler laikligin cumhuriyetin teminatidir diyip sivisirlar olan yine alevilere oluyor
cözümüde artik ya devlet basa ya kuzgun lese dir cünki bazi yerlerde hosgörünün pek fazla bir fonksiyonu kalmyior
Hala o Ş..... İzlİyorsaniz Pes Doğrusu, adını bile duymak İstemİyorum .bilincsizce, cahilce sarf ettİğİ o laflari hiç unutmam Ve lütfen unutmayin tepkinizi her zaman otraya koyunuz.saygilarımla
"Bu meseleyi büyütmek"
Bu meseleyi biz büyütmedik,bu meseleyi Alevilerde büyütmedi,bu meselyi bu toplumun duyarlı insanlarıda büyütmedi.Bu meseleyi insanların yüreğinde büyüten ve halen büyütmekte olanlar büyütmüştür.Hale Alevileri tanımamakta ısrar edenler ile kah "ders kitaplarına isimlerini aldık daha ne istiyorlar" kah " "onlar islamın özüdür" cümleleriyle hala aşağılamakta olanlar büyütmüştür.
Ama hedefimiz Güner Ümit değil hedef hakkaniyet içeren bir iktidardır.Bu iktidarı sağlayacak olan ise bu halktır.
DEĞERLİ KAMUOYUNA,
aleviyol.com
Güner Ümit'i kim ikna etti?
Ünlü sunucu Güner Ümit, 3.5 yıl aradan sonra "Turnike" programıyla tekrar ekrana döndü. Sanatçıların yarıştığı gala gecesinde heyecanlı olduğu gözlenen Ümit, stüdyodaki seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. (habersitesinin yalanı tabi")
751’inci programı çektiklerini ve izleyicileri çok özlediğini ifade eden Ümit, "Benim paraya pula ve dahası şöhrete ihtiyacım yok. Turnike benim çocuğum. 3.5 sene boyunca ben de izleyicileri çok özledim ama bana kalsaydı bir 3.5 sene daha dönmezdim. Televizyon yöneticilerinin başaramadığını kızım yaptı. ’Baba başla artık, kendini düşünmüyorsan beni düşün’ diyerek beni ikna etti" dedi.
internethaber
Güner Ümit'i kim ikna etti?
Ünlü sunucu Güner Ümit, 3.5 yıl aradan sonra "Turnike" programıyla tekrar
ekrana döndü. Sanatçıların yarıştığı gala gecesinde heyecanlı olduğu gözlenen Ümit, stüdyodaki seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. (habersitesinin yalanı tabi")
751’inci programı çektiklerini ve izleyicileri çok özlediğini ifade eden Ümit, "Benim paraya pula ve dahası şöhrete ihtiyacım yok. Turnike benim çocuğum. 3.5 sene boyunca ben de izleyicileri çok özledim ama bana kalsaydı bir 3.5 sene daha dönmezdim. Televizyon yöneticilerinin başaramadığını kızım yaptı. ’Baba başla artık, kendini düşünmüyorsan beni düşün’ diyerek beni ikna etti" dedi.
internethaber
HABERE BAK
adam hala uyuyor medyada bizi uyutuymaya çalışıyor ama biz msjlarımızla uyumadığımızı bildirdik.
derviscemal 15.02.2006, 10:37 DEĞERLİ KAMUOYUNA,
Arkadaşlar ben hiç izlemedim hatta star tv bile izlemiyorum ve çevremdeki herkesi uyarıyorum ne duruyoruz o zman arkadaşlar tepkimizi bugün tekrar dile getirelim..
izmirksk 15.02.2006, 13:25 yüzyıllardır baskı altında kalan ve halende başını kaldıramayan alevi toplumuna bir günah keçisi lazımdı ve güner ümit bulundu
maalesef alevi toplumunda eğer güçlüye bir şey yapamayacaksak güçlüye yakın duralım ama ezebileceğimiz birini görünce ezelim mantığı (özellikle son yıllarda) var
açıkçası eskiden turnikeyi çok severek izlerdim güner ümitin o davranışları ve söylemleri sonrasında izlemiyorum ama onun bir günah keçisi olduğunuda biliyorum
maraşta ,çorumda alevileri katleden türk milliyetçilerine ve onların destekledikeeri partiye aynı tepkiler hiç gelmedi.o adamlar daha sonra meclisede gittiler
maraş katliamı sanıkları bir dergi çıkartmışlar (dergini adını unuttum yakında yayınlarım) o dergide alevi kızlarına etmedikleri iftira kalmamışdı ama alevi toplumu buna ses çıkarmadı.
aslında anlıyorum nede olsa güçlü ile uğraşmaktaktansa bir tane günah keçisi bulalım ve ona yüklenelim
galiba asırlardır içimizde biriktirdiğimiz sıkıntıyı hafifletecek biri lazımdı o da güner ümit oldu
belkide güner ümit bir gün yayını bırakır gider ,ama diğer insanlar büyüyerek ve alevileri ezerek yollarına hep devam ederler
o arada biz yine ezebileceğimiz bir günah keçisi buluruz .
derviscemal 15.02.2006, 13:36 yüzyıllardır baskı altında kalan ve halende başını kaldıramayan alevi toplumuna bir günah keçisi lazımdı ve güner ümit bulundu
maalesef alevi toplumunda eğer güçlüye bir şey yapamayacaksak güçlüye yakın duralım ama ezebileceğimiz birini görünce ezelim mantığı (özellikle son yıllarda) var
açıkçası eskiden turnikeyi çok severek izlerdim güner ümitin o davranışları ve söylemleri sonrasında izlemiyorum ama onun bir günah keçisi olduğunuda biliyorum
maraşta ,çorumda alevileri katleden türk milliyetçilerine ve onların destekledikeeri partiye aynı tepkiler hiç gelmedi.o adamlar daha sonra meclisede gittiler
maraş katliamı sanıkları bir dergi çıkartmışlar (dergini adını unuttum yakında yayınlarım) o dergide alevi kızlarına etmedikleri iftira kalmamışdı ama alevi toplumu buna ses çıkarmadı.
aslında anlıyorum nede olsa güçlü ile uğraşmaktaktansa bir tane günah keçisi bulalım ve ona yüklenelim
galiba asırlardır içimizde biriktirdiğimiz sıkıntıyı hafifletecek biri lazımdı o da güner ümit oldu
belkide güner ümit bir gün yayını bırakır gider ,ama diğer insanlar büyüyerek ve alevileri ezerek yollarına hep devam ederler
o arada biz yine ezebileceğimiz bir günah keçisi buluruz .
Günah keçisi olayı bir nebze doğru olabilir zaten bizlerin yapmak istediği adamı asmak felan değil. Bu şekilde bir davranışı olan şahsı tekrar ekranlara getirerek alevi toplumunu yok saymaya çalışmalarıdır. Bizim asıl tepkimiz star tv ye doğan medya grubunadır. Böyle bir davranışta bukunan kişinin korkmadan gögsünü gere gere tekrar karşımıza çıkmasıdır. Ne yapalım bu adam günah keçisi diye susalımmı. Maraş sivas, çorum nedir bu gösterdiğiniz örnekler bizi yaktıkları olaylardır değilmi o zmanda biz çıkıp tepkimizi dile getirdiğimizi hatırlıyorum. Şimdi tekrar sivası yaşatsalar ne yaparız sence?
Tekrar sivaslar olmaması için
Geçmişte yasaşnılan güner ümit olayına tepkisiz kalma!!!
sevgilerimle..
Günah keçisi olayı bir nebze doğru olabilir zaten bizlerin yapmak istediği adamı asmak felan değil. Bu şekilde bir davranışı olan şahsı tekrar ekranlara getirerek alevi toplumunu yok saymaya çalışmalarıdır. Bizim asıl tepkimiz star tv ye doğan medya grubunadır. Böyle bir davranışta bukunan kişinin korkmadan gögsünü gere gere tekrar karşımıza çıkmasıdır. Ne yapalım bu adam günah keçisi diye susalımmı. Maraş sivas, çorum nedir bu gösterdiğiniz örnekler bizi yaktıkları olaylardır değilmi o zmanda biz çıkıp tepkimizi dile getirdiğimizi hatırlıyorum. Şimdi tekrar sivası yaşatsalar ne yaparız sence?
Tekrar sivaslar olmaması için
Geçmişte yasaşnılan güner ümit olayına tepkisiz kalma!!!
sevgilerimle..
bencede çok doğru söylüyorsun kimse demiyor ki GÜNER ÜMİT asılsın kesilsin öldürülsün.hem biz öyle yaparsak bu katliamları yapanlarla aramızda fark kalmaz ki.zaten bizim felsefemizde sevgi değilmi incinsende incitme değil mi.
Biz sadece toplum olarak tepkimiz bildiriyoruz bence bunu alavi sünni fark etmez herkesin tepki göstermesi lazım.ama alaviler biraz daha duyarlı olaması lazım.
Arguvan 44 17.02.2006, 12:36 bencede çok doğru söylüyorsun kimse demiyor ki GÜNER ÜMİT asılsın kesilsin öldürülsün.hem biz öyle yaparsak bu katliamları yapanlarla aramızda fark kalmaz ki.zaten bizim felsefemizde sevgi değilmi incinsende incitme değil mi.
Biz sadece toplum olarak tepkimiz bildiriyoruz bence bunu alavi sünni fark etmez herkesin tepki göstermesi lazım.ama alaviler biraz daha duyarlı olaması lazım.
nekadar tuhaftirki tepkisini kimse bildirtmedi. Hic kimse bi sikayet nebilim bi uyarida bulunmadi Güner Ümite karsi. (Yada benmi duymadim bilemicem).Ben iste buna sasiyorum.
nekadar tuhaftirki tepkisini kimse bildirtmedi. Hic kimse bi sikayet nebilim bi uyarida bulunmadi Güner Ümite karsi. (Yada benmi duymadim bilemicem).Ben iste buna sasiyorum.
sevgili arguvan bendahil birçok arkadaşımız star tv ya mail attık güner ümiti istemiyoruz diyee
hai bir tanede sen gönder diğer sayfalarda var protesto msjları istersen onlardan yararlanabilirsin ordaki sayfalarda maili atacağın adreslerde var
sevgiyle kal
YAPTIĞI İNANILMAZ GAF İLE ALEVİ TOPLUMUNU DERİNDEN YARALAYAN GÜNER ÜMİT'İN, STAR TV'DE TURNİKE ADLI YARIŞMA PROGRAMI İLE YENİDEN EKRANLARA DÖNECEĞİNİ DERİN BİR ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İLE ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM.
GÜNER ÜMİT MİLYONLAR KARŞISINDA ALEVİ TOPLUMUNU ENSEST(AİLE İÇİ) İLİŞKİ YAPAN BİR TOPLULUK OLARAK LANSE ETMİŞ, GEREKEN CEVABI O ZAMAN İÇİN ALMIŞTIR.
ŞİMDİ YENİDEN ONU TV'DE GÖRMEK MİLYONLARCA ALEVİ VE AKLISELİM, DEMOKRAT, AYDIN SÜNNİ YURTTAŞIMIZI ÖFKELENDİRMEKTE VE ÜZMEKTEDİR.
ÇAĞRIMIZ HEPİNİZE; BAŞTA STAR TV OLMAK ÜZERE, GENEL OLARAK DOĞAN MEDYA GURUBU ÇALIŞANLARI VE YÖNETİCİLERİNE;
BU PROGRAMI KALDIRIN.GÜNER ÜMİT'İ ARTIK TV'LERDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ.
AKSİ HALDE; BİR ALEVİ OLARAK TÜM DOĞAN MEDYA GURUBU YAYINLARINI BOYKOT EDECEĞİMİZİ BİLDİRİRİZ.
AYRICA ÖRGÜTLÜ OLDUĞUMUZ DERNEK,VAKIF VE DKÖ İLE BU DURUMU EN KISA SÜREDE DUYURARAK KONUYU KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIMIZI BİLDİRİRİZ.
SIZLER DE SESIZ KALMAYIN CANLAR............
http://www.startv.com.tr/?bolum=prgdetay&mId=139 Ekranin saginda bulunan DESIFRE yazan bölüme tiklayin acilan görüs penceresine o malum sahsi istemediginizi yazin
AleviSamet 22.02.2006, 00:45 DESIFRE GÖRÜSLERINIZI TIKLAYIN yazan bölüme tepkilerinizi yazin http://www.startv.com.tr/?bolum=prgdetay&mId=139
Turnike yarismasi diyor...ne var simdi bunda?:yaw2
AleviSamet 22.02.2006, 00:48 Tamam...google amca sag olsun simdi caktim olayi...
ufak bir aciklama: Güner Ümit alevilere hakaret etmis...
http://www.aleviyol.com/resimler/gunerumit.jpg
saol link attigin icin bende hemen yazacagim, hatta bi kac tane birden aticam bugun. ve o program yok olana kadar hergun aticam.
şavolanlı 22.02.2006, 02:55 evet can bu adama nasıl gine bu görevi veriyorlar anlamış degilim zaten bir insanda ahlak olması lazım öyle bir hatayı yapan bir insanın televizyonlara çıkması bile hatadır
candost_20 22.02.2006, 10:11 Evet can paylaşımın için saol.Ben bu konu üzerinde çok duruyordum bi çok kez tepkimi bildirdim şimdi birkez daha verdiğin linkle tepkimi iletim umarım herkes bu konu hakkında duyarlı davranır
saygılar...
candost60 22.02.2006, 10:53 CANLAR Güner Ümit denen şahsiyetsiz bir çarkın elemanıdır,bildiğiniz kadarıyla star tv yi de doğan grubu aldı ve bu doğan medyası da iktidarın şakşakcısıdır. Bunların hepsi planlı yapılan işlerdir. Hepimiz tepkimizi vermeliyiz.
kussaray 22.02.2006, 12:23 ya sikayet ediyoruzda ama birde orya giden konuklarini düsünelim gecen edip akbayram gibi sanatcilarimiz vardi aslinda onlari protesto etmek lazim
önce alevi türkülerini söylerler sonrada bu maymunun konugu olurlar
ya sikayet ediyoruzda ama birde orya giden konuklarini düsünelim gecen edip akbayram gibi sanatcilarimiz vardi aslinda onlari protesto etmek lazim
önce alevi türkülerini söylerler sonrada bu maymunun konugu olurlar
evet çok haklısınn onlarda bizim bu protestolarımıza dahiller
derviscemal 22.02.2006, 12:34 evet çok haklısınn onlarda bizim bu protestolarımıza dahiller
Arkadaşlar bu programa katılanlara mail yada mesaj atıp tepkilerimizi dile getireceğiz varmı başka çaresi oturackmıyız..
kendi atalarına saygı duymayanlar izler...şerefsiz gene geldi ekranlara...
altobelli 23.02.2006, 10:35 bence canlar boş verin asmayı kesmeyi
canlar biz zalim değilis biz zulum etmeyis.
varsın allahından bulsun
bence en iyi ceza onu sadece seyretmeyelim.......
bölece rating düşer yayından kalkar ve böylece eminim ki
GÜNER ÜMİT tarih sahnesinden sonsuza dek silinir!!!!!!!!!!!!!!!
pirimunzur 24.02.2006, 16:35 :D arakadaslar benim aklima bir fikir geldi suan yazdigim birazda karsik gelebilir ama yazim simdi ilk once stara maillerle belli bir tarih ayarliyip hep birlikte aynıanda, maillerinde tepkisini yani star tv yi seyretmeyecegini yazicak (buraya kadarini sizde yamisiniz zaten ama asil fikir bu :yamukgul: )sonra da bir kanal belirleyelim (cnn-ntv yada atv gibi yada bu ücune birden )bu star a yaptigimiz prostodan haber verelim yani stari biz aleviler olarak guner umiti programini yeniden yayinladiklari icin protesto olarak seyretmedigimizi bildirelim belki onlarda bunu stara karşi bir koz gibi kullanarak haberlerinde soyleye billerse hem diger yani butun aleviler de bunu duyarsa star belki ozamn guneri şutlar diye duşünüyorum nasil??????
simdi biz sadece stari seyretmiyoruz diye stara yazarsak o bunu birsey olmams gibisinden davranabilir yani boyle pek etkili olmaz asil bu eylemimizi bir haber niteliginde medyaya burada duyurmaliyizki diger alevilerde bunu duysun basinda bir yer edinirse hani ozamn etkili olur yoksa baska bir etki olacağini dusunmuyorum.
saygilarimi sunar gereginin yapilmasini arz ederim sevgili canlarrrr:mahsum :uhhm::)
http://www.medyafaresi.com/News.asp?NewsID=1171
Arkadaslar suraya bi bakin
soleylem 27.02.2006, 10:01 Ya ArkadaŞlar Ben Sİtede Nereye Yazacagimi GÖremedİm Bana Tam Bİ Anlatirsa Yazan ArkdaŞlar Bende Bu Aslİ GÖrevİ Yapmak İstİyorum Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm
Alevimen 27.02.2006, 12:28 topiktedei bulunan ilk mesaj tarafımca biraz düzeltildi, teşekkürler.
Ya ArkadaŞlar Ben Sİtede Nereye Yazacagimi GÖremedİm Bana Tam Bİ Anlatirsa Yazan ArkdaŞlar Bende Bu Aslİ GÖrevİ Yapmak İstİyorum Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm
merhaba
konunun ilk başına dönersen orda bulursun gerekli siteleri duyarlılığın için teşekkürler
sevgili alevimen düzenlemiş yeniden.onunda eline sağlık
BesiktasliBABA 03.03.2006, 20:58 aslinda guner ümitle bitmiyor,yezidilik bunlarin bi cogunun icinde var,belki komsu,arkadas vs. gibi insanlardanda mutlaka,"aleviler boyle,boyle yapiyormusss,dogrumu" diyen insanlarla karsilasmisizdir.yani guner bunlardan sadece bir tanesi.bizler kendimizi savunmasini bilmiyoruz,dilimize dolamisiz"incinsekte,incitmeyiz"lafini,kendi kendimizi avutuyoruz.gerekirse vurmak,gerekirse kirmak,onurumuz icin yapmaliyiz bunlari.
pirsultanca 05.03.2006, 00:54 ARKADAŞLAR
Az önce aldığım bir bilgiye göre Star TV Güner Ümit'in Turnike adlı yarışma programını yayından kaldırmış.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Burada ve çeşitli platformlarda tepkisini ortaya koyan ve programın yayından kaldırılmasını sağlayan herkese teşekür ederim.
Dilerim diğer Tv kanalları bu densize kucak açmazlar.
Saygı ve sevgilerimle
derviscemal 05.03.2006, 00:57 ARKADAŞLAR
Az önce aldığım bir bilgiye göre Star TV Güner Ümit'in Turnike adlı yarışma programını yayından kaldırmış.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Burada ve çeşitli platformlarda tepkisini ortaya koyan ve programın yayından kaldırılmasını sağlayan herkese teşekür ederim.
Dilerim diğer Tv kanalları bu densize kucak açmazlar.
Saygı ve sevgilerimle
Sayın pirsultanca
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=5470
turnike ile ilgili haber..
pirsultanca 05.03.2006, 01:02 Sevgili mederatör arkadaşım, o başlığı inan görmemiştim. Kusura bakmayın. Dilerseniz bu yazıyı oraya kaydırabilirsiniz. İyi çalışmalar.
astokomlu 05.03.2006, 10:20 güner üm-İT denen yez-İT soylu şahsın,yaptığı sözde şov programının yayından kaldırılması için çaba harcayan tüm canları yüreklerinden öpüyorum...
ALPerenShad 05.03.2006, 11:50 adam o programdan sonra, yıllardır tv'ler de program yapamıyor. bütün bir meslek hayat karardı. haketmiş miydi?.. bencede haketmişti. ancak olayın üzerinden yıllar geçti. hukuki yönden bir ceza aldı mı onu bilmiyorum ama bırakın türkiye'yi dünyadaki en adil hukuk sisteminde bile yargılansa cezası çoktan bitmişti.
Ancak herşeyden önce güner ümit ne gözü dönmüş bir alevi düşmanıdır ve politik olarak bunu savunmaktadır, ne de yaptığı gaf kendi icat ettiği birşeydir. aksine bu yüzyıllarca bu toplum içinde alevilere karşı beslenen önyargıların ve kinin bir ifadesidir, bu durumda üzerine gidilmesi gereken de sözü söyleyenden çok sözün kendisidir. çünkü güner ümit'in ekrana çıkıp çıkmaması değildir türkiye'de alevilerin sorunu, güner ümit işsiz kalınca da çözülmeyecektir. neticede bu ülkede cemevleri hücreevi muamelesi görüyorsa Alevi denilince bir önyargi olusuyorsa bunu da güner ümit yapmadı herhalde...
derviscemal 05.03.2006, 11:55 adam o programdan sonra, yıllardır tv'ler de program yapamıyor. bütün bir meslek hayat karardı. haketmiş miydi?.. bencede haketmişti. ancak olayın üzerinden yıllar geçti. hukuki yönden bir ceza aldı mı onu bilmiyorum ama bırakın türkiye'yi dünyadaki en adil hukuk sisteminde bile yargılansa cezası çoktan bitmişti.
Ancak herşeyden önce güner ümit ne gözü dönmüş bir alevi düşmanıdır ve politik olarak bunu savunmaktadır, ne de yaptığı gaf kendi icat ettiği birşeydir. aksine bu yüzyıllarca bu toplum içinde alevilere karşı beslenen önyargıların ve kinin bir ifadesidir, bu durumda üzerine gidilmesi gereken de sözü söyleyenden çok sözün kendisidir. çünkü güner ümit'in ekrana çıkıp çıkmaması değildir türkiye'de alevilerin sorunu, güner ümit işsiz kalınca da çözülmeyecektir. neticede bu ülkede cemevleri hücreevi muamelesi görüyorsa Alevi denilince bir önyargi olusuyorsa bunu da güner ümit yapmadı herhalde...
Sayın ALPerenShad;
güner ümit in neden proğram yapmasını istemediğimizi ve yayından kaldırılmasını önceki mesajlarda bulabilirsiniz. Sorun onun işsiz kalması olayı değildir. Böyle bir terpiyesizliği yapan şahsın tekrar ıstılıp ısıtılıp bizlerin önüne koyulması olayıdır.
saygılar..
ALPerenShad 05.03.2006, 12:09 Evet sayın derviscemal ozaman Star TV tevelevizyonunu ve Yönetim kadrosunuda protesto etmelisiniz, Cünki yeniden ısıtılma olayının arkasında onlarda var.
Gönül isterkı bundan sonra hiçbir TV kanalında böyle büyük gaflar yapılmasın.
derviscemal 05.03.2006, 12:12 Evet sayın derviscemal ozaman Star TV tevelevizyonunu ve Yönetim kadrosunuda protesto etmelisiniz, Cünki yeniden ısıtılma olayının arkasında onlarda var.
Gönül isterkı bundan sonra hiçbir TV kanalında böyle büyük gaflar yapılmasın.
Sayın ALPerenShad],
inanınız ve bilinizki star tv ve doğan medya gruplarının hespi protesto edilmiş mailler gitmiş ve istanbuldaki çoğu derneklerimiz imza toplamış ve star tv izlemeyerek protesto etmişlerdir. Turnikenin yayından kaldırılmasında bunları çok etkisi olmuştur..
Saygılar..
Alevitalip 05.03.2006, 13:56 güner ümit ne ki..Alevi oldugunu söyleyen alevileri tuzaga düsürmeye calisan cem vakifi gibilerine ne demeli ya.??????? Güner Ümitle ilgili ise ancak $unu deyim..it ürür kervan yürür...
derviscemal 05.03.2006, 14:00 güner ümit ne ki..Alevi oldugunu söyleyen alevileri tuzaga düsürmeye calisan cem vakifi gibilerine ne demeli ya.??????? Güner Ümitle ilgili ise ancak $unu deyim..it ürür kervan yürür...
sayın Alevitalip;
bu topic yanlız güner ümit ile ilgili konular içindir cem vakfı için görüş bildireceksiniz başka bit topic vardır. Ayrıca söylediğiniz ve kullandığınız kelimeleri bir daha okuyun. Unutmayınki cem vakfı bir alevi vakfıdır..
Alevitalip 05.03.2006, 14:11 cemal kardes cem vakfi hangi aleviligin vakfidir,Haci Bektas Velinin yerini almak isteyen onu hic etmek isteyen yeni islamistci-alevilerin mi??Veya baska bi soru aleviligini cem vakfina ve yezittin dogan beyemi borclu olanlarinmi??
Yakapınarlı 05.03.2006, 14:13 cemal kardes cem vakfi hangi aleviligin vakfidir,Haci Bektasin yerini almak isteyen onu hic etmek isteyen yeni islamistci-alevilerin mi??Veya baska bi soru aleviligini cem vakfina ve yezittin dogan beyemi borclu olanlarinmi??
bu konunun yeri burası değil lütfen başka konuları yanlış yerlere yazmayalım....
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=2845&highlight=cem+vakf%FD
ikizceli 12.03.2006, 16:06 arkadaşlar biraz insaflı olun o bir şovmen ona çok fazla tepki verirseniz damarımıza hangi noktadan basılacağını insanlara duyurmuş olursunuz memleketin yüzde altmışı cahilse bu herzaman söylenecek hazırlıklı olun size tavsiyem gülün geçin
derviscemal 12.03.2006, 16:15 arkadaşlar biraz insaflı olun o bir şovmen ona çok fazla tepki verirseniz damarımıza hangi noktadan basılacağını insanlara duyurmuş olursunuz memleketin yüzde altmışı cahilse bu herzaman söylenecek hazırlıklı olun size tavsiyem gülün geçin
Sayın ikizceli,
işte böyle bir mesaj beni cileden çıkartıyor. nasıl gülün geçin zaten bu gülüp geçenler yüzünden oluyor bunlar durun demesini bilmediğimiz sürecede bunlar olacak kendiniz gelin silkinin bir ona gül buna gül sivasta yakılanları unut gül güner ümite gül gazi olaylarına gül.. gül gül geç ne olacak ..
bırakın böyle mesajlar vermeyi .. bizlerin en çok birlikte olup demkokratik tepkilerimi kullanmanın zamanıdır. buna ikinci bir şansımız olmayabilir..
saygılar..
Sayın ikizceli,
işte böyle bir mesaj beni cileden çıkartıyor. nasıl gülün geçin zaten bu gülüp geçenler yüzünden oluyor bunlar durun demesini bilmediğimiz sürecede bunlar olacak kendiniz gelin silkinin bir ona gül buna gül sivasta yakılanları unut gül güner ümite gül gazi olaylarına gül.. gül gül geç ne olacak ..
bırakın böyle mesajlar vermeyi .. bizlerin en çok birlikte olup demkokratik tepkilerimi kullanmanın zamanıdır. buna ikinci bir şansımız olmayabilir..
saygılar..
yorumsuz
derviscemal 12.03.2006, 17:23 yorumsuz
Sayın PirO_62,
nedir yorumsuz olan?
arkadaşlar biraz insaflı olun o bir şovmen ona çok fazla tepki verirseniz damarımıza hangi noktadan basılacağını insanlara duyurmuş olursunuz memleketin yüzde altmışı cahilse bu herzaman söylenecek hazırlıklı olun size tavsiyem gülün geçin
katilmiyorum gorusunuze... kendimizi ezdirmememiz lazim.. insan ne zamana kadar guler gecer...
insan basit bir olaya buyukluk bende kalsin diyip tepki vermeye bilir ama bu kucuk bir mesele degilki... adamlarin hayal gucleri ne tur bir pislik yaratiyosa hemen bizim ustumuze atiyolar... bunlarin ustune birde katliamlar ekleniyo.... ozur dilerim ama ben sesiz kalamam bu tur olaylara...
artik bir birimizi taniyarak.. beraber tek ses olarak haklarimizi arama zamani geldi... bu toplum tam sesini buluyorken sizin 'gulun gecin' demeniz gercekden cok sinir bozucu oldu bence... asil sizin yazdiklarinizi gulup gecmek isterdim ama yapamadim..
Sayın PirO_62,
nedir yorumsuz olan?
yani sayın derviş cemal
o kadar güzel yorumlamışsınız ki bir şey demeye gerek yok yanlıs anlasılmak istemem biliyorsun ki her zaman yorumlarına olumlu bakmısımdır bir yanlısım mı oldu seni düsündüren teşekkürler sevgiyle kal dostça kal
manifesto 12.03.2006, 18:25 Arkadaşlar Güner Ümitin'ne mal olduğunu ifade edeyim istedim.
Bu şahıs o zaman Uzanlara ait olan Star Tv de Kİ uzanların Sebatayist bir aile olduğunu bilmeyen kalmadı ve milleti ve devleti dolandırarak milyar dolarları hiç ettiklerine hepimiz şahid olduk.
StarTv De bu hadisenin vuku bulması tesadüfi değildir.
Ve yine Güner Ümit Sebatayist bir kimsedir zira bu olaydan sonra güya program yapmadı ama ne gariptir para içinde yüzmeye devam etti.Bu aileler onu bu On yıllık süre zarfında finanse etmeye devam ettiler.
Ama. belli sünni görünümlü olan bu kimseyi kullanarak TV ekranlarından alevi vatandaşlarımızı karalamaya dönük ve bir olası alevi sünni tatsızlığını derinleştirmek ve bu yaranın kapanmasına imkan sağlamamak mesele budur.
[QUOTE]ikizceli
Size katılmıyorum. Damarlarımıza basıldığında değilde ne zaman tepki vereceğiz bütün damarlarımızı koparttıklarındamı ?
birgül demir 30.04.2007, 21:42 Arkadaşlar diğer kanlallara maille ulaşabilirsek onlar zaten program seyredilmesin diye gerekeni yapacaklardır. Kadınların çoğu sabah programlarını seyrediyor. mesela seda sayan a mail le baskı yapılabilir. diğer ATV , KANALTÜRK ve shov
BİLMİYORUM AMA İŞE YARAR BENCE....
onur melis 01.05.2007, 00:53 izlememek çözüm deyildir başka bir yol bulunmalıdır imza lkampanyası veya daha etkili bir olay
|