Orijinalini görmek için tıklayınız : Semahlarımızı artık youtube'den izleyemiyoruz

kezban
21.01.2008, 13:23
Yoldaşlar artık semahlarımızı youtubeden izleyemiyoruz. Bölücülük oluyormuş ben bir anlam veremedim. Nette o kadar çok yararsız yerler var o kadar çok ki şurada aileyiz o yüzden isim vermek istemiyorum.Hepimizde biliyoruz oraları neyse artık döndüğümüz semahları bile izlemek nasip olmayacak size keçiörende döndüğümüz bir gösteriyi semahlar bölümüne yazmıştım ama nasip kısmet açılırsa izlersiniz.Hepinize selamlar saygılar olsun, ama şunu unutmasınlar ki devran dönecekkkk

cangüdaz
21.01.2008, 13:28
Yoldaşlar artık semahlarımızı youtubeden izleyemiyoruz. Bölücülük oluyormuş ben bir anlam veremedim. Nette o kadar çok yararsız yerler var o kadar çok ki şurada aileyiz o yüzden isim vermek istemiyorum.Hepimizde biliyoruz oraları neyse artık döndüğümüz semahları bile izlemek nasip olmayacak size keçiörende döndüğümüz bir gösteriyi semahlar bölümüne yazmıştım ama nasip kısmet açılırsa izlersiniz.Hepinize selamlar saygılar olsun, ama şunu unutmasınlar ki devran dönecekkkk

ben sanırım biraz uyanık davranmışım zamanında.çok şükür.semahları youtube'dan bilgisayarıma indirdirm ve kaydettim.izliyorum sürekli.youtube'a gerek kalmadan izliyorum ama bilgisayarı olmayan canlar adına üzüldüm.bu ülkede utanmasalar kim bilir daha ne yasaklar getirecekler.bir kişinin dengesizliğini milyonlar çekiyor.bu ülkeden ne beklersin ki?aman şimdi bana da yasak getirirler bu sözlerimden dolayı:kzgn

eylül83
21.01.2008, 13:39
Nasıl yani yaa okadar iğreçliklere izin veriyorlar bizleri karalayan saçmasapan görüntülere izin veriyorlarda neden bizim kültürümüzün en saf en temiz halinin anlatıldığı semahlarımıza izin vermiyorlar anlamadım bu çok çelişkili hatta şaka gibi. Sanırım insanlar artık duydukları safsataları araştırma gereği duyuyorlar fakat gerçekleri görmelerini istemeyenler bu şekilde çirkin engellemelerde bulunuyorlaar.Her anlamda olduğu gibi buradada sindirilmeye çalışıyoruz.Demekki Bu kadar korkutuyrz onları!

wolcano84
21.01.2008, 13:41
ebnce bir dvd ye kaydedin semah videolarını ben bikatanesini kaydettim.abimin dügününde ne güzel oldu anlatamam semah :)

kezban
21.01.2008, 13:45
Semahları sadece izlemek değil anlamakta lazım ben bir semahçıyım bundan gurur duyuyorum ben dönerim ama kendimi izleyemem artık canım çok sıkıldı anlatılacak gibi değil millet nerelerini açıpta geziyor bizim başı kapalı kılık kıyafetlerimiz düzenli öffffffffffffffff

wolcano84
21.01.2008, 13:46
sen bişeylere sinirlenmissin ama neye anlamadım :) bosver ya takma kafana bizi bizden başka bilen varmı sence :)

kezban
21.01.2008, 13:49
Yoooo bunlar sakin adamıda delirtir ben bu konu hakkında başka birşeye sinirlenmem.Sadece sinirim buna oldu

wolcano84
21.01.2008, 13:52
keçiörenn neresinde semah döndünüz ve cok merak ettim keçi ören gibi biyerde semah dönülecek bi yer warmı kezban?

shahrud
21.01.2008, 13:55
Ben tam olarak anlamadim bu YouTube daki yasak olayini? Semahlar neden ve kim tarafindan yasaklanmis? Yasak sadece turkiye icin mi gecerli?

kezban
21.01.2008, 14:12
keçiören belediyesinde dönüyoruz hacı bektaşı anla yıl dönümünde ve bir çok yerde sahne alıyoruz yakında bursayada gideceğiz.

kezban
21.01.2008, 14:13
Ben tam olarak anlamadim bu YouTube daki yasak olayini? Semahlar neden ve kim tarafindan yasaklanmis? Yasak sadece turkiye icin mi gecerli?
bu yer tarafından yasaklanmış

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this web site has been suspended in accordance with decision no: 2008/55 of T.R. Ankara 12th Criminal Court of Peace.

wolcano84
21.01.2008, 14:15
keçi öreni az cok biliyorum sosyal yapısınıda tabi :) hani biraz sagcı kesim coktur o yüzden merak ettim can :)ayrıca cevap içinde ayrıca teşekkürler :)

kezban
21.01.2008, 14:19
dönmek kadar bilgilendirmekte boynumuzun borcu rica ederim

yağmur_angel
21.01.2008, 14:28

sadece semahlar değil ki artık hiçbişey izlenmiyo youtube dan yasaklandı o site. ama bazı arkadaşlar değişik yollardan izliyolar fakat türkçe video yok

yağmur_angel
21.01.2008, 14:30

benim bildiğime göre türk filmlerini ,türk yayınlarını falan burdan izlemek mümkündü ve buna şikayet gelmiş tüm filmler izleniyo falan die ondan yasaklandı die biliyorum :whistling