Orijinalini görmek için tıklayınız : Berivanin Sinav Sonuclari

Alevi_cocuk
19.04.2005, 09:54
92 döneminde demirel dogu turuna cikmistir. ve sirnakta halka hitab eden bir konusma düzenlemekteyken zafer isareti yapan kücük bir kiz dikkatini ceker ve kücük kizi yanina cagirip kizla konusmaya baslar
Demirel: adin ne senin
Berivan: berivan
Demirel iyice irkilmistir ve berivana derki:
Sana üc tane soru soracam ücüsünede dogru cevap verirsen sana birsey verecegim.
Berivan tamam der ve demirel baslar sormaya:
At mi büyük esek mi?
Berivan: at
Demirel: kedi mi büyük köpekmi?
Berivan: köpek
Demirel: peki ataturk mu büyük yoksa demirel mi?
Berivan: ben o hayvanlari tanimiyorum

:3D_NG (27 B@RI$...

Alevi_cocuk
19.04.2005, 09:55
Ödev
Ali ilkokula gidiyormuş öğretmeni bir gün yaşadığımız sistem kapitalist bir sistem bunun hakkında bildiklerinizi yazınız ödev demiş ali okuldan gelmiş
Abisine gitmiş aliyi abisi başindan def etmiş ablasıda en son akşam yemekde babasına sormuş babasıda
Bakoğlum ben patronum annen devlet hizmetçi işçi sen halk beşikdeki kardeşin gençlik şimdi git yat sabah devam ederiz der
Ali yatar gece yarısı kardeşinin çiğliği ile uyanır ne yapacağını da şaşırır ne yapayım nedeyim derken gideyim annemi kaldırayım der
- anne
-anne
Ses yok babasıda yatakta yok
Gideyim hizmetçiyi kaldırayım der odasına bakarki babası hizmetçi ile
Saga döner sola döner çocuk çığlık çığlık sabah olur
Sabah kahvbaltıda babası
- oğlum şımdi amlatayımmı der
Ali
- yok baba den har şayi biliyorum der ve anlatır
-devlet bhorul horul uyuyor patron işçiyi .... halk ne yapacagını bilmiyor gençlik bok içinde der

B@RI$...

Alevimen
19.04.2005, 15:56
Ödev
Ali ilkokula gidiyormuş öğretmeni bir gün yaşadığımız sistem kapitalist bir sistem bunun hakkında bildiklerinizi yazınız ödev demiş ali okuldan gelmiş
Abisine gitmiş aliyi abisi başindan def etmiş ablasıda en son akşam yemekde babasına sormuş babasıda
Bakoğlum ben patronum annen devlet hizmetçi işçi sen halk beşikdeki kardeşin gençlik şimdi git yat sabah devam ederiz der
Ali yatar gece yarısı kardeşinin çiğliği ile uyanır ne yapacağını da şaşırır ne yapayım nedeyim derken gideyim annemi kaldırayım der
- anne
-anne
Ses yok babasıda yatakta yok
Gideyim hizmetçiyi kaldırayım der odasına bakarki babası hizmetçi ile
Saga döner sola döner çocuk çığlık çığlık sabah olur
Sabah kahvbaltıda babası
- oğlum şımdi amlatayımmı der
Ali
- yok baba den har şayi biliyorum der ve anlatır
-devlet bhorul horul uyuyor patron işçiyi .... halk ne yapacagını bilmiyor gençlik bok içinde der

B@RI$...
Daha önce verilmiştir. http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%287%29.png

Alevi_cocuk
19.04.2005, 16:05
?nan hiç dikkat etmedim . Kusura kalma.

rockçı turna
17.09.2005, 20:04
Demirel: peki ataturk mu büyük yoksa demirel mi?
Berivan: ben o hayvanlari tanimiyorum

:3D_NG (27 B@RI$...

bilader zaten banlannmıs,belanı bulmussun....bişey söölemeye değmez ama kinini kusarken bile gerizekalılıgını belli ediyorsunn.:3D_NG (8)

türküdostu
28.05.2006, 02:50
terbiyesizler . sevmeyebilirsiniz atatürkü ama bu kadar da basitleşmeyin ya

ecem_m
28.05.2006, 19:03
bence berivan fıkrasında atatürk e hakaret edilmiş gerçekten banlanmış hala yapmaya devam ediyorsun.Komik olabilir ama hakaret içermesi kötü..

cigdem2006
29.05.2006, 11:10
Atatürk'e hakaret eden herkesi kınıyorım.

karasarlı
29.05.2006, 12:29
ayıbın ötesıne gecmişsin yazık bu kadar küçülmee

boncukum
29.05.2006, 12:41
gercekten yazikk diyorum kisiligini bulamamisin ki sen bi kalkmis fikra diye yaziyosunnn madem sevmiyosunAtaturku bu sitede isin nee

eray58
29.05.2006, 16:21
yazıklar olsun sızın gıbı genclıge sızler de boyle yaparsanız kım sahıp cıkacak cumhurıyete vatana mıllete sızın gıbı haınler yuzunden olmadık olaylar yasıyoruz. aklınızı basınıza toplayın ve dogrulara bakın akkıllı olun yazık yazık yazık cok yazık ataturk sızın ozunuz sızın atanız dedenız babanız boyle seylerı nasıl dıle getırırsınız cok yazık

volkansuslu
29.05.2006, 18:43
gercekten de kisiligini bulamamis, gelmis buraya birseyler yaziyo. Aynen ben de Ataurk'e hakaret eden bu tur kisiliksiz varliklari kiniyorum!

deniz44
02.06.2006, 19:10
terbiyesizzz bu kadarda olmaz amaa yaaa...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ya ben çok üzüldüm hızımı alamadımm şiddetle kınıyorr ve yazıkk yazıık diyorum...:(

oylum
02.06.2006, 19:58
yazık be sana yorum yazmaya bile değmez.

nizam62
18.07.2006, 14:44
insalah baska üyeler yorumları okumadan sayfayı es geçmezler böyle seviyesiz bi insanın aramızda yeri olmadığını herkes biliyor!!!

MetinK
18.07.2006, 14:49
Insanlarin elestirilmesi,kritize edilmesi normal ama bu sekilde terbiyesizlikle anlatilmaya calisilmasi basitlikten baska birsey degil.
Komik Olaylar-Mizah bölümünde acilmis konu ama acan kisi kendini daha cok komik hale getirmis...
Konu Kazanda...