morkusakli
24.01.2006, 13:54
24 ocak 1993 yılında hain bir saldırıcı sonucu yaşamanı yitiren türkiyede araştırmacı gazetecilik anlayışını ön plana çıkartan gazetecilik mesleğinde önder olabilecek insan olan UĞUR MUMCU'yu ölümünün 13. yıl dönümünde bende bir gazeteci olarak sevgi ile anıyoruz. onun izinde mesleğimizi korkusuzca objektif bir şekilde ifşa ediyoruz. 24 ocakları karanlıklara boğamayacaklar.24 ocaklar meslekte ve türkiye de aydınlıkların başlangıcı olacak.
25.01.2006, 08:21
nasılki bir yezide lanet ediyorsam,
Uğur Mumcu'nun sokağından her geçtiğimde
o nu katledenlere LANET ediyorum.
ÜLKEMİZİN EN SEÇKİN VE ENSAYGIN GAZETECİ YAZARLARIMIZDAN OLAN UĞUR MUMCU'yu SAYGI VE SEVGİLE ANIYORUM...
genclik_atesi
25.01.2006, 08:36
demek 13. senesindeyiz, zaman ne kadar cabuk geciyor. bende ugur mumcuyu sevgi ile aniyorum...
chatlakalper
25.01.2006, 09:01
Uğurlar olsun. Uğurlar olsun. Özlüyoruz Seni Uğur Abi.
Serkan_Devrim
25.01.2006, 12:55
ben 10 yaşındayken bir gün babam eve geldi ve tv açtı. aldığı bir haber onu telaşlandırmıştı ve kanallarda bir şey arıyorlardı. sonra babam da annemde ağlamaya başladılar. gözlerinden yaşlar yavaşça damlıyordu. bir ölümden bahsediyorlardı ama ben anlamıyordum. akrabalardan biri öldü sandım. onların ağlamasına dayanamadım bende ağlamaya başladım. sonradan öğrendimki ölen Uğur Mumcuymuş. babam onu çok sever ilgiyle okurdu. günün 10 saatini kazma kürek sallayarak geçiren bu adam yorgunluğunu Uğur Mumcu'nun yazılarıyla atardı. ben Uğur Mumcu'yu sonraları tanıdım ama bilinçsizcede olsa öldüğü gün ağlamış olmak bana bir nebze huzur veriyor.
seni bir kez daha saygıyla anıyoruz.
diğer ustalarada selam olsun
burası bıraktığınız gibi
ölümünün 13. yılında bu değerli yazarımızı sevgi ve saygılarımızla anıyoruz,
BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ,,,,,,
çok dugulandım arkadaş bende uğur mumucu için ölenlerdenim
saygılar
ben 10 yaşındayken bir gün babam eve geldi ve tv açtı. aldığı bir haber onu telaşlandırmıştı ve kanallarda bir şey arıyorlardı. sonra babam da annemde ağlamaya başladılar. gözlerinden yaşlar yavaşça damlıyordu. bir ölümden bahsediyorlardı ama ben anlamıyordum. akrabalardan biri öldü sandım. onların ağlamasına dayanamadım bende ağlamaya başladım. sonradan öğrendimki ölen Uğur Mumcuymuş. babam onu çok sever ilgiyle okurdu. günün 10 saatini kazma kürek sallayarak geçiren bu adam yorgunluğunu Uğur Mumcu'nun yazılarıyla atardı. ben Uğur Mumcu'yu sonraları tanıdım ama bilinçsizcede olsa öldüğü gün ağlamış olmak bana bir nebze huzur veriyor.
seni bir kez daha saygıyla anıyoruz.
diğer ustalarada selam olsun
burası bıraktığınız gibi
Kızılırmaklı
25.01.2006, 14:33
Demokrasi, laiklik ve cumhuriyetin yılmaz savunucusu araştırmacı-gazeteci Uğur MUMCU dürüstlüğü, ulusal duruşu, devrimci, Atatürkçü kimliği ile aydınlanmanın öncülerinden olan Uğur Mumcu’yu saygı ve rahmetle anıyoruz...
UĞURLAR ÖLMEZ...
morkusakli
25.01.2006, 19:49
sevgili canlar bizler uğur mumcunun yaşama amacını unutmazsak onun gibi yaşarsak ülkemizi milletimizi onun kaar yaşarsak bu ülkede özgürlükler ve uğurlar hiç bir zaman ölmez ölseler bile alkışlarla uğurlanırlar