Orijinalini görmek için tıklayınız : 14. Aleviforum Şiir Yarışması Sonuçları
14. Aleviforum Şiir Yarışması Sonuçlanmıştır. Katılan Ve Oylayan Herkese Teşekkürler.
1. 28 Oy İle YOLUNDA Adlı Şiiri İle okancakirkaya (http://www.aleviforum.com/member.php?u=13546)
2. 22 Oy İle İMAM HÜSEYİN Adlı Şiiri İle xolxol_12 (http://www.aleviforum.com/member.php?u=14783)
3. 13 Oy İle İMAM HÜSEYİN OLMAK ZOR İMİŞ Adlı Şiir İle gallep (http://www.aleviforum.com/member.php?u=15442)
4. 12 Oy İle EHL-İ BEYT YOLUNA adlı şiir ile Mahir_86 (http://www.aleviforum.com/member.php?u=25775)
5. 10 Oy İle İki Üye
KANLI KERBELA ile izmir_35 (http://www.aleviforum.com/member.php?u=18910)
ŞİKAYETİM VAR İle PirO_62 (http://www.aleviforum.com/member.php?u=5526)
1.ye 300 puan
2.ye 200 puan
3.ye 100 puan
4.ye 50 puan
5. 6. 7. ye 25 puan
TEBRİKLER.
bütün siirler cok güzeldi, yüregini koymus herkes ortaya
burda hepinizi tebrik ediyorum...
ben oyumu 3üncü olan siir'e vermistim
onur melis 27.01.2008, 00:34 vay be duygulandım ya ilk 4 içinde 2 kişi hataylı grur duyuyoruz sizlerle
tabiki piro onuru unutmadım oda sonuçta hataylı artık
Mahir_86 27.01.2008, 00:35 Okan ğammo tebrik ederim, ayrıca Onur abi bu güzel organizayson ve özellikle KONU için çok teşekkür ederim tekrar.. Amaç paylaşım, amaç yüreğimizden gelenleri dökmekti..
Katılan herkese Canı Gönülden teşekkür ediyorum... Ama konu Kerbela olunca benim aklıma direk en az 25-30 şiir gelir diye düşündüm ama gelmedi.. Biraz üzüldüm bu konuda..
Tekrar teşekkürler...
Alevimen 27.01.2008, 00:41 tebrikler gene çok iyi şiirler üretildi, bende oyumu mahire vermiştim, bugün öğrendim :)
Şirin Baba 27.01.2008, 00:44 Sevgili Okan(hayyam)tebrikler.
Başarılı olan diğer dostlarımıda canı gönülden tebrik ediyorum.
sevgiyle kalın
sefer ağca
Mahir_86 27.01.2008, 00:54 tebrikler gene çok iyi şiirler üretildi, bende oyumu mahire vermiştim, bugün öğrendim :)
Aslında şiiri yolladıktan sonra aklıma takıldı.. İlk bölümü Arapça olarak yazdım ve Türkçesini en sonda parantez içinde yolladığımı sandım.. Ama yayınlandıktan sonra gördüm...
Teşekkürler Alevimen. Bizi bu çatı altında karşılaştırdığın için.. Belkide aynı şehirde yaşadığımız halde hiç tanışamayacağım kişilerle(canlarımla) tanışmama vesile olduğun için..
Leyla abla, Okan ğammo, Gül kardeşim, Onur abi, Okan22, Ceyhun can, Dilek abla, Sevgili Okan22nin ev arkadaşları, Suveydiyeli ve bu heyecanla aklıma gelmeyen birçok isim..
Sonra; Canım ablalarım Mameki, Devrim69, Ankh,
Abilerim Piro ve Yorum78 ve tabiki Alevimen
saymakla bitmiyor ki...
Hepinize teşekkür ederim.. hepinizi seviyorum :wub: :wub: :wub:
Şiirlerin hepsi çok güzeldi arkadaşlar hepinizi çok tebrik ederim.Benim oy verdiğim şiir ikinci oldu.Tekrar yüreğinize sağlık, mutluluklar sizinle olsun.
yüreğinize ve emeğinize sağlık canlar şiirleriniz çok anlamlı ve güzeldi
ben oyumu yolunda şiire verdim
2.oy kullanma şansım olsaydı imam hüseyin şiirine vericektim ama yoktu işte :sad:
sahrut75yagmur 27.01.2008, 01:43 Bu organizasyonda yüreklerini ve emeklerini ortaya koyan herkesi canı gönülden kutlarım...
Sırasıyla okancakirkaya(okan'ım), xolxol_12, gallep, Mahir_86 (imam efendi), izmir_35, PirO_62 (Onur'umuz) hepinizi kutlarım...Yüreklerinize sağlık...
Saygılarımla.
pazarcıklı 27.01.2008, 02:19 ...şiirlerin hepsi çok etkileyiciydi, yüreğinize, emeğinize sağlık...ve Mahir sana katılıyorum;
Leyla abla, Okan ğammo, Gül kardeşim, Onur abi, Okan22, Mahir can, Dilek abla, Sevgili Okan22nin ev arkadaşları, Suveydiyeli ve bu heyecanla aklıma gelmeyen birçok isim..
Sonra; Canım ablalarım Mameki, Devrim69, Ankh,
Abilerim Piro ve Yorum78 ve tabiki Alevimen
saymakla bitmiyor ki...
Hepinize teşekkür ederim.. hepinizi seviyorum
:thumbup1:
xolxol_12 27.01.2008, 02:24 Bütün şiirler birbirinden güzeldi. Birinci olan Okan abimizi tebrik ederim.Benim oyum Mahir abiden yana olmuşdu ilk kıtadaki arapca tamlamalar beni etkilemişti.Pirimiz İmam Hüseyin'in aşkıyla bu mısraları yazan herkese saygı ve sevgilerimle...
Rüzgar.Aras 27.01.2008, 02:34 Bende oyumu Okan'ın şiirine kullanmıştım.Tebrik ederim Okan Can :D
Diğer arkadaşlarıda ve Mahir canıda tebrik ederim :)
Hepinizin yüreğine sağlık...
okancakirkaya 27.01.2008, 02:36 ....
Teşekkürler İnsanlık
Teşekkürler Kardeşlik
Teşekkürler Dostluk
Teşekkürler Erhan Özbey (Alevimen)
Teşekkürler Aleviforum
Teşekkürler PirO_62 (Onur Abi)
Teşekkürler Aleviforum Hatay Grubu
Teşekkürler Oyunu Esirgemeyenler
Teşekkürler Katılımı Gerçekleştirenler
Teşekkürler Bilgi Dağarcığımıza Bilgi Ekleyenler
Teşekkürler, Teşekkürler...
"Şiir insanın kalbiyle düşünebilmesidir." Cümlesini az kullandığım söylenemez... En büyük emek bana bu yarışmaya katılmam için şiir yazmam konusunda motivasyonunu benden esirgemeyen PirO_62 (Onur Abi) nin oldu bence...
İyiki varsın Abi, İyi ki seni tanıma şerefine ve onuruna nail oldum... Herşeyin en iyisi en güzeli ve en yüreklisi başta sen olmak üzere bütün Aleviforum üyelerinin olsun... Herşey gönlünüzce olsun abilerim, ablalarım, kardeşlerim... Ne mutlu bana ki sizi tanımışım...
Bu ödülü hepinizin huzurda Hayye Onur (PirO_62) a armağan ediyorum...
İyi ki varsınız AİLEM....
Okanım çakırkayam tebrikler...Bende oyumu Piro62'e vermişim:)
Basta Okan kardesimi ve yarismaya katilan diyer canlari cani gonulden kutluyorum.
bende oyumu sevgili Mahire vermismisim.Sevgilerle
İlk olarak birinci olan okan olmak üzere, yarışmaya katılmış tüm canları tebrik ederim.
Ben ikinci olan xolxol_12'in şiirine oy vermişim.
Mahir_86 27.01.2008, 03:46 Ben Okan' a vermişim... hak ediyordu bencede..
Ğammo tekrar tebrik ederim ;)
ömrün boyunca en güzel şiirlere imza atarsın inşallah..
sivaslı_sevda 27.01.2008, 12:18 Okan tebrikler benim seçtigim şiir 2. olmuş onuda yine küçük efsanem yazmış küçük şairim hepsi gönlümde 1. şiirlerin hepsi mükemmeldi .
desert rose 27.01.2008, 13:55 Abilerin bitanesi,canım,ciğerim,bitanem benim tebrik ederim Okan'ım.:wub:Yüreğine sağlık abicim.:kiss:
Allah hallilna int:wub:Uv ferrihna fik inşallah:wub:
Diğer canlarımızı da tebrik ediyorum.Öyle güzel şiirlerinizle bizi etkilemeye devam edin.Hepinizin emeğine yüreğine sağlık.Özellikle Onur abim bu düşünceli davranışların ve organizasyonun için sana çok teşekkür ederim...:yanbakoo:laugh:
Okanım emeğine sağlık oyum yolunda adlı şiire idi, şiirin sana ait olması beni duygulandırdı. Şiir yoldaşı herşey gönlünce olsun. Katılan ve derece alan canların emeğine yüreklerine sağlık.
Bütün şiirler birbirinden güzel katılan herkesi tebrik ediyorum canlar... Keşke benimde şiir yazma gibi bi yeteneğim olsaydıda bende katılabilseydim yarışmalara :):)
Acıya Gülmek 27.01.2008, 17:34 tebrikler okan can...tüm katılana rkadaşlarımızı tebrik ediyorum...
Yarışmaya katılan tüm canların yüreğine sağlık. Gerçekten çok güzel şiirlerdi. Konu çok güzeldi ve hakkını vererek yazılmış şiirler okudu(m)k. Başta Okan olmak üzere yüreklerini bizlere döken herkesi tebrik ederim.
oyumu İmam Hüseyin adlı şiire vermiştim. xolxol_12 canın yazdığı şiirmiş. onuda kutlarım.
iyi forumlar.
Mahir_86 28.01.2008, 01:39 Bütün şiirler birbirinden güzel katılan herkesi tebrik ediyorum canlar... Keşke benimde şiir yazma gibi bi yeteneğim olsaydıda bende katılabilseydim yarışmalara :):)
Bence yeteneğe gerek yok.. Yürğinden geçenleri döktünmü yeter.. İnan bana ben öyle yapıyorum..
izmir_35 28.01.2008, 09:38 Yarışmaya katılan ve derece alan herkesi kutluyorum böyle anlamlı bir yarışmada dereceye girdiğim için çok mutluyum gercekten güzel şiirlerdi herkesin yüregine sağlık tebrikler.
NiSAN_Rojda 28.01.2008, 09:59 yarışmaya katılan bütün canları kutluyorum..şiirin konusu çok anlamlı,ve herkesin yazamayacağı kadar ağır,yetenekler ve duygular ile ortaya çok anlamlı dizeler dökülmüş...hepinizin yüreğine sağlık.okan kardeş seni ayrıca kutluyorum...
ben bütün şiirleri beğendiğim için oy kullanmada karar veremedim :wub:
aydıner32 28.01.2008, 10:33 tebrikler gerçektende bütün şiirler güzelddi.yarışmanun konusu da güzeldi,yarışmacıların şiirleride.tekrarını bekliyoruz..
yagmur12 28.01.2008, 11:23 Başta birinci olan arkadaşımız olmak üzere katılan tüm arkadaşları tebrik ederim. Şiirlerin tümü çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkürler...
Bende İMAM HÜSEYİN adlı şiire oy vermiştim, çok güzel bir şiir, ayrıyeten kutlarım.
Sanliurfa 28.01.2008, 14:26 Tbrkler.. Hepsi güzeldi...
cangüdaz 28.01.2008, 15:12 3.şiire oy vermiştim gerçekten güzeldi.diğerlerini de tebrik ederim.1.olan canı tebrik ediyorum.yüreğinize sağlık.
sevgiyle kalın...
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum,emeğinizeve yüreğinize sağlık.
Anesi kurban tebrik ederim.Yüreğine,kalemine kuvvet.
CrAzY_AnGeL 29.01.2008, 20:49 tebrik ediyorum okan başarılarının devamını diliyorum.....diğer arkadaslarıda tebrık edıyorum herkesin yüregine emeğine sağlık.....
eda_deniz 30.01.2008, 11:10 okan abim:D tebrik ederim yüreğine emeğine sağlık.diğer katılan canlarıda tebrik ederim hepsi birbirinden güzeldi.
toprak62 31.01.2008, 00:42 Hepinize yürekten tebrik ediyorum aslında katılan bütün yarışmacı arkadaşlar bizim gözümüzde birincidir. çünkü bir şeyler üretebilmektedirler. çoğu insanda bulunmayan bir özellik o yüzden hepinize sonusuz teşekkürler
başta piro62 ve okan olmak üzere yarışmada emeği geçen aleviforum ailesini tebrik ederim.
Kalemine ve duyguna saglık.
Tebrikler.. zaten oyumu Piro62'e vermiştim yüreğine sağlık arkadaşım:yanbakoo
Benim kabem insandır
|