Orijinalini görmek için tıklayınız : Emrah Türkiye’yi Terk Ediyor

özcan1
27.01.2008, 12:42
Emrah evini Viyana’dan aldı Gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen Emrah, evini Avusturya'da aldı.

Şehrin “2. Viyana” olarak adlandırılan bölgesindeki villa için 1 milyon YTL ödeyen şarkıcı, evin iç dekorasyonunu da yeniden yaptırıyor.

Artık Türkiye’de sokağa çıkmakta bile zorlandığını söyleyen Emrah “Bu evi rahat edebilmek için aldım. Çocukluğumdan bu yana şöhretle yaşamak beni yoruyordu” dedi..

Şarkıcı, yeni albümünün çalışmalarını da Viyana’da sürdürme kararı aldı. Geçen yıl bir ‘Best of’ albümü çıkardığını ve rol aldığı dizi projeleri nedeniyle müziğe yeterince vakit ayıramadığını söyleyen Emrah, “İspanyol müzisyenlerle çıkaracağı etnik ağırlıklı son albümümün çalışmalarını da yeni evinde sürdürecek

TÜRKİYE’Yİ TERK EDİYOR

Emrah, yeni albümünden sonra Viyana’ya yerleşeceğini de söyledi. Etnik albümünün çalışmaları tamamlandıktan sonra yeni villasında yaşama kararı alan şarkıcının yakın çevresine, “Artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum. Viyana’ya yerleşip uzun süre Türkiye’ye gelmeyeceğim. Kendimi orada özgür hissediyorum” dedi.Hadi kolay gelsin

shahrud
27.01.2008, 13:02
Emrah bildigimiz gibi Türkiye'nin yetiştirdigi en büyük degerlerden birisidir. Bizim için çok büyük bir kayıp. Sanırım kendisi her ne kadar açık açık söylemese de, o da sanatçı duyarlılıgı ile Türkiye'nin gidisatını protesto ediyor olmalı. Bir de tabi ki Viyana Arabesk müzik yapmak için müthiş ilham verici olmalı.

rewhat
27.01.2008, 13:11
yani olay nedir? haberin veriliş amaci ne?

Kuzey Egeli
27.01.2008, 13:20
Canlarım benim bazen çok şaşırıyorm size .Bu haberi buraya yeşillik olsun diye mi yazdın?O kadar ciddi sorunlarımız var ki: rejim sorunumuz var,işsizlik,eğitim,sağlık...kültür.Bu kadar hayati konu varken,emrah nerede yaşarsa yaşasın bize ne?bak boşalan köylerimiz var,eğitim haklarımız elimizden alınıyor.Ahali arapistan olma yolunda ilerliyor.Acıların cocuğu dinleye dinleye bu hale geldi millet.Bundan sonra arabesk dinlemesek ne kaybederiz?hiç bir şey kaybetmeyiz.

Beşiktaşli58
27.01.2008, 13:25
Emrah yeni ev almis, vay be. Habere bak..

Kenya'da savas var iken, Sudan'da insanlar ölürken Emrah birde bunu yayinlatiyor ya; helal olsun.

Emrah'dan nefret ederim. Bir açiklamada bulunmustu; ''Aleviler benim albümü almasin'' diye. Bu ''adami'' nasil sevebiliriz ki? Pis herif.

menekse03
27.01.2008, 13:29
vah vah cok üzüldüm emrah yurdu terk edıyor bence hıc bır haber defgerı yok bu forumda gereksız bır konu bence saygılar

özcan1
27.01.2008, 13:43
vah vah cok üzüldüm emrah yurdu terk edıyor bence hıc bır haber defgerı yok bu forumda gereksız bır konu bence saygılar

Anlayamiyorum bu dünyayi artik!

Bu( sinema+sanat forumu )neden aktif acaba?.

Emrahi sevenlerde olur sevmeyenlerde! bu Forumda yazilanlardan bizler bir seyler koparmaya ve öyrenmeye calistik. Bazilarimiz Arabesk Bazilarimiz Beethoven dinler. Emrahin parasi var almis (vergi olayina bir sey diyemem)

Alevi forumda Siir kösesi bile var Yesillikmi oldu?

Afrikada insanlar Acliktan ölüyor bizdemi ölelim?Komentar bulamiyorum.
Sizler yazin bizler seyredelim saglicakla kalin sevgili Canlar

Sevinc_25
27.01.2008, 18:34
Emrahın gitmesi büyük bi kayıp olmasa gerek.

İrMaK_D
27.01.2008, 19:11
Emrah popüler kültürün bir parçasıydı yaptığı şarkılara yada filmlere pek kültür yada sanat içeriyor diyemiycem bu nedenle onun gitmesi yada kalması çokta önemli değil...

özcan1
27.01.2008, 19:26
Emrah popüler kültürün bir parçasıydı yaptığı şarkılara yada filmlere pek kültür yada sanat içeriyor diyemiycem bu nedenle onun gitmesi yada kalması çokta önemli değil...

irMaK Can! onun gitmesi hic onemli deyil tabiki, bazi insanlar varki onun varligindan bile habersiz. 1 mil. ytl verdiyse viyana 2 gibi bir yere. bu tür insanlar demekki sabah kahvaltilarinda, havyar- şampanya zikkimlanir.

:kzgnTürkiyedeki vergi ve sigorta systemi beni en cok ilgilendiriyor.
Bazi emektar sinema oyuncularini Türk Tv de gösterdiler icler acisi Cöplükten ekmek ariyorlar. Bazilari ise villa sayilacak evlerde yasiyorlar- bumu Düzen Allah askina-

Alevimen
27.01.2008, 19:48
Emrah yeni ev almis, vay be. Habere bak..

Kenya'da savas var iken, Sudan'da insanlar ölürken Emrah birde bunu yayinlatiyor ya; helal olsun.

Emrah'dan nefret ederim. Bir açiklamada bulunmustu; ''Aleviler benim albümü almasin'' diye. Bu ''adami'' nasil sevebiliriz ki? Pis herif.

'Alevi kızlar basit' da dediği oldu :) Zaten bu sözlerden sonra piyasadan kayboldu, kendi kendini astı herhalde alevilerin alım gücünü birazcık küçümsedi :wink:

anibal
27.01.2008, 19:56
güle güle yolu açık olsun
sanki çok önemli bi sanatçıymış gibi de?

kreşmir
27.01.2008, 20:08
Bir açiklamada bulunmustu; ''Aleviler benim albümü almasin'' diye.

sevgili beşiktaşlı bu adam bu lafı antakya da sarfetmişti....

o gün bu lafı sarfetmesinin ardından bir çatışma yaşanmış ve birçok alevi,ülkücü-polis ablukasında kalmıştı.....emrah bu ülkenin belirli bir zihniyet için yetiştirdiği bir sanatçıdır....

gerçek sanatçı ile şişirilmiş şahsiyetler arasında ki farkı yakalayalım....

arap holding
27.01.2008, 20:45
aci kaybimiz el fatiha emrah i kaybettik o kadar uzuldum ki utanmkasam agliycam arkasina su dokelimde hemen geri donsun bazi arkadaslarin ihtiyaci var emrah efendiyee donerse namerttir

NiEvRoS_KaLiS
27.01.2008, 21:22
şarkılarını hiç sevmem, ama filmlerine çok güldüğüm bir şahıstı:) neyse bizi yeterince güldürdü zamane filmleriyle ... birazda yerleşeceği ülkedekiler gülsün...:lol::lol::lol:

avni
27.01.2008, 21:36
Bence haber degeri hiç mi hiç yok yükünü tutanlardan birisi de bu adam Türkiye'ye ne verdi ki,zaten Çocuklugun da da duygu sömürüsü yaparak acıların çocugu oldu hep öbür taraftan 150 adet dairesi oldugu söyleniyor vardır veya yoktur ama gidiyorsa da kendi rahatlıgı için gidiyordur çok ta önemli degil benim açımdan bu konu saygılar...!

atmali1982
27.01.2008, 21:36
neden iş adamları ve genellikle sanatçılar yurt dışına yaşarlar... çünkü şuan daki vergi kanunlarında eyer türkiyede iş yapıyorsan şirketin falan varsa yılın 3/2 lik kısmını yurt dışında geçirdigin zaman vergiden muhaf oluyorsun veya büyük bir kısmını ödemiyorsunda ondan bende o kdar zengin olsam bende bu kanundan yaralanırdım açıkçası

Akgüney
27.01.2008, 21:48
valla emrahin dizilerini,filmerini hic kacirmazdim sarkilarini hep dinlerdim kücükken...

ama benim icin 'sanatci' sifatini laik gördügüm bir kisi degil.
sanatci herseyi ile örnek olmalidir halkina.
o cocugunu kabul etmedigi,aramadigi sormadigi zaman gözümden düstü birkere....sadece sarkici benim icin

YoRuM78
27.01.2008, 22:14
Türkiye için büyük bir kayıp oldu..Amca benim bir ülkem yok artık:lol:

olida062
27.01.2008, 22:19
bu emrah küçük olanmı:) tr için ne gibi bi kayıp merak ettim açıkcası tr ne kayıplar verdi sanat dünyasında bunun için kayıp diyorsunuz düşündürücü

halilibrahim83
27.01.2008, 22:26
bu emrah küçük olanmı:) tr için ne gibi bi kayıp merak ettim açıkcası tr ne kayıplar verdi sanat dünyasında bunun için kayıp diyorsunuz düşündürücü

ya biz onun filmleriyle buyuduk ona bu kadar haksızlık yapmayalım snr ben sanmıyom gidemez amcasi NURI ALCONUN KALBİ dayanmaz bu ayrılıga bi sarkısı vardıya bu ask bole bitemez bırakma terk etme biziiiiiiii

olida062
27.01.2008, 22:35
ya biz onun filmleriyle buyuduk ona bu kadar haksızlık yapmayalım snr ben sanmıyom gidemez amcasi NURI ALCONUN KALBİ dayanmaz bu ayrılıga bi sarkısı vardıya bu ask bole bitemez bırakma terk etme biziiiiiiii

halilibrahim83 saygı duyarım düşüncene ama şunada deyinmeden edemicem haksızlık dedigin bumudur sence alevilik hakkında söyledigini sanırım dikkate almadın :) üstelik diyorum yaa bu ülke ne kayıplar verdi bu ülkeyi kimler terk etti emrah terk etse ne olcakki temizlik olur:):)

ALEVİ can
27.01.2008, 22:56
halilibrahim83 saygı duyarım düşüncene ama şunada deyinmeden edemicem haksızlık dedigin bumudur sence alevilik hakkında söyledigini sanırım dikkate almadın :) üstelik diyorum yaa bu ülke ne kayıplar verdi bu ülkeyi kimler terk etti emrah terk etse ne olcakki temizlik olur:):)

çok haklısın can seni yürekten destekliyorum.:thumbup1:

EREN izm
27.01.2008, 23:19
emrahın seside filmleride bence hoştu ve güzeldi. türkiyeden ayrılmasına üzüldüm şahsen.

PoyrazıM_24
27.01.2008, 23:49
emrah türkiyimi terk ediyoo...ben duramam buralarda artık gitmem lazım :D:Dvay be emrah ta yalan oldu haa..tühh çok büyük bir kayıpp:Dvay bee bu bile konu olmuş yaa helal olsunn..

dervisan
27.01.2008, 23:58
Nazım hikmetler Yılmaz güneyler Ahmet kayalar gitti bu ülkeden. emrah gitmiş çokmu.......

19Corumlu
28.01.2008, 23:24
Emrah i hic sevmemisimdir... Kinali kar dizisi basladiginda "aleviler bu diziyi izlemesin" dedigi anda düstü gözümden...

Serhatlı
28.01.2008, 23:32
Valla konuyu açan zahmet etmiş o kadar önemli bir şey değil viyana ya kadar yolu var, yane ilgilendiren vede o kadar önemli bir şey değil bana göre. genede sağol gereksizde olsa birşey daha duymuş öğrenmiş olduk:crying:

sivaslı_sevda
28.01.2008, 23:54
'Alevi kızlar basit' da dediği oldu :) Zaten bu sözlerden sonra piyasadan kayboldu, kendi kendini astı herhalde alevilerin alım gücünü birazcık küçümsedi :wink:

İnanmıyorum gerçekten öylemi demiş ?? asıl basit olan kendisi .

Beşiktaşli58
29.01.2008, 00:04
Tabi, Alevi kizlar türbanli olmadigi için çok basitler. Aslinda geçirecekler kafalarina bir poset veyahut bir bez parçasi iste o zaman muhtesem olurlar. :pinch:

Örümcegin bile dünyaya faydasi var bre..

Haydaryiğit
29.01.2008, 00:23
Vay be Emrah gidiyor ha... yüreğim parçalandı... :) ülkem yok benim...hmmmm
güle güle küçük emrah gittiğin yerde patlama yarat.

zaten nefret ettim yıllarca kendisinden canların da dediği üzere;" Bu ülkeden ne Uğur Mumcu'lar, ne Ahmet Kaya'lar, ne Deniz Gezmiş'ler gitti. Senin gitmen çok büyük bir kayıp olmasa gerek. " bu ülkeyi ağlatmaktan başka ne yaptın boş filmlerinle ?

sivaslı_sevda
29.01.2008, 00:33
Vay be Emrah gidiyor ha... yüreğim parçalandı... :) ülkem yok benim...hmmmm
güle güle küçük emrah gittiğin yerde patlama yarat.

zaten nefret ettim yıllarca kendisinden canların da dediği üzere;" Bu ülkeden ne Uğur Mumcu'lar, ne Ahmet Kaya'lar, ne Deniz Gezmiş'ler gitti. Senin gitmen çok büyük bir kayıp olmasa gerek. " bu ülkeyi ağlatmaktan başka ne yaptın boş filmlerinle ?

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

carpe
19.03.2008, 12:34
emrah bul ulkenın yetıstırdıgı nasıl bır deger onun degerı mı var benım nazarımda hıc bır anlam ıfade etmıyor ne muzıge ne sınemaya katkısı olmadı fılımlerınde ya anası ya abcısı yada karısı kotu yola dusyor bu nasıl bır deger anlamadım hatta vıyana yakın mumkunse daha uzaga gıtsın suan ona yorum yazarken bıle ıgrenıyorum kendımden utanıyorum boyle bır varlıga zamna ayırdıgım için zamanıma yazzık

mavimisali
19.03.2008, 13:19
Merhaba;Öncelikle ilgili şahsiyeti ve yapmış olduğu ne olduğu tespit edilemeyen müzik türünü hiç sevmemekle baraber,her filmde annesinin aynı rolle karşımıza çıkması da bugün bu soruları sormak için içimi acıtmış ta değil :(

1.Emrah Aleviler kasetimi almasın dediğine ilişkin beyanatı
2.Aleviler dizimi izlemesin şeklinde ki beyanatı
3.Alevi kızlar ile ilgili beyanatı

Bunları ileten arkadaşlar,nerden alıntı yaptılar öğrenebilir miyim_?

çiçekdürbünü
19.03.2008, 13:43
İlla bir Emrah'ı tartışacaksak eğer; o Emrah Erzurumlu olsun lütfen. Diğeri beni her durumda geriyor çünkü. :cursing:

mavimisali
19.03.2008, 13:53
İlla bir Emrah'ı tartışacaksak eğer; o Emrah Erzurumlu olsun lütfen. Diğeri beni her durumda geriyor çünkü. :cursing:

tuttum ben bunu haklısın

özcan1
19.03.2008, 14:22
Türkiyedeki Müzik ve film yapimcilarin,Halka duygu sömürüsü yaparak cahil kesimlerden koparip, cocuk yasta okuma ve yazmasi bile olmayan Önce türkü sonra filimleriyle cikar amacli ünlü yapip sonra zuppeleştiren düzeni kiniyorum.

Bu haber,ibret olsun diye Alevi forumuna intikal etmistir.
Aslinda Arkadaslarin dediyi gibi okunmaya bile deymez.

Saygilarimla

EyLüLüM
19.03.2008, 15:26
Güle güle diyelim hep beraber ;gitsin keşke giderkende medyayı meşgul eden bir çok gereksiz kişileride beraber götürse dönmemek üzere:).......

Kara Davut
19.03.2008, 22:56
Emraaaaaah Koooooooooşş!

anlayan anladı...