Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi kürtçü olmak mı zorunda??

iyidost69
24.01.2006, 16:00
Ne düşünüyorsunuz??

Oli
24.01.2006, 16:02
Ne düşünüyorsunuz??

iyidost sen yine sapıtmaya başladın... ne biçim konular bunlar... yok alevi partisi... yok aleviler kürtçü mü? provakasyon mu yapmak istiyorsun? defalarca dinin milliyeti olmaz dedik... kaşıyıp duruyorsun aynı şeyleri....

Serkan_Devrim
24.01.2006, 16:08
Ne düşünüyorsunuz??
yaa can hani ben yanlış anlamıştım AKP konu başlığında. bu nedir şimdi. ya ben yuazmaktan bıktım ya. ceyhun yazsın biraz. off başladık gene kürtçü muhabbetine.

Ceyhun
24.01.2006, 16:12
Ne düşünüyorsunuz??

Aleviliğin Kürtçülükle, Türkçülükle falan hiçbir ilgisi yoktur. Biz 72 millete bir gözle bakan insanlarız. İkide bir Aleviler ile ırkçılığı bağlayan konular açıp durmayın. Bu forumda ırkçı içerikli konuları anında kapatma kararımız var (Kürtçü, Türkçü, zırtçı, vırtçı farketmez). O yüzden kapandı. Bu huzur kaçırıcı davranışa devam ederseniz forumun huzurunu sağlamak için değişik tedbirlere başvuracağız. İnatla provokasyona devam etmeyin, forumumuzda paylaşım yapmak istiyorsanız buyrun. Irkçılık yasaktır dedik. "Neden ırkçılık yasaktır?" diye bir tartışmayı başka bir yerde yapabilirsiniz. Bu en demokratik hakkınız. Ama ırkçılık içerikli yazıları kapattığımızı bile bile tekrar tekrar benzer başlıklar açmanıza göz yumamam.

iyidost69
24.01.2006, 16:12
Güzel kardeşim öncelikle biraz seviye lütfen. Provakasyon amacında değilim. Bu forumun ismi alevi formu değilmi?? Bu forumda Alevi Türküm demek yasakmı?? İllaki Kürt mü olmak zorundayım. Başkalarının düşüncesine saygılı olalım. Kürt alevi olduğu gibi Türk alevide olacaktır. Son yıllarda öyle bir görüş empoze edilmeye çalışılıyorki, sanki her alevi kürtmüş gibi. ben kürtçü olmak zorunda değilim. Evrensel değerlere inanan biriyim ve ırkçı değilim. Ancak, kürt ırkçılığının karşısında da savunma refleski gösteririm.

saygılar

Ceyhun
24.01.2006, 16:26
Güzel kardeşim öncelikle biraz seviye lütfen. Provakasyon amacında değilim. Bu forumun ismi alevi formu değilmi?? Bu forumda Alevi Türküm demek yasakmı?? İllaki Kürt mü olmak zorundayım. Başkalarının düşüncesine saygılı olalım. Kürt alevi olduğu gibi Türk alevide olacaktır. Son yıllarda öyle bir görüş empoze edilmeye çalışılıyorki, sanki her alevi kürtmüş gibi. ben kürtçü olmak zorunda değilim. Evrensel değerlere inanan biriyim ve ırkçı değilim. Ancak, kürt ırkçılığının karşısında da savunma refleski gösteririm.

saygılar

Son yıllarda "Aleviler, Kürttür." diye birşey empoze edildiği yok. Siz "Aleviler, Türktür." deyimine karşı çıkanları bunu diyor sanıyorsunuz. Zaten ben Türküm ve Aleviyim. "Türk Alevi yoktur." gibi birşeyi nasıl söyleyebilirim. Ama sizin amacınız konuyu netleştirmek falan değil. Türk ve Kürt Alevileri karşı karşıya getirmek, birbirine düşman etmek. Türk de, Kürt de Alevi vardır. Ve kardeştirler. Hiçbirinin ırkçılığına geçit yok.