Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava durmu

zülfikares
30.01.2008, 08:39
Canlar sizlerden isteğim şu olacak kusura bakmaz iseniz biliyoruzki forumda türkiyenin ve dünyanın her yerinden arkadaşlarımız var sadece bulundukları yerin o günkü hava durumunu yazmalarını istiyorum foruma hangi saatte girmiş isek o saatteki hava durumu ile gözlemlerinizi payalaşır iseniz mutlu olurum:boat::113:

zülfikares
30.01.2008, 08:40
ilk olarak ben başlamak istiyorum iki güdür kar yağıyordu gece durdu yaklaşık olarak 30 cm kar var şu an kayseride

onur melis
30.01.2008, 10:40
hataydan sevgilerle ben hava durumu spikeriniz onur melis

hatayda bugun hava açık gözüküyor sıcaklık şuan 5 derece akşama dogru parça bulutlar gözükebilir

dünden kalan yagmur havası bugun akşama dogru etkisini gösterebilir

hava açık giderse öglene dogru sıcaklık yükselebilir

kendinize iyi bakın sevgilerle spikeriniz onur melis

eylül83
30.01.2008, 10:48
evet bende istanbuldan bildiriyorum burada hava kosulları çok kötü sevgili zülfikares gece yagan karın kalınlığı bazı yerlerde 0,5 cm ye kadar ulaştı:D Halk perişan endişeli... Hava sıcaklığı 3-5 derece civarında yetkililer mecbur kalınmadıkça dısarıya çıkılmamasını öneriyor simdilik bukadar gelişmelerle ilerleyen saatlerde tekrar burda olucam (muhabir eylül istanbul) evet sendeyiz zülfikares:D:D:D
Şaka bir yana bu kadar olmasada en ufak yagan kar etkiliyor hayatı İstanbulda.Bugün olumlu yöndeydi etkisi trafik acıktı ve havada çok sert degil.

Sevinc_25
30.01.2008, 22:17
Böyle hava durumlarına alışık degiliz ama şöyle tv de bölge bölge anlatılınca daha ii oluyor heehee neyse Ankara soguk kaç derece bilmiyorum ama oldukca soguk var kar yada yagmur beklenmiyor parçalı bulutlu esen kalın sevgili forum ailesi bir başka hava durumuda görüşmek üzere...

karahan
30.01.2008, 22:29
bende istanbuldayım kar yağacak dediler ama ne kar nede yagmur var. hava soguk ama
kar istiyoruz özledik kartopu oynamayı...başka şehirdeki canları kıskanmaya başladık vallahi
...

karahan
30.01.2008, 22:41
ben istanbuldayım burada kar yağacagını söylediler ama ne kar nede yağmur var.özledik kartopu oynamayı...kıskanıyoruz başka illerdeki canları..

sonbahar
30.01.2008, 23:03
erzincandan merhaba herkese :turned:
burda kar yağışı 2 günden beri çok etkili
köy yolları kapalı durumda ve merkezde de hayat felç nerdeyse 65 cm kar var:bored:
burdan şimdilik böyle kolay gelsin herkese hava şartlarıyla

zülfikares
31.01.2008, 08:27
evet arkadaşlar kar her yerdebir iz bırakmış burda hava yani kayseride eksi 30 ları görmeye başladı ama kar çok güzel büyük şehrin bütün pisliğini kapattı her yer yenide çamaşır suyu ile yıkanmış gibibembeyaz :D