Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteye Radyo Açılabilir mi ?
Alevi_cocuk 19.04.2005, 10:25 Arkadaşlar bu sitenin gerçekten çok güzel yerlere gelmesini istiyorsak ki sanırım bunu herkes istiyor siteye bazı eksiklikleri belirtmekte yara var siteye bir RADYO bölümü açılabilir.
Müzik Dinleme bölümü hiçte fena olmaz forumda bir yandan konularla ilgilenmek bir yandanda müzik dinlemek çok güzel bir olay olur diye düşünüyorum eğer site yöneticileri uygun görürse bu iş olsun derim ben.
Müzikleride üyelerimiz en favori bazı şarkılarını koyarak kaynak sağlaya bilirler.
B@RI$...###:3D_NG (27
Alevimen 19.04.2005, 16:14 Arkadaşlar bu sitenin gerçekten çok güzel yerlere gelmesini istiyorsak ki sanırım bunu herkes istiyor siteye bazı eksiklikleri belirtmekte yara var siteye bir RADYO bölümü açılabilir.
Müzik Dinleme bölümü hiçte fena olmaz forumda bir yandan konularla ilgilenmek bir yandanda müzik dinlemek çok güzel bir olay olur diye düşünüyorum eğer site yöneticileri uygun görürse bu iş olsun derim ben.
Müzikleride üyelerimiz en favori bazı şarkılarını koyarak kaynak sağlaya bilirler.
B@RI$...###:3D_NG (27
hmm öyle bir sistem kolay diil, zaman buldukça ilgilenmeye çalışacağım. iyi günler.
Alevi_cocuk 19.04.2005, 16:18 çok yararlı olacağını belirtmek isterim.
ALBAY_KAWA 19.04.2005, 18:02 Bence fikri genisletsek iyi olacak... Sadece forum sitesine sart olarak düsünüyorum.
bence
radyo ile kalinmamali, radyo ayni zamanda chat olayida olmali, böylece site sakinleri forumda tartisirken, bir yandada radyo bölümünde kaynasa bilirler, ama hem radyo hem chat olursa, bence direk olarak canli yaiyn, yani, radyonun günlük, yaayin saatleri olmali, o saatlerde icinde kimler chat yapiyorsa, onlarin istekleri sirasi ile calinmali, yani normal bir radyoymus gibi düsünüle bilir
Alevi_cocuk 19.04.2005, 19:05 Albay çok iyi düşündün ama herkes bir şarkı ister çalamayız bence sitedeki herkes forum a en sevdiği favori 3-4 şarkıyı göndersin bu şarkıları radyo yu yöneten şahıs sırayla kafasına göre çalsın.
Ve son olarak bu radyo işi için nette çok titiz çalışılmalı belli saatler arasında !op lar sitede olmak mecburiyetinde.
Bu işi yapacak olan insanlar seçilmeilidir.
ALBAY_KAWA 21.04.2005, 13:51 öyle cok zor bir is degil, liste yapiyorsun, o gün icin sen sadece istekleri sirasi ile media playerden siraliyorsun o kadar...
Alevi_cocuk 22.04.2005, 22:06 hadi bakalım inşallah olur bu iş.
Sevgili arkadaslar,
Bugün bir arkadasimin odasinda oturdugu yerden radyo dj'ligi yaptigini ögrendim. Ve aklima ilk gelen,"bunu Aleviforum'a" uygulamali !!! Iyiki benden önce arkadaslarda düsünmüs bunlari ama maalesef görünürde birsey yok, yada benmi iyi bakmiyorum?
Canlar, bu radyo isi gerçekten çok önemli ve verimli bir is. Biraz reklamiyla, bir yigin insani kisa bir sürede bu foruma ve korunmasi gereken türkülerimize dogru çekebiliriz. Evet, su andada güzel radyolarimiz var çok sükür ama küçük boyutta daha cana yakin bir yayin en azindan süphesiz forum üyelerimize keyif verecektir düsüncelerini ve duygularini burada paylastiklarinda.
Siz ne diyorsunuz?
Alevimen 16.05.2006, 01:09 Sevgili arkadaslar,
Bugün bir arkadasimin odasinda oturdugu yerden radyo dj'ligi yaptigini ögrendim. Ve aklima ilk gelen,"bunu Aleviforum'a" uygulamali !!! Iyiki benden önce arkadaslarda düsünmüs bunlari ama maalesef görünürde birsey yok, yada benmi iyi bakmiyorum?
Canlar, bu radyo isi gerçekten çok önemli ve verimli bir is. Biraz reklamiyla, bir yigin insani kisa bir sürede bu foruma ve korunmasi gereken türkülerimize dogru çekebiliriz. Evet, su andada güzel radyolarimiz var çok sükür ama küçük boyutta daha cana yakin bir yayin en azindan süphesiz forum üyelerimize keyif verecektir düsüncelerini ve duygularini burada paylastiklarinda.
Siz ne diyorsunuz? Sayın Ayfer_A
Bir kaç haftadır ciddi radyo çalışmalarımız var. Hedefimiz herkesin yaptığı gibi flatcast.de sitesinde radyo kanalı açmak deyil! 1 ay açıp sonra kapatmak gibi hedefimizde bulunmuyor o nedenle iyi araştırma yapıyoruz. Uzun vaadeli radyo sistemi peşindeyiz o nedenlede DJ'ler aranıp bulunuyor, kısa ama öz olacak yayın akışı hakkında pilanlamalar sürüyor.
Server üzeri radyo yapmak istediğimiz için ayrıntılı şekilde araştırma yapmamız gerekiyor.
Henüz resmi bir açıklama yapılmasını doğru bulmuyor fakat radyo hakkında ilk olumlu gelişmeyi anons bölümünde duyuru yapacağız.
Şimdilik bu kadar gizlilik nedeniyle daha fazla bilgi veremem. :p
Saygılar
Alevimen
gelin-canlar 16.05.2006, 02:26 bence açılsın özellikle chat sayfasında olsun forumda olursa jesilerek dinlenecektir ama farklı bir sayfada açılırsa forumda olur.....
Radyo kurulması gerçekten güzel bir fikir.Umarım enkısa zamanda faliyete geçer.Hepimizn katkısıyla güzel birşeylerin ortaya çıkacağına şimdiden inanıyorum.
meymane_usari 16.05.2006, 17:00 ben daha öncede bu öneriyi ortaya getirmiştim ama flatcast.com adresinden radyo sağlıklı olmayacağından sayın Alevimen daha kapsamlı bir radyo üzerinde çalışıyor olmalı..
Bir Zeynep 16.05.2006, 21:00 evet bencede bi radyomuz olsunnnnnnnn :)
Siteye bi radyo konulması çok güzel olur sitede radyo şart bence.
KaRTaL_58 27.06.2006, 13:13 :) yaklaşık 1 yıllık bir sürede forumumuzun nereden nereye geldiğinin en güzel kanıtını hep birlikte görüyoruz.emeği geçen tüm forum ailesine sonsuz teşekkürler..
|