Orijinalini görmek için tıklayınız : Bingöl / Yedisu,kigi ,yayaladere

cihan24xx
25.01.2006, 02:23
selam dostlar,
bingölün yedisu ,yayladere yada kigi li olan varmi????

saygilarimla

zülfikar

hkn12
26.02.2006, 21:13
evet var bir tane --bingöl/kiğı/arrek--

hikocan
27.02.2006, 00:36
Merhaba arkadaslar.. ben Bingöl-KiGI-Arek köyündenim ve simdi Hollandadayim..

cihan24xx
27.02.2006, 21:25
selam sizin köy zazaca mi konusurs yoksa kurmanci mi?????osmanusagi köyü bilirmisiniz???biras kigidan anlatirmisiniz orda ne köyler var`````???

kigılı
02.03.2006, 11:30
selam bingöllu arkadaslar bende kiğılıyım hiç gıtmedım daha doğrusu köyumuz harıtadan sılınmış,ama ne olursa olsun aslımızı ınkar etmıyoruz görmesekte biz kendı topraklarımızı oraları gercekten cok sevıyoruz.tüm bıngöllulere selamlar

cigdem81
04.03.2006, 09:19
merhaba arkadaşlar ben bingöl karlıovadanım gerçi kendimi bildimbileli istanbuldayım ama aslımız bingöl inşallah yaza gidicem.tüm bingöllü arkadaşlara slm olsun :=)

hikocan
10.03.2006, 18:49
Bizim köy (Arek) zazaca konusuyor.. ama kurmance bilen yaslilarda cok

hkn12
17.03.2006, 14:50
hikocan arkadaşımız dikkatine !!!
bir durum açıklıyalım arek köyünde en çok türkçe konuşulur
ondan sonra zazaca ve kürtçe gelir...

osmanuşağı köyü zazaca çok konuşurlar

kiğı köylerinden bildiklerimden bir demet:
-temran
-agbinek
-zermek
-osmanuşagı
-arek
-pertek
-inak
-elbek
-haküstün
-arnes
-köşmir
-çıbık
-avenk
-azbut
-selenk
-kazı
-haror
-bilece
-ogaz
-agdaş
-karel
-dinik
-dızvaz
-pertek
-pülur
-dirmek
-karmulur
-dizmorü
-sefkiyar
-karalya
-suvarış
-ölmez

bunlar eski isimleri yeni isimlerini araştırma yapacağım bunlarıda yazmaya çalışacağım şimdilik benden bu kadar ....

bingöl kadar selam...
kiğı kadar kendinize iyi bakın...

ne kadar o topraklarında oynayamasamda
ne kadar o soguk sularında içemesemde
ne kadar o köyümde çobanlık yapasamda
ne kadar o atalarımın mezarlarında dua okuyamasamda
ne kadar o damarlarımda akan kan kiğıdır,arektir...
icabında arrekliyiz...

cihan24xx
19.03.2006, 13:48
selam dostum bu köyler hepsi alevimi???`

hikocan arkadaşımız dikkatine !!!
bir durum açıklıyalım arek köyünde en çok türkçe konuşulur
ondan sonra zazaca ve kürtçe gelir...

osmanuşağı köyü zazaca çok konuşurlar

-temran
-agbinek
-zermek
-osmanuşagı
-arek
-pertek
-inak
-elbek
-haküstün
-arnes
-köşmir
-çıbık
-avenk
-azbut
-selenk
-kazı
-haror
-bilece
-ogaz
-agdaş
-karel
-dinik
-dızvaz
-pertek
-pülur
-dirmek
-karmulur
-dizmorü
-sefkiyar
-karalya
-suvarış
-ölmez

bunlar eski isimleri yeni isimlerini araştırma yapacağım bunlarıda yazmaya çalışacağım şimdilik benden bu kadar ....

bingöl kadar selam...
kiğı kadar kendinize iyi bakın...

ne kadar o topraklarında oynayamasamda
ne kadar o soguk sularında içemesemde
ne kadar o köyümde çobanlık yapasamda
ne kadar o atalarımın mezarlarında dua okuyamasamda
ne kadar o damarlarımda akan kan kiğıdır,arektir...
icabında arrekliyiz...

umut_121
22.03.2006, 10:03
ayıp oluyo arkadaşlar :)))) bizde bingöllüyüz karlıovalıyız, ama sanki bingöl'lüler değilde 3 ilçe için açılmış bu konu neyse bingöl'e sizlere ve HAYJON'a selam olsun......
(Hayjon hacılar köyünün zazaca ismi) :)

kigılı
22.03.2006, 19:09
arkadaslar kiğı elazığıya bağlanacakmış dıye bı söylentı var doğrumu bılmıyorum.bılgısı olan arkadas varsa cevaplarsa sevınırım

sayanersoy
02.04.2006, 20:36
merhaba arkadaşlar bende yayladereliyim
koyumuzun adı harsek

kiği baglansa iyi olur cunku bingolle hiç bagımız yokki dostum bende yayladereliyim yolumuz karakoçandan geçiyor sen hiç bingolden gittinmi koye

cihan24xx
03.04.2006, 23:35
selam dostum yayladerede kac tane aleviköyü vardir
?==

saygilar

zülfikar

sayanersoy
04.04.2006, 12:59
merhaba benim bildigim yayladerede sadece 3 bilemedin 4 tane sunni koyu var ama geneli alevi oldugundan fazla bir ayrım soz konusu deil ama yayladerenin halkının %85 i alavidir

umut_121
04.04.2006, 13:34
kiği baglansa iyi olur cunku bingolle hiç bagımız yokki dostum bende yayladereliyim yolumuz karakoçandan geçiyor sen hiç bingolden gittinmi koye

Walla arkadaşlar kiğinin elazığa bağlanmasını istemem cünkü hiçmi hiç yakışmaz orya ... umarım öle bişey olmaz....

sayanersoy
06.04.2006, 21:04
Yayladerere deki alevi köyler sanirim hepsi zazca konusuyor yoksa kurmanci yada türk olan köyler varmi????

dostum yayladerede zazaca konusulmuyor hepsi kurmanci konusuyor

sayanersoy
06.04.2006, 21:09
Walla arkadaşlar kiğinin elazığa bağlanmasını istemem cünkü hiçmi hiç yakışmaz orya ... umarım öle bişey olmaz....

dostum neden ole dusundun ? anladığım kadarıyla elazıgın siyasi yapısından kaynaklanıyo

cihan24xx
08.04.2006, 10:39
dostum yayladerede zazaca konusulmuyor hepsi kurmanci konusuyor

simdi yayladerenin alevi köyleri zazaca degilde kurmanci mi konusuyor????
orda konusulan kurmanci ...hangi yöreye benzer..mazgirt pertekin kurmancisimi???

saygilar

zülfikar

moycan
09.04.2006, 22:21
selamlar

baba tarafı karlıova
anne tarafı kiğı

ben oraları görmedim
eğer elinizde resim varsa gönderirseniz çok sevinirim.

cevo
11.04.2006, 08:41
aramıza hoşgeldin Moycan.

moycan
12.04.2006, 02:50
Hoşbulduk Cevo,Hoşbulduk Canlar

Mesajımda da belirtmiştim memleketle ilgili fotoğraflar varsa burda yayınlayabilirseniz çok sevinirim.

moycan
24.04.2006, 21:18
Yahu kaç gün oldu ne bir fotoğraf ne bir mesaj.

Anlaşılan memleketimin fotoğrafını bile göremeden yürüyeceğim hakka doğru.

serhaDersimli
28.04.2006, 02:53
sayan ersoy bende yayladere conagliyim siz bizim mezramissin ama :))

cigdem81
29.04.2006, 09:16
merhaba moycan kimlerdensin bende çiftlik köyündenim merak ettim valla şimdi.cvp yazarsan sevinirim...

Zehra_BTN
29.04.2006, 09:44
Bende bingölün karlıova ilcesindenim

moycan
29.04.2006, 20:47
Merhaba çiğdem can

Siz kimlerdensiniz

domanehardif
30.04.2006, 14:43
-temran
-agbinek
-zermek
-osmanuşagı
-arek
-pertek
-inak
-elbek
-haküstün
-arnes
-köşmir
-çıbık
-avenk
-azbut
-selenk
-kazı
-haror
-bilece
-ogaz
-agdaş
-karel
-dinik
-dızvaz
-pertek
-pülur
-dirmek
-karmulur
-dizmorü
-sefkiyar
-karalya
-suvarış
-ölmez

BİZİMKÖYÜ YAZMAYI UNUTMUŞSUN ÇALIKAĞIL HARDİF

Domanehardİfden Selamlar TÜm Canlara

cigdem81
01.05.2006, 08:54
sorayım bizimkilere ben tanımıyorum ama duymuşum...

kesin akraba çıkarız seninle moycan :=)

moycan
01.05.2006, 17:28
Ben seni buldum çiğdem.

Neyse bu kadar bingöllü arkadaşa ayıp olmasın.Bizim akraba muhabbeti sıkmasın milletin canını.Msn den görüşelim.

Bütün Bingöllü canlara selam.

Ya bide ne olur bir kaç fotoğraf scan edin
Hayatımda bir kere bingöle gittim. Bingölü görmüşlüğüm yok.
Şu iyiliği yapın.

kiğılı
23.05.2006, 03:07
merhaba arkadaşlar bingöl kiğı ilbeyi köyündenim üzülerek söylüyorum ama ben dehiç gitmedim :( ama şöyle bi şey de var insan toprağını unutmamalı değil mi tüm kiğılılara selamlar:)

ali kemal
04.06.2006, 17:57
bende bingölüyüm hemde karer(sütlüce) köyünden .bu köyü dedinmi herkes tanır canlar .kıgılılara ve montekarlıovalılara slmlar görüşmek üzere görüşürüzde gelirsenizde sizlere eşlik ederim misafir ederimmmmmmm.bye
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
:D bende bingölüyüm hemde karer(sütlüce) köyünden .bu köyü dedinmi herkes tanır canlar .kıgılılara ve montekarlıovalılara slmlar görüşmek üzere görüşürüzde gelirsenizde sizlere eşlik ederim misafir ederimmmmmmm.bye

bymunzur
19.06.2006, 11:38
bende Bingölüyüm Bingöl merkezdenim arkadaşlar

HASAN1212
07.07.2006, 10:10
slm canlar ben de yedisuluyum. halen de burda oturuyorum. burada bi kaç köyün dışında diğer bütün köyler kürtçe konuşur. az sayıdaki köylerde dersim zazası konuşulur. merkez nüfusun çoğunluğu sunni kesim olup çevre köylerin tamamına yakını alevidir. tunceli ve erzincanlılara ayrıca selamlar

kigılı
22.07.2006, 14:55
Baraj inşaatı Kiğı'yı tahrip ediyor
Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde yapılmakta olan Hidroelektrik Santrali Barajı nedeniyle başlatılan yol yapım çalışmalarında, çok sayıda mezarlık tahrip oldu. 600 yıllık tarihi Kiğı Kalesi de yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Barajı yapımı çalışmaları için ihtiyaç duyulan kaya parçalarının 600 yıllık tarihi bir geçmişi bulunan Kiğı Kalesi çevresinden alınması ilçe halkının tepkisine sebep oldu.

ozkan12
26.07.2006, 15:24
merhaba arkadaslar bende bingöl-kıgı(artık adaklı) hösnek'e baglı hecilyas mezrasındanım 1 kere gittim sadece köyümüze.

argeş
02.08.2006, 10:52
slm arkadaşlar bende bingol eskiden kigı baglı olan ama şimdi üzülerek soyluyorum adaklıya baglanan karer koyleriden külyan koyundenin yurtsever ailesindeyim bazı arkadaşlar koylerim resimleri gormek istiyor site adı verecem ama forumda reklam gibi olacak onun için google dan ararsanız siteler onunuze cıkar

usta_bağlama
03.08.2006, 20:50
bende karlıovalıyım umut arkadaşın dediğine katılıyorum .bingöllüyüz ama siz sanki bingölü üç ilçeden sayıyorsunuz...
biraz daha özveri lütfen.....

mehmetdelipınar
03.08.2006, 21:19
merhaba ben sivas divriği çakmakdüzü köyünden mehmet alevi hakkında daha fazla bilgi lütfen
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
:001_unsur merhaba ben sivas divriği çakmakdüzü köyünden mehmet alevi hakkında daha fazla bilgi lütfen
:001_unsur :001_unsur :bored: :no:

ozkan12
28.08.2006, 16:23
merhaba arkadaşlar bingöl kiğı ilbeyi köyündenim üzülerek söylüyorum ama ben dehiç gitmedim :( ama şöyle bi şey de var insan toprağını unutmamalı değil mi tüm kiğılılara selamlar:)

ilbeyli tanıdıgım var soyadları keleşoglu belki tanırsın

alevi_murat24
28.08.2006, 16:54
selam dostlar,
bingölün yedisu ,yayladere yada kigi li olan varmi????

saygilarimla

zülfikar
MRB BEN BİNGÖLLÜ DEĞİLİM AMA YEDİSU MERKEZDE AKRABALARIM VAR ORDAKI ALEVİ KÖYLERİ KÜRDAN,DÖŞENGİ,ÇERKEZ,ELMALI,ZIRDANOS,KILINÇDERESİ ,YAYLADERESİ

alevi_kiz
01.10.2006, 17:19
selam bende bingöl yedisu ya bagli melkan yeni adiyla dösengi köyündenim ama 6 yildir gitmedim cok özledim ya allah kismet ederse seneye gidicem tüm herkese selamlar olsun:3: :36_1_55:

xolxol_12
04.10.2006, 23:57
bende yayladereliyim..

fehat60
05.10.2006, 00:34
sllm arkadaşlar aranınıza tokat zileli misafır kabul edermısınız ben askerligimi bıngöl yedi suda yaptım yedısu kıgı adaklı karlova sancak ince su merkezi daha sayamadıgım yerler var ama hep bılırım yedı su cok guzel bır yer canlar hele perı cayı var ya cok guzel orası ya

Hakki Cavus
15.10.2006, 16:31
Selam arkadaslar,

ben de Kigili'yim. Kigi'nin Kadi Köy'ünden.

HC

Hakki Cavus
15.10.2006, 16:38
-temran
-agbinek
-zermek
-osmanuşagı
-arek
-pertek
-inak
-elbek
-haküstün
-arnes
-köşmir
-çıbık
-avenk
-azbut
-selenk
-kazı
-haror
-bilece
-ogaz
-agdaş
-karel
-dinik
-dızvaz
-pertek
-pülur
-dirmek
-karmulur
-dizmorü
-sefkiyar
-karalya
-suvarış
-ölmez

BİZİMKÖYÜ YAZMAYI UNUTMUŞSUN ÇALIKAĞIL HARDİF

Bir de gördügüm kadar listede
- Kadi Köy (galiba kazi köy olarak sende geciyor)
- Anbak
- Kömler

eksik.

hardifli
15.10.2006, 21:09
selam ben hardif maskanliyim köyümüzü haritadan silmek istediler ama basaramadilar .Burdan bütün kürt -türk ve alevi halkina bol bol selam.

alihaydar23
18.10.2006, 01:24
Bir de gördügüm kadar listede
- Kadi Köy (galiba kazi köy olarak sende geciyor)
- Anbak
- Kömler

eksik.

merhaba arkadaslar size bir alevi köyü daha bildireyim eskı ismi BALUCUYAN(çevreli köyü) oralıyım kiğıya bağlı etrafı dağlarla çevrili yeşil küçük bir ova...:surrender

mehmet_onal
23.11.2006, 00:51
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım umarım hep beraber daha iyi yerlere beraber geliriz. bende kiğı/balucuyanlıyım..

Şoreş
23.11.2006, 01:03
Canlar Kığıda birçok Köyün Sünni Şafiiliğie geçtiğini söylüyor birçok kişi ve üzülerek bende şahit olduğumu söylemek istiyorum... Bilgilendirirseniz sevinirim.

mehmet_onal
23.11.2006, 20:20
Canlar Kığıda birçok Köyün Sünni Şafiiliğie geçtiğini söylüyor birçok kişi ve üzülerek bende şahit olduğumu söylemek istiyorum... Bilgilendirirseniz sevinirim.

can öyle herhangi bir olay yok bende şuna şahit oldum ben balucan'lıyım çevreliköyün eski adı adaklıya bağlı şu anda ve haliyle kiğı merkeze girmeden adaklı ürerinden köyüme gittim ve adaklıda gördüğüm manzara şu ki insanlar sarık ve cüppe ile gezmeye başlamışlar ki adaklı gibi bingöl merkez de aynı şekilde ama bu tür yerler hep vardı.kiğıya gelirsek böyle bir durum asla olamaz söz konusu değil belki izlenen politikalardan dolayı halk tedirginleşmiş olabilir ve de bu yönde anlatılan bir hikaye halkı endişelendirmiş olabilir fakat bu tür oyunlar geçmişten günümüze daima yapıldı,yapılmayada devam edecek biz kimliğimizin değerini bildiğimiz sürece kimsenin kuru gürültüsüne papuç bırakmayız için rahat olsun aldıgım haberler ve gelişmeler senin korkunun yersiz oldugunu söylüyor bana saygılarımla..

areklii
21.12.2006, 17:46
Arkadaşar bende bingöl kiğılıyım herkese selemalar

icabında arrekliyiz...

xolxol_12
24.12.2006, 14:32
Ben Yayladereliyim.....
ortalama 2 yazda bir gideriz...
Çok zor yaaa orası!! Bakkala gitmek için Dağ aşıyoruz ,arabayla gitmek zaten başka bir bela sanki etrafımıza taştan mermi yağıyor...
Ne olacak oraların halli bilemiyorum.....Bu yaz ilk defa ayı gördüm =) Bi tek hayvanları görmek için gidiyoruz Sansar,Boz ayı , kurt , tilki , kaplumbağa kurbağa... , Domuz , Tavşanlar fink atıyor (Aleviliğimizde tavşan yemek haram olduğu için ve tavşan çabucak çoğalan bir hayvan olduğu için )gün geçtikçe köyün içine kadar sürü halinde iniyorlarrr

Yayladerelilerrrrr soyadlarınızıda belirterek Bir selam atında Tanışalım

Bu arada Kiğı da ''Tanrıverdi'' soyadını tanıyan var mı????

Şoreş
24.12.2006, 14:34
Canlar Kığıda Sünniliğe geçen Köyler hangileridir ?

aslı tame
24.12.2006, 22:22
Ben Bingöl`lü dostlara bişey sorucaktım.Haror`da alevi varmı?Yoksa Haror alevi köyü değilmidir?bilen dostlardan cevap bekliyorum.

areklii
26.12.2006, 14:11
icabında areekliyiz...:thumbup1:

yönetici notu: büyük puntolarla yazmanıza gerek yok. görebiliyoruz çok şükür.

tunc12
26.12.2006, 19:59
selam hikmet ben izmirden tuncay kuzenin bende kiğılıyım arkadaşlar:)))

türküler_sevdam
10.01.2007, 20:36
babam bingöl - yedisu - arnes köyünden

ama açıkçası ben arnesi hiç sevemedim. bomboş bi yer ya ne ev var ne bakkal

xolxol_12
19.01.2007, 23:16
Aynen aynen!!! bizde yayladereliyiz oralar öyle yaa!!!
Ayı gördüm,
Domuz gördüm ,
TAvşan sürüsü gördüm,
sansar gördüm YILAAAN gördüm :O ,
KAblumbağa gördüm ,
Kocama kurbağa gördüm ,
Tİlki gördüm

SOnra bakkala gitmek için daaaağğ Aştımmmm....

alihaydar23
19.01.2007, 23:41
merhaba arkadaslar...

Doğaldır bomboş olması orası köy ve daha insanlar para kazanmak için ormanları yakmamış,taolu konut falanda yapılmamış .köylerin gerçek yüzü budur aslında olmaqsı gerekende bu olmalı oralar doğal kalmalı insanlar gelişmelı ama çevreyi bozmadan gelişmelidir bana göre... Ne kadar uzak olursak olalım gönlümüz hep gerçek toprağımızda en azından benım öyle...

Buralarn ne güzeliği varki, her sey yapay insanlar, ağaçlar, bahçeler, ormanlar yanı herşey yapay bizlerde buralarda kendimizi kaybetmişiz...

İçimden geldi o sebeple yazdım galıba çok özledim bizim toprakları...

kiğılı
27.01.2007, 00:01
ilbeyli tanıdıgım var soyadları keleşoglu belki tanırsın

malesef tanıdığım yok

Şoreş
27.01.2007, 00:02
Kığıda Sünniliğe geçen Köyler hangileridir arkadaşlar ?

tunc12
11.02.2007, 15:41
bende köyüme hiç gitmedim ama inş gidicem allah nasip ederse arkadaşlar:)))

işte size bingölden bazı fotoğraflar

http://www.bingol.gov.tr/yonet/ups/thumbs/1162524142.jpg

http://www.bingolonline.com/modules/coppermine/albums/userpics/10096/thumb__ehir_merkezi.jpg

http://www.bingolonline.com/modules/coppermine/albums/userpics/10096/thumb_deprem07.jpg

Amedli
17.02.2007, 12:23
###

türküler_sevdam
17.02.2007, 13:00
melkanlı can sen kimlerdensin. babamda arnesli belki tanıyorumdur seni...

Amedli
17.02.2007, 13:36
Selam TÜrkÜler Sevdam.

türküler_sevdam
17.02.2007, 15:35
Selam TÜrkÜler Sevdam.ben Dİzİlİlerdenİm.ya Sen? Bende Arneslİlerİn Bİr Kismini Taniyorum.

muhtar ekremi tanırmısın? ben onun yeğeniyim

Amedli
17.02.2007, 21:44
.taniŞtiĞimiza Memnun Oldum

zülküf
06.04.2007, 15:44
bütün bingölülere selam bende bingöl kiğı temran köyündenım ama şu yaşıma kadar ne kiğı nede köyümü görmedım çok görmek istiyorum

mehmetdelipınar
12.04.2007, 22:51
selam bingöllü ben sivas divriğiliyim ama bingölle akraba olduk eşim bingöl merkeze bağlı sancaklı

kigılı
13.04.2007, 11:24
selam bingöllü ben sivas divriğiliyim ama bingölle akraba olduk eşim bingöl merkeze bağlı sancaklı

övunmek gıbı olmasın bizim oranın bayanları cok iyidir.ama senı tebrık edıyorum biz bingölde kız bulamadık sen bulmuşsun.mutlulukar sana yengemıze:surrender

piroz
15.04.2007, 23:47
Merhaba hemşehrilerim.
Ben Bingöl Kiğı Alagöz köyündenim.
Çevre köylerden Çanakçı,Nacaklı,Sırmaçek bilinen köylerdendir.
1994'te göç ettik güzel köyümüzden...
Nerde bir Bingöl'lü görsem kanım kaynıyor.Her insanda vardır gerçi bu duygu.

yine görüşmek dileğiyle...

zülküf
16.04.2007, 11:30
sevgili can dostum gerçi bibirimizi tanımıyoruz ama biliyorsun alevi toplumu hangi ırkta olursa olsun herkesle dostur ben bingöl kiğıliyim bizimde dedelerımız karerli karapınar köyünde bilen varmı dedelerımızı bingölde tanımıyan yok seyyit mahmut seyyit hasan seyyit ibrahim halil

zülküf
16.04.2007, 16:58
:thumbup: sevgili canlarım tüm alevileri seviyorum hangi yörede olursa olsun alevi olsu taştan olsun çünkü delikanli mert cesur yüce atatürkün kurduğu cumhuriyeti ine sahip çıkan hiç ve hiç kimsenın karısına kızına kötü gözle bakmayan alevi toplumudur bu yüzde alevi olduğuma allahama bin şükür ediyorum bir daha dünyaya gelsem yine alevi olarak gelmek istiyorum

piroz
16.04.2007, 20:15
sevgili can dostum gerçi bibirimizi tanımıyoruz ama biliyorsun alevi toplumu hangi ırkta olursa olsun herkesle dostur ben bingöl kiğıliyim bizimde dedelerımız karerli karapınar köyünde bilen varmı dedelerımızı bingölde tanımıyan yok seyyit mahmut seyyit hasan seyyit ibrahim halil

Merhaba Kiğı'lı kardeşim Karapınar köyünü duydum.
Halamın kayınbaba tarafı yanılmıyorsam karapınar'lıydı...
Umarım öyledir (:
Soy isimleri BAŞTU...
Mustafa BAŞTU : )))
Herneyse sonuçta toprağız...
Ah be topraklarımızı özledim.
Allah bu sene gitmeyi nasip eyler inşallah.

zülküf
17.04.2007, 10:43
arkadaşlar bundan sonra herkes ismin yazsın böyle isimsiz tanışmak olmaz insanlar isimle tanışır :yawn:

zülküf
17.04.2007, 10:53
vay enişte sana enişte diyebilirmiyiz bizim dedeler bingöl sancak karapınar köyünde yengeme bi sor karapınar da tanıdığı varmı mutlaka var sancakta bizim dedenın demir doğrama atüliyesi var ali haydar dede soy isim erdoğanbakır hüseyin erdoğanbakır bingöl devlet hastanesınde emekli oldu şimdi mersinde :2guns:

floh_
19.10.2007, 16:01
slm canlar bende varım yedisu luyum
ütün canlara slm

zülküf
25.10.2007, 12:18
kardeşler adaklı temranli varmı sakın yok demeynin darılırım valla

cansu62
25.10.2007, 14:24
Aslında benimde bir yanım Kiğı'ya bağlı ama köylerine değil Kiğı merkezi....

BasakDamla
25.10.2007, 18:37
bende yedisu lu olucam inşallah ilerde :lol:

xolxol_12
31.10.2007, 15:04
Bir toparlamak gerekirse ;
YAYLADERE
Cönag (sarıtosun)
Yaylabağ (Agdat )
Hormek
Harsek
Dalbasan(Seter)
Murun(Batıayaz)
Anziving(Güneşlik)
Hozavit(Alınyazı)
Aftariş(Güneşlik)
Aftinik
Şıxan(Korlu-Şeyhan)
Xasko(karışık)
XolXol (Yayladere merkez)
Hopık
Ekrek ( Karışık )
Ali Murte
Hergep (bilekkaya)
Del (karışık )
Haktanır
Mızıkan(Mıskan)
Yavuztaş(Taru)
Zeynelli ( Zenan )
Mexelan
Herdif ( Bilekkaya )
Sürmelikoç (Zımtek)
Kalkanlı
Doğucak

KİĞI
Arrek
Bilece
Zımtek
Karer
zermek
osmanuşagı
arek
pertek
inak
elbek
haküstün
arnes
köşmir
çıbık
avenk
azbut
selenk
haror
ogaz
agdaş
karel
dinik
dızvaz
pertek
pülur
dirmek
karmulur
dizmorü
Hecilyas
sefkiyar
karalya
suvarış
ölmez
ilbeyi
Nacaklı
Hösnek
Çanakcı
Külyen
Kadı
Anbak
Kömler
Balucuyan
Alagöz
Sırmaçek
Karapınar

tusemersin
17.01.2008, 20:40
slm canlar bende bingöl kiğılıyım ayrıca hkn12 abim kiğının köylerini saymışsın tabiki bizim köyüde eklemişsin bilece demişsin yeni adı billice abim kendine ii bak köyümün adının burdaa geçeceğini ummazdım çok sağol abi. ben köyüme hiç gitmedim inşaallah askerlikten sonra giderim.

xolxol_12
17.01.2008, 22:09
Bİngöllü arkadaşlar hepinize selamlar ve saygılar...

Bingöllü
26.01.2008, 21:56
Bizim köylülerde burdaymış ALLAH MUHAMMED ALİ canlar.
12 imamlar yardımcınız olsun.Bismişah Allah Allah Hü mümine Ya Ali.
Reyamın Devdu İmame...

xolxol_12
28.01.2008, 14:40
Oh oh Ağzına sağlık Bingöllü :D

Bingöllü
08.02.2008, 19:46
Eyvallah Can

Bingöllü
08.02.2008, 19:47
slm canlar bende bingöl kiğılıyım ayrıca hkn12 abim kiğının köylerini saymışsın tabiki bizim köyüde eklemişsin bilece demişsin yeni adı billice abim kendine ii bak köyümün adının burdaa geçeceğini ummazdım çok sağol abi. ben köyüme hiç gitmedim inşaallah askerlikten sonra giderim.

Köyünüzü biliyorum.Tanışdığıma memnun oldum soyadınız nedir ?

karagümrüklü
14.02.2008, 23:33
Herkese selam olsun bende KARLIOVA-KIZILCUBUKLUYUM.....

xolxol_12
17.02.2008, 21:25
Herkese selam olsun bende KARLIOVA-KIZILCUBUKLUYUM.....

Hoşgeldin

hızmalım
17.02.2008, 21:35
selam ben bingöl kığı karer köyündenim hiç küçük yaşta ayrıldık bingölden ama 1 defa gittim ama o zmanda çok küçüktüm hatırlamıyorum ama memleket gibisi varmı ya

xolxol_12
18.02.2008, 22:06
Hangi mezraadansın ? cafran Şirnan Darebi ???

erkoo
20.02.2008, 11:31
merhaba moycan kimlerdensin bende çiftlik köyündenim merak ettim valla şimdi.cvp yazarsan sevinirim...

Ayi bende bingöl/karliova/ciflik köyundeyim.
Sen de kimsin?
ben erkan almanyadanim.
erkan