Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan Resimleri..

Aze
25.01.2006, 15:20
http://www.erzincan.gov.tr/images/genel/erzgenel8.jpg

bakarmısınız arkadaşlar şu güzelliklere gerçektende ben erzincana aşığım harika bir yer herkesin gezip görmesi gerken bir yer bence hertürlü güzelliğin toplandığı bir doğa harikası

iyiki erzincanlıyımmmmmm

Dogan24
25.01.2006, 16:02
güzelliği dillere destan şirin erzincanım yazı kışı dağı ovası yaylası sen birtanesin (özlemişim) sağolasın paylaşımına teşekkürler

epikurus
25.01.2006, 23:46
Buyıl mutlaka gideceğim.

Naz
26.01.2006, 02:01
bende bu yil kismet olursa gidecegim, cenneti resimle deseler heralde bundan iyisini yapan olamazdi... saol nazo paylastigin icin....

Aze
26.01.2006, 08:46
rica ederim arkadaşlar bu güzelliği paylaşmak en büyük güzellik zaten
bende bu yıl gideceğim hadi bu yıl hep beraber buluşalımmmmmmm

Aze
26.01.2006, 08:52
http://www.erzincan.gov.tr/images/genel/erzgenel15.jpg

inannın yok böle bir güzellik ben 92 depreminde geldim erzincanda n sonra üniversiteyi okumaya tekrar gittim 2yıl oldu geleli ama hala doyamadım erzicana çünkü yok böle bir yer bana göre erzincan doğunun paris i

rsdk24
09.02.2006, 08:47
canım erzincanmı burnumda tuter

Aze
09.02.2006, 09:24
canım erzincanmı burnumda tuter

ahh benimde burnumda tütüyo ya erzincan az kaldı gidicem

ulalıgenç
09.02.2006, 10:36
OOOOO..Arkadaşlar bunlar da bişey mi siz erzincanın daha hiç biryerini görmemişsiniz.Ben her yaz gidiyorum erzincana en 1 ay önce gitmiştim.Erzincanın kışı bile bir başka güzel....

Dogan24
18.02.2006, 19:25
OOOOO..Arkadaşlar bunlar da bişey mi siz erzincanın daha hiç biryerini görmemişsiniz.Ben her yaz gidiyorum erzincana en 1 ay önce gitmiştim.Erzincanın kışı bile bir başka güzel.... mutlaka öyledir boşünamı şirin erzincan deniyor havası suyu yazı kışı ile güzelliğini her daim anlatılıyor kendisini......

Lamekan
18.02.2006, 19:29
Şahsen bir erzincanlı olmamama ramen, yazınıda kışınıda yaşamış birisi olarak ve gezilecek birçok yerinede gitmiş birisi olarak, gerçekden çok güzel bir yer olduğunu sölüyebilirim. Tarif edilmez yaşanır denilen cinsten .....

sibellester
18.02.2006, 19:45
bende erzincanda yaşamış biri olarak sana katılıyorum gezilecek güzel yerleri fazlasıyla var

Dogan24
18.02.2006, 19:49
bende erzincanda yaşamış biri olarak sana katılıyorum gezilecek güzel yerleri fazlasıyla varevet candostlar uzun suredir gitmedim işallah bu yaz senelik izinimde gideçem özellikle bol bol resim çekmeyi düşünüyorum o muhteşem ğüzelliklerin.....

derviscemal
18.02.2006, 19:52
Arkadaşlar bende 3 yıldır üst üste gidiyorum harika memleketim. Döneri yokmu döneri bir harika.. Bu yıl kısmetse agustos gibi gene ordayımm..

erzincanliozlem
18.02.2006, 20:34
Taşına,toprağına,havasına,suyuna gurban oldugum çok özledim şirin Erzincanım seni :(
İki yıldır gidemedim bu yaz mutlaka gideceğim,bekle beni ERZİNCAN...

Urfalı
18.02.2006, 20:40
http://www.erzincan.gov.tr/images/genel/erzgenel15.jpg

inannın yok böle bir güzellik ben 92 depreminde geldim erzincanda n sonra üniversiteyi okumaya tekrar gittim 2yıl oldu geleli ama hala doyamadım erzicana çünkü yok böle bir yer bana göre erzincan doğunun paris i

Yahu Nazo, neresi güzel buranın be.
2 su akıyor, bir eski bina görünüyor. (Yeni boyanmış belli)
:D :D :D

foodal
18.02.2006, 20:40
Offf ya hemşerilerim, güzelim ERZİNCANA 89dan beri gidemiyorum, :pisman doğup büyüdüğüm yerleri, çocukluk arkadaşlarımı çok özledim :sasirdi:
Şelaleleri, piknik yaptığımız yerleri... Zaten depremden sonra da çok değişmiş diyolar, en kısa zamanda gitmeyi çok isterim, toplanıp mı gitsek tüm erzincanlılar :yamukgul:

Urfalı
18.02.2006, 20:56
Offf ya hemşerilerim, güzelim ERZİNCANA 89dan beri gidemiyorum, :pisman doğup büyüdüğüm yerleri, çocukluk arkadaşlarımı çok özledim :sasirdi:
Şelaleleri, piknik yaptığımız yerleri... Zaten depremden sonra da çok değişmiş diyolar, en kısa zamanda gitmeyi çok isterim, toplanıp mı gitsek tüm erzincanlılar :yamukgul:

Girlevik Şelalesi değil mi?
Ne de güzel orda piknik yapması, rakı içmesi?
(Rakı serbest mi hala?):sasirdi:

ozgur4424
20.02.2006, 16:48
rica ederim arkadaşlar bu güzelliği paylaşmak en büyük güzellik zaten
bende bu yıl gideceğim hadi bu yıl hep beraber buluşalımmmmmmm

İSTERSENİZ ?????

YAZIN 3 AY ERZİNCAN /EĞİN /OCAK KÖYÜNDE YAŞIYORUM BUYURUN GELİN HIDIR ABDAL SULTAN ANMA TÖRENLERİNDE SİZDE ARAMIZDA OLUN

Aze
20.02.2006, 18:20
Yahu Nazo, neresi güzel buranın be.
2 su akıyor, bir eski bina görünüyor. (Yeni boyanmış belli)
:D :D :D

ya öle deme ya erzincan harika bi yer doğunun parisi 2 su değil o ya komple yol boyu binalarda 92de yapılandırldı eski de değil valla 92den sonra hiç boyanmadı

koyu bir erzicanlı olarak laf ta söyletmiyom hı:komik

ama bana süper geliyo ya
hanim kargaya yavrusu sahin misali:p

Aze
20.02.2006, 18:22

ya inanmam ya nasıl gidemiyom neyse bundan sonrası mutlaka git orası harika harika harika ben bır yıl gitmesem kesin hasta olur yataklara düşerim sanırım asla asla oranın kokusunu almadığım bir senem olmadı
sende git mutlaka harika ya
ben bu yaz ordayım gelin sizi çok iii bilen biri olarak gezdirim arkadaşlar

Aze
20.02.2006, 18:23
Şahsen bir erzincanlı olmamama ramen, yazınıda kışınıda yaşamış birisi olarak ve gezilecek birçok yerinede gitmiş birisi olarak, gerçekden çok güzel bir yer olduğunu sölüyebilirim. Tarif edilmez yaşanır denilen cinsten .....

bir erzincanlıo olmadan böle güzel yorum yapan biri daha işte ya memleketim gerçketende güzellllll ya soğuğu sıcağı herşeyiii güzellllllll

Urfalı
20.02.2006, 19:49
ya öle deme ya erzincan harika bi yer doğunun parisi 2 su değil o ya komple yol boyu binalarda 92de yapılandırldı eski de değil valla 92den sonra hiç boyanmadı

koyu bir erzicanlı olarak laf ta söyletmiyom hı:komik

ama bana süper geliyo ya
hanim kargaya yavrusu sahin misali:p

Bilmem mi? Orda askerlik yaptım ben. Halkını çok sevdim doğrusu. Askerlik süresince tanımadığım meyhane kalmamıştı (!).

Sen bilir miydin ki Şah İsmail, tüm Anadolu alevilerini Erzincan'da topladı ve ordan yola çıktı. Safevi Devleti'ni kurmaya Erzincan'dan yola çıktı. 1501'de.
Sevilmez mi o şehir?
Sevgiyle

foodal
20.02.2006, 21:03
Girlevik Şelalesi değil mi?

profil resmimden bahsetmişsiniz sanırım, evet orası. Pikniği güzeldir de içki bölümünü anlamam :yamukgul:

sibellester
21.02.2006, 09:37
bende bu yıl gideceğim çok özledim erzincanımı 2 yıldır gidemiyorum.özellikle girlevik şelalesini özledim

kenli
24.02.2006, 09:30
naz bende erzincana hayran olanlardanım çünkü benim için erzincan bir başka güzel önemli olan onun nasıl görüldüğü deyil nasıl gördüğündür.

arda24
25.02.2006, 01:52
bende erzincanlıyım ve elimde girvelikten,merkezden,kemaliyeden ve iliçten(ben iliçliyim) güzel resimler var ama bir türlü scanllayamadım.onları hallettikten sonra sizlerle paylaşacağım dostlar.en son ağustos ta gittim.merkez yine çok güzeldi,birde en sevdiğim olayı yaptım merkezden iliçe kadar trenle gittim.

Hüseyin69
25.02.2006, 04:58

ben1996 selalede raki ictim ama eksisu (madensuyukaynagin)da bana raki icirmediler hem yasak hemde harammis :uhhm:

Aze
25.02.2006, 08:27
ben1996 selalede raki ictim ama eksisu (madensuyukaynagin)da bana raki icirmediler hem yasak hemde harammis :uhhm:

oooo şelalaede ben dahii rakı içtim zaten şelalenin tavuk ve rakısı dillere destandırrrrr ah erzincan ahhhhh yaaaaaaaaaaaaa çok özledim ben memleketimiiiiiiiiiii ya yaz gelsin artık:gosterge :gosterge

Hüseyin69
25.02.2006, 16:21
erisinde su daglarin kari erisin
erisinde düz ovaya dökülsün
eger güzel benim ile gelmek istersen
yollar camur kurusunda gidelim

ne güzel gidenler gidecek tekrar görecek o muhtesem yerleri
ben yine herzamanki gibi resimlerle videolarla kendimi kandiracam

aslan_18
26.02.2006, 01:14
oooo şelalaede ben dahii rakı içtim zaten şelalenin tavuk ve rakısı dillere destandırrrrr ah erzincan ahhhhh yaaaaaaaaaaaaa çok özledim ben memleketimiiiiiiiiiii ya yaz gelsin artık:gosterge :gosterge

AYNEN BENDE YAZZI DÖRTGÖZLE BEKLİYORUMMM YAZ OLSADA GİTSEM ŞU ŞİRİN KENT ERZİNCANA

astokomlu
06.03.2006, 20:13
SİZLERE BİRAZ ERZİNCAN'DA Kİ TURİSTİK YERLERİ TANITAYIM...
.................................................. .......................
EKŞİSU

İl merkezine 11 km. uzaklıkta ve eski Erzincan- Erzurum karayolu üzerinde bulunan Ekşisu, özellikle yaz aylarında faal olan bir mesire yeridir. Ekşisu adı verilen bögert maden suyu ve birçok şifalı su kaynağı bulunmaktadır. Şişelenerek, yurt çapında dağıtımı yapılan bögert maden suyunun, anemiye, mide, bağırsak ve safra yolları hastalıklarına iyi geldiği tesbit edilmiştir. Tabii güzelliğe de sahip olan mesire yerinde, şişeleme tesisleri lokanta-gazino, alabalık yetiştirme tesisleri ve park bulunmaktadır.

KAPLICA

Ekşisu yakınındaki kaplıca, 33 derecelik sıcaklığa sahip olup, 12 adet kapalı havuzu bulunmaktadır. Kaplıca suyunun romatizma, cilt, damar sertliği ve kalp hastalıklarına iyi geldiği bilinmektedir.

HORHOR MADEN SUYU HAYUZU

Böğert maden suyu ile benzer özellikler gösteren ve Horhor Havuzunda kaynayan Horhor Maden suyu, havuzda bir süre kalmak suretiyle kullanılmakta ve birçok rahatsızlığa fayda sağlamaktadır.

KAPLICA

Böğert maden Suyu kaynağının yakınında bulunan kaplıca suyu; cilt-romatizma damar sertliği ile kalp rahatsızlıklarına yönelik olarak, su banyosu şeklinde kullanılmakta ve kaplıca, kapalı havuzlar ile hizmet vermektedir.

GİRLEVİK ŞELALESİ

Erzincan’ın 30 km. güneydoğusunda, Çağlayan nahiyesinde bulunan Şelale, doğal güzellikleri ve dinlenme yerleri ile ilgi çekmektedir. Şelalenin hemen yanıbaşında, doğayla içiçe piknik yapılabilmektedir. Yakınındaki lokantalarda bulunan üretme havuzlarında yetiştirilen alabalık ve özel olarak hazırlanan ızgara tavukla, yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmektedir.

BEYTAHTI

İlimizin 12 km. güneybatısında bulunan Beytahtı, Karasu ırmağı kıyısında, kaynak ve akarsuların yanısıra bol yeşilliği olan güzel bir dinlenme yeridir.

IŞIKPINAR (MESİRE YERİ)

İlin kuzeybatısında, 5 km. uzaklıkta bulunan Işıkpınar köyü, bol suyu, yeşilliği ve gazinoları ile ideal bir gezinti ve dinlenme yeridir.

DUMANLI YAYALARI

Refahiye ilçesinin batısında, Soğukgöze ve Karaçam mevkiileri arasında yer almaktadır. 2000 m. Yüksekliği olan Dumanlı Yaylaları genellikle çam ormanı ile kaplıdır. Tatil ve dinlenme yeri olarak kullanılan yayla, doğal güzelliği, havası, soğuk suları, kamp imkanları ile hizmet vermektedir.

RAFTİNG

Fırat Nehri'nin en önemli iki kolundan biri olan ve ilimizin hemen hemen tüm ilçelerinden geçen Kara su üzerinde, Rafting sporu amatörce yapılmaktadır.

Büyük-engebeli alanlardan oluşan Karasu Havzası, su sporları için oldukça elvrerişli özelliklere sahiptir.

AYGIR GÖLÜ

Keşiş dağları üzerinde bulunan Aygır Gölü, tabiat güzelliğinin yanısıra, krater gölü özelliğine de olan piknik ve mesire yeridir.
( bu gölde Hz.Ali'nin atının olduğun inanılır.baharda atların çiftleşme dönemi boyunca yöre halkı atlarını göl çevresinde otlağa bırakır)

tunc2
06.03.2006, 20:53
ahh ahhh 59 topcu tugayinin dili olsada konussa ben nekadar erzurumlu olsamda bir yarimda erzincanda kaldi ordu caddesi postanenin oralar destina kafe asla unutamam süper bir sehir kücük ama yüregi büyük insanlarin sehri

evren83
13.06.2006, 08:41
torpahlarım sakin olun hele site erzincan'ın en büyük aşığıyla tanışacak evren83 burda ama elime geçenleri embile nasıl paylaşıcağım bilemiyom ayrıca sitede paylaşım ne tarz konular üzerine cevap bekliyom.

amburda benim gibin erzincan fanatiklerinin olması çok şaşırttı beni.

saygılarımla evren83

gadâz belâz bana gele :)

Engin Şahin
17.07.2006, 03:21
Erzİncan Li ArkadaŞlar Bende Bu GÜzellİklerİ GÖrmek İsterİm Ben Şu An Refahİyede İŞ İÇİn Bulunmaktayim Bana Yardimci Olacak ArkadaŞlarin Mesajlarini Beklİyorum Herkese Slm

Aydın.
19.07.2006, 00:00
benimde burnumda tütüyor seneye kısmet olursa gidecem varmı erzincan gibisi.. suyu topragı havası bir baskadır erzincanımın

hevalim
19.07.2006, 22:42
arkadaşlar ben erzincanda üniversite okuyorum erzincan doğunun parisi çok muhteşem bir yer havası suyu tertemiz wallahi

ulalıgenç
19.07.2006, 23:45
arkadaşlar ben erzincanda üniversite okuyorum erzincan doğunun parisi çok muhteşem bir yer havası suyu tertemiz wallahi
Böyle deme ya zaten bu yaz gidemedim erzincana çok üzülüyorum vallaa..

tuncerbio
19.07.2006, 23:57
Erzincan gerçekten çok güzel bir yer uzun zamandır gidemedim özledim memleketimi bu arada yanlış hatırlamıyorsam lamekanın Erzincanda çekmiş olduğu resimlerde vardı forumda....umarım herkesin oraları görme şansı olur!

kolpa
20.07.2006, 00:40
çok güzel,ee ne de olsa DERSİM'in komşusu.

denizbalasar
20.07.2006, 09:25
ben erzincanlıyım ama hiç gitmedim erzincan'a..bizimkiler ankarada doğup büyüme..sizin resimleri bmle görünce merakım daha da arttı.. :)

EzTO
21.07.2006, 14:35
hay kurban olduğumun erzincanı.Ben bu topraklara aşığım.

adem_58
31.07.2006, 19:06
ooo naz sende ne marifetler varmış valla yaw erzincana gittim orası gerçekten güzel yer resimlerde çok güzel eline saglık