Orijinalini görmek için tıklayınız : "Annemi Şeytan Olduğu İçin Öldürdüm..."

sahrut75yagmur
07.02.2008, 20:11
"Annemi şeytan olduğu için öldürdüm"

60 yaşındaki Saniye Özkan'ı öldürdükten sonra kestiği başını balkondan sokağa atan kişinin 36 yaşındaki oğlu olduğu tespit edildi.

Gaziosmanpaş Küçükköy İstanbul Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunan bir kadına ait kesik başın 60 yaşındaki Saniye Özkan'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından polis ekipleri, araştırmalarını derinleştirerek sürdürdü.

Olayın ardından kaybolduğu tespit edilen Saniye Özkan'ın oğlu Fatih Özkan, Ortaköy Camii yakınlarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polis merkezine getirilen Fatih Özkan (36) , sağlık kontrolüne çıkartıldı. Basın mensuplarının "Annenizi niçin öldürdünüz?" şeklindeki sorusuna Fatih Özkan, "Şeytan olduğu için öldürdüm." şeklinde yanıtladı.

Annesini şeytan olduğunu bildiği için öldürdüğünü belirten Fatih Özkan, "Ümmetin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa annemde olsa babamda olsa affetmem, kellesini gövdesinden ayırırım. Pişman değilim. Kendi irademle yaptım. Şeytan olduktan sonra annem değil babam olsa tanımam"dedi.

Hürriyet Com.(alıntı)

Giderek tuhaf ve akıldışı davranan bir toplum mu oluyoruz..? Önceden de mi böyleydik..? Medya gelişmediği için bunların farkında değildik...

Ama sonuç ne olursa olsun...Bu canileşen dünyaya , savaşların sürdüğü ,annelerin oğul eliyle öldüğü , bir yandan açlık çeken ülkelerde ki insanlar varken diğer taraftan milyarlarca dolara evlenenleri görünce ...

Dünyanın sonunun geldiğinin işaretleri mi...:):):)
Yoksa bu canilerin yaşadığı dünya da çocuk sahibi olmanın verdiği bir ızdırap mı..? Yoksa gündelik hayata sıkışıp kalmış bir bünyenin içinde ki farkındalığım mı..?

Üzülmem gereken nedir..? Yapmam gereken ne diyip duruyorum kendime..!

Saygılarımla.

MısriKız
07.02.2008, 20:18
Böyle olayları gördükçe hep düşünürüm,yani bir insan bir başkasını nasıl öldürebilir,hele annesini kafasını keserek üstelik?Kesin akli problemleri falan vardır,yoksa bir cana nasıl kıyılır,hele seni bu dünyaya getirip,binbir emek veren birine:(Anlamıyorum:yapmabe

CrAzY_AnGeL
07.02.2008, 20:24
evet...şimdi herkes kendine bu soruyu soruyodur...bize ne oldu?....bizi bu duruma getiren nedenler neler?.....bizi bu duruma getiren kişiler kim?...ve en önemlisi şimdi ne yapmalıyız?.....

nereye kadar gidecek bi cinayetler,hırsızlıklar,yolsuzluklar,tecvüzler,... .vs. nereye kadar...

PoyrazıM_24
07.02.2008, 20:35
daha neler duyacaz....

özcan1
07.02.2008, 20:50
Böyle olayları gördükçe hep düşünürüm,yani bir insan bir başkasını nasıl öldürebilir,hele annesini kafasını keserek üstelik?Kesin akli problemleri falan vardır,yoksa bir cana nasıl kıyılır,hele seni bu dünyaya getirip,binbir emek veren birine:(Anlamıyorum:yapmabe

Tahta eksik

sevgi
07.02.2008, 21:01
manyak başka ne denebilirki

24burak
07.02.2008, 21:12
bence söylediği kendini üste çıkarmak için attığı yalan bir insan başka bir insanı nasıl öldürür anlamıyorum hemde ölen kişinin annesi olması :uzgunsok: anlaşılmaz bir olay

ecolis
07.02.2008, 21:23
Ekonomik kosullar cehalet ve eyitimsizlik siddetin baslica sebebleri.ama yinede insan annesine bunu yapmasi icin aklinda bir sorun olmasi lazim, kisa devre gibi bir sorun.

hünkar62
07.02.2008, 21:37
ya sorun da değil problemde değil herif resmen çatlak veya daha ilginci aslında neden böyle düşündüğü onun beynini yıkayıp ona bunu düşündürenler kimler hangi etkenler...

inno
08.02.2008, 00:23
insanlar nasıl oluyorda böyle vahşileşebiliyorlar bu nasıl biridirki annesini öldürüyor anlamadım doğrusu insanlık nereye qidiyor böyle(?)...

Garaoglan
08.02.2008, 01:32
isin icine "Seytan" ve "Dini konu " girdimi bunun kesinlikle sizofrenlikle alakasi vardir diye düsünüyorum
anneside olsa baska biride olsa hickimse severek ve zevkine annesini öldürmez

bu tür belirtiler hastaligin son asamasidir

nusayri
08.02.2008, 06:17
son bir kaç yıldan beri olayların seyrini anlamakta zorluk çekiyoruz ,har yeni günle ibret verici olayların olması" toplumsal bir sorunun varlığını işret etmektedir insanların geleceyi görmedikleri bir yaşam ortamında içsel huzur ve mutluluk bir duygunun eksikliyinden kaynaklanmaktadır.
bu toplumsal sorundan dolayı kişilik zayıfıyatı içinda olan kişilerin mantıklı düşunme kabiliyeti nı yitirmesi soncunda tarikatların etkileri altında yeni kişilk edinmiş olurlar, kendileri gibi düşünmiyenleri öldürmeleriyle sevep kazanacakları inanci bu tip insanlık dışı bir katliamların olmasına neden olmaktadır.

saygılarımla.

Şirin Baba
08.02.2008, 09:21
"Annemi şeytan olduğu için öldürdüm"

Annesini şeytan olduğunu bildiği için öldürdüğünü belirten Fatih Özkan, "Ümmetin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa annemde olsa babamda olsa affetmem, kellesini gövdesinden ayırırım. Pişman değilim. Kendi irademle yaptım. Şeytan olduktan sonra annem değil babam olsa tanımam"dedi.

Hürriyet Com.(alıntı)

Ben bu olayda ailesinin dışında birilerinden dini öğütler alan,sıradan değil oldukça şeri birinden dini öğrenen birinin annesini yada diğer aile fertlerini daha çok günah işlemesin diye öldürüyor.
Beynine öyle tabular konuyorki bunların ve öyle bir cehennem tasavvur ettiriliyorki Allah için,kendisiyle aynı şeyleri yapmayan herkesi yoketmeye çalışıyor.Bu hastalık değil,bu şekil yetiştirilen bir sürü işlenmemiş beyin var ve öyle bir asimilasyon uygulanıyorki bunlara Allaha ulaşmanın yollarıdır bu seninle aynı yolda gitmeyeni öldürmezsen cehenneme gidersin öğretisiyle bu cinayetler oluşuyor.
O hiç pişman olmayacak hemde...
Ebedi cehennem korkusu var içindeki o Cehenneme girmemek için herkesi herşeyi yakabilir.

zülfikares
08.02.2008, 09:27
bence o adam kafayı yemiş kendisi şeytanın emrine girmiş hayvan bile bunun yaptığını yapmaz inşallah en ağır cezayı adaletin vermesini temenni ederim

reyhan_5888
08.02.2008, 11:12
bir insan bunu yapmasının diğer arkadaşlarında dediği gibi adam kesinlikle kafandan sakat anneya ne demek nasıl seni dünyaya getirene kıyabilirsin inanamıyorum ülkemiz giderek tahtası eksiklerle doluyo yazık valla :S

aydıner32
08.02.2008, 11:29
yazık ölen bunca insana,bu tür olaylar çok oluyor.insan kendi ailesini nasıl katleder.kendi çocuğunu,karısını,anasını babasını.nedemeli şimdi belemedim.

YoRuM78
08.02.2008, 11:42
Bir insanın bir insanı öldürmesi kadar korkunç bir durum daha olamaz. Bu anne olmuş baba olmuş kardeş olmuş fark etmiyor. Sana o kadar emek verip dünyaya getirmiş birine bunu yapabiliryorsa o adamda kişilik bozukluğu var demektir bunun başka mantıklı açıklaması yoktur.

Şirin Baba
08.02.2008, 11:45
Bir insanın bir insanı öldürmesi kadar korkunç bir durum daha olamaz. Bu anne olmuş baba olmuş kardeş olmuş fark etmiyor. Sana o kadar emek verip dünyaya getirmiş birine bunu yapabiliryorsa o adamda kişilik bozukluğu var demektir bunun başka mantıklı açıklaması yoktur.

Sevgili Erdal bunun sana-bana göre açıklaması kişilik bozukluğu tamam ama bunu yapana göre Allaha ulaşmak yolunda şeytanları yok etme yolu ve hatta hakkı!!...
Bu bulunduğu zihniyet ortamındakiler içinde örnek gösterilecek ve Allaha ulaşmak için yaptıklarından dolayı takdir edilecek.
Bu tür sapkınlığa varan olayları tetikleyen bir karayürekli güruh var ülkemizde.Yazık !!!

Kuzey Egeli
08.02.2008, 12:12
Bilmiyom ya :Dünya bu kadar yozlaştı,yoksa hep mi böyley miydi?Bunu olayı hiç birşey açıklayamaz.Bir insanın bu kadar canileşmesi,bu kadar sakat düşünceler taşıması çok kötü.İnsanın öz annesini öldürmesi açıklanır bir şey değil ki.Kimseye böyle bir acı göstermesin,cinnet toplumu olmanın alametleri.

YoRuM78
08.02.2008, 12:57
Sevgili Erdal bunun sana-bana göre açıklaması kişilik bozukluğu tamam ama bunu yapana göre Allaha ulaşmak yolunda şeytanları yok etme yolu ve hatta hakkı!!...
Bu bulunduğu zihniyet ortamındakiler içinde örnek gösterilecek ve Allaha ulaşmak için yaptıklarından dolayı takdir edilecek.
Bu tür sapkınlığa varan olayları tetikleyen bir karayürekli güruh var ülkemizde.Yazık !!!Sefer abi medyada bunun örneklerini çok gördük. Bu örnek oldukça bunun gibi saçma sapan şeyler çok görücez.Benim korkum budur. Örnekleri yokmuydu Allah tarafından vahiy geldi bende öldürdüm. Tüyler ürpetici..