Orijinalini görmek için tıklayınız : türk telekomun almış olduğu sabit ücret

hızan_62
08.02.2008, 18:33
adamın biri türk telekomu dava etmiş dava nedeni ise telefonu kullanmadığı halde abonelik ücreti ödüyormuş bundan dolayı dava açmış ve kazanmış.Danıştay 10.daire 2000/1552 sayılı karaı geregi hak kazanmış.
Şimdi sabit hat sahipleri İHBARNAME yazdıkları ve bunu evrak karşılığı Hangi Bölgeye bağlı ise oranın bölge müdürlüğüne verdiği taktirde geriye dönük tam 120 (yüzyirmiytl) almaya hak kazanıyor.türk telekom buna itiraz etsede Danıştayın kararı kesin.bilmeyenler baş vursun derim.

zülfikares
08.02.2008, 18:40
gerçekten çok ahklısın 5 lira konuşma ücreti 15 lira vergi alıyorlar bu devlet başta olduğu müddetçe daha neler başımıza gelecek bilmiyorum

hünkar62
08.02.2008, 20:26
adamın biri türk telekomu dava etmiş dava nedeni ise telefonu kullanmadığı halde abonelik ücreti ödüyormuş bundan dolayı dava açmış ve kazanmış.Danıştay 10.daire 2000/1552 sayılı karaı geregi hak kazanmış.
Şimdi sabit hat sahipleri İHBARNAME yazdıkları ve bunu evrak karşılığı Hangi Bölgeye bağlı ise oranın bölge müdürlüğüne verdiği taktirde geriye dönük tam 120 (yüzyirmiytl) almaya hak kazanıyor.türk telekom buna itiraz etsede Danıştayın kararı kesin.bilmeyenler baş vursun derim.

hmmmm bunu bana neden daha önce demedin internetimin bağlı olduğu hat ayrı,telefon bile takılı değil boşu boşuna telefon faturası ödüyordum bende :kzgn

emekli95
08.02.2008, 20:31
Ben başvurdum ,ama ,Telekom kapısına büyük bir yazı asmış.Boşuna paralarınızı geri istemeyin vermeyeceğiz.Bunu art niyetli kişiler çıkartıyor.demiş.Yazılı cevap istedik,Bekliyoruz ,ne cevap vereceklerini.[En iyisi sabit telofonu iptal etmek.

hızan_62
08.02.2008, 21:15
tabiki öyle diyecek kaç milyon kullanıcı var bilmiyormusunuz kime verecek tabiki mahkemeye başvuranlara tabiki

hızan_62
08.02.2008, 21:18
internetini iptal et olsun bitsin hiç birşey ödemezsin ozaman