Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan ve Özcan için suç duyurusu

özcan1
08.02.2008, 21:37
Erdogan ve Özcan icin suc duyurusu Basbakan Erdogan ve YÖK Baskanı Özcan hakkında suc duyurusunda bulundular..
Bende suc duyurusunda bulunayimmi Canlar ? Ben veya pröf özcan birimiz ismini deyistirmesi lazim.:

08 Şubat 2008
Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim-Sen Alanya şubeleri tarafından başörtüsü ile ilgili düzenleme nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Bir grup ADD ve Eğitim-Sen üyesi, Alanya Adliye Sarayına gelerek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Alanya Cumhuriyet Başsavcılığına iki ayrı dilekçe verdi. Başbakan Erdoğan hakkındaki dilekçede, ''Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek'', YÖK Başkanı Özcan hakkında ise ''Basın yoluyla mahkeme kararlarına uymamayı teşvik ve görevini kötüye kullanmak'' iddialarına yer verildi. Dilekçelerde AK Parti hakkında kapatma davası açılması da talep edildi.

Dilekçelerin verilmesinden sonra Alanya Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yapan Eğitim-Sen Alanya Şubesi Başkanı Kemal Göl, başörtüsü ile ilgili düzenlemeyi protesto ettiklerini söyledi.
Toplumda bu gibi hareketler türban karsiti cok vatandasi aktifliyeceyine inaniyorum Kaynak:Haber3

Teyna
08.02.2008, 21:46
Abi en ezından heyecan olur be :)