Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde ki aşure etkinliğinde buluşalım...
PoyrazıM_24 08.02.2008, 22:27 Alevi Bektaşi ve Yöre Dernekleri Platformu
Aşure etkinliği
17 şubat 2008 saat:11.00-17.00
Halkapınar kapalı spor salonu
Programa katılacak sanatçılar:
1)erdal erzincan
2)Tolga Sağ
3)Emre Saltuk
4)Mercan Erzincan
5)Dertli Divani
6)Gani Pekşen
7)Öznur Korkmaz
Destekleyen kuruluşlar
*izmir büyükşehir belediyesi
*konak beldiyesi
*karşıyaka belediyesi
*narlıdere belediyesi
*çiğli belediyesi
*balçova belediyesi
katılım ücretsizdir...
İzmirin tüm semtlerinden ücretsiz otobüs kaldırılacaktır...
Bucada oturanlar için...
pazar saat :09.30 da çamlıkule mah. muhtarlığının önünden otobüs kalkacaktır..
Evet arkadaşlar izmirde böyle bir güzel etkinlikte bizimle beraber olmak isteyen tüm alevi canlarımız davetlidir...
Güzel bir organizasyon, izmirli canlar kaçırmasın .
PoyrazıM_24 08.02.2008, 23:21 işte izmir çevresinde yaşayanlar için de fırsat izmire gelmeleri için bu organisazyon muhteşem olacak tüm canları bekliyoruz...
CrAzY_AnGeL 08.02.2008, 23:27 evet çok güzel bir organizasyon....emeği gecen herkese teşekkür ediyorum......
alevi forum istangul gurubu ya bizzzz:(:(:(:(:(
bend egelim mi samet :P:P:P
çok güzel organizasyon emeği gecen herkese tşk ederim
izmirde olmak isterdim etkinlikte
AnGeNehM 09.02.2008, 01:21 Destek veren tüm kurumlara.
Katılan,katılmak isteyen tüm canlara cani gönülden teşekkür ediyorum.
Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizin gelecek nesillere aktarılmasında çok önemlidir.
PoyrazıM_24 09.02.2008, 10:27 izmirliler bu topiki görmedi herhalde.... izmirli aleviforumcular olarak...bu etkinliği desteklememiz gerekir...o gün o saatte olacak arkadaşlar buraya yazarlarsa çok iyi olur...
erenlercemi 09.02.2008, 10:36 çok güzel bir organizasyon tabiki katılacaz pazar günüde narlıderede var onada katılacam bilgi veren poyrazım_24 tşk
erenlercemi 09.02.2008, 10:37 bütün ilcelerden kalkan otobüs saatlerini verebilirsen seviniriz kardeşim
PoyrazıM_24 09.02.2008, 10:40 bütün ilcelerden kalkan otobüs saatlerini verebilirsen seviniriz kardeşim
şuan elimde tüm ilçelerin otobüs sati ile ilgili bi bilgi yok ama saat 09.30 gibi otobüsler kalkacaktır...büyük ihtimal her ilçede aleviler çoğunlukta olduğu bölgelerden kalkacaktır...net bilgiyi aldıktan sonra buraya yazarım...
Kuzey Egeli 09.02.2008, 10:58 Haydi canlar herkesi İzmir,e bekliyoruz.Gün bu gündür.
EREN izm 09.02.2008, 12:03 Abi Süper olcak :D
PoyrazıM_24 09.02.2008, 12:22 yaa ist, ankara, hatay bu gün kaçmaz toplanın bulun bitane araç çıkın gelin o gün süper olur..ist grubu afişide yollayın buraya da açalım orada...bu arada kesin gelecek arkadaşlar kendilerini belirtsinler bakalım...
canlar kalabalık grup olursak bnde gelirim heee
Haydaryiğit 09.02.2008, 12:33 Paylaştığınız için teşekkürler...
Ne güzel bir haber ya... İzmirli canlar adına sevindim.Ha benim bir akrabam vardı İzmir/Bornova'da ona da haber veriym bari...
Aşura Etkinliklerinden güzel haberlerle ve güzel duygularla bizlerle paylaşmanız dileğimle...
iyi forumlar
Dede-baba 09.02.2008, 12:35 Alevi Bektaşi ve Yöre Dernekleri Platformu
Aşure etkinliği
17 şubat 2008 saat:11.00-17.00
Halkapınar kapalı spor salonu
Programa katılacak sanatçılar:
1)erdal erzincan
2)Tolga Sağ
3)Emre Saltuk
4)Mercan Erzincan
5)Dertli Divani
6)Gani Pekşen
7)Öznur Korkmaz
Destekleyen kuruluşlar
*izmir büyükşehir belediyesi
*konak beldiyesi
*karşıyaka belediyesi
*narlıdere belediyesi
*çiğli belediyesi
*balçova belediyesi
katılım ücretsizdir...
İzmirin tüm semtlerinden ücretsiz otobüs kaldırılacaktır...
Bucada oturanlar için...
pazar saat :09.30 da çamlıkule mah. muhtarlığının önünden otobüs kalkacaktır..
Evet arkadaşlar izmirde böyle bir güzel etkinlikte bizimle beraber olmak isteyen tüm alevi canlarımız davetlidir...
Güzel İzmir'e...yakışan güzel bir etkinlik olacağı kanaatindeyim... geçen sene Cem Vakfının yaptığı .. Ayin-i Cem'e 15 bin'i aşkın Can katılmıştır... Duygulanmamak ve etkinlenmemek mümkün değildi... Böyle etkinliklerin daha çoğalmasını dilerim..
Ben de o Gün ordayım...
Saygılarımla..
Izmirdeki kardesime bu organizasyondan bahsetmek isiyorum.
Yalniz sunu oyrenmek istiyorum acaba cocuklu gidilebilinirmi? ortam musait olurmu?
PoyrazıM_24 09.02.2008, 12:45 Izmirdeki kardesime bu organizasyondan bahsetmek isiyorum.
Yalniz sunu oyrenmek istiyorum acaba cocuklu gidilebilinirmi? ortam musait olurmu?
can çocuklu tabiki gelinebilinir...ama çocuk kaç yaşında sesten gürültüden etkilenecek yaştaysa getirmemem daha iyi olur tabi...çocuklu kişilere orada uygun yerler verilecektir emin olablirsiniz..
aydıner32 09.02.2008, 12:58 inşallah gelirim.hava güzel olursa çoluk çocuk geliriz.bu aralar dayanışma zamanıdır..buyurduğub için saol samet.
erzincanlı_35 09.02.2008, 14:22 ben de ordayım...çevremdeki insanlara haber vermeye başladım:) katılım çok olur umarım...
PoyrazıM_24 09.02.2008, 17:07 maşallah ilgi büyük topike yaww...:S:p:garibbak::gosterge:yaw2:pisman:cursing :
xolxol_12 09.02.2008, 22:27 Ya elimden gelse kalkıp gidicem İzmir'e of ya! neden İstanbul'da değil :(
desert rose 10.02.2008, 13:18 yaa ist, ankara, hatay bu gün kaçmaz toplanın bulun bitane araç çıkın gelin o gün süper olur..ist grubu afişide yollayın buraya da açalım orada...bu arada kesin gelecek arkadaşlar kendilerini belirtsinler bakalım...
Ah ah nerde abicim yaaa.Keşke gelsek bütün Hatay Grubu ne güzel olurdu:sad:Hayali bile güzel valla.Katılacak canlara iyi eğlenceler diliyorum.Emeği geçen herkese de teşekkürler...
ladrestr 10.02.2008, 13:39 merhaba ben uzun zamandir giremiyodum siteye sirnakta askerim izne geldim bu etkinlik ilaç gibi gelecek bana ben kesinlikle ordayim tesekürler
serdal sarikaya
PoyrazıM_24 12.02.2008, 13:18 şimdi forumdan gelecek sayı bu kadar mı ben çok kişi bekliyodum yaa..neyse ben resimleri buraya koyduğumda pişman olacaklardır:D:D
izmir için güzel bir etkinlik müsait olursam kesinlikle geleceğim....
gidicem dedim ama malesef çalışıyo olucam ah ah
PoyrazıM_24 12.02.2008, 22:28 valla o gün ben orada olacam...boş olupta gelmeyen çok büyük güzellik kaçıracak...
siz fotolar çekin arkadaşalr bari resimlerini görim
salon 10.000 kişilikmiş inşallah tıka basa dolar.
ben muglalıyım ben de gelecegimmm umarım iptal falan olmaz.....
orda görüsürüzzzzzz......
PoyrazıM_24 15.02.2008, 19:00 şimdi koskoca forumdan ben mi gidiyom ....gelecek arkadaşlar bi ses çıkarsınlar bakım kesin gelecekler....
PoyrazıM_24 16.02.2008, 17:48 :crying::crying::crying::uzgunsok::ehyani:hopala:y apmabe
:D:D:D
PoyrazıM_24 17.02.2008, 20:29 güzel bir gündü...gelmeyne arkadaşalr pişman oldularmı:D
http://img215.imageshack.us/img215/1281/spa1196bj7.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/4348/spa1196mm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/4348/spa1196mm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img352.imageshack.us/img352/9827/spa1205wf4.jpg (http://imageshack.us)
Her ne kadar gitmesemde Sametin resimlerini ele geçirdim:lol: Aldığım bilgilere göre Samet yine ortalığı dağıtmış:) Gereken açıklamayı bekliyoruz Samet.
PoyrazıM_24 17.02.2008, 20:53 gerekli açıklamayı tüm resmler eklendikten sonra yapacam:D:D
http://img252.imageshack.us/img252/5484/spa1170zp4.jpg (http://imageshack.us)
http://img337.imageshack.us/img337/1181/spa1221bc2.jpg (http://imageshack.us)
Üsteki fotografta Samet ve İlnur Kaplan görünüyor..Bu fotograf çekilirken rivayetlere göre İlknur Kaplan Sametle fotograf çekinmek için çok dil dökmüş:lol: :lol:
yüreğim buğün izmirdeydi aşüre etkinliğini bende yol tv izledim
canlar aşüre etkinliğini izlemek isteyen varsa bu gece saat 01.00 yol tv tekrar yayınlancak
PoyrazıM_24 17.02.2008, 21:28 valla arkadaşlar biraz gecikmeli olsada program 12.15 te yol tv den de canlı yayınla başladı...havanın çok soğuk olmasına rağmen izmirdeki canlarımız oradaydılar...
cem vakfı başkanı hariç hemen hemen tüm alevi başkanları oradaydı..izmir büyükşehir belediye başkanı sayın aziiz kocaoğluda oradaydı...ve program bi akilikle başaldı..
aksilik tam ilk sanatçı öznur korkmaz sahneye çıkarken öeydana geldi ve olayın içine bende girmek zorunda kaldım:Dyanıma yaklaşan bi adam görevlilere öylece ortaya neden istiklal marşını okutmadınız diye bağırmaya başladı..burası türkiye, istiklal marşını söylenmesi gerekiyo diye bağırdı(sanki milli maç):Dneysee yetmedi bide oradaki canlara sizlerde insanmısınız nedne tepki vermiyorsunuz bakın istiklalm arşını okutmuyoo sonra döndü tüh lan dedi size::bende şartaller attı...8 bin kişi çıt yok bizim oraya bakıyoo...ben nasıl adamın üstüne yürümeye nbaşlayınca adamı yuhlamalr yeni oldu..ve öğrendikkii oratalığı karıştırmaya gelen bir yezidin biri...beni tutmaaycakalrdıki neysee::D:D
hava koşulları nedeniyle erdal erzincan,mercan erzincan progaram katılamadılar..
dertli divane gene mest etti herkesi...emre saltuk gene harikaydı tolga sağ en son çıktı...süprüz sanatçı nilifer sarıtaş(yarışmadan)katıldı...hava buz gibiydi...salonda çok soğuktu...gelen tüm canların ayaklarına sağlık diyorum...izmirin solun kalesi olduğunu bir olduğumuzu iri olduğumuzu ve diri olduğumuz orada gene gösterdik...zaman zaman duygulandık...benim için güzel bir gündü...
izmir_35 18.02.2008, 11:24 sametcim o bagırtılar sendenmi geliyodu ama forum olarak bi toplanamadık **********.org buluşma noktası için yer belirlemişdi ama Aleviforumla ilgili birşey yoktu yani otdaydık ama görüşemedik şunu belirtmeden gecmeyecegim birlik beraberlik adına çok güzeldi çok duygulandım ve gururlandım ortakilerin hepsinin Alevi canlarımız olması ne kadar çok oldugumuzun kanıtıydı ve haklarımızın verilmesi için bir adımdı katılan herkese saygılarımı sunuyorum soguk olmasına ragmen orda olan canlarımızı taktir ettim işte biz buyuz ne olursa olsun biriz çok güzeldi
PoyrazıM_24 18.02.2008, 11:49 sametcim o bagırtılar sendenmi geliyodu ama forum olarak bi toplanamadık **********.org buluşma noktası için yer belirlemişdi ama Aleviforumla ilgili birşey yoktu yani otdaydık ama görüşemedik şunu belirtmeden gecmeyecegim birlik beraberlik adına çok güzeldi çok duygulandım ve gururlandım ortakilerin hepsinin Alevi canlarımız olması ne kadar çok oldugumuzun kanıtıydı ve haklarımızın verilmesi için bir adımdı katılan herkese saygılarımı sunuyorum soguk olmasına ragmen orda olan canlarımızı taktir ettim işte biz buyuz ne olursa olsun biriz çok güzeldi
abla sen ne taraftaydın...
bende tv'den izledim giden herkesin ayağına sağlık, yüreğine sağlık izlerken bende duygulandım.
izmir_35 18.02.2008, 12:30 abla sen ne taraftaydın...
resimler bizim oldugumuz bölümden cekilmiş ama ozaktan oldugu için görünmüyoruz aziz koca oglunun arkasındaydık
PoyrazıM_24 18.02.2008, 13:08 resimler bizim oldugumuz bölümden cekilmiş ama ozaktan oldugu için görünmüyoruz aziz koca oglunun arkasındaydık
bende emre saltuk çıktıktan sonra oraya geldim...hatta üsten indim aşşağıya belkide yanınızdan geçtim:D
CrAzY_AnGeL 18.02.2008, 13:13 sametcim resimler çok güzel çok eğlediğinizi umuyorum...
menekse03 18.02.2008, 13:13 bu etkınlıge bende aılemle katıldım.havanın sogukluguna ragmen katılım ıyıydı.hava sartlarından dolayı aksaklıklar oldu ama yınede ıyıydı saygılar
PoyrazıM_24 18.02.2008, 13:14 bu etkınlıge bende aılemle katıldım.havanın sogukluguna ragmen katılım ıyıydı.hava sartlarından dolayı aksaklıklar oldu ama yınede ıyıydı saygılar
sen ne taraftaydın menekşe can:..
izmir_35 18.02.2008, 14:43 bende emre saltuk çıktıktan sonra oraya geldim...hatta üsten indim aşşağıya belkide yanınızdan geçtim:D
bende emre saltuk cıkınca en arkaya demirlerin oraya geçtim merdivenden degilde demirlerin üstünden atlayıp gecen çok vardı sende ordan geçmiş olabilirsin hemen merdivenin yanındaydık
PoyrazıM_24 18.02.2008, 14:55 bende emre saltuk cıkınca en arkaya demirlerin oraya geçtim merdivenden degilde demirlerin üstünden atlayıp gecen çok vardı sende ordan geçmiş olabilirsin hemen merdivenin yanındaydık
ayenn demirlerin üstünden atladım aşşağıya indim ondan sonra emre saltukun arkasına geçtim:D:Dmillet beni görevli zannetti:Dbende o üstünü yeşil atlet giyenlere bi bağırıyom..ulooo tutun bu atladı..laa bak buradan inen var neden izin veriyonuz:D:Dadamlar bi oyana bi bu yana:D:D
menekse03 18.02.2008, 14:58 ben sahenın karsısının sol tarafındakı türbünde ortalardaydım saygılar
izmir_35 18.02.2008, 15:00 Turgut ökenin konuşması çok güzel ve etkileyiciydi birlik beraberlik adına çok güzel mesajlar verdi ve bir ricada bulundum kendisinde izmir aşure etkinliklerinde oldugu gibi bir çatı altında toplanıp bir parti belirleyip ve ona göre oy kullanmamızda insanlarımızı bilinçlendirip yönlendirmeleri hususunda ricada bulundum tek partiyi desdeklemelerini istedim ve bunu halkımıza duyurmalarını söyledim kendiside bu konuyu düşüneceklerini söyledi
PoyrazıM_24 18.02.2008, 15:00 ben sahenın karsısının sol tarafındakı türbünde ortalardaydım saygılar
tamam ben seni görmüştüm:D:lol:
menekse03 18.02.2008, 15:15 benı tanıman ımkansız poyrazım can herhalde karıştırdın saygılar
PoyrazıM_24 18.02.2008, 15:38 benı tanıman ımkansız poyrazım can herhalde karıştırdın saygılar
yok yok eminim o sendin:D:stuart::stuart::laugh:
alevikızı 20.02.2008, 10:21 Canlar bende izmirde oturuyorum buraya yeni üye oldum.
Ben oraya gittim harikaydı.
bizim semah ekibi,gençlik kolu,ve tüm bucalılar oradaydık.
Hava soğuktu ama muhteşem bir aşure etkinliğide oldu.
SAYGILARIMLA
PoyrazıM_24 20.02.2008, 10:45 Canlar bende izmirde oturuyorum buraya yeni üye oldum.
Ben oraya gittim harikaydı.
bizim semah ekibi,gençlik kolu,ve tüm bucalılar oradaydık.
Hava soğuktu ama muhteşem bir aşure etkinliğide oldu.
SAYGILARIMLA
biliyorum.bende bucadayım:D
|