Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat Etmek Gerek Ülke Elden Gidiyor
Dikkat etmek gerek ülke gidiyor!..
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi Türktü.
Sadece 4.5 yıl önce.
Borla çalışan araba üretildi, Türkiye kıskaçta. Arabayı bor madeniyle
çalıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı. Türkiye, dünya
rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararası teröristler Türkiye uyanmadan
bu kaynağı ele geçirmeyi planlıyor.
bana bu yazı msn den geldi bende sizlerle paylaşmak istedim buna dur diyelim LÜTFEN DİKKAT EDELİM !!!!
Dikkat etmek gerek ülke gidiyor!..
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi Türktü.
Sadece 4.5 yıl önce.
Borla çalışan araba üretildi, Türkiye kıskaçta. Arabayı bor madeniyle
çalıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı. Türkiye, dünya
rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararası teröristler Türkiye uyanmadan
bu kaynağı ele geçirmeyi planlıyor.
bana bu yazı msn den geldi bende sizlerle paylaşmak istedim buna dur diyelim LÜTFEN DİKKAT EDELİM !!!!
Sevgili Buran24 Can yüreyine saglik. Bizler AB ye girmisizde haberimiz yok.:thumbup:
Topragım helal olsun cok guzel bır konuya ayak basmısın :D özcan ark dediği gibi biz coktan AB girmişizde milletimizin haberi yok herkes derin uykuda şuan uyanıncada iş işten geçmiş olcakk:(
İliryali 10.02.2008, 18:32 Desene can, bir TÜRBAN bize kalmış :sleep1:
Garaoglan 10.02.2008, 19:01 Aleviforum Isvicrelinin :laugh::laugh:
Arkadaşlar yakında tekel de gidiyor haberiniz olsun gerçekten birşeyler yapmak gerek . Bu gidiş gidiş değil,,,,,,,,Ama biz hala türban ile uğraşalım türban ile oyalanıyoruz diğer taraftan ülkede elden gidiyor ...En büyük kaynaklar tükenmek üzere pardon ne kaldı ki bak tükenmiş bile...
Babalar gibi el koyup babalar gibi satıyorlar!
ehlibeyt 10.02.2008, 21:48 çok güzel bir paylaşım can sağol, keşke bu paylaşımını tüm türkiye bilse,türkiyede ekonomi dibe vurmak üzereyken,başta maliye bakanı olmak üzere bütün bakanlar kendi ilgi alanlarını çerez gibi satarken,ve bunları kimse bilmesin uyanmasın diye suni bir gündem yaratıp türban olayını gündeme getirenlere yazıklar olsun,sanırım imam alinin hilafetinde arap cahilliği şuan türkiyede de hala mevcut.
türkiyenin en birinci milliyetçisi biziz diye ahkam kesenler şimdi mecliste olmalarına rağmen türkyenin yağmalanmasına resmen göz yumuyorlar,ve AKP nin türban oyuna alet oluyorlar.
herkez sonunda filmin nasıl bittiğini görecek ama iş işten geçmiş olacak sanırım...
kan ve göz yaşı ile kazanıldı bu topraklar canlar,atalarının mezarda kemikleri sızlıyor çanakkalede ama bunlarda ne bi his ne bir şahsiyet var hala satmaya devam,yani durmak yok yola devam...
Tokatlim_60 10.02.2008, 22:10 ne diyelim kardesim, solcular hep hedef koydu basari saliyamadilar, izin vermedi adamlar, yiktilar, yaktilar, kestiler, yinede önlediler....
ama adamlar kendi hedeflerini bir bir gerceklestiriyor, ne karsi cikan var, ne de bi ses dur diyen, suc yapanda degil yaptirmasina göz yumanda.....
Dede-baba 10.02.2008, 22:33 Degerli Canlar...
Son 5-10 yıl içinde.. Cumhuriyet devrimlerinden.. Demokrasiden... Çağdaş yaşamdan verilen ödünler...
*** Yarın çok geç olacak... anafikrini işleyen aşagıdaki fıkrayı anımsattı...
** Kızarak.. yazdım anlamadılar.. bağırdım çağırdım duymadılar.. Şimdide Güldürerek yazayım.. belki bir kişi de olsa Uyanan çıkar... :yamukgul:
Yetişkinlerin işine yaramadı...
Belki çocukların işine yarar... (Uyuyan bugünün nesilinden umudumuz kalmadı.. Çocuklaradır bu hikaye)
*
Ormanın birinde...
Aslanlar toplanmış.
"Yahu" demişler, "Hesapta kralız, açlıktan öleceğiz birader... Maymuna saldırsak, ağaca kaçıyor; fillere saldırsak, fazla büyük... Ceylanlar hızlı, yetişemiyoruz; kuşa dalsak, uçuyor; e balık yakalayacak halimiz de yok... N’aapsak?"
Bir tanesi "En iyisi, öküzlere saldıralım" demiş, "iri yarı görünüyorlar ama, ne pençeleri var, ne dişleri diş... Tam dişimize göre!"
Olur mu? Olur.
Hücum!
Ama evdeki hesap çarşıya uymamış; öküz, öyle yabana atılacak hayvan değilmiş meğer... Organize oluyorlar, topluca savunma yapıyorlar, püskürtüyorlarmış.
Aslanlar aç bilaç.
N’aapsak, n’aapsak?
"Tilkiye danışalım" demişler.
Tilki "kolay" demiş, "beni, öküzlerin yaşadığı zengin otlakların prensi yapın, işinizi halledeyim..."
Kabul etmişler.
Tilki, elinde beyaz bayrakla öküzlere gitmiş, "saygıdeğer öküzler" demiş, "aslında aslanlar uysaldır, sizi de çok seviyorlar... Ama şu aranızdaki sarı öküz var ya, sarı öküz, işte sorun o... Görünce tahrik oluyorlar, canları çekiyor, verin şu sarı öküzü, kurtulun kardeşim, huzur içinde yaşayın!"
Öküz heyeti düşünmüş taşınmış, "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığıyla, verivemişler sarı öküzü...
Aslanlar da afiyetle yemiş.
Bir gün, iki gün...
Tilki gene gelmiş.
"Bakın gördüğünüz gibi, saldırılar kesildi, mutlu mutlu yaşıyorsunuz" demiş ve eklemiş: "Ama şu benekli öküz var ya, benekli öküz, o burada olduğu sürece size rahat yüzü yok arkadaş, canları çekiyor, verin, kurtulun!"
Öküz heyeti düşünmüş, "otlağın selameti için" teslim etmiş benekli öküzü.
Üç gün, dört gün...
Tilki gene gelmiş.
Kuyruğu uzun olanı...
Burnu beyaz olanı...
Tombul olanı...
Tek tek alıp, gitmiş.
Otlak seyrelmiş.
Aslanlar semirmiş.
Bir gün... Tilki gelmemiş!
Gerek kalmamış çünkü.
Direkt aslan gelmiş.
"Hanginizi istiyorsam, canım hanginizi çekiyorsa, onu vereceksiniz, adamı hasta etmeyin" demiş.
Otların arasında tir tir titreyen, tek tük kalmış öküzler, "keşke sarı öküzü vermeseydik" demiş ama, iş işten geçmiş.
*
İşte böyle çocuklar...
Öküzlük böyle bir şey.
|
|