hünkar62
10.02.2008, 21:44
size vasiyetim allahtan çekinmenizdir.dünya sizi arasa istese bile onu aramamayı,istememeyi vasiyet ederim.ona ait bir şeyi elde edemediğiniz elinizdeki yitirdiğiniz içinde hayıflanmayın.gerçeği söyleyin,ahiret ecri için iş görün,zalime düşman olun,mazluma yardımcı kesilin,bütün evladıma ehlibeytime ve bu sözlerim kime ulaşırsa ona,allahtan çekinmeyi,işlerinizi düzene koymayı,aranızı uzlaştırmayı vasiyet ederim.allahın salatı muhammede ve soyuna olsun.muhammed şöyle buyurdu,iki kişinin arasını bulmak bütün salatlardan ve oruçlardan üstündür.allah için allah için yetimleri koruyun kimi zaman aç,kimi zaman tok bırakmayın onları size verilen haklarını yitirmeyin onların.allah için allah için komşularınızı görün gözetin bu peygamberiniz muhammedin vasiyetidir.komşular hakkında öylesine vasiyetlerde bulunduki onlarda mirasa girecekler sandık.allah için allah için kur an a riayet edin onunla amel etmekte başkaları sizi geçmesin.allah için allah için salatı bırakmayın...
iyiliği buyurmayı kötülükten sakındırmayı bırakmayın,sonra kötüleriniz başınıza geçer sonrada dua edersiniz icabet edilmez size.allahın resulünden duydum.sakının eziyetten,işkenceden öldüreceğiniz kuduz köpek bile olsa...
canlar ben ne zaman bu dünyanın bir nimetini veya bir değerini kaybetsem bu sözleri tekrarlarım elimdekini kaybetmek ne kadar üzsede bir şekilde hafifletmeye çalışıyorum ve başarıyorum...saygılarımla...
iyiliği buyurmayı kötülükten sakındırmayı bırakmayın,sonra kötüleriniz başınıza geçer sonrada dua edersiniz icabet edilmez size.allahın resulünden duydum.sakının eziyetten,işkenceden öldüreceğiniz kuduz köpek bile olsa...
canlar ben ne zaman bu dünyanın bir nimetini veya bir değerini kaybetsem bu sözleri tekrarlarım elimdekini kaybetmek ne kadar üzsede bir şekilde hafifletmeye çalışıyorum ve başarıyorum...saygılarımla...