Orijinalini görmek için tıklayınız : İkinci Atatürk abdullah gül(müş) ve bunu söyleyen bir türk..
bugün 12 şubat 2008 kahramanmaraş ın fransız işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümü....pankart Abdullah Gül konuşma yapmadan bi kaç dakika önce açılıyor.Pankartta ne mi yazıyor?
"T.C. İkinci Atatürkü Kahramanmaraş a hoşgeldiniz"
Nasıl bir zihniyet anlamış değilim..
Törenlerde bunu gördüm paylaşmak istedim..
yorumlarınızı beklerim..
bugün 12 şubat 2008 kahramanmaraş ın fransız işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümü....pankart Abdullah Gül konuşma yapmadan bi kaç dakika önce açılıyor.Pankartta ne mi yazıyor?
yorumlarınızı beklerim..
Ehh Tayyip de peygamberleri.
talipKorkmaz 12.02.2008, 20:30 Ülkesini Ab emperyalizmine şikayet eden bir kişi benim cumhurbaşkanım falan olamaz.Bizi zamanında yakanların,asanların ta kendileridir bunlar.
Yezid soyludur bunlar
Hızır soyludur.
İslamiyeti bilmeden islamiyeti sahiplenirler bunlar.
Bunlar münafıkların ta kendileridir.
Ne Atatürk'ü.Tırnağını bırak hücresi olamaz.
Vatan satan adamlar bunlar.
Kubilay'ımızı öldüren bunların dedeleri.
Soysuzlar bunlar.
Osman'ı ömer'i Hz.Ali'mize velimize,pirimize yeğlerler.
Bunlar Muaviyenin soyu.Bunlar eşitlikten,adaletten demokrasiden zerre kadar haberi olmayan adamlar.Ne Atatürk'ü.
O yazıyı yazan da kölenin önde gideni.Lanet olsun
Başkomser 12.02.2008, 20:33 yakında görücekler Atatürk kimmiş
ehlibeyt 12.02.2008, 20:35 atatürkün saçının kılına kurban olsun o.
CrAzY_AnGeL 12.02.2008, 20:40 onlar kim ki benim atamla kıyaslanabiliyolar ne zannediyolar kendilerini atama benzeteceğiniz on son insan dahi olmamaz onlar... benim atamın attığı tırnak bile olamazlar...atamın adını agızlarına alırken besmele ceksinler....haydutlar..yolsuzlat..yezidler..kurba n olun siz ATAMIN BİR DAMLA KANINA....
yorumlarınızı beklerim..
Yalakalıkta son nokta.
Siz daha Atatürk'ü tanımamışsınız.
CrAzY_AnGeL 12.02.2008, 20:54 Atamın kemikleri sızlıyodur:S:S:S
İkinci atatürk yazan kadın, AÇIM diyerek bağırınca korumalar tarafından yaka paça atıldı. Bu detayıda hatırlamakta fayda var :wink:
Ki zaten atatürk sempatizanları akp'nin gerçek taban kitlesi değil o benzetmeyi yaparak gül'e övgü yapsın. Şirin gözüküp derdini anlatabilmek için yazılmış acemice bir pankarttı, sonucunda kadın meramını AÇ olduğunu belirterek bağırınca karga tulumba atılarak bu yıkama yağlamanın semeresinide aldı..
chatlakalper0 12.02.2008, 21:01 artık kemalist değilim
Ya varya buadamlar neyayapmaya calısıyo, bu pankartı cıkartanlar nasıl bır ınsan (ben oyle olduklarını dusunmuyom) ya ınsanın bunları duydukca aglayası katıl olası gelıyo ya sahsen...
yuh iyice kendilerini şaşırmışlar adam daha referandum ne o onu bile bilmiyo
abdullah öcalan daha fazla atatürkçü ondan.bence bu tanımlamayı o hak ediyor.....2.cumhuriyetçilerin karşısında demokratik cumhuriyet tezi ile başka var mı muhalefet yapan bir parti ya da şahıs??hatta kemalistler en materyalist(gerçi şimdi zerresi yok) dönemlerine geri dönüp öcalanla ittifaka girişseler gayet olumlu olur onların yani sözde sosyaldemokrat kemalistler açısından...zaten ikiside milliyetçi ikiside ulusalcı ve sözde sol değer taşıyorlar.birbirlerine saldırıp gidişata bakmazlarsa ne kemalistler ne de apocular kalacak...bu ikisi içinde karlı gibi gözüküyor hatta 3. atatürkde belki perinçek olur nasıl olur ama..ama o da iyice islamlaşdı..muhammede devrimci diyor atatürkçüyüm diyor aynı zamanda kemalist devrim din ve allah adlı yapıtını acaba kendisi değilde başkası mı yazmışdı ne yoksa kemalin kendi el yazısı ile muhammede ve islama bakış açısını kendi mi uydurdu??
sewal_24 12.02.2008, 23:48 Abdullah gül kimmiş?
Atatürkün çizmesinin çamuru olamaz
ATATÜRK'e kurban olsun abdullah gül
neden olmasın bende Picasso' yum zaten
yakında görücekler Atatürk kimmiş
Tüm kalbimle katılıyrum sana.
gül yalakalığı bıraksında etrafına baksın önce nereye gidiyor bu t.c diye
2.atatürk kimse olmaz hiç kimse
bizlere düşen görev atamızın bizlere emanet ettiği değerlere sahip çıkmamızdır
ALEVİ can 13.02.2008, 15:49 Abdullah gül ikinci ATATÜRK değil ancak olsa olsa ikinci Fetullah olur (ki öle zaten de neyse:p)
|