Orijinalini görmek için tıklayınız : 13-14 Şubat 2008 İstek Topiği
Bugun biraz egositçe olacak ama isteyeceğiniz bütün ezgileri kendim için dinlemek ve dinletmek istiyorum..
Pazar gününden bu zamana kadar beni yanlız bırakmayan can dostlarıma öncelikler çok teşekkür ederim..
Sonra forumda tanıdık tanımadık doğum günümü kutlayan herkese sonsuz teşekkürler..
İlk istek benden tüm forum ailesine iyi varsınız iyiki sizleri tanımısım..İlkay Akkaya-- Sevgi..
İkinci istekte kendim için Servet Kocakaya_Doğum Günümde...
teşekkürler
eda_deniz 13.02.2008, 21:56 üçüncü istek de benden olsun o zaman:D muhlis akarsu bu aşkın çilesi türküsünü dinletirmisin benden sana gelsin abim:D
CrAzY_AnGeL 13.02.2008, 21:58 eee peki nasıl istersen öyle olsun abicim doğum günün diye bişey demiyoruz şimdilik :rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:
canın saoolsun abicim madem öylee..kendin için dinle ozman kazım koyuncu ''hata''ı :D
Yapraklara DALlara, yeşillere allara
Nice nice yıllara abim, nice nice yıllara.
Yaprak DALa, al yeşile yaraşır...
Gayrı bundan böyle..... Hüzün görmesin Ömrün...
Seni Seviyoruz ErDAL
Hatay Grubu olarak doğum gününü kutlar; kendin için Edip Akbayram-Nice Yıllara dinletir misin :)
doğum günün tekrar kutlu olsun:happybday
iyi yayınlar erdal amcaa :clap::clap:
mustafa özarslan armut ağacına yaslanmayasın
nilüfer akbal dilo yeman
ilkay akkaya şivan perver desmal
agire Jiyan helin
birazdan gene gelirim hehehe
doğum günü cocuğu seni:thumbup::lol::lol:
Doğum Günün Kutlu Olsun Mutlu Ol Senelerce...
Sana boncuktan kuş yapamadım belki de
Konamayacak Pencerene...
Karakollar beni saramaz, sen üzülme,
Geleceğim; uzağı yakın eyleyip ;)
Adiloş Bebe'den Ahmet Kaya-Doğum Günü yalnız senin için gelsin ErDAL :)
onur melis 14.02.2008, 00:32 benim için forumda vede gerçek hayatta çok önemli bir yeri olan vede deger verdiyim sevgili erdal abimin öncelikle dogum gününü en içten gelen duygularımız vede sevincimizle kutluyorum
bugun canım biraz şiir dinlemek istedi hani ve biliyorumki erdal abim kırmaz bugun beni onun için
volkan konaktan vasiyet adlı ezgiyi dinletirsen sevinirim abi
ezgim bütün onur melis dostlarına vede özellikle erdal abime gelsin
sizleri tanımak bir onurdur
sahrut75yagmur 14.02.2008, 00:51 Kolay gelsin ERDAL...
Sana ve Pazar günü yanında , yanıbaşımızda olan tüm canlarım için ,
Grup Yorum...Yürek Çağrısı ezgisini dinletmeni istiyorum...
Yürek Çağrısı...
Dalların sevdası düşmüş toprağa
Umutlar sığmıyor meydanlara
Gözlerinde umut yüreğinde aşk
Bağdaş kurar mısın soframa
İsterim ki senden isterim ki
İnancıma aşık zindanıma ışık olasın
Yürüyesin gönlümün yollarına
Sarasın beni sarasın
Mendilinde öfke çıkınında bilinç
Uykusuz kalır mısın kitaplarıma
Dudağında alev avucunda sevinç
Kulak verir misin çığlığıma
İsterim ki senden isterim ki
Yılgınlıkta inanç zulme karşı direnç olasın
Yürüyesin gönlümün yollarına
Sarasın beni sarasın...
Söz-Adnan Yücel
Müzik-Grup Yorum
Yürek çağrımıza ses veren , soframızda bağdaş kuran tüm canımsın dediklerimiz için olsun...
Saygılarımla.
günaydın kolay gelsın
yıldız tilbe de bizim elde koyun kuzu meleşır
saygılar
ceylan gözlüm 14.02.2008, 10:57 günaydın
bende whitney houston-I will always love you parçasını istiyorum. iyi yayınlar teşekkür ederim.
Şirin Baba 14.02.2008, 11:31 İstek programı varsa bende eşim için Onur Akın' dan,"seviyorum seni,ekmeği tuza banar gibi"yi sitiyorum.teşekkürler,iyi yayınlar
günaydın kolay gelsın
yıldız tilbe de bizim elde koyun kuzu meleşır
saygılarŞuan istediğin arşivimde yok..
günaydın
bende whitney houston-I will always love you parçasını istiyorum. iyi yayınlar teşekkür ederim.Yabancı müzik dinletmiyorum.
Başka istekleriniz varsa onları değerlendirebilirim.
duygucan 14.02.2008, 11:33 günaydın;
doğum gününüzü kutlarım öncelikle..
Grup Özgürlük Türküsü Harman Yeri türküsü arşivinizde varsa yayınlarsanız sevinirim..
kolay gelsin..
iyi yayınlar..
İstek programı varsa bende eşim için Onur Akın' dan,"seviyorum seni,ekmeği tuza banar gibi"yi sitiyorum.teşekkürler,iyi yayınlar
Bugün işim yok Şirin baba elimden geldikçe istekleri değerlendiricem..İşyerindeyim belki tam cevap veremem ama elimden geleni yaparım..:whistling
Onur Akın-Seviyorum Seni sırada
günaydın;
doğum gününüzü kutlarım öncelikle..
Grup Özgürlük Türküsü Harman Yeri türküsü arşivinizde varsa yayınlarsanız sevinirim..
kolay gelsin..
iyi yayınlar..
Teşekkürler...İsteğin evdeki arşivde kaldı:blushing:
Grup Yorum-Sevda Türküsü senin sırada..
doğum günün kutlu olsun abi biraz geç oldu ama:)
abidinden mercan dağlarını ya da sibel pamuktan vaktimiydi çalabilirmisin?
doğum günün kutlu olsun abi biraz geç oldu ama:)
abidinden mercan dağlarını ya da sibel pamuktan vaktimiydi çalabilirmisin?Teşekkürler Yeşim..İstediğin iki ezgiyide dinletiricem insallah..Kolay gelsin..Dikkat et 241 yemeyin:whistling
ilkay123 14.02.2008, 16:00 iyi yayinlar..Yavuz Bingöl den "buda benim hediyem olsun " parcasini rica etsem ...iyi yayinlar...sevgililer gününüz kutlu olsun...
ilkay123 14.02.2008, 16:02 Özür.bunu atladigim icin..dogum gününüz kutlu olsun...
sevgilisi olana olmayana....tüm canlara
Hakan Yeşilyurt'tan acıya gülmek
Onur Akın'dan seviyorum seni
Cevdet Bağca'dan al ömrümü gitsin saygılar
iyi yayinlar..Yavuz Bingöl den "buda benim hediyem olsun " parcasini rica etsem ...iyi yayinlar...sevgililer gününüz kutlu olsun...İlkay istediğin ezgi sırada..
Özür.bunu atladigim icin..dogum gününüz kutlu olsun...Teşekkür ederim düşünmeniz kafi.:wink:
sevgilisi olana olmayana....tüm canlara
Hakan Yeşilyurt'tan acıya gülmek
Onur Akın'dan seviyorum seni
Cevdet Bağca'dan al ömrümü gitsin saygılarKezban isteklerin sırada..
Bıra geç cevap verdim kusura bakmayın.
yorum 78 doğum günün dün değilmiydi:)ozaman sizin için Servet Kocakaya'dan doğum günümde parçasını kendiniz için çalarmısınız:)
yorum 78 doğum günün dün değilmiydi:)ozaman sizin için Servet Kocakaya'dan doğum günümde parçasını kendiniz için çalarmısınız:)Evet dündü..:blushing:Pazar gününden başladık bugüne kadar geldi..Sevgiler günü Hızır gecesi hepsi üst üste geldi.:wacko:
İsteiğiniz sırada...
Teşekkürler.
pazarcıklı 14.02.2008, 17:07 ...Helin-Agire Jiyan...(ilk senden dinledim) erdal abim sana gelsin...bu arada doğum günün kutlu olsun geç kaldım ama:S...iyi yayınlar...
Dogum Gununuz Kutlu olsun,Mutlu olursunuz umarım tum gunlerinizde. Ahmet Kaya'dan "Dogum Gunun Kutlu Olsun" sarkısı oncelikle sana gelsin ozman,bide bana gelsin baska kimsede yok zaten..
...Helin-Agire Jiyan...(ilk senden dinledim) erdal abim sana gelsin...bu arada doğum günün kutlu olsun geç kaldım ama:S...iyi yayınlar...
Ceyhunum çok teşekkür ederim..Geç oldu ama temiz oldu.:wink:
Agire Jiyan_Helin senin için sırada..
Dogum Gununuz Kutlu olsun,Mutlu olursunuz umarım tum gunlerinizde. Ahmet Kaya'dan "Dogum Gunun Kutlu Olsun" sarkısı oncelikle sana gelsin ozman,bide bana gelsin baska kimsede yok zaten..Teşekkür ederim..
Ahmet Kaya-Doğumgünü sizin için sırada..
desert rose 14.02.2008, 21:31 İyi akşamlar canlar.Radyo yayını şu anda bende.İstekleriniz olursa ben de elimden geldikçe çalmaya çalışırım.İyi forumlar...
Gül öncelikle iyi akşamlar kardeşim..
Kardeş Türkülerden Hem Okudum Hemde Yazdım isimli ezgiyi dinletirsen sevinirim..
İyi yayınlar..
erenlercemi 14.02.2008, 22:06 öncelikle iyi yayınlar istegim cevdet bagcadan bilesin i calarsan sevinirim tüm forum üyelerine gelsin ve sevgilisi olanlara gelsin
merhaba grup yorumdam misri kızı çalabilirmisiniz. iyi yayınlar
CrAzY_AnGeL 14.02.2008, 22:12 merhaba iyi yayınlar bu türküyü kimin söylediğini ve türkünün adını öğrenebilirmiyim....teşekkürler
desert rose 14.02.2008, 22:14 Gül öncelikle iyi akşamlar kardeşim..
Kardeş Türkülerden Hem Okudum Hemde Yazdım isimli ezgiyi dinletirsen sevinirim..
İyi yayınlar..
Sana da iyi akşamlar abicim.İsteğin sırada abi.:rolleyes:
öncelikle iyi yayınlar istegim cevdet bagcadan bilesin i calarsan sevinirim tüm forum üyelerine gelsin ve sevgilisi olanlara gelsin
İsteğin sırada can.İyi dinlemeler...
Teşekkür ederim:rolleyes:
desert rose 14.02.2008, 22:16 merhaba grup yorumdam misri kızı çalabilirmisiniz. iyi yayınlar
Merhabalar...İsteğin sırada can.İyi dinlemeler...
merhaba iyi yayınlar bu türküyü kimin söylediğini ve türkünün adını öğrenebilirmiyim....teşekkürler
Merhabalar.Hangi türküyü sorduğunuzu anlamadım??Ben de teşekkür ederim...
merhaba canlar sizden herhangi bir ezgiyi dün eşini kaybeden amcaoğlu için istiyorum:crying:
hayatımızın kıymetini bilelim
desert rose 14.02.2008, 22:24 merhaba canlar sizden herhangi bir ezgiyi dün eşini kaybeden amcaoğlu için istiyorum:crying:
hayatımızın kıymetini bilelim
Size de merhaba.Başınız sağolsun:(Allah kalanlara uzun ömür,sabır versin:(Sizin için eğer ki beğenirseniz Ahmet Kaya'dan Yaşamadın sen türküsü sırada.İyi dinlemeler.
Selamlar kolay gelsin.. Onur Akın'dan Geceyi Sana Yazdım, teşekkürler :)
desert rose 14.02.2008, 22:27 Selamlar kolay gelsin.. Onur Akın'dan Geceyi Sana Yazdım, teşekkürler :)
Teşekkür ederim...İsteğin sırada can.İyi dinlemeler.
bir ezgi daha istesem yayınlayabilirmisiniz? :) cevdet bağcadan kırgın ' ı istiyorum mümkünse iyi yayınlar.
desert rose 14.02.2008, 22:55 bir ezgi daha istesem yayınlayabilirmisiniz? :) cevdet bağcadan kırgın ' ı istiyorum mümkünse iyi yayınlar.
Tabi ki yayınlarım.Bizde sınır yok.İsteğin sırada can.İyi dinlemeler...
PoyrazıM_24 14.02.2008, 23:09 vay benim mavişim yayındaymış...canım benim bugün benim için o kadar iyi bi gün olmadı...ben senden hani benim o rakı içerken dinlediğim bi türküm var yaa..onu dinletirsen çok sevinrim...iyi yayınlar abisi ...
desert rose 14.02.2008, 23:12 vay benim mavişim yayındaymış...canım benim bugün benim için o kadar iyi bi gün olmadı...ben senden hani benim o rakı içerken dinlediğim bi türküm var yaa..onu dinletirsen çok sevinrim...iyi yayınlar abisi ...
Ayyy canım benim yaaa:wub:Abilerin bitanesi.Boşver abi yaaa,canın sağolsun.Herşey olacağına varır.Kader utansın.İsteğin sırada abicim.İyi dinlemeler.:rolleyes::blushing::wub:
erdal be sende dinlen buğün biraz:lol::lol:
mustafa özarslandan armut ağacına yaslanmayasın
onur akından gaybana geceler
tşk ederim can isteklerimizi yayınladığın için
iyi yayınlar can
desert rose 14.02.2008, 23:39 erdal be sende dinlen buğün biraz:lol::lol:
mustafa özarslandan armut ağacına yaslanmayasın
onur akından gaybana geceler
tşk ederim can isteklerimizi yayınladığın için
iyi yayınlar can
Evet o dinlenmeye çekildi.(canım abim yaa)İsteklerin sırada can.İyi dinlemeler...
Gülom Gara abe için bir tane Tolga Çandar dinletirmisin..
teşekkürler
Doğum günün kutlu olsun kutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
Merhaba, iyi yayınlar, Ali Ekber Çiçek'ten Erenler Cemine Her Can Giremez
türküsünü çalar mısın?
İsteklerinizi bana bildirebilirsiniz.
|