ilkay123
14.02.2008, 18:43
TFF yeni baskani Hasan Dogan oldu.Bu durumla,Haluk Ulusoy dönemi resmen tamamlandi.Sizce Hasan Dogan Haluk Ulusoy dan iyi bir yönetim sergiliyecegine inaniyormusunuz?yorumunuzu taraftar oldugunuz takimi yazarak yaparsaniz daha iyi bir analiz yapmis oluruz.saygilar.
Beşiktaşli58
14.02.2008, 18:50
Hasan Dogan bilindigi gibi fanatik bir Besiktasli. Besiktasli olmasina ragmen hem Fener, hem Galatasaray ve tabi Besiktas destekliyordu. Trabzon'a da geçerli diyebiliriz..
Hasan Dogan herkesin saygi duydugu bir is adami ve isini iyi yapacagindan hiç süphem yoktur. Haluk Ulusoy'i istemiyordu bir kesim, umarim Hasan Dogan'da bir problem yasanmaz. Sadece bir kaygim var; Hasan Dogan'in AKP'yle olan iliskisi..
Ayrica Levent Kizil'in da bu isin içinde olmasi tarafimdan hos görüyle karsilanmamistir.
cangüdaz
14.02.2008, 20:53
al birini vur ötekine.bundan önceki galatasaray sempatizanıydı.militanlar gibi:) şimdiki de beşiktaş fanatiği.bize tarafsız,herkese eşit davranan başkan lazım.fanatik,sempatizanların futbolu ne hale getirdiğini gördük.ama madem herkes desteklemiş bu yeni seçileni o zaman vardır bir iyi yanı.inşaallah başarılı olur(bence başarılı olması beşiktaşın ligden düşmesidir.düşmezse tarafsız ve de başarısız sayarım:D)
Tayyip'in çocuklarına astronomik burslar veren bir yeşil sermaye holdinginin yönetim kurulu üyesi. Kuzuyu kurda teslim ettiğimiz naylon faturacı maliye bakanı kemal unakıtan'ın kankisi, akp'nin zıt düştükleri ulusoy'a alternatif olarak kapı kulu seçtikleri bir şahsı muhteremdir kendisi.
TFF akp'nin emir eri olmayan, ümmetleştiremediği nadir kurumlardan birisiydi, orasınıda hal etmiş oldular. Hayırlı olsun.. RTE'nin dediği gibi; boş durmak yok, kadrolaşmaya devam!
Şirin Baba
15.02.2008, 01:26
Çocukluğumda bir Trabzonspor vardı,karadenizin fırtınasıydı.Hatta 95 lere kadarda çok iyi futbol oynuyorlardı.Sonra futbolun içine başka başka şeyler kattılar.En son Tayyibin adamınıda koydular Trabzonun başına Trabzonspordan vazgeçtim.ŞİMDİ ise türk futbolundan vazgeçiyorum,adamlar resmen futbolu en özgür olması gereken bir spor dalını partileştirdiler......
Akp her yere ama neresi olursa olsun heryere kendi adamlarını koyuyorlar.
yazık bu ülkeme...
ilkay123
16.02.2008, 19:58
Çocukluğumda bir Trabzonspor vardı,karadenizin fırtınasıydı.Hatta 95 lere kadarda çok iyi futbol oynuyorlardı.Sonra futbolun içine başka başka şeyler kattılar.En son Tayyibin adamınıda koydular Trabzonun başına Trabzonspordan vazgeçtim.ŞİMDİ ise türk futbolundan vazgeçiyorum,adamlar resmen futbolu en özgür olması gereken bir spor dalını partileştirdiler......
Akp her yere ama neresi olursa olsun heryere kendi adamlarını koyuyorlar.
yazık bu ülkeme...
Haklisiniz..üc sorum olacak,1-o yillarda karadenizden hangi takimlar birinci ligte idi?2-Trapzonun iyi oynadigini seyredebiliyormuyduk.3-Milli takimimiz o dönemlerde neden hep kötü sonuclar aliyordu?
TFF baskanlari hic bir zaman tarafsiz olmamali,cünkü o tff nun taraftaridir.Hasan Dogan bu iktidarin istegi ile aday olup baskan secilmistir.BJK li olusu ise bence en cok zarari bjk görecek...eger tüm takimlara ayni mesafede kalirlar ise basarili olur.saygilar.
Şirin Baba
16.02.2008, 20:17
Haklisiniz..üc sorum olacak,1-o yillarda karadenizden hangi takimlar birinci ligte idi?2-Trapzonun iyi oynadigini seyredebiliyormuyduk.3-Milli takimimiz o dönemlerde neden hep kötü sonuclar aliyordu?
TFF baskanlari hic bir zaman tarafsiz olmamali,cünkü o tff nun taraftaridir.Hasan Dogan bu iktidarin istegi ile aday olup baskan secilmistir.BJK li olusu ise bence en cok zarari bjk görecek...eger tüm takimlara ayni mesafede kalirlar ise basarili olur.saygilar.
Benim çocukluğum 80 yıllardı ve radyodan dinlerdim önceleri ,karadeniz takımı çoktu doğru ama futbolda o yıllarda anadolu takımları(kayseri,antep gibi) yoktu.
marmara,ege ve karadenizli takımlar vardı ligde hep.Sonra ben 83lü yıllarda tv'dende seyretmeye başladım maçları.İyi oynadıkları kanısındayım ben.
Trabzonspor yüzünden milli takım kötü sonuçlar alıyordu gibi bir teziniz varsa çok yanılıyorsunuz.Trabzonspor milli takımın iskeletinin tamamını hiç oluşturmamıştır.
Trabzonsporun tarihi başarılarını çok karadeniz takımı vardı diye şaibeli hale getirmek yanlış olur.Geçmişi hem şampiyonluklarıyla hemde yıldızlarıyla süslü bir trabzonspor var benim gönlümde.Onlar çok kıymetliydiler ve hala iyi futbolcular çıktığını inkar edemez kimse Trabzondan.
Ben bugünkü Trabzonspor şampiyon olsada çıkıp sokağa sevinemem ama o eski yıllardaki takımımıda sonuna kadar savunurum.
saygılarımla
ilkay123
28.02.2008, 16:25
Son GalatasarAY-Fenerbahce kupa macinda hakem kararlari federasyonu zora sokacak gibi..bakalim federasyon bu yönde nasil bir karar alacak..bu mactaki hakem kararlari federasyonu zora sokmak icin hakem camiasindaki catlakliginmi eseridir yoksa?bilindigi gibi Hasan Dogan hükümetin istegi vede Fenerbahce li yöneticilerin istegi ile secildigi,iddia edilmisti(hincal uluc un bir yazisinda deginilmisti)TFF yeni olusumundan sonra yasanan bir cok olaya sessiz kalip olaylarin kapanmasindan sonra bu olaylarda da ayni taktiikmi denenecek..SAYGILAR...
anadolu75
28.02.2008, 17:57
hasan dogan tayyipin adamidir zaten galatasaray kasimpasa macindan belli oluyor.