Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Corumlular
Mistacelebili 26.01.2006, 18:16 Merhaba Corumlular ve tüm diger hemseriler.
Siteyi yapan arkadaslara tesekkür ederim cok güzel bir sohbet alani olusmus.
Ben kendim Corum Mustafacelebi köyündenim
Bende köyüme site hazirlamaktayim konuk olmak isteyen herkes hosgeldi.
www.mustafacelebi.net
saygi ve selamlar
selam, hosgeldin mistacelebili
Mistacelebili 27.01.2006, 19:41 Hosbulduk Pirom napiyon nasilsin ?
Bir Zeynep 27.01.2006, 20:48 Corumlu olmayanlara da selamin var mi can?
merhaba ve hos geldin.
Corumlu olmayanlara da selamin var mi can?
merhaba ve hos geldin.
biz adamdan sayilmiyoz galiba......
Bir Zeynep 27.01.2006, 20:55 biz adamdan sayilmiyoz galiba......
giz canoooo öylede deme yaw hahaha....:)
giz canoooo öylede deme yaw hahaha....:)
ya baksana ya selam bile yermiyo....
Bir Zeynep 27.01.2006, 21:03 ya baksana ya selam bile yermiyo....
verir daha veiriri verir, cano bekle hele... daha görmedi sözümü, dur sen hele, sabret biraz... hehehe... sabreden derwis muradina ermis...
Serkan_Devrim 27.01.2006, 21:10 ya arkadaşlar biraz zaman tanıyın. allah bilir nasıl nerden selam verileceğini bilmiyordur. ne kadar acımasızsınız. :p :yamukgul: hehehe
mistacelebili dost aşağıda resmi merhaba topiğinin linki var. ordan forumun tamamına selam verebilirsin.
www.aleviforum.com/showthread.php?t=3631&page=60
foruma hoşgeldiniz. iyi paylaşımlar.
saygılar
Mistacelebili 28.01.2006, 14:57 Arkadaslar yanlis anlasilmisim tabeki sizede hitab ettim ilk yazimda bakin
"Merhaba Corumlular ve tüm diger hemseriler."
Diger hemserilerim olarak size seslendim :)
tekrar tüm üyelere saygi ve selamlarimi sunarim
Bir Zeynep 28.01.2006, 16:46 Arkadaslar yanlis anlasilmisim tabeki sizede hitab ettim ilk yazimda bakin
"Merhaba Corumlular ve tüm diger hemseriler."
Diger hemserilerim olarak size seslendim :)
tekrar tüm üyelere saygi ve selamlarimi sunarim
Ha söyleeeeeee hahaha... saka yaptim zaten sadece can, bakma sen.
Kendine iyi bak ; ))
KAPTAN60 28.01.2006, 22:14 selam arkadaşlar ya ben yeni yeni ögreniyorum siteye girdigim zaman bile burayı bulana kadar canım çıkıyor:)
karyatit 28.01.2006, 23:42 [quote=Mistacelebili]Merhaba Corumlular ve tüm diger hemseriler.
MERHABA
Hosbulduk Pirom napiyon nasilsin ?
sagol iyiyim, ugrasiyoruz. Sen nasisin heriii?
Mistacelebili 29.01.2006, 21:27 Iyim heri alevilikle ilgili birsey ararken google de
siteye carptim güzel bir fikri böyle siteler.
Bir Zeynep 29.01.2006, 22:07 Iyim heri alevilikle ilgili birsey ararken google de
siteye carptim güzel bir fikri böyle siteler.
Heeee ya hic sorma, bende aynen öyle buldum burayi ve cok iyi oldu. Pirimizin bir kocamannnnn bir resimini ariyordum. Ne kadar desem, az. ALLAHIM senden razi olsun Alevimen, bize böyle güzel bir siteyi sundugun icin. O günden bu güne cok mutluyum. Allah forumun huzurunu, kardesligini ve cana yakinliligini, tüm güzelliklerini bozmasin insallah. Hepinizi cok seviyorum canlar.
Rabbim bizi nazardan, kötülüklerden saklasin insallah. Aminnnnnnnnnnn.
Saygilar.
Zeynep
slm kardeşim bende çorumun düdüklük köyündenim
Mistacelebili 03.02.2006, 12:43 slm kardeşim bende çorumun düdüklük köyündenim
Memnun oldum hemsom, o zaman Bekaroglu nu tanirsin
screechh 06.02.2006, 00:56 slm kardeşim bende çorum alaca çevreli köyündenim
bende aslen corum büget köyünden
bende aslen corum büget köyünden
selam yelda, büget köyü merkezemi bagli ?
selam yelda, büget köyü merkezemi bagli ?
merhaba evet büget köyü cok yakin corum merkeze yaklasik 15 dakika
birsen yıldırım 27.02.2006, 00:05 Gicili KÖyÜ Varmi Sungurlu İlÇesİnİn Olmasi Lazim Şİmdİ İsmİ DeĞİŞmİŞ Olmasi Lazim Haberİ Olan Varmi Acaba Bİlgİlerİnİzİ PaylaŞirsaniz Sevİnİrİm
benim bildigim sadece alacaya bagli kicilli köyü var. ailedekilere sorsana bir onlar bilirler kesin.
selam millet gözümüz aydin,BASKANIMIZ TURGUT ÖKERI önümüzdeki dönem yine baskan olarak görecegiz, onu buradan tebrik ederim.
Merhaba degerli aleviforum üyeleri ve Corumlu hemsolarim :) Araniza bende katildim. Bu forumu yeni buldum. Ha bu arada ben Kadidereliyim ve gurur duyuyorum :D
Site süper görünüyor lo low..
corum büget köyünden kimse yok burda
Miro ve Yelda hemşerilerim forma hoş geldiniz bir hemşeriniz olarak foruma katılmanıza sevindim çorumlular olarak türkiyeyi ele gecirdik sıra forumu ele gecirmede bu gidişle forumuda ele geciririz şaka bir yana tekrar hoş geldiniz.
Miro ve Yelda hemşerilerim forma hoş geldiniz bir hemşeriniz olarak foruma katılmanıza sevindim çorumlular olarak türkiyeyi ele gecirdik sıra forumu ele gecirmede bu gidişle forumuda ele geciririz şaka bir yana tekrar hoş geldiniz.
hosbulduk
Hosbulduk hemsom. Bu forumu buldugum icin cok mutluyum : )
cerzincan 08.03.2006, 13:28 çorum ortaköylü varmı
AleviKürt 08.03.2006, 23:02 çorum ortaköylü varmı
Ortaköylü degilim, ama bizim köy ve ortaköy ilcesinin arasinda bi köy var. Ortaköyün bütün köylerini bilirim.
enginsaat 23.06.2006, 03:26 bende çorum alaca çevreli köyündenim kendi köylümü buldum yaw iyimi:)tüm canlara selamlar
filiz1980 28.06.2006, 12:56 slm bende çotumluyum herkese selamlar
mesuteren 11.07.2006, 11:20 Merhaba,
Bende Çorumun Tarhan Köyündenim.Aranızda olmaktan çok mutluyum
Merhaba Mesut abi ben Stuttgartan Baris. Babamin ismi Haydar tanidinmi?
missdior 22.05.2007, 18:25 slm hemserim bende komsu köyden
selam hemsolar canlanalim biraz, cok gerilerde kalmisiz yaw.
ozarslan 29.05.2007, 10:56 ben varım çorumlu olarak
ozarslan 29.05.2007, 11:02 arkadaşlar mecitözünden yada geykoca köyünden olan yok mu ya. ben geykoca köyündenim.
dedekargın 29.05.2007, 11:09 merhabalar bende çorumluyum. Alaca ilçesindenim.herkese selamlar
bende çorumun komşu kardeş ili kastamonudan çorum dingin bir ildir..
huzuru bulmak için çorum..
bu arada leblebisi süperdir..
arkadaşlar mecitözünden yada geykoca köyünden olan yok mu ya. ben geykoca köyündenim.
slm ozarslan bende mecitözülüyüm, kösayip köyünden.
slm bende çotumluyum herkese selamlar
:thumbup1: :thumbup1: sanada selam filiz hosgeldin :thumbup1: :thumbup1:
Corumlu olmayanlara da selamin var mi can?
merhaba ve hos geldin.
Ne demek elbette selamsızlardan mıyız bi elbette tum ALEVİ KArdeslere Selamımız var
19 vatan 06 mekan
bendende herkese selamlar (uğurludağ-küçükerikli köyü)
|