Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapanana eşarp hediye

CrAzY_AnGeL
16.02.2008, 15:49
tesettür kıyafetleri satan Tekbir Giyim'in antalya'daki magazasında ilginç bir promosyon uygulaması var.Mağaza müdürü Oguzhan Öztürk, '' Günde en az 3 kız '' Kapanmak İstiyorum '' diye bize başvuruyor.'' biz de onları tepeden tırnağa tesettüre uygun kıyafetlerle donatıyoruz. Kapanmak isteyenlere eşarbı da promosyon olarak biz hediye diyoruz'' dedi . Oguzhan Aktürk, üniversitelerde türbanın serbest bırakılmasının eşarp satışlarını patlatacağını belirtti.....

kaynak posta gazetesi ve DHA....

bakalım türbani cazip kılmak içidaha ne numaralar yapacaklar.....

ehlibeyt
16.02.2008, 16:23
kendi ağzıyla sölüyor bakın satışları artıracak diye,hem reklamı yapıyor hemde satış artırma hevesi.ee tepeden tırnağa tayyibinden en alt kesime kadar türban üzerinden para ve menfaat kazanmayanı yokkki. tabi bedava dağıtılıyo diyede kapanmak ayrı bir tartışma konusu.

tak türbanı gir belediyeye,
tak türbanı polis ceza yazmasın
tak türbanı eşinin işi yürüsün devlet dairesinde
tak türbanı belediye kömür dağıtsın
tak türbanı ticarette portföyün artsın
tak türbanı güvenlikler içeri girerken aramasın
vs vs..

yaw ne çok işe yarıyomuş bu
umutların hep bittisyse tak ozaman tak tak :)

ehlibeyt
16.02.2008, 16:25
kendi ağzıyla sölüyor bakın satışları artıracak diye,hem reklamı yapıyor hemde satış artırma hevesi.ee tepeden tırnağa tayyibinden en alt kesime kadar türban üzerinden para ve menfaat kazanmayanı yokkki. tabi bedava dağıtılıyo diyede kapanmak ayrı bir tartışma konusu.

tak türbanı gir belediyeye,
tak türbanı polis ceza yazmasın
tak türbanı eşinin işi yürüsün devlet dairesinde
tak türbanı belediye kömür dağıtsın
tak türbanı ticarette portföyün artsın
tak türbanı güvenlikler içeri girerken aramasın
vs vs..

yaw ne çok işe yarıyomuş bu
umutların hep bittisyse tak ozaman tak tak :)

24burak
16.02.2008, 16:51
bu kadarda olmaz milleti zorla kapattıracaklar bu zamana kadar nie promosyon vermiyodunuz ama parası olmayan açık fakir biri gelip ordan bişey istese promosyon olarak bir çorap bile vermezler yakında tayyip bedavada dağıtır eşarpları o zaman şaşmayalım

CrAzY_AnGeL
16.02.2008, 16:54
bu kadarda olmaz milleti zorla kapattıracaklar bu zamana kadar nie promosyon vermiyodunuz ama parası olmayan açık fakir biri gelip ordan bişey istese promosyon olarak bir çorap bile vermezler

çorap vermez tabiiki çünkü promosyon sadece ''TÜRBANDA'' :D:D:D:D:D illaki türban olmak zorunda yani

hızan_62
16.02.2008, 16:54
bu firma burada açılalı daha 1 yıl bile olmadı iyi reklam kampanyası halal olsun başkada diyecek söz yok

canan_ing
16.02.2008, 17:01
canlar giyimden
açılana bikini....
gel vatandaş geelll :p
hadi bakem tekbir giyim rakip çıktı haha :d

hızan_62
16.02.2008, 17:04
al arkana bi parti olmadı iki parti bak bakam ne patlama oluyor satışlarda gör bir kaç firma dizarsin sıraya tükkan zinciri olur çıkar

yeşiltepe
16.02.2008, 23:16
evet bu yazıyı bugun posta gazetesinde okudum malesef işte türkiyenin durumu nereye gidiyor şimdi bir fakir gidip deseki antalyada bulunan tekbir magazasına bana bir kazak ver vermez ama iş turbana gelince bunlar kendilerini kandırıyorlar ama görücekler onlarda bu işin böyle olmayacagını anlıyacaklar ve hayal kırıklıgı yaşıyacaklar bakacaz görücez dilegimiz diledikleri olmasın

Kuzey Egeli
17.02.2008, 13:21
Bunlara diyecek söz bulamıyorum artık hani siz hak için kapanıyordunuz?sizin dininiz imanınız para.Bunu kendi ağzınızla söylediniz artık biz bunun böyle oldugunuzu zaten biliyorduk. yuh sizlere satılmışlar.Sizinle cennete bile gitmem ben ya.

esmerim
17.02.2008, 13:31
"Tekbir giyim" daha ne olsun?