Orijinalini görmek için tıklayınız : msn'ye çevrim dışı girenleri anlamak artık çok kolay

DERSİM_Gülay
17.02.2008, 13:05
Plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.

Plus/tercihler/özelleştir/olay bildirimleri

gelen sayfaya ekle dioruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri dioruz.
gelen sayfada oturum açtı yı seçip devam ediyoruz
ses ile bilgilendirmenin altındaki olay meydana geldiğinde ses çal kutucuğunu seçiyoruz.
ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri dioruz
bu bilgilendirme hiçbir zaman sona ermeyecek işaretlioruz

bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır.

ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir..

ecolis
17.02.2008, 13:25
Verdiyin bilgiler icin tesekkur ederim ama bence birakin cevrim disi olan oyle kalsin.Cevrimdisi giren rahatsiz edilmek istemiyorki boyle uygulama yapmis.

karagümrüklü
17.02.2008, 14:15
Cevrim dışı takılanı napıcaz ki :D Bırakın bası seyler gizli kalsın...

esmerim
17.02.2008, 14:34
Arkadaşlar belki de o kişi msn'ye tek bir kişi için girmek istemiştir o an. Ve belki de diğer arkadaşlarına ccevap veremeyeceği için de kızmasınlar diye de çevrimdışı giriyor olabilir. O yüzden biraz anlayış bunları ortaya dökmenin anlamı yok. ;)

dilekcan
17.02.2008, 15:41
benim için çevrim dışı olana bende çevrim dışı olurum.

PirO_62
17.02.2008, 15:44
benim için çevrim dışı olana bende çevrim dışı olurum.

Aynen. Çevrimiçi olsamda hiç görmesin beni.

caylo
18.02.2008, 22:20
Tsk yardımın ıcın ben zaten anlamıyorum neden cdısı oluyolar konusmak ıstemedıgın bırı warsa engelle neden ugrasıyosun kı oyle

SuGibi
30.03.2008, 21:57
evet harika bir program....hatta coklu oturum bile acmak mümkün...:thumbup:

Alevi_Semih
30.03.2008, 22:37
Saol eline sağlık.

yasemin38
31.03.2008, 17:39
bence o özel bir durumdur. mesela ben: çalıştığım için işyerinde arkadaşlarımla açtığım dakika konuşamıyorum. bunu onlara anlatmak da zaman alacağı için mecburen çevrimdışı oluyorsun. hadi patronun yanında birisi gızzz yasemin nörüyon derse ne yaparım o zaman :D :D

aspava
31.03.2008, 18:10
ya bu hiç iyi olmadı ben sık sık çevrim dışı girerim fazla takılmam yapacağımı yaparım maillerime bakar çıkarım ama şimdi msn yi açtığın zaman birsürü eş dost arkadaş karşına çıkıyor hepsiyle ayrı ayrı konuşmak zorunda kalıyorsun bazen bu daha kötü oluyor hepsine yetişemediğin zaman tavır yapanlar oluyor yani işimde kalıyor ve ben uzun zaman msn den çıkamıyorum çıkmak zorunda olsam bile o yüzden bırakalımda bu gizli kalsın yaa