Orijinalini görmek için tıklayınız : Sİzce Chat Kanalimiz DİĞer Chat Kanallarindan Farkli Olmalimidir?
imamkilic 26.01.2006, 23:08 Sİzce Chat Kanalimiz DİĞer Chat Kanallarindan Farkli Olmalimidir?
Canlar Chat Lİnkİne Bİ Tikliyayim Dedİm De....
Kanalimizin DİĞer Kanallardan Bİ Farki Yok Olarak GÖrdÜm....
Sİzce Bu BÖyle Mİ Olmalidir?
Yoksa Daha Farkli Özellİklİ Mİ Olmalidir?
Yorumlarinizi Beklİyorum Canlar
Saygilar
Alevimen 26.01.2006, 23:18 'farklı' nedemek biraz açarmısınız
Yakapınarlı 26.01.2006, 23:38 Sİzce Chat Kanalimiz DİĞer Chat Kanallarindan Farkli Olmalimidir?
Saygilar
sevgili can bizim chat kanalımızın diğerlerinden bir farkı yok demek hata çok büyük bir farkı var burada seviyeli sohbetler yapılıyor en azından çoğumuz birbirimizi azçok tanıyoruz burada.eğer ki demek istediğin şekil şema açısından farklılıksa istediklerin nelerdir belki değişik bir fikir çıkar.
saygılar.
Sİzce Chat Kanalimiz DİĞer Chat Kanallarindan Farkli Olmalimidir?
Saygilar
odada yanlizca bir kac dakika duran birisi olarak chat odasinin nasil oldugunu nasil hemen cozdun???????
imamkilic 26.01.2006, 23:50 Canan Hanım
Ben kayıt olduğum günden beri Chat kanalına giriyorum
Yazdıklarım şu dakka üzreinden değil
Farklı olmak yani...Birbirimize faydalı şeyler hakkında tartışmak.Kendimiz geliştirmek,ne kadar bilirsek bi bilene danışmak.Bir olmak iri olmak,Diri olmak
Demek istediğim Budur SAYGILAR
Canan Hanım
Farklı olmak yani...Birbirimize faydalı şeyler hakkında tartışmak.Kendimiz geliştirmek,ne kadar bilirsek bi bilene danışmak.Bir olmak iri olmak,Diri olmak
Demek istediğim Budur SAYGILAR
tartisma ve bilgi alis verisi genelikde forum da yapiliyo... chat genelikde tanisma araci olarak kullaniliyo..... forum nasil duseyli bir ortamsa chat odasida oyle......
Alevimen 26.01.2006, 23:54 Canan Hanım
Demek istediğim Budur SAYGILAR dikkat edersiniz bu konular için forumlar mevcut.
anlık mesajlama bilerek 'chat' ve oda 'sohbet' olarak adlandırıldı, resmi bir dini danışma sistemi deyil sadece kolay bir sohbet yeridir.
ayırca chatte resmi 'destek' odası bulunuyor orda beklemek olduğunuz ortamı bulabilirsiniz.
imamkilic 27.01.2006, 00:03 sevgili can bizim chat kanalımızın diğerlerinden bir farkı yok demek hata çok büyük bir farkı var burada seviyeli sohbetler yapılıyor en azından çoğumuz birbirimizi azçok tanıyoruz burada.eğer ki demek istediğin şekil şema açısından farklılıksa istediklerin nelerdir belki değişik bir fikir çıkar.
saygılar.
Evet can haklısın belki de farkı yok demek haksızlık olur ama Açıkca görülecek bi farkı yok demek daha doğru olur
Sadece seviye kelimesiyle Farklı olunmuyor bence...
Bence paso sohbet edilmemeli,tanışmaya çalışılmamalı
Burda bize kalacak,bizle beraber olacak şeyleri paylaşmalıyız yani bilgiyi
Ben sizi ne kadar da tanısam en fazla ne yapabiliriz ki.. gerçekçi olalım en fazla yapacağımız belki günün birinde buluşur bi yerde bi çay içeriz...
Ve chatte lak lak etmeye devam ederiz..
Sonrası.....Kocaman bi hiçç ve bize eşlik eden bizle beraber olan hiçbişey
Ama birbirimize verdiğimiz bi bilginin bize yıllarca eşlik edeceğini hepimiz biliyoruz...
Hatta bi fikir Haftanın belli bi günü belli bi saatinde kanalda toplanalım
Bilgi alışverişinde bulunalım...
Çoğu milletimiz hala hiçbişey bilmiyor alevilikle ilgili
Aza kanaat getirelim belki bi kişi chatte öğrendiği yeni bilgiyi bi can kardeşimize aktarır.
Hiç yoktan biraz katkımız olmuş olur...
SAYGILAR
imamkilic 27.01.2006, 00:09 dikkat edersiniz bu konular için forumlar mevcut.
anlık mesajlama bilerek 'chat' ve oda 'sohbet' olarak adlandırıldı, resmi bir dini danışma sistemi deyil sadece kolay bir sohbet yeridir.
ayırca chatte resmi 'destek' odası bulunuyor orda beklemek olduğunuz
ortamı bulabilirsiniz.
Evet alevimen kardeş resmi olmadıını bende biliyorum..Benim bahsettiğim şey ise sohbet yerimizin başka yerlerden neden farklı olmadığı
Forum var evet çok ta güzel ama anlık mesajlaşma daha etkilidir
E elimizde imkan varken neden laga luga yeri yapalım ki...Bilgilenelim bilgilenelim...bilgilenelim....
Milletimizin en büyük ihtiyacı bilgidir...Şimdi sohbetin zamanı değil bence
Elimizde bi malazeme var ve bence onun tüm hatlarını En eksik yerimiz olan bilgiye ayırmalıyız...
Benim Kanaatim budur
Saygılar Herkese
Alevimen 27.01.2006, 00:24 Evet alevimen kardeş resmi olmadıını bende biliyorum..Benim bahsettiğim şey ise sohbet yerimizin başka yerlerden neden farklı olmadığı
E elimizde imkan varken neden laga luga yeri yapalım ki...Bilgilenelim bilgilenelim...bilgilenelim....
Elimizde bi malazeme var ve bence onun tüm hatlarını En eksik yerimiz olan bilgiye ayırmalıyız...
Benim Kanaatim budur
Saygılar Herkese
o zaman neden laga luga yapıyorsunuz beyfendi?
imamkilic 27.01.2006, 00:36 o zaman neden laga luga yapıyorsunuz beyfendi?
Tamam Beyfendi...Adminlerden olduğunuz hemen ortaya çıktı:bitmisbu:
Neyse Benim demek istediğimi anladınız ama...
Nedense laga luga ya pek içerlenmişe benziorsunuz.Ama bunu bu şekilde değil farklı bi şekilde sölemeliydiniz ya
Neyse Anlatmak istediiniz anlaşıldı beyfendi
Keyfinize Bakın...
İsterseniz yazıları silebilirsiniz
Evet alevimen kardeş resmi olmadıını bende biliyorum..Benim bahsettiğim şey ise sohbet yerimizin başka yerlerden neden farklı olmadığı
Benim Kanaatim budur
Saygılar Herkese
hayda valla üzerime alındım o kadar ciddi konuştuk ciddiye alan olmadı şimdi de lagaluga yapmakla suçlanıyoruz. neyse ciddi olacak yer var lagaluga yapılacak yer var. dimi hehehe :)
Alevimen 27.01.2006, 00:47 Tamam Beyfendi...Adminlerden olduğunuz hemen ortaya çıktı:bitmisbu:
Neyse Benim demek istediğimi anladınız ama...
Nedense laga luga ya pek içerlenmişe benziorsunuz.Ama bunu bu şekilde değil farklı bi şekilde sölemeliydiniz ya
Neyse Anlatmak istediiniz anlaşıldı beyfendi
Keyfinize Bakın...
İsterseniz yazıları silebilirsiniz
sizin sözlerinizi kullanarak cevap yazdım, size kolaylık olsun diye.
çok çabuk gocunuyorsunuz, 'mesaj silmeler' gibi bir aktivite peşinde deyiliz.
fakat daha uyumlu daha seviyeli bir forum arayışlarınızda başarılar dilerim, konu kilitlenmiştir.
|