Orijinalini görmek için tıklayınız : 18-19 Şubat İstek Topiği
desert rose 18.02.2008, 18:23 Sevgili forum sakinleri:blushing:Şu an itibariyle yayını almış bulunmaktayım.İsteklerinizi buradan bana bildirirseniz sevinirim.Ben de elimden geldiğince sizin isteklerinize yer vermeye çalışacağım.Herkese iyi forumlar...:wub:
Teşekkürler...:rolleyes:
PoyrazıM_24 18.02.2008, 18:56 mavişim yayınıda alırmış...dertli divaniden bi deyiş istiyorum...bu deyişş tüm canlara gelsin...
desert rose 18.02.2008, 19:49 mavişim yayınıda alırmış...dertli divaniden bi deyiş istiyorum...bu deyişş tüm canlara gelsin...
Geç oldu biraz abicim ama isteğini sıraya aldım.İyi dinlemeler...:wub:
Gülo kolay gelsin öncelikle.. Listemi hazırladım kimse yokken dinletirsin artık:)
Muhlis Akarsu-Ben Bu Aşkın Çilesini
Erdal Güney-Güzel Sana Sevde Demek
Cengiz Özkan-Çığrışır Bülbüller
Grup Sır- Yürek Zemberi
İlkay Akkaya-Şen Diğil
Özlem Özdil-Yaralar Sevdiğim
Halil Pazarlı- Aşkımın Eşkiyası
Halimiz Ahvalımız-Ara ver
Şimdilik bu kadar yeterli...:lol:
Teşekkürler..Kolay gelsin
en iyi akşamlar Hewal, senden bi ricam var benim icin kürdce bir parca calarmısın, Beyto can olabilir mesela sana kalmıs artık, bide yayın mukemmel gidiyor yuregine saglık..
Tesekkurler desert rose, senin seciminde en iyisi oldu. Ben burdayım dinleyenlerin cok ben enazından 8 kişi dinliyorum seni..
Gülden sonra yayın benimle devam etmekte, isteklerinizi size ulaştırmak için burdayım..
Teşekkürler..
dilan_7670 18.02.2008, 23:36 kolay gelsin erdal abi
ahmet kaya-giderim
bu ezgiyi bütün sevenlere istiyorum:innocent:
kolay gelsin erdal abi
ahmet kaya-giderim
bu ezgiyi bütün sevenlere istiyorum:innocent:Dilan Ahmet Kaya Giderim senin için sırada..
dilan_7670 19.02.2008, 00:03 erdal abi yine ben,yine ben:innocent:
selda bagcan-denizlerin dalgasıyım
bu ezgiyi hayal dünyasında sadece-umudu ummanlar-varya onlara istiyorum:wink:
cawres62 19.02.2008, 00:11 erdal abı ıyı yayınlar tuncelıler için ve bırde butun canlar için gelsın efkan şaşandan sevdacan parçasını çalarmısın
erdal abi yine ben,yine ben:innocent:
selda bagcan-denizlerin dalgasıyım
bu ezgiyi hayal dünyasında sadece-umudu ummanlar-varya onlara istiyorum:wink:Gecikmelide olsa isteğin sırada..:blushing:
günaydın sevgili alevi radyo çalışanları
abdullah papur dan her hangi bir eser
abdullah papuru seven herkese gelsın
saygılar
ehlibeyt 19.02.2008, 11:35 ali asker- gözün aydın parçasını çalarsanız sevinirim.tüm forum canlarına gelsin.
CrAzY_AnGeL 19.02.2008, 12:48 merhaba lady iyi yayınlar önecelikle...
nurettin rençber___Uzakta<<<<< O'nun için gelsin.
hakan yeşilyurt___ sen aşksın<<<<<< benim için gelsin.
ahmet kaya___birazdan kudurur deniz<<<<< forum ailesi çin gelsin
teşekkürler....
Hemşo kolay gelsin öncelikle sonrada hemen meseleye girim :lol: Muharrem Temiz-Acem bir dağ varmı isimli ezgiyi istiyorum..
Teşekkürler..
Yerim yerim:p:p
CrAzY_AnGeL 19.02.2008, 12:59 ama lady :S:S:S ama sen :S:S kafam karıstı yaaa :S:S:S sen nerden cıktın okan yaa:S:S
hızan_62 19.02.2008, 13:04 Merhaba Tuncay Akdoğandan HAZAR ezgisini istiyorum dinleyen herkese gelsin....
temizkopat 19.02.2008, 13:43 Bana dönek demiş itin birisi>>>Hiçkimse için gelsin..
sevgili arkadaşlar abdullah papur dan istek istemiştim ve isteğimi neden çalmadınız
neden çalmadığınızı merak ediyorum
cevap beklerım sizden
Merhaba okan abi Özcan Türe'den sürgün sevdam tüm radyo dinleyicilerine gelsin. iyi yayınlar
temizkopat 19.02.2008, 13:56 Teşekkürler isteğimi dinlettiğiniz için bir tane daha istek istiyeceğim.
Hasret Gültekin-Çeke Çeke>>>Tüm Aleviforum sakinleri, moderatörleri ve Tüm Aleviradyo djleri için gelsin
sevgili arkadaşlar abdullah papur dan istek istemiştim ve isteğimi neden çalmadınız
neden çalmadığınızı merak ediyorum
cevap beklerım sizdenZülküf dinletilmediğini nerden biliyorsunuz hemen ahkam kesiyorsunuz..Kimseye özel bir şey yapılmıyor ben Abdullah Papuru dinledim.. Siz bilgisayarın başında olmadığın bir zaman dinletilme imkanı yokmu. Böyle bir şey varmı birde açıklama bekliyorsunuz.
Sanırım cevabınızı aldınız.
amasyali_05 19.02.2008, 14:15 kıvırcık aliden canımın içi türküsünü istiyorum.dinlitirseniz sevinirim
o kadar sert tepki vermenize gerek yok
sevgili kardeşim
ilkay123 19.02.2008, 15:11 iyi yayinlar dileklerimi iletirken...gurbet ele ...Ahmet Kaya dan bir ezgi rica etsem...Hatay topraklarima ...selam olsun...saygilar...
ilkay123 19.02.2008, 15:29 SAGOLASIN....diline saglik.....can..
Merhaba Okan kardeşim. epeydir yoktun ilköncelikle hoşgeldin. iyi yayınlar.
Aydın Öztürk'ten ''ömrüm senindir'' adlı ezgisini yayınlarsan sevinirim.(ömrüm dediğime gelsin bu ezgi) mevcut değilse Erkan Oğur'dan bir türküde olabilir.
kolay gelsin.
DERSİM_Gülay 19.02.2008, 16:11 merhaba iyi yayınlar...
metin kemal kahraman ^^^^deniz koydum adını
mikail aslan^^^^^^ aşkın şarabı
umut altınçağ ^^^^^^^^^^^^^^hasretim seni
çalar mısınız
kolay gelsin
aydıner32 19.02.2008, 16:16 üç hürel mutluluk bizim olsun. varsa mükemmel olur.
amasyali_05 19.02.2008, 16:22 okan can ben bi türkü daha isteye bilir miyim? onur akından seviyorum seni ezgisini sadece istiyorum biriciğime gelsin
amasyali_05 19.02.2008, 16:22 okan can ben bi türkü daha isteye bilir miyim? onur akından seviyorum seni ezgisini sadece istiyorum biriciğime gelsin
amasyali_05 19.02.2008, 16:22 okan can ben bi türkü daha isteye bilir miyim? onur akından seviyorum seni ezgisini istiyorum sadece biriciğime gelsin
DERSİM_Gülay 19.02.2008, 17:07 tekrardan iyi yayınlar
burhan berken^^^^^^^^sosin sosin varmı acaba
çalarsanız sevinirim
teşekkürler
Alevimen 19.02.2008, 17:57 'isyan' kim? yayında kim var... ya kesintili geliyor yada 2x hızıyla.. lütfen yayın yaparken aynı anda aşırı down/upload yapmayalım.
temizkopat 19.02.2008, 18:41 Merhaba Erdal abi,
iyi yayınlar
Ahmet Kaya-Bahtiyar adlı parça herkese gitsin bana gelsin
sinan1977a 19.02.2008, 18:56 slm can ben senden mümkün ise Hakan Yeşilyurttan acıya gülmek isimli parçayıo istiyorum tüm sevenlere gelsin...
Merhaba Erdal abi,
iyi yayınlar
Ahmet Kaya-Bahtiyar adlı parça herkese gitsin bana gelsin
slm can ben senden mümkün ise Hakan Yeşilyurttan acıya gülmek isimli parçayıo istiyorum tüm sevenlere gelsin...İstek dinletmiyorum..İşyerinde olduğum için isteklerinize yeterince cevap veremiycem.. Sizden ricam istek yaparken yayında kim var veya yayındaki kişi istekleri değerlendirecekmi diye bakarsanız sevinirim. Hem siz hemde ben zor durumda kalmamış oluruz. Anlayışınız için teşekkürler..
Şimdilik arşivde olan ezgileri dinleticem.
desert rose 19.02.2008, 19:21 İyi akşamlar Canlar.Yayını almış bulunmaktayım.Elimden geldiğince isteklerinize de yer vermeye çalışacağım.İyi dinlemeler,iyi forumlar...
sinan1977a 19.02.2008, 20:00 slm ben bu parçadan önceki parçanın ismini ve kimin söylediğini öğrenebilirmiyim.tşk
desert rose 19.02.2008, 20:06 slm ben bu parçadan önceki parçanın ismini ve kimin söylediğini öğrenebilirmiyim.tşk
Mesajınızı geç gördüm üzgünüm.Sözlerini yazabilirseniz türkünün belki size yardımcı olabilirim:blushing:
Selam iyi yayınlar can, Selda Bağcandan ablam Beriwan için Döngel Birtanem turkusunu calarmısın.. Bide bu çalan sarkı " Gözlerinin elası, oy basımın belası..." bu sarkı kime ait ogrenebilirmiyim mumkunse.
desert rose 19.02.2008, 20:13 Selam iyi yayınlar can, Selda Bağcandan ablam Beriwan için Döngel Birtanem turkusunu calarmısın.. Bide bu çalan sarkı " Gözlerinin elası, oy basımın belası..." bu sarkı kime ait ogrenebilirmiyim mumkunse.
Selamlar.Teşekkür ederim.Ablan Berivan için isteğin sırada.O söylediğin türküyü de Halil Pazarlı söylüyor.İyi dinlemeler:rolleyes:
Tesekkurler, sarkı icin ve isim icin..Nurettin Rencberden "Dag ve Adam" sarksınıda calabilirmisin.
desert rose 19.02.2008, 20:55 Tesekkurler, sarkı icin ve isim icin..Nurettin Rencberden "Dag ve Adam" sarksınıda calabilirmisin.
Kısa bir kesinti oldu,kusura bakmayın:(
İsteğini sıraya alıyorum can.İyi dinlemeler...
Annesi kurban benim de bir isteğim olacak.Mümkünse Yavuz Bingöl'den türlü türlü türküsünü dinletebilirmisin?Keyifli dinletiler.
desert rose 19.02.2008, 21:34 Annesi kurban benim de bir isteğim olacak.Mümkünse Yavuz Bingöl'den türlü türlü türküsünü dinletebilirmisin?Keyifli dinletiler.
Annem isteğini çaldım bile:)Teşekkür ederim sana da iyi dinlemeler...:wub:
Merhaba Gül öncelikle kolay gelsin.. Muharrem Temiz-Acep bir dağ varmı isimli ezgisini bütün forum için istiyorum..
Teşekkürler.
desert rose 19.02.2008, 21:58 Merhaba Gül öncelikle kolay gelsin.. Muharrem Temiz-Acep bir dağ varmı isimli ezgisini bütün forum için istiyorum..
Teşekkürler.
Teşekkür ederim abicim.İsteğin senin ve tüm forum için sırada canım abim:wub:
PoyrazıM_24 19.02.2008, 21:59 mavişim kolay gelsin sana abi gurban...benim o türküm varyaa sana yolladığım bakıray onu sana zahmet bi dinletirsen çok sevinirem...o türkü yü ilk önce ben istedim diye radyoyu açan güzele:D ondan sonra erdal abi onur abi hatay gurubu ve senin için gelsin güzel kardeşim...
sing_in110 19.02.2008, 22:31 canım arkadaşım,senden istekte bulunacam.çalarsan sevinirim :D ben yeni üye oldum biliyosun,o yüzden herkese slm'lar.bütün alevi ve değerli arkadaşlar için grup yorum'dan dukuz altı yollarında çalımanı rica ederim.
Alevimen 19.02.2008, 22:45 bende istorom:
emre saltık dan herhangi bir türkü :)
kolay gelsin...
tosunoglu 19.02.2008, 23:07 Selam forumda ilk istegim olucak mumkunse Mahsuni serifden MERDO yu dinleyebilirmiyiz . tesekkur ederim can.
sing_in110 19.02.2008, 23:12 canım arkadaşım,senden bi istk daha istiyorum.arkadaşımı üzdüm onun için bana olan kırgınlığını burdan dindirmek istiyorum.arkdaşım metin için ahmet kayadan diyarbakır türküsünü çalmanı istiyorum,tşkler.slmlar dost'lara
Gül'den sonra yayın benimle devam etmekte, isteklerinizi ban abildirebilirsiniz.
Teşekkürler
hızan_62 20.02.2008, 00:50 fatoş özgül kardeşime götürün var ise çalabilirmisiniz.
sahrut75yagmur 20.02.2008, 00:55 Selam Erdal...
Kolay gelsin canom...
Senden kendim için...
Kahraman Tazeoğlu...Seni İçimden Terk Ediyorum...
Servet Kocakaya...Kelepçe...
Feyzullah Eti...Sen...
???...Aşkımızdan Bahsetmeyelim...
Zeynel Aba...Allı Yeşilli...
İlkay Akkaya...Hüzün Yoldaşım...
Halil Pazarlı...Aşkımın Eşkiyası
Belki hazırlanmakta zorlandığın ve isteksiz kaldığın programına renk veririm...:lol::lol::lol:
Tüm canım dediklerim için dinlet canom...
Saygılarımla.
hızan_62 20.02.2008, 01:06 Fatoş özgülü o ezgisi çok güzel dinler iseniz kesin begenirsiniz.Var ise ibrahim sadriden Gülce teşekkür ederim.ii yayınlar
ahmet kaya - gururla bakıyorum dünyaya
mustafa özarslan- armut ağacına yaslanmayasın
ilkay akkaya - ah sensizzzzzz
aynur doğan - dar hejiroke
iyi yayınlar dilerim ve iyi geceler
hızan_62 20.02.2008, 01:29 Erdal bey çok teşekkür ederim sağol
Erdal bey çok teşekkür ederim sağolBir sanatçı daha tanımış oldum sayenizde ben teşekkür ederim.
|