Orijinalini görmek için tıklayınız : Habertürk hacklendi

ONU®
27.02.2008, 21:15
Türkiye'nin önde gelen internet haber sitelerinden haberturk.com bilgisayar korsanlarının saldırısına uğradı.

Bugün akşam saatlerinde gerçekleşen saldırı sonrasında haberturk.com'a erişim sağlanamazken, haberturk.com'a girmek isteyen kullanıcılar aşağıdaki yazıyla karşılaştı:

Hainlere Kapak!!

Haberlerinde çıplak manken resimleri yayınlayıp Çerkezleri hainlikle suçlayan haberci zihniyete duyurulur!
Yaklaşık 1 ay önce çerkezleri hainlikle suçlayan, hainlerden daha hain olan habertürk yönetimine Sormak istiyoruz.
Bir etnik yapıyı elinde hiç bişey olmadan hainlikle suçlamak haberciliğin etiğine ne kadar uygun ?
Bu ülkeyi çerkez,laz,kürt,manav gibi ayrımlarla Bölenler sizlersiniz!
Umarız bu uyarıdan sonra yayınlayacağınız haberlerin, haber niteliği taşıyıp taşımadığını incelersiniz!
Çerkezlermi hain yoksa habertürkmü eğer öğrenmek istiyorsanız burayı tıklayınız

Şş Tuncay Özkan Say bakayım biz kaç kişiyiz

redLine - excellance - Darkcode - Pentium - Liarhack - Scriptorium

haber 3

Xece
27.02.2008, 21:58
Peki bu hacklenmeye sebep olan haber neymiş acaba ben hemen hemen hergün bu haber sitesine bakarım belkide denk gelmedim.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

MısriKız
27.02.2008, 22:30
Peki bu hacklenmeye sebep olan haber neymiş acaba ben hemen hemen hergün bu haber sitesine bakarım belkide denk gelmedim.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Merhaba,bakınca biraz şunu buldum,
ÇERKEZLER İNTİKAM ALDI

Erol Mütercimler'in Habertürk'te yayınlanan Aynanın Arkası adlı programında 'Çerkezler vatan hainidir' diyerek, Kurtuluş Savaşı yıllarından günümüze kadar Çerkez kökenli vatandaşların organize bir şekilde ihanet içinde olduklarını ima eden ifadeler kullanmıştı.

Programdan sonra bir çok Çerkez kökenli vatandaş, RTÜK'ü arayarak şikayette bulunurken sivil toplum örgütleri de Mütercimler'in bu ayrımcı tavrına tepki göstermişlerdi.
http://www.ensonhaber.com/images/banner/haberturk.jpg

Beşiktaşli58
28.02.2008, 00:33
Baska isiniz yokmu be kardesim, hackliyorlarmis. Peh peh.

zeynel_can
28.02.2008, 22:44
illegal sitelerin pesine düşmeyi denesinler guvenlik acıgı cok fazla olan siteleri hack etmek marifet degil