Orijinalini görmek için tıklayınız : Arjantin'de cüce korkusu

Alevimen
12.03.2008, 12:18
Arjantinin Salta ilinde gece vakti bir kaç genç bir gün önceki balıkcılık seyahati hakkında sohbet ederken ufak taş atışların çıkardığı gibi sesler gelişiyor. Bakınıyorlar ve çalıların içinde köpek sandıkları bir yaratık cüce diye çıkıyor... Gençler evlerine kapanmışlar ve korkudan artık dışarı çıkmıyorlarmış.
Gerçek mi deyil mi bende bilmiyorum ama cüce haketten tuhaf, üçgen şapkası var ve yan yan yürüyor. :blink:

İzleyin...
FHXEqC5BCus

babannedemiyeli
12.03.2008, 12:41
çok ürkütücü
ama
bu bizim küçük hüsamettine benziyor ne zaman gitti arjantine o

ecolis
12.03.2008, 12:49
Genelde butur ilginc olaylar tam net bir sekilde goruntulenemiyor. gormussunuzdur bir suru ufo goruntusu televizyon kanallarinda yayinlandi ama hic biriside insani ikna edebilecek bir netlikte deyil.
Cuceye gelince,bunun gibi cuce gormeyenler icin ilginc gelebilir.ama ben boyle cuce gordum onada ucgen sapka takilsa ayni filmi cekebilir kanisindayim:komik

Teyna
12.03.2008, 13:36
Dümene benziyor :D

aspava
12.03.2008, 16:38
iyi ama bunda korkacak ne var küçük yaramazın biri belliki eğlence arıyor ve kendini lepregona benzetip insanları kandırmak istemiş belliki :lol: çok komik olmuş ama ben olsam kovalardım onu yakalayınca birgüzel kullaklarını çekerdim :lol:

deniz166
19.04.2008, 13:31
Ürkütücü ve ilginç bişey :bored::sad:

RaİNbow
19.04.2008, 13:36
gayet normal adı üstünde "cüce" işte bunda korkulacak ne var ki ? bu gençler cüce den korkacaklarına bence, arjantin ekonomisi malum yağmalar falan .. ondan korkmaları daha mantıklı olurmuş ..:)

yaralı gölge
19.04.2008, 14:27
hüsam ya o bizim küçük hüsametdin

zulfukar
19.04.2008, 15:56
Dümene benziyor :D

Benzemiyor,dümenin ta kendisi tanimadinmi?:)

zulfukar
19.04.2008, 15:57
iyi ama bunda korkacak ne var küçük yaramazın biri belliki eğlence arıyor ve kendini lepregona benzetip insanları kandırmak istemiş belliki :lol: çok komik olmuş ama ben olsam kovalardım onu yakalayınca birgüzel kullaklarını çekerdim :lol:

Cesaretine hayran kaldim dogrusu:)

aspava
21.04.2008, 01:21
Cesaretine hayran kaldim dogrusu:)

şaka bir tarafa ben gerçekten o kimse yakalar bir güzelde azarlardım açık bir şekilde ya bir çocuk yada bir cücenin oyunu bu koskoca adamların ondan neden bu şekilde korktuklarınıda anlamadım doğrusu :höng bizim ülkemizde olsaydı çocuk mocuk dinelemz bigüzel sopasını yer otururdu türkiyede adamlar uzaylıları taşlıyorlar biz böyle bir milletiz küçücük bir çocuktanmı korkacağız :D

zulfukar
21.04.2008, 02:31
şaka bir tarafa ben gerçekten o kimse yakalar bir güzelde azarlardım açık bir şekilde ya bir çocuk yada bir cücenin oyunu bu koskoca adamların ondan neden bu şekilde korktuklarınıda anlamadım doğrusu :höng bizim ülkemizde olsaydı çocuk mocuk dinelemz bigüzel sopasını yer otururdu türkiyede adamlar uzaylıları taşlıyorlar biz böyle bir milletiz küçücük bir çocuktanmı korkacağız :D

ya orasi oylede kardesim seni öyle karanlik biryere koysalar cuce olmadanda olsa korkmayacanmi?:) hadi hadi dürüst ol! Peki ya cüce degilde acaip bir yaratik cikarsa?ya sen ona samari vurayim derken o seni carparsa? Yaaa nasil korktun demi?
Saka bir yana haklisin videonun düzmece oldugu ortada,emin ol onlarda korkmamislerdir zaten!

Labrys
21.04.2008, 02:46
sessiz izlerseniz hiçde korkulacak bişey olmadığını anlarsınız, orda muhabbet edenlerden bitanesinin korktuğunda çıkardığı o ses çok ürkütücü. len korkuyonmu korkutuyonmu belli değil:sarkazm . bunu izlerken seneler önce izlediğim the blair witch geldi aklıma çok sıkıcıydı:p sonuna kadar izliyememiştim.:yorgun:

temizkopat
21.04.2008, 21:30
Siz yine
izlemişsiniz ben
izliyemedim bile :uzgunsok:

araknafobia
21.04.2008, 21:34
Şu Yaprak Dökümü dizisinde hapiste bitane psıkopat varya aynı ona benziyor :) Kesin bir akrabalığı vardır.Hapisteki psikopatta yan yan yürüyorda hehehehe :D

Bu arada bu bi kaç kişi orda yanlarındaki bir arkadaşına şaka yapmak için cüce kılığın da birini gösteriyorlar.Bende ordaydım :p

sevgi
21.04.2008, 22:38
:) komik bir görüntü ... düzmece bence ama adamların sesi baya ürküttü beni...