Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuvalette Sıkışıp Kalmak...
sahrut75yagmur 16.03.2008, 05:28 Sıkıştığı tuvalette 2 sene yaşadı!
Vücudu bile tuvaletin şeklini alan kadının bacakları felç oldu.
ABD'de iki yıl kendini kapattığı tuvaletteki klozete sıkışmış şekilde yaşayan kadın vinçle kaldırılıp, hastaneye götürüldü..
Tuvalet klozetine sıkışarak olduğu yerde iki yıl geçiren ABD'li kadın, polis tarafından kurtarıldı. Kansas eyaletinde meydana gelen olayda Pam Babcock (35), sevgilisi Kory McFarren'ın evinde tuvalete girdikten sonra bir daha dışarı çıkmak istemedi. Sevgilisinin tüm ısrarlarına karşı içeride kalacağını söyleyen Babcock, iki yıl boyunca McFarren'ın kendisine taşıdığı yiyecek ve suyla beslendi. Sevgilisinin ihbarıyla olay yerine gelen ekipler, gözlerine inanamadılar. Çünkü Babcock tuvalete sıkışmış hatta vücudu klozetin şeklini almıştı.
Kadının bacaklarının da felç olduğu ortaya çıktı. Klozetten kaldıramayacaklarını anladıkları Babcock için vinç getiren polis, kadının hastanede kurtarıldığını açıkladı. Açılan soruşturmada, polisi aramakta neden iki yıl beklediği incelenen kadının sevgilisi gözaltına alındı.
Sabah ( alıntı )
Artık herşey tuhaflaşıyor...
Yorumsuz...:S:S:S
Saygılarımla.
naze-yezda 16.03.2008, 11:48 tuhafki ne tuhaf sevgilisi erken haber vermiş polise 2 yıl daha bekleseymişya:lol::lol:
allah akıl fikir versin ne diyeyim kim bilir daha nelerle karşılaşıcaz:w00t:
Kara Davut 16.03.2008, 11:53 bu cinslerin birde ömür boyu helada yaşayanları bulunuyor abd'de.tipik pislik bir abd'li örmeği.
Konuyla alakasız ama başlığı okuyunca aklıma Fen liselerine giriş snavım geldi. Sınava 5 dk kala lavaboya giresim geldi benim. Girdim de nitekim, kapı bozukmuş :D yarım saatten fazla çığlık atıp birilerinin sesimi duymasını beklemiştim :) Gözetmen öğretmen yokluğumu farketmiş de Allahtan gelip kurtardılar beni :) İğrenç bir sınavdı, ama yine de iyi puan almıştım :)
pazarcıklı 16.03.2008, 13:57 ...yorumsuz...ben susayım, smilelerim sen anlat..:thumbdown:oops::offtopic::surrender:blink:
iki yıl sonramı akıl etmişler çıkarmayı yav...ilginç :)
renklikelebek 16.03.2008, 16:07 iki yıl iyi sabretmiş sevgilisi acaba kız çokmu edepsizdi bırakayım ordamı kalsın dedi sevgilisi birde bu yönden bakmak lazım hayır birde eliyle beslemiş 2 yıl sabırlı sevgiliymiş yeni birini bulup canın cehenneme diyebilirdi :D
gerçekten artık insanları anlamak çok zor. Gerçi böyle bişeyide insan nasıl anlayabilirki:D sadece tuhaf
mantık dışı bişey bu yahu :)
ABD'nin bazı eyaletlerinde buna benzer komik ve garip olaylar duymuştum.. Sanırım en garibi bu:lol:
Garaoglan 16.03.2008, 17:10 hep deriz ya dünya degisiyo diye ..
aslinda degisen dünya degil degisen insanlardir
bugün hayat küsen piskolojisi bozulan degisik degisik ilgi cekme pesinde
bende bundan sonra kendimi 2 yil aleviforum chatine kapayacam
haberiniz olsun chate geldiginizde bana ekmek su peynir zeytin tomates getirmeyi unutmayin :laugh::laugh:
Sevinc_25 16.03.2008, 17:59 Şaşırmadım dogrusu ne varsa bu abd lilerde var.tv de bi program var mucizeler gecesi diye bilmem izlermisiniz orda da genelde abd liler ve ilginç tuhaf şeyler gösteriliyor allah akıl versin bunlara bi defasında bi bayan izlemiştim tırnaklarını hiç kesmemiş ve yaklaşık 2metre kadar uzatmış garip
tosunoglu 16.03.2008, 19:46 Sansliymis yine iki yilda sonrada olsa sevgilisi sonuçda polisi aramis ben olsam boyle bir sevgili için zahmet edip kimseyi aramazdim sonuçda kendi istegi ile orda kalmis çek sifonu gitsin :lol::lol::lol:
sevilay er 16.03.2008, 21:58 evet gerçekten çok tuhaf hastalık sonuçta bir fobi hiç duymamıştım daha önce böyle bişeyi allahım kim bilir daha neler duyacagız sen aklımıza mukayyet ol...
ne vicdanı rahat insanmış geçte olsa akıl etmiş en sonunda polis çağırmayı:lol:
Haydaryiğit 16.03.2008, 23:19 Vay be sevgiliye bak aklı 2 sene sonra gelmiş...
Allah akıl fikir versin ne diyim ? Tipik bir amerikalı değil mi işte mantıklı bir şey beklenmez ki ..
iki sene sonra jeton yeni düşmüş sanırsam
hadi o akıl edemedi sıkışan kşidemi akıl edememiş
allahım alahım akıl dağıtırken bunlar neredeymişlerki acaba akıldan mahrum kamışlar
gülesimde gelmiyoki güleyim
deniz166 19.04.2008, 13:30 çok ilginç ya 2 yıl sonra nasıl aklına gelmiş :thumbdown:sneaky2::bela
Beşiktaşli58 19.04.2008, 14:01 Jeton köselimis galiba.. ya da sevgilisi bunu sevmiyormus ve orada birakmis. O olasilikda var. :whistling
Yav bu insanlara ara sira anlayamiyorum. Hangi akil, hangi mantikla yapiliyor bunlar? Vicdanlari nasil dayaniyor?
Ne aşkmış be ... Ben bırakıp giderdim :D
zulfukar 19.04.2008, 15:47 Tamam anladim kadin dengesizmis,adamda ona baka baka kararmis,peki bu kadinin hic merak edeni arayani sorani yokmuymus? Yada o sevgilisinindemi kimi kimsesi yokmus?Yada hicmi kimse evine gidip gelmemis?:)
zulfukar 19.04.2008, 15:50 Jeton köselimis galiba.. ya da sevgilisi bunu sevmiyormus ve orada birakmis. O olasilikda var. :whistling
Yav bu insanlara ara sira anlayamiyorum. Hangi akil, hangi mantikla yapiliyor bunlar? Vicdanlari nasil dayaniyor?
Sadece köseli olsa yine neyse birde parasütüymüs:) hal böyle olunca olayi kavramasi ancak iki sene surmus. Ama dogrusunu soylemek gerekirse büyük askmis haa:)
deniz mavi 19.04.2008, 16:18 ne güsell işte tuvalettle birleşmişler :D kadında baya bi salakmış yahu insan iki yıll yaşarmı orda helede sevgilisine ne demelisin :D
Zemheri* 20.04.2008, 00:16 güsel işte eleman yine tuvalet ihtiyacını giderebileceği bir ortamda sıkışmış kalmış bir de bu adamın mutfakta sıkışıp kaldığını düşünün iki yıl
turkishplaya 20.04.2008, 00:33 iyikide klozetin şeklini almış ya oradaki başka şeylere benzeseydi?eğer 2 yıl daha kalsaydı bence benzerdi:)
denizandche 23.04.2008, 17:54 Vay canına...Kim bilir daha neler göreceğiz...
İyi Forumlar...
onu bunu bırakında nasıl o kokuyu çekebilir bi insan yanii hiçmi üstünü başını değiştirmemiş bu kadın yada nasıl o lokmalar boğazından geçmiş o pislik içinde:) ama sevgiliside baya sabırlı adammış yahu, 2 yıl besle tuvalette ..... bence polise bildirme fikrin,n ona ait olmadığınıda düşünmüyor değilim, bildirmek isteyen biri 2 yıl beklemez. mutlaka birinden yardım almıştır bu konuda:)
DERSİM_Gülay 23.04.2008, 18:56 sevgilisinin iki yıl beklemesi şaşırtıcı gerçekten iki yıldan sonra neden polise haber verdi orası da çelişki.bu insanın ailesi falan yok mu hiç fark etmemişler mi yokluğunu biraz balon habermiş gibi geldi bana
acaba daha neler duycazzzzzzzz
vural_34 23.04.2008, 21:26 çok enteresan bir durum gerçekten
venceremos_41 03.05.2008, 18:22 Allah akıl fikir versin ...
b.ktan konular bunlar yorum yapmaya gerek yok:lol: konu bi kere kötü olunca ağzımız bozulur opusuruktan muhabbet olur:lol::lol::lol::lol::lol:
arifenaz 15.05.2008, 14:48 yorumlarda pek bi hoş hani :):):):):):):):)
|