Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Gazetede Alevinin Ölüm İlanı!

Oli
29.01.2006, 14:36
Biliyor musunuz?

'MİLLİ Görüş'ün yayın organı 'Milli Gazete'nin, 34 yıllık yayın hayatında ilk kez önceki gün, trafik kazasında ölen bir yurttaşın (Cemal Uludağ) cenazesinin 'Gaziosmanpaşa Cemevi'den kaldırılacağına ilişkin 18x23 cm ebatında bir ilan yayınladığını...

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/3858190.asp?yazarid=42&gid=61

ISIK
29.01.2006, 16:24
Hmmmm... simdi cok merak ettim, tam olarak hangi amacla Milli-gazete bunu yazdi sizce?

Oli
29.01.2006, 16:27
aslına bakarsak acaba bugüne kadar Milli Gazeteye ölüm ilanı vermek isteyip de geri çevrilen alevi var mı bilmiyoruz. Bir alevinin milli gazeteye ölüm ilanı vermesi tuhaf. herhalde saadet partili bir alevidir. Fermani Altun gibi.

Ceyhun
29.01.2006, 16:58
aslına bakarsak acaba bugüne kadar Milli Gazeteye ölüm ilanı vermek isteyip de geri çevrilen alevi var mı bilmiyoruz. Bir alevinin milli gazeteye ölüm ilanı vermesi tuhaf. herhalde saadet partili bir alevidir. Fermani Altun gibi.

Onlar cenazelerini cemevinden kaldırmıyorlar bildiğim kadarıyla. Tabi Milli Gazete'ye ilan ilginç. Ama Zaman, Yeni Şafak, Hürriyet, Milliyet vs'ye vermek zorunda olsaydım ben de Milli Gazete'ye verirdim :komik

Alevimen
31.01.2006, 21:39
olayla direk ilgisi yok fakat şöyle bir hikaye vardır:
AABF kurucusu birdefa 'binlerce mark ilan parası için bütçeledik fakat hiç bir gazete ilanımızı kabul etmedi' demişti yıllar geçti şimdi aleviler hakkında haber yazmak için adeta can atıyorlar piyasa sağlam deyil herkes tiraj peşinde yakında dahada farklı haberler veya daha çok ilanlarla karşılaşırsanız hiç şaşırmayın derim.