Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 Yıllık Kocası Kadın Çıktı...
sahrut75yagmur 21.03.2008, 19:03 Eski kocasının albümünü karıştırırken aslında kadın olduğunu öğrenen kadın, "Yatak odasında hiç ışık yakmazdı" dedi..
ABD'de yedi yıllık evliliğin ardından boşandığı kocasının okul albümüne bakan Jennifer Jack, sürprizle karşılaştı. 16 yaşında tanışıp evlendiği Andrew Mireles adlı adamın aslında kadın olduğunu öğrendi. Jack, erkek gibi görünmesine karşın tıbben kadın olan kocası çok iyi rol yaptığı için gerçeği anlamadığını; yatak odasında ışıkları hiç yakmadığını ve kendisine kısır olduğunu söylediğini belirtti. Kocasını mutlu etmek için sperm bankasından aldığı spermle hamile kalıp çocuk doğuran kadın, evliliğinin hiç olmamış gibi sayılması için dava açıp çocuğunun velayetini istedi.
Mireles ise duruşmada, "Ona durumumu evlenmeden önce açıkladım. Şimdi yalan söylüyor" dedi.
Sabah (alıntı )
Keşke bizde de siyasi krizler yerine böyle krizler olsa ,
darbe yerine böyle tuhaf durumları konuşacak bir gündemimiz olsa...
Tuhaf ama gerçek...:wacko:
Saygılarımla.
Kara Davut 21.03.2008, 19:11 Bu haberi bugün okudum ve çok güldüm.Nasıl olurda 7 yılda böyle bir şeyi anlamaz hayret.Ama bir kadını ancak bir kadın kandırabilir.bir erkeğin bu kadar zeki olabileceğini sanmıyorum hahaha...
PoyrazıM_24 21.03.2008, 19:39 süper yaa:D
Süper kelimesi bile az kalır bu olaya hemşocum :)
halilibrahim83 21.03.2008, 19:51 bunlar evli bir çift deil bildigimiz iki arkadaş yada dost olsa gerek :):):):) insan eşini ne oldugunu bilmez mi yahuuuu ilginççç
PoyrazıM_24 21.03.2008, 19:52 Süper kelimesi bile az kalır bu olaya hemşocum :)
valla zuuahzuhauhauhzua
yıkılan gurur 21.03.2008, 20:01 vallah diyecek bişe bulamıyorum
firariHH 21.03.2008, 21:26 Bu sabah Ayni Haberi baska bir yerde Okudum,Cok ilginc :D
EREN izm 21.03.2008, 21:31 İlGinçç
taylan mahir 21.03.2008, 22:03 okuduğumuzdan çok farklıdır.eminim bundan
Sevinc_06 21.03.2008, 22:57 Şaşırtıcı bi durum vede ilginç.Eeee kadın bakmıştır kadın güzel ee ne yapsam ne yapsamda ben bunu alsam kaçırmasan başkasına yar etmesem demiştir tek yolu erkek olmak diye düşünmüştür heehehee
vay be hakikatten ilginç 7 yıllık kocasını yada karısını herneyse demekki tanı yamamış süper valla :thumbup:
Haydaryiğit 21.03.2008, 23:48 Teşekkürler Sahrut can
Gerçekten ilginç bir olay canın da dediği gibi keşke bizim ülkemizde de böyle yuhaf şeyler olsa da başka şeyler olmasa :yanbakoo
Bu sabah Ayni Haberi baska bir yerde Okudum,Cok ilginc :D
Firari can hoşgeldin uzun zamandır yoktunuz...
sarıkavak35 22.03.2008, 02:21 :rolleyes:bu kadın kesin bakan körlerden herhalde bi insan ancak bu kadar saf olabilir
ilginç yaa..kadının yeribne kendimi koydumda bn olsaydm diye:wacko:ayyyy düşünmek bile istemiyorum..ya anlamadıgım 7 sene boyunca nasıl anlamamıs bunu.bu kadın aptalmı:bela:wink:bnce adam haklı ,yani kadın, yani kocası:laugh:kesin bilyordur sonradan bşilere kızıpta öc almak için yapmıstır bunu.7 sene boyunca anlasılmaz mmı bu ya..kör mü bu kadın:wink:
huseyin yanmaz 22.03.2008, 08:33 ilginç yaa..kadının yeribne kendimi koydumda bn olsaydm diye:wacko:ayyyy düşünmek bile istemiyorum..ya anlamadıgım 7 sene boyunca nasıl anlamamıs bunu.bu kadın aptalmı:bela:wink:bnce adam haklı ,yani kadın, yani kocası:laugh:kesin bilyordur sonradan bşilere kızıpta öc almak için yapmıstır karısı bunu.7 sene boyunca anlasılmaz mmı bu ya..kör mü bu kadın:wink:
ya yok şirinem gece labaları yakmıyormuş
ya yok şirinem gece labaları yakmıyormuş
ama abim 7 sene boyunca yuh yani anlasılmaz mı:wacko:cok tuhaf ya
huseyin yanmaz 22.03.2008, 08:43 ama abim 7 sene boyunca yuh yani anlasılmaz mı:wacko:cok tuhaf ya
ya şirinem orada elektirik devamlı kesiliyormuş
ya şirinem orada elektirik devamlı kesiliyormuş
:thumbup:abi ömürsün ya
huseyin yanmaz 22.03.2008, 08:53 :thumbup:abi ömürsün ya
teşekürler senin sayende biraz dertlerden uzak kalmaya çalışıyorum kardeşim sağolasın öptüm:36_3_16:
onur melis 22.03.2008, 09:57 demekki bundan sonra yatak odasında tam emin olana kadar ışıkları söndürmemek gerekirmiş:D:D:D:D
demekki bundan sonra yatak odasında tam emin olana kadar ışıkları söndürmemek gerekirmiş:D:D:D:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ABD çok görmemek lazım
1 veya 2 sene değil tam 7 sene
yani anlaşılmıycak gibi değilki anlamaması için de zaten kör olması lazım
yaw kıyafet giyerkendemi hiç birşey anlamamış banyoda hiçmi sırtını ovalamamış :lol::lol:ne bilim çamaşırlarınnı yıkarken ütü yaparken v.s:lol::lol::lol:
yapmıştır kesin bişey karısı öc almak için böle bişeye başvurdu sanırım
şaşırtıcı ve ilginç
[QUOTE=onur melis;591752]demekki bundan sonra yatak odasında tam emin olana kadar ışıkları söndürmemek gerekirmiş:D:D:D:D[/QUOTE
onur melis yatak odasında ışık olmadanda anlar ya insan tuhaf gelmedi bence olayda farklı bir durum varmış gibi geldi..ee ne demişler aşkın gözü körmüş:)
helal olsun kadına ( adama ) gerçekten iyi rol yapıyomuş.
huseyin yanmaz 22.03.2008, 12:53 çok ilginç ya :D
bence ilginç değil çok tuaf :thumbup:
şu zamanda yapılan estetikler gerçekten şaşırtıcı. bu olayada pek şaşırmamk gerek. insanoğluyuz cinlikte üzerimize yoktur.
huseyin yanmaz 22.03.2008, 20:26 şu zamanda yapılan estetikler gerçekten şaşırtıcı. bu olayada pek şaşırmamk gerek. insanoğluyuz cinlikte üzerimize yoktur.
ben buna inanmıyorum bence haber olsun diye insan 7 yıl birlikte olacak bunu fark etmeyecek sizlerde inanıyorsunuz hadi diyelim gece elektirik yok görmüyor gündüz e ne olmuş bence adam ve ya kadın gözleri görmüyordur :thumbup::lol::lol::lol::lol::lol::no::no::no:
7 yıl nasıl farketmemiş ya ... inanılacak gibi değil... şaşırdım...
yok artık canım bukadarda değil :lol:insan anlamazmı yaa :lol:ama gerçekten komik bir durum
_ anne kocam olacak kadın varya bana yalan söylemiş :lol::thumbup:
ozcangulum 22.03.2008, 23:46 çok ilginç kadın nasıl 7 yıl anlamadı hayret
helal olsun walla büyük basari 7 sene belli etmemesi :)
tiyatrocu 23.03.2008, 19:14 çok tuhaf bir durum ya allah hepimizi bu durumlardan korusun canlar... :D:D:D
babannedemiyeli 23.03.2008, 20:55 Eski kocasının albümünü karıştırırken aslında kadın olduğunu öğrenen kadın, "Yatak odasında hiç ışık yakmazdı" dedi..
ABD'de yedi yıllık evliliğin ardından boşandığı kocasının okul albümüne bakan Jennifer Jack, sürprizle karşılaştı. 16 yaşında tanışıp evlendiği Andrew Mireles adlı adamın aslında kadın olduğunu öğrendi. Jack, erkek gibi görünmesine karşın tıbben kadın olan kocası çok iyi rol yaptığı için gerçeği anlamadığını; yatak odasında ışıkları hiç yakmadığını ve kendisine kısır olduğunu söylediğini belirtti. Kocasını mutlu etmek için sperm bankasından aldığı spermle hamile kalıp çocuk doğuran kadın, evliliğinin hiç olmamış gibi sayılması için dava açıp çocuğunun velayetini istedi.
Mireles ise duruşmada, "Ona durumumu evlenmeden önce açıkladım. Şimdi yalan söylüyor" dedi.
Sabah (alıntı )
Keşke bizde de siyasi krizler yerine böyle krizler olsa ,
darbe yerine böyle tuhaf durumları konuşacak bir gündemimiz olsa...
Tuhaf ama gerçek...:wacko:
Saygılarımla.
bu nasıl iş ya
hiç fark etmemiş öylemi
inanılır gibi değil:lol::lol::lol::lol:
turkishplaya 23.03.2008, 21:16 bu durum tıpkı çocuğunun aslında babası olduğunu öğrenen anne gibi...saçmaladım farkındayım:D
canaliyim 31.03.2008, 13:37 Avrupada bir çift 7 sene evli kalacaklar ve kadın kocasının uzvunu görmeyecek, asla mümkün değil haber baştan sona bizim gazetecilerin uydurmsı bence hoşca kalın canlar
olamaz böyle bişey ya vallah olamaz çok tuhaf insan o kadar zaman nasıl farkına varamaz:)bundan sonra bizde evlenirken dikka edelim arkadaşlar )
olamaz böyle bişey ya vallah olamaz çok tuhaf insan o kadar zaman nasıl farkına varamaz:)bundan sonra bizde evlenirken dikka edelim arkadaşlar )
deniz166 18.04.2008, 16:08 ya çok ilginççç şok oldum evlenirken erkekleride test ettirmek lazım artık
|