Orijinalini görmek için tıklayınız : Nereye Gidiyoruz,Herkes Okusun
Ufuk1990 24.03.2008, 21:28 Okuyalım Yorumlayalım...
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve
genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar
tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.
Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit
atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp,
elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını;
Kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan
çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar
gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren
bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe
haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolesterol yaptığı palavradır.
Kolesterol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk
kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan
yavrularını, abuk sabuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ
köfte vb. lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize
hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye bir
şey yoktur. Bu sözde mutfak, acayip zerzevat ile acayip mahlûkatın,
wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp
insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir
hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
:shuriken:
umutheart 25.03.2008, 08:51 ya arkadasım yasadıgımız cagda artık sehirleşme hat safhada ve insanlar gün boyu hareketsiz kalıyor ve halıyle asırı olarak beslenıyorlar.bunun sonucunda hastalıklar artıyor.artık cagımızda biligisiz toplum ve bilgisiz güç tek basına ne yapabilir.onun için insanlarımız okumalı arastırmalı.
arkadaşım ellerine sağlıkta ben bunları okurken çok güldüm :lol: sen ciddi olarak yazmadın sanırım çünki gerçekten çok komik olmuş yanlış anlama bayıldım yazına :lol: tabi ciddi isen de bu yazdıklarınla kimse türkmilletini güçsüz hale getiremez çünki senin o yazdığın bir kuzuyu yada koyunu bir oturuşta yiyen kişiler ve kucağında cocuğu ile tarlaya gidip ekin biçen kadınlar artık yok neden yok çünki o temiz hava yok temiz su yok herşey sunileştirildi artı en önemlisi herkez teknolojinin getirdiği nimetlere yediği ekmekten içtiği sudan daha çok ihtiyaç duyar oldu yapılan diyetler vs. bunlar sağlık için doktorların önerdiği bir olay ona bakarsan gelişmiş ülke diye baktığımız yerlerde adamlar sitres , yorgunluk ve + hazır ve yağlı yiyecekler en önemlisi aile bağları hiç kalmamış yok olmuş :no: sence kim daha şanslı :)
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye bir
şey yoktur. Bu sözde mutfak, acayip zerzevat ile acayip mahlûkatın,
wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp
insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir
hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
yazın için teşekkür beni güldürmeyi başardın özellikle şu çin mutfağı bunları ciddi olarak yazmadın sanırsam azıcık terbessüm edelim diye ekledin sanırsam
babannedemiyeli 25.03.2008, 16:45 süper vallaha
ben tam 100 kg vatan severim
hakikaten hep bir şeye takılırım ne yaparız genelde taşfırın haluğun bir bölümde söylediği gibi
ben bir büyük boy pizza birde lıght cola alabilirmiyim
bir lokmada yutarız tekerlek gibi pizzayı üstüne içzriz lıgt colayı kalori dengesi zanlımca
oy oy nerde anamın yaptığı bol tereyağlı kuymağı yanındada bir bütün ekmek
bozulduk biz bozulduk
mutfağımızda bozuldu özümüzde
akşama fransız usulü löö mıhlama var yermisiniz.
çiçekdürbünü 25.03.2008, 16:48 Oooo arkadaşım, bu konu çok eskidi. Ülkü ocaklarının bir yazısı bu. Zamanında bayağı dalga geçilmişti.
Kara Davut 25.03.2008, 16:49 aslına bakılırsa ülkemizde hızla yayılan fast-food mutfakları gördükçe,kendi kültürümüzdeki güzelliklerinde yavaş yavaş yabana atıldığı görüyoruz.ayrıca yapılan araştırmalarda fast food mutfakların obeziteye sebep olduğuda kanıtlandı.yani obez ve çalışamaz bir toplum haline geliyoruz yavaş yavaş.
babannedemiyeli 25.03.2008, 16:52 aslına bakılırsa ülkemizde hızla yayılan fast-food mutfakları gördükçe,kendi kültürümüzdeki güzelliklerinde yavaş yavaş yabana atıldığı görüyoruz.ayrıca yapılan araştırmalarda fast food mutfakların obeziteye sebep olduğuda kanıtlandı.yani obez ve çalışamaz bir toplum haline geliyoruz yavaş yavaş.
aynen can kardeş katılıyorum
bu sanki çok büyük bir marifetmiş gibi daha 2,5 3 yaşındaki çocuklara tanıştırılıyor
benim 3,5 yaşındaki kızımın bulunduğu kreş ve bir çok bunun gibi eğitim kurumlarında fast fut günü olup topluca hamburger yemeye gidiliyor
ben dumanı üstünde bir tarhanayı hiç bir şeye değişmem kendim içinde kızım içinde eşim içinde
huseyin yanmaz 25.03.2008, 17:03 aynen can kardeş katılıyorum
bu sanki çok büyük bir marifetmiş gibi daha 2,5 3 yaşındaki çocuklara tanıştırılıyor
benim 3,5 yaşındaki kızımın bulunduğu kreş ve bir çok bunun gibi eğitim kurumlarında fast fut günü olup topluca hamburger yemeye gidiliyor
ben dumanı üstünde bir tarhanayı hiç bir şeye değişmem kendim içinde kızım içinde eşim içinde
doğru babannedemiyeli bende sana katılıyorum çok doğru diyorsun bende yavan ekmeği değişmem sen ginede tahranayı
huseyin yanmaz 25.03.2008, 17:07 1990 yılında kurulan ve Unilever'in profesyonellere hizmet veren departmanı Unipro, pastacılık, foodservice ve endüstriyel bölümlerde uzmanlaşmıştır. Başta sıvı yağ, margarin, çorba, hazır tatlı karışımları, ketçap ve mayonez olmak üzere birçok malzeme foodservice ürünleri olarak profesyonel mutfak dünyasında yer edinmişlerdir.
Diğer yandan, 1980 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren gıda sektörünün önde gelen firmalarından Bestfoods'un içinde de 1995 yılında profesyonel mutfaklara yönelik özel bir departman olan Knorr Caterplan kurulmuştur. Knorr Caterplan, en küçük restorandan fabrika yemekhanesine kadar catering sektöründe yer alan tüm işletmelere, seçkin markaların adı altında bulyon, çorba, yemek hazırlayıcıları, salata sosları, nişasta ve tatlı çeşitleri sunmuştur.
hele bakın neler yazıyor
Kara Davut 25.03.2008, 17:36 aynen can kardeş katılıyorum
helal olsun ablam sana,tarhanayı neye değişir insan?
halilibrahim83 25.03.2008, 20:23 VALLA kuru soganımıda yerim kebabıma acimida ekerim :D:D:D işim olmaz diyetle ama yazanlar bıraz dusundurdu beni galiba hakli
taylan mahir 25.03.2008, 21:05 katılmıyorum.İyi olan doğru olandır.Herşey değişiyor.
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve
genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar
tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.
Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit
atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp,
elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını;
Kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan
çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar
gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
iyide turk irkini zayiflatmak isteyenler kendileri bir oturusta koyun yiyormuki:biggrin:kendileride suan turkiye halkinin gittiyi yoldan geri donuyorlar.
halkimizin bu fiziki deyisiminin sebebi dunyanin kuresellesmedir
|
|