Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeteler

özcan1
26.03.2008, 00:23
saymakla bitmiyor.
Susurluk Çetesi, Karagümrük Çetesi, fuhuş çetesi, ilaç Çetesi, Afacanlar Çetesi, Hacker Çetesi, Cins köpek Çetesi, Uyuşturucu Çetesi, Vatansever Çetesi, Orman Çetesi, Kapkaç Çetesi, Derin devlet Çetesi, Gavur Yüksel Çetesi, Ümraniye Çetesi, Adıyamanlılar Çetesi,Gümrükler Çetesi, Doktorlar Çetesi, HayaletÇetesi, Kuyumcu Çetesi, Schengen Çetesi, Gözyaşı Çetesi, Tuzla Gölü Çetesi,Vahşet Çetesi, Sauna Çetesi, ihale Çetesi, Daltonlar Çetesi, Kablo Çetesi, Atabeyler Çetesi, Şemdinli Çetesi,Park Çetesi ve en sonda başında emekli General ve JiTEM kurucusu Veli Küçük ve onunda başında başka ....bulunduğu „Ergenekon Çetesi“ ve adını saymakla bitiremiyeceğimiz ve daha bilmediğimiz nice çeteler…29 dan fazla sayamadım.

saygılar.

Kara Davut
26.03.2008, 00:34
Teşekkürler Özcan can,

Yani bu demek oluyorki;kaba bir hesapla her çetenin devlete verdiği zarar 1'er milyar dolar olsa(ortalama)= 30 milyar dolar.ne hazin ki,6 yıllık çalışma sonucunda devlet hazinesinde sadece 60 milyar dolar para birikmiştir.o da herşey satıldığı halde!!!...

Labrys
26.03.2008, 01:12
bide ben küçükken mahallemdeki çocuklarla kurduğumuz bi çete vardı kara şimşek(kit) çetesi :) hepimizin telli karaşimşekleri vardı. benim neslim bu arabaları iyi bilir.

lizgem
26.03.2008, 09:47
Çete çeteye çatmış
Çete çete içinde
Batık buruna kadar
Cafer getir peçete

onur melis
26.03.2008, 09:58
özcan abi ya benim baglı oldugum çete yok burda ya çok üzüldüm şimdi sıralamaya bile geçememişiz saglık olsun:scooter:

türkiyenin en büyük çetesi motosikletçiler çetesidir:scooter:

mavimisali
26.03.2008, 10:08
Osmanlı tarihinde çetesiz geçirilmiş bir dönem yok. Komitacılık denilen, siyasi talep ve devlete sahiplik iddiasıyla ortaya çıkışın adresi Balkanlar. Yıkılışın müsebibi olan İttihad ve Terakki de dünyada iktidara gelmiş ilk çete,Bunu biliyor muydunuz _?

tiyatrocu
26.03.2008, 11:10
her taraf çete kaynıyor ya...ama bu çetelere bakın hepsine devletten biri karışmı oluyo allah sonumuzu hayır etsin...

EŞİTLİK PARTİSİ
26.03.2008, 11:43
Değerli Arkadaşlar...

Bilindiği üzere insan görme-duyma-dokunma duyularıyla ve bunların beyine iletimi sonucu türlü biçim ve şekilde düşünür...
Ve yine her şeyde olduğu gibi hayat boşluk kabul etmeyeceğine göre bu günki FAŞİST Dünya düzeninin yöneticileri İLMEK-İLMEK ördükleri sömürü düzenlerinin GÜNDEMİNİ elbette belirleyecekler...
İşte tüm bunları KONUŞMAK, yine bu düzen(cilerin) işine yarar...
Gün geçmezki GÜNDEM...
-İnsanlığın aleyhine bir konu ile belirlenmesin...
Sonuç...
-İnsanlığı bu badirelerden kurtarmaya uğraşanları unutturmak...
Öyle unutturmak ki...bir daha hatırlatmamak...
Peki bu gündem değiştirilemezmi...?
Elbette...
İşte sorun burada...
Yoksa...türban...laiklik...çete...vs...vs...

EP MALATYA