Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamile erkek
evista26 26.03.2008, 09:24 Dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı. Thomas karnında, babası olacağı çocuğunu taşıyor. Thomas aslında cinsiyet değiştirmiş bir kadın
Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD’de gerçek oldu. Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin temmuzda doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek. Thomas’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok. Çünkü Thomas ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın. 21 yaşındayken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas’ın cinsel organına ise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekte edilen Thomas, Nancy adlı bir kadınla evlendi.
Çift, gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Thomas hormon tedavisi kesti ve dört ay sonra regl olmaya başladı. Dokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi. Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “Hamile bir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından bir değişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan bir kocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi.
başımıza taş yağacak ana yoh böyle bişey yav:D:D
ben evlenmeyi düşünüyordum nasıl evleneyim yav yoh ben vazgeçtim evlilikten filan:D:D
vışş erkek hamile kalmış :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
abd herşey beklenir daha neler duycaz bakalım
babannedemiyeli 26.03.2008, 11:42 Dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı. Thomas karnında, babası olacağı çocuğunu taşıyor. Thomas aslında cinsiyet değiştirmiş bir kadın
Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD’de gerçek oldu. Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin temmuzda doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek. Thomas’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok. Çünkü Thomas ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın. 21 yaşındayken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas’ın cinsel organına ise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekte edilen Thomas, Nancy adlı bir kadınla evlendi.
Çift, gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Thomas hormon tedavisi kesti ve dört ay sonra regl olmaya başladı. Dokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi. Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “Hamile bir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından bir değişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan bir kocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi.
başımıta taş yağacak ana yoh böyle bişey yav:D:D
bu haberi hemen eşime okutmam lazım
2. çocuk planlıyordu
vay be iyi oldu bu
doğursun bir zahmet
birincisi benden 2.si ondan
nede olsa hayat müşterek
yaşasın:lol::lol::lol:
tiyatrocu 26.03.2008, 11:43 yok daha neler ya...daha neler duyacaz acaba :D:D:D
bu haberi hemen eşime okutmam lazım
2. çocuk planlıyordu
vay be iyi oldu bu
doğursun bir zahmet
nede olsa hayat müşterek
filizim hiç gülcek halim yoktu valla sen çok yaşa hemi:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 11:49 kikikikiki bencede olur walla hem kadınların fizikleri bozulmamıs olur:D:D:D::lol::lol:
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 11:50 bu haberi hemen eşime okutmam lazım
2. çocuk planlıyordu
vay be iyi oldu bu
doğursun bir zahmet
nede olsa hayat müşterek
kesinlikle haklısın babaanne kadın erkek aşit dimi ama :D:D:D::D
dünyanın çivisi çıkmış ama onunkide bi fedakarlıktır bence arada sevgi olmasa eşine böle bişiye kalkışıcanı sanmazdım.. not : bize ters böle şeyler herkez kendi görevini yapsın daha iyi :)
babannedemiyeli 26.03.2008, 12:05 filizim hiç gülcek halim yoktu valla sen çok yaşa hemi:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
yapsın canım elinemi yapışır ay bir de süt verirse yırttık kızlar vallaha
çocuğu taşır kadın
çocuğu doğurur kadın
çocuğun kakası gazı v.s kadın
kaynana dırdırı çeker kadın(kaynanaın koni ile bir ilgisi yok ama ben lafımı söyleyeyimde içimde kalmasın)
evde çaılşır kadın işte çaılışır kadın
kesinlikle destekliyorum bu işi
2.3.ve 10 eşimden bekliyorum ben çalışacam evimi geçindirecem :001_tt2::001_tt2:
de hadi kolay gelsin aşkım :lol::lol::lol:
babannedemiyeli 26.03.2008, 12:06 kesinlikle haklısın babaanne kadın erkek aşit dimi ama :D:D:D::D
aşit olduğunu bilmiyorum ama eşit bacım:001_tt2::001_tt2:
yapsın canım elinemi yapışır ay bir de süt verirse yırttık kızlar vallaha
çocuğu taşır kadın
çocuğu doğurur kadın
çocuğun kakası gazı v.s kadın
kaynana dırdırı çeker kadın(kaynanaın koni ile bir ilgisi yok ama ben lafımı söyleyeyimde içimde kalmasın)
evde çaılşır kadın işte çaılışır kadın
kesinlikle destekliyorum bu işi
2.3.ve 10 eşimden bekliyorum ben çalışacam evimi geçindirecem :001_tt2::001_tt2:
de hadi kolay gelsin aşkım :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
hee bu konuda eşit değiliz yani erkeklerle ama abdde baksanıza eşit olmuşlar:lol::lol::lol:
yok filizim bizim türk örf ve adetlerine ters
kadın üstüne düşen görevlerini yapsın
erkekte kendi görevlerini bilip yerine getirsinler
babannedemiyeli 26.03.2008, 12:28 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
hee bu konuda eşit değiliz yani erkeklerle ama abdde baksanıza eşit olmuşlar:lol::lol::lol:
yok filizim bizim türk örf ve adetlerine ters
asii görürüm seni ilerde :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
bir evlat sahibi olda
2.ciyi kime yaptırıyon bakem:lol::lol::lol:
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 12:34 asii görürüm seni ilerde :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
bir evlat sahibi olda
heç işte asii ablamın tuzu kuru nasıl olsa:D:D:D: konusuyo rahat rahat:D:D:D
sanki bende 10 çocuk doğurmus gibi konustum:wub:
nihat 61 26.03.2008, 12:35 bu haberi hemen eşime okutmam lazım
2. çocuk planlıyordu
vay be iyi oldu bu
doğursun bir zahmet
nede olsa hayat müşterek
-----------------------
sadece okutmakla kalmaz çeşitli operasyonlarda geçirmesi lazım
abooo başımıza taş yagacak insanlar önce hayal edip sonra hayallerini gerçekleştiriyor
babannedemiyeli 26.03.2008, 12:38 heç işte asii ablamın tuzu kuru nasıl olsa:D:D:D: konusuyo rahat rahat:D:D:D
he vallaha
konuş bacım konuş
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 12:40 he vallaha
konuş bacım konuş
ben sadece kadınlar adına konusuyorum yalnıs anlasılmasın yanı biraz feministimde:D hemcinslerımı düşünmek zorundayım :d
annelik görevinin kutsallığını hatırlatırım...
asii görürüm seni ilerde :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
bir evlat sahibi olda
allah o günleri göstermek nasip ederse kendim yaparım tabiki :biggrin:
annelik çok güzel bir duygu
heç işte asii ablamın tuzu kuru nasıl olsa:D:D:D: konusuyo rahat rahat:D:D:D
eferin bak sorunun cvp kendin vermisin zaten:lol::lol:
seninde tuzun kuru cicim ne konuşuyosun ki sen:lol::lol::lol:
babannedemiyeli 26.03.2008, 12:46 annelik görevinin kutsallığını hatırlatırım...
bizim fıtratımızda paylaşmak var
kutsallığıda paylaşalım erkeklerle ne olurki
valla yapsınlar ayaklarımın altında ya cennet(cennet annenin ayaklarının altındadır) en imarlısından sahile yakın yerleri dönüm dönüm beleş dağıtacam
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 12:48 bizim fıtratımızda paylaşmak var
kutsallığıda paylaşalım erkeklerle ne olurki
valla yapsınlar ayaklarımın altında ya cennet(cennet annenin ayaklarının altındadır) en imarlısından sahile yakın yerleri dönüm dönüm beleş dağıtacam
kikikikikiikik:lol::lol::lol::lol::001_tt2::001_tt 2: harikasııııııııııııııııııınnnnnn :thumbup::lol: babaanne enişte yaşadı :D:D:
yasemin38 26.03.2008, 13:51 dünyanın sonu gelmiş olsa gerek.
deniz mavi 26.03.2008, 14:01 önümüzdeki yıllarda buda gerçek olur sanırım:D
ehlibeyt 26.03.2008, 14:31 çocukta yaparım kariyerde :) (gerçek oldu galiba) :)
çocukta yaparım kariyerde :) (gerçek oldu galiba) :)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ya bugün duydugum en güzel haber buydu vallahi:thumbup:..kilo yok fazlalık yok..formumuzu bozmak yok:thumbup:..oh olsun size,sizde dogurunda görem:smartass:
Kara Davut 26.03.2008, 15:34 :lol::lol:doğum kontrol haplarının satışında patlama yaşanacak :lol::lol:
:lol::lol:doğum kontrol haplarının satışında patlama yaşanacak :lol::lol:
he aynen öle can:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
haberin resimli linki canlar
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=134276
No PaSaRaN 26.03.2008, 15:42 ya bugün duydugum en güzel haber buydu vallahi:thumbup:..kilo yok fazlalık yok..formumuzu bozmak yok:thumbup:..oh olsun size,sizde dogurunda görem:smartass:
ya ne kadar mutlu oldunuz böyel :p:p O size has bi özellik ve böyle kalmayada devam edicek.
Üzgünüm ama kendinizi boşun aavutmayın:p:p:p:p
babannedemiyeli 26.03.2008, 15:46 he aynen öle can:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
haberin resimli linki canlar
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=134276
he he he
ay kardeş bu çatlarda şimdi
selülöt neyimde oluşur
bak hamile abicim
buğday yağı jojoba yağı çilek yağı kaysı yağı hepsinden alıyorsun söyle bir çalkalıyorsun (yağı çalkalıyorsun kendini değil aman ha çocuk düşer) göbüşüne sürüyorsun
sonra miden neyim yanar çocukta saç çıkınca genelde annede gastrolojik sorun olur babadada bu böyle zanlımca
yüksek yastıkta yatıyorsun
hadi allah kurtarsın tek nefeste inşşallah ne diyim:lol::lol::lol:
ya ne kadar mutlu oldunuz böyel :p:p O size has bi özellik ve böyle kalmayada devam edicek.
Üzgünüm ama kendinizi boşun aavutmayın:p:p:p:p
hiçte sanmıyorum .. artık siz beylerede görev düşüyo..kadın erkek eşitliği bu olsa gerek:thumbup:..sahsen bnm eşim ksinlikle kendisi dogurmalı bn forummumu bozamm işte hıh:lol:
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 15:49 :11::11::11::11:he he he
ay kardeş bu çatlarda şimdi
selülöt neyimde oluşur
bak hamile abicim
buğday yağı jojoba yağı çilek yağı kaysı yağı hepsinden alıyorsun söyle bir çalkalıyorsun (yağı çalkalıyorsun kendini değil aman ha çocuk düşer) göbüşüne sürüyorsun
sonra miden neyim yanar çocukta saç çıkınca genelde annede gastrolojik sorun olur babadada bu böyle zanlımca
yüksek yastıkta yatıyorsun
hadi allah kurtarsın tek nefeste inşşallah ne diyim:lol::lol::lol:
,
:11::11::11::11: allahım bugun çok güldüm yaaaaaa
No PaSaRaN 26.03.2008, 16:04 hiçte sanmıyorum .. artık siz beylerede görev düşüyo..kadın erkek eşitliği bu olsa gerek:thumbup:..sahsen bnm eşim ksinlikle kendisi dogurmalı bn forummumu bozamm işte hıh:lol:
Nasıl yani hiçte sanmıyorum derken:S ya baya baya kaptırdınız siz :hmmm bu görevi bize düşmez böyle bir gerçeğe imkansız olarak bakıyorumm :uhhm::uhhm: böyle bir kadın erkek eşitliği olamaz pek inandırıcı gelmedii:D:D:D Valla öyle bi eş bulursan ne mutlu sana yani öyle bi eş bulman için konuda bahsedilen erkek gibi bi erkek bulman gerekir sanırım :komik:komik:komik
Asi Ruhlu Kız 26.03.2008, 16:07 Ben böyle birşeyi şahsen istemem dünyanın bütün kurallarını bozmaya çalışan bir dünya var karşımızda kadın erkek ne kadar eşit desekte aslında hiçbirzaman eşit değil. Kadının görevini erkek yapamaz erkeğin görevinide kadın yapamaz. Herkesin kendisine düşen görevi daha iyi yapabildiğine inanıyorum rollerin değişmesi bütün dengelerin değişmesi demek. Biz kadınlar neden çocuk doğurmaktan korkarız ki tamam acı çekilir ama o bebeği kucağınıza aldığınızda onun gözlerine baktığınızda ve her nefesini duyduğunuzda bütün acılarınızı unutursunuz. Bu her konuda böyledir sadece erkek kadın birbirine ihtiyacı olduğu zamanda eşinin yanında olursa ona yardımcı olursa yaşanan bütün sıkıntılar acılar son bulur diye düşünüyorum. Allah herkesi evlat sahibi yapsın bir çocuğum olsun inanıyorum o olduğunda benim acılarımın sıkıntılarımın son bulacağını düşünüyorum.. Kalın sağlıcakla canlar sanırım biraz konuyu saptırdım nese iyi günler
şirinem öyle değin gibi biri bulman için abd olman lazım:biggrin:
bırakalım abd yi ee artık gerçekleri görün türkiyede yaşıyoruz abd değil burası aloo:biggrin:
bizim türk örf ve adetlerine ters
yes sör
ilkay123 26.03.2008, 16:38 bu haberi hemen eşime okutmam lazım
2. çocuk planlıyordu
vay be iyi oldu bu
doğursun bir zahmet
nede olsa hayat müşterek
Can o iside(erkekler) elinizden alirsak,AKP sizleri ücüncü sinif insanlar yapar...ha ...dikkat...li olun....
Nasıl yani hiçte sanmıyorum derken:S ya baya baya kaptırdınız siz :hmmm bu görevi bize düşmez böyle bir gerçeğe imkansız olarak bakıyorumm :uhhm::uhhm: böyle bir kadın erkek eşitliği olamaz pek inandırıcı gelmedii:D:D:D Valla öyle bi eş bulursan ne mutlu sana yani öyle bi eş bulman için konuda bahsedilen erkek gibi bi erkek bulman gerekir sanırım :komik:komik:komik
şirinem öyle değin gibi biri bulman için abd olman lazım:biggrin:
bırakalım abd yi ee artık gerçekleri görün türkiyede yaşıyoruz abd değil burası aloo:biggrin:
bizim türk örf ve adetlerine ters
yes sör
yav bi saka yaptrımıyonuz ha:yanbakoo:whistling..kadın kadınlıgını, erkekte erkekligini bilmeli.:excl:.herkes kendi üstüne düşen görevleri yapacak tabiki:thumbup1:..neydem bn öyle nonoşum erkegi:smartass:..bnm olan yanıma yakısmalı dimi:thumbup1:..
No PaSaRaN 26.03.2008, 16:53 yav bi saka yaptrımıyonuz ha:yanbakoo:whistling..kadın kadınlıgını, erkekte erkekligini bilmeli.:excl:.herkes kendi üstüne düşen görevleri yapacak tabiki:thumbup1:..neydem bn öyle nonoşum erkegi:smartass:..bnm olan yanıma yakısmalı dimi:thumbup1:..
he şöyle bak bu sözler sana daha çok yakıştı şimdii oohhh beee korkuttun beni bira böyle yazınca ne oluyoz felan oldummm :lol::lol::lol:
he şöyle bak bu sözler sana daha çok yakıştı şimdii oohhh beee korkuttun beni bira böyle yazınca ne oluyoz felan oldummm :lol::lol::lol:
şimdi iyisin demi can :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ay buğün çok güldüm yaw:lol:
No PaSaRaN 26.03.2008, 17:10 şimdi iyisin demi can :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ay buğün çok güldüm yaw:lol:
Hemde çok iyim :lol::lol:
Kendime gelebildimm böyle şakaları kaldırmıyoo bünyemm:scared:
halilibrahim83 26.03.2008, 17:31 dogum olayı bana ters :D:D:D bız yıne eskı usul devam edelım bildigimiz gibi her seyi bi yordamı var canım dogurmakda bayanlara ozgun bı olay onları farklı kılan bı guzellik dedim ya bana ters
Valla cinsel organina op uygulanmadiysa yari erkek yari kadin oldugu icin yani kusura bakmasinda o bebege yazik baska da bisey demiyorum ?? :S
Şaşırtıcı daha neler duyacaz kimbilir ama alıştık artık abd de yok yok ne ararsan var.
|