Orijinalini görmek için tıklayınız : İmamın yatağında tavuğa tecavüz iddiası !
evista26 26.03.2008, 09:38 17 yaşındaki gencin, köy imamının yatak odasında çaldığı tavuğa tecavüz ederek öldürdüğü iddia ediliyor
SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde yaklaşık 2 ay önce kuş gribi vakası nedeniyle karantina altına alınan Konacık Köyü'nde 17 yaşındaki T.H., komşusundan çaldığı tavuğa, kendisi İstanbul'da yaşayan imam Ali K.'ya ait boş evin yatak odasında tecavüz ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
Dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, köyün gençlerinden T.H., İstanbul'da imamlık yapan Ali K.'nın boş evinden çıkarken görüldü. Şüphelenen komşuları, imam Ali K.'yı arayarak bilgi verdi. Köye gelen imam Ali K., evinin yatak odasında kanlar için tavuk leşi ve yine kana bulanmış bir pantolon gördü, hemen jandarmayı arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, tavuğa tecavüz edilerek öldürüldüğünü belirledi. Görgü tanıklarının ifadesi üzerine T.H. zanlı olarak yakalandı. Evde bulunan kana bulanmış pantolonun T.H.'ye ait olduğu saptandı. Tecavüz edilerek öldürülen tavuğun ise T.H.'nin komşusuna ait olduğu anlaşıldı. Tavuğun sahibi, bir haftadır kayıp olduğunu ve her yerde aradığını söyledi. Yatak odasında tecavüz edilerek tavuk öldürülen imam Ali K., zanlıdan şikayetçi olmadığını belirterek, "Allah'ından bulsun" dedi. Suçlamayı kabul etmeyen T.H., yaşı küçük olduğu için Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi'ne teslim edildi. Hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edilen T.H., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Konacık Köyü'nün iki ay önce karantina altına alındığı ve karantinanın 6 ay boyunca süreceği belirtildi.
(Alıntı ) (vatan gazetesi)
gülmekten başka hiç bir yorum yapamıcam:D:D
çiçekdürbünü 26.03.2008, 09:44 Sevgili evista26,
Bugünün taciz haberleri sende anlaşılan. :komik
onur melis 26.03.2008, 10:01 tavugun ailesi tecavuz edilen fertleri için insan hakları mahkemesine başvurmuşlar
ayrıca tavugun yakınları bunu kan temizler diye tehtit ettikleri bildirildi:D
okancakirkaya 26.03.2008, 10:03 tavugun ailesi tecavuz edilen fertleri için insan hakları mahkemesine başvurmuşlar
:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:Yüce rabbim sen kullarına akılı ihsan eyle yaw:lol::lol:
mavimisali 26.03.2008, 10:30 Burası Türkiye dedirtecek cinsten bir hikaye.. Bence altında yatan nedenleri irdelemek lazım
ehlibeyt 26.03.2008, 10:34 Bu haber yobazların kuş yada tavuk :) kadar beyni olmadığının ıspatıdır...
huseyin yanmaz 26.03.2008, 10:48 ya arkadaş böyle bir haber yazılırmı önce düşün ben ne yazıyorum imam imamlığını bilse böyle yapmaz gazeteci gazeteciliği bilse bu konuyu konu edip yazmaz aslında o tavuğu çiğ olarak imamla bu haberi yapan gazeteciye yedirmek lazım
hay allahım daha neler duyacaz :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
yaw neden hemen böle düşünürler anlamam hee
tavuk belki adamı kızdırdı gitti bahcesine girdi dağıttı ortalığı veya tavuğun yumurtasını alırken dalaştılar belki ikisi :lol::lol::lol:
adamda hıncını almak için plan yaptı:lol::lol::lol:
pantolonu tabi kanlanır tavugu öldürmüş çünkü :stuart:
can haberi nerden taşıdıysan altına nerden aldıysan yazarmısın paylaşımlarında
iyi forumlar
tiyatrocu 26.03.2008, 10:55 köpek,kedi ve eşek sapıklarından sonra tavuk sapığıda mı çıktı ya :D:D:D onurcum ayrıca tavuğun babası horozoviç heryerde sapığı arıyormuş yakaladığı yerde aynı durumu ona uygulayıp yavrusunun intikamını alarak tüm dünyaya ibreti alem dersi verecekmiş :D:D:D:D
saçma ve inandırıcılığı olmayan bir haber...
sadece tecavüz adı altnda ismi geçen şahsın bir imam olması sanırım haber değerini reyting yapan hadise..bir insanın tavuğa tecavüz etmesi tıbben mümkün görünmüyor...
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 12:31 QUOTE=onur melis;594301]tavugun ailesi tecavuz edilen fertleri için insan hakları mahkemesine başvurmuşlar
ayrıca tavugun yakınları bunu kan temizler diye tehtit ettikleri bildirildi:D[/QUOTE]
:thumbup::lol::thumbup::lol::11::11: wallaha sabah sabah gülmekten karnıma agrılar girdi :D:D:D harikaın abiii :D:D
ama bir sorum olacak bu tavuğun ailesi hangi aşiretten abi :lol::lol::001_tt2:
babannedemiyeli 26.03.2008, 12:34 o tavuğu kimse almaz artık
evde kadı garibim
bakalım daha neler görecez :D
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 12:42 17 yaşındaki gencin, köy imamının yatak odasında çaldığı tavuğa tecavüz ederek öldürdüğü iddia ediliyor
SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde yaklaşık 2 ay önce kuş gribi vakası nedeniyle karantina altına alınan Konacık Köyü'nde 17 yaşındaki T.H., komşusundan çaldığı tavuğa, kendisi İstanbul'da yaşayan imam Ali K.'ya ait boş evin yatak odasında tecavüz ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
Dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, köyün gençlerinden T.H., İstanbul'da imamlık yapan Ali K.'nın boş evinden çıkarken görüldü. Şüphelenen komşuları, imam Ali K.'yı arayarak bilgi verdi. Köye gelen imam Ali K., evinin yatak odasında kanlar için tavuk leşi ve yine kana bulanmış bir pantolon gördü, hemen jandarmayı arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, tavuğa tecavüz edilerek öldürüldüğünü belirledi. Görgü tanıklarının ifadesi üzerine T.H. zanlı olarak yakalandı. Evde bulunan kana bulanmış pantolonun T.H.'ye ait olduğu saptandı. Tecavüz edilerek öldürülen tavuğun ise T.H.'nin komşusuna ait olduğu anlaşıldı. Tavuğun sahibi, bir haftadır kayıp olduğunu ve her yerde aradığını söyledi. Yatak odasında tecavüz edilerek tavuk öldürülen imam Ali K., zanlıdan şikayetçi olmadığını belirterek, "Allah'ından bulsun" dedi. Suçlamayı kabul etmeyen T.H., yaşı küçük olduğu için Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi'ne teslim edildi. Hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edilen T.H., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Konacık Köyü'nün iki ay önce karantina altına alındığı ve karantinanın 6 ay boyunca süreceği belirtildi.
(Alıntı ) (vatan gazetesi)
gülmekten başka hiç bir yorum yapamıcam:D:D
yumutraya can veren allah bu kullarını yaratıyosun bari sahip çık........
evista26 26.03.2008, 12:50 saçma ve inandırıcılığı olmayan bir haber...
sadece tecavüz adı altnda ismi geçen şahsın bir imam olması sanırım haber değerini reyting yapan hadise..bir insanın tavuğa tecavüz etmesi tıbben mümkün görünmüyor...
eskala sende bi konuşmuşsun tıbben mümkün deyil bende mümkün bir sağlıkcı olarak böyle vakalar çok duydum hastane görevliyken...
o tavuğu kimse almaz artık
evde kadı garibim
ölmüş bir canlı hakkında daha saygılı olun....espri yaparken bu kadar küçülmenize gerek yok....
babannedemiyeli 26.03.2008, 13:02 ölmüş bir canlı hakkında daha saygılı olun....espri yaparken bu kadar küçülmenize gerek yok....
küçülmek şahsınıza aittir.:kzgn:kzgn
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 13:06 ölmüş bir canlı hakkında daha saygılı olun....espri yaparken bu kadar küçülmenize gerek yok....
[B]bilmem farkındamısın ama topic genelinde zaten espiri konusu oldu bu olay...abartmanın bir anlamı yok yapılan sadece '' Ağlanılacak Halimize Gülmek''
buradaki herkesde farkndaki terejikomik bir olay yaşanmakta.....herkes nerede ne konusulacgını ve nereye ne yazacağını bilecek kadar zeki ve yüce insanlardır.....
ben genede bu haberi konu edenleri tebrik ediyorum! resimdeki tavuğun tanınmaması için gözlerinin siyah bantla kapatılması bir incelik bence.:komik
Camiler inşaa edileceyine akil hastanesi inşaat edilse daha yararli olur.
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Imamin_yataginda_tavuga_tecav uz_iddiasi__169177_10&tarih=26.03.2008&Newsid=169177&Categoryid=10
http://img518.imageshack.us/img518/7130/adszei1.png (http://imageshack.us)
evet meşhur tavuğumuzun resmi arkadaşlar :whistling
[B]bilmem farkındamısın ama topic genelinde zaten espiri konusu oldu bu olay...
esprileri biraz daha maddeler ve yaşayan canlılar üzerine kursak daha insancıl olur...güne espri malzemesi olarak bu tarz olayları sunmak çok vahşice....
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 13:19 esprileri biraz daha maddeler ve yaşayan canlılar üzerine kursak daha insancıl olur...güne espri malzemesi olarak bu tarz olayları sunmak çok vahşice....
neresi vahşice allah aşkına yaaa.....biz sadece zavallı tavugun basına gelen ve bunu yapan iğrenç insandan bahsedıyoruz..tavugun kişiliğine söylemiş bir söz yokki ortada.....
siz tavuğa hakaret ettiniz mi arkadaslar!!!
babannedemiyeli 26.03.2008, 13:21 neresi vahşice allah aşkına yaaa.....biz sadece zavallı tavugun basına gelen ve bunu yapan iğrenç insandan bahsedıyoruz..tavugun kişiliğine söylemiş bir söz yokki ortada.....
siz tavuğa hakaret ettiniz mi arkadaslar!!!
bir daha tavuk neyim yemiyecem vallaha
esprileri biraz daha maddeler ve yaşayan canlılar üzerine kursak daha insancıl olur...güne espri malzemesi olarak bu tarz olayları sunmak çok vahşice....
vahşice kelimesi sizde doğru bir tabirbi sayın can sorarım size
saygıdan bahsediyosunuz demi siz önce karşı tarafa kullanıcağınız kelimeleri iyi seçin
bu arada herkes nerde ve nasıl iyi konuşucağını iyi biliyor merak etmeyin
espiriyi siz fazla ağır kelimelerinizle eleştirdiniz
ve malzeme olarakta kullanan kim
burda o tavukla uğraşan şahıs ama anlatılmak isteneni anlıyamamışsınız sanırım
iyi forumlar
babannedemiyeli 26.03.2008, 13:26 öf ya bir alıntı yapalım dedik vazgeçtim
yok arkadaş tavukta kaldı
evista26 26.03.2008, 13:36 ne tavukmuş bee bu tavuk altın yumurtlasa bunun kadar sorun olmazdı yav:D:D
Kara Davut 26.03.2008, 13:39 yumurta mı tavuktan,tavuk mu yumurtadan çıkar ikilemi,sarmal bir üçleme dönüşecek,eyvahlar olsun.acaba tavuğun yumurtasından ne çıkacak?:confused1:confused1:lol::lol:
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 13:39 ne tavukmuş bee bu tavuk altın yumurtlasa bunun kadar sorun olmazdı yav:D:D
kesiinn..ama ozmanda neden meyve veren ağacı taşlıyosunuz derlerdi :D:D:D
sahrut75yagmur 26.03.2008, 13:40 Sakarya 'nın Karasu İlçesi'nde yaklaşık 2 ay önce kuş gribi vakası nedeniyle karantina altına alınan Konacık Köyü'nde...
Yatak odasında tecavüz edilerek tavuk öldürülen imam Ali K., zanlıdan şikayetçi olmadığını belirterek, "Allah'ından bulsun" dedi. Suçlamayı kabul etmeyen T.H., yaşı küçük olduğu için Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi'ne teslim edildi
Kuş gribinden dolayı hastalık bulaşmasa bari...
Ayrıca adalete gerek yokmuş bakın..!
Allah ilahi adaletiyle verir cezasını...:whistling:whistling:whistling
tavugun ailesi tecavuz edilen fertleri için insan hakları mahkemesine başvurmuşlar
Ya Onur Melis 'cim bu kötü haberde bile yüzümü gülümsettin , hep gülümse ve gülümset...
:thumbup::thumbup::thumbup:
Saygılarımla.
boyle sapikliklari daha oncede duydum.sebebine gelince eyitimmi desem bastirilmis duygularmi desem kotu arkadascevresimi desem bilemiyecem.bence burda bunun failinin bu sapikligi yapmasinin altinda yatan gerceklerin arastirilmasi gerekmektedir.
ilginc komik te gelse bence arastirilmaya deyer bir konudur.
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 14:05 eehhh beee ne topicmiş herkesi soğuttu topicten:S:S
onur melis 26.03.2008, 14:24 QUOTE=:thumbup::lol::thumbup::lol::11::11: wallaha sabah sabah gülmekten karnıma agrılar girdi :D:D:D harikaın abiii :D:D
ama bir sorum olacak bu tavuğun ailesi hangi aşiretten abi :lol::lol::001_tt2:
ezgicim araştırılıyor hangi aşireten oldugu belliki köklü bir aşiret yoksa haber olmazdı deyilmi:D
saçma ve inandırıcılığı olmayan bir haber...
eskala sende bi konuşmuşsun tıbben mümkün deyil bende mümkün bir sağlıkcı olarak böyle vakalar çok duydum hastane görevliyken...
arkadaşım sen ya türkiyede yaşamıyorsun yada yaşadıgın ülkedeki insanların imkansız denilecek şeyleri başardıgını bilmiyorsun
ölmüş bir canlı hakkında daha saygılı olun....espri yaparken bu kadar küçülmenize gerek yok....
evet arkadaşlar arkadaşımız çok dogru diyor ölen tavuk için hepinizi bir dakkalık saygı duruşuna davet ediyorum lütfen:D
senin vahşet anlayışın yada vahşice anlayışın nasıl be anlamadım karnını doyurmak için et yiyosun balık yiyosun tavuk yiyosun bunları yerken o canlının kesilip önüne sunulması vahşet olmuyor sanırım senin için deyilmi ama tavugun tecavuze ugraması vahşet olup üzülüyorsun peki sana bir soru sorayım o tavuk yerine bir insan olsaydı aynı şeylerimi düşünürdün söyylermisin:confused1
eehhh beee ne topicmiş herkesi soğuttu topicten:S:S
ezgicim ben yanındayken senin sovumana izin vermem üzülme sen :D
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 14:27 ezgicim araştırılıyor hangi aşireten oldugu belliki köklü bir aşiret yoksa haber olmazdı deyilmi:D
arkadaşım sen ya türkiyede yaşamıyorsun yada yaşadıgın ülkedeki insanların imkansız denilecek şeyleri başardıgını bilmiyorsun
evet arkadaşlar arkadaşımız çok dogru diyor ölen tavuk için hepinizi bir dakkalık saygı duruşuna davet ediyorum lütfen:D
senin vahşet anlayışın yada vahşice anlayışın nasıl be anlamadım karnını doyurmak için et yiyosun balık yiyosun tavuk yiyosun bunları yerken o canlının kesilip önüne sunulması vahşet olmuyor sanırım senin için deyilmi ama tavugun tecavuze ugraması vahşet olup üzülüyorsun peki sana bir soru sorayım o tavuk yerine bir insan olsaydı aynı şeylerimi düşünürdün söyylermisin:confused1
ezgicim ben yanındayken senin sovumana izin vermem üzülme sen :D
çok teşekkür ederim abicim :d koptum yine ben:D:D:D:
Delihasanlar 26.03.2008, 17:03 bu sapıklık yapanada yataklık eden imamada bu haberi haber diye yapanada ne diyeceğimi bilemiyorum çükü kelimelerim aciz kalır. TİYATROCUNUN CEVABINI çok beğendim tebrik ederim.
sivaslı_sevda 26.03.2008, 17:05 Bu tip yaratıklar kudurmuş olmalı bu nasıl bi sapıklıktır :(
Oğul_Deniz 26.03.2008, 17:13 la oncacık tavuktan ne istedin yaaa:D:)
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 17:17 buyrun size bir tavuk wakası daha:D:D:D
akli yetileri yerinde olan kişi bunu yapmaz.bu nasıl bir kötülüktür ya.hiç mi uçkuruna sahip olamaz bir insan.bu kadar mı acizdir.böyle insanları şiddetle kınıyorum.hangi canlıya olursa olsun tecavüz çok iğrenç bir şey.valla öyle insanlar elime geçmesin elimden büyük ihtimalle bir kaza çıkabilir.
herşey bir canlıyı sevmekle başlar...
bunun hayvan yada insan olması önemli değil...
bir hayvana değer vermeyen,insana nasıl değer versin?
ve ben hayvan eti yemem....
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 20:06 senin vahşet anlayışın yada vahşice anlayışın nasıl be anlamadım karnını doyurmak için et yiyosun balık yiyosun tavuk yiyosun bunları yerken o canlının kesilip önüne sunulması vahşet olmuyor sanırım senin için deyilmi ama tavugun tecavuze ugraması vahşet olup üzülüyorsun peki sana bir soru sorayım o tavuk yerine bir insan olsaydı aynı şeylerimi düşünürdün söyylermisin:confused1
herşey bir canlıyı sevmekle başlar...
bunun hayvan yada insan olması önemli değil...
bir hayvana değer vermeyen,insana nasıl değer versin?
ve ben hayvan eti yemem....
buradaki herkes insanlara ve hayvanlara belkide haddinden fazla değer verşyor zannedıyorum forumd henüz yenisin....buradaki canları tanıdıkca bunları anlıyacaksın.....ciddi bir hayvan sever olabilirsin ama emin olki buraki insanlarda kalp ve vicdan taşıyor herkes herkeyin fazlasıyla farkında.....
yuh yani... bu kadar da sapık yaratıklar varmış demek:(
buradaki herkes insanlara ve hayvanlara belkide haddinden fazla değer verşyor zannedıyorum forumd henüz yenisin....buradaki canları tanıdıkca bunları anlıyacaksın.....ciddi bir hayvan sever olabilirsin ama emin olki buraki insanlarda kalp ve vicdan taşıyor herkes herkeyin fazlasıyla farkında.....
forumda yeni yada eski olmamın bir ölçü olacağını düşünmüyorum bu bir...
kalp ve vicdan taşımakla pratikte uygulamak arasındaki çizgiyi iyi ayarlamak gerekiyor,sıradan biri gibi birçok yorumu okuyun ve objektij bir şekilde görüşünüzü beyan edin...forumda insanları tanımam yada tanımamamla alakalı birşey değil bu,insanların forum için ve buraya sadece yorumları okumak için gelen misafir üyelerede söylersiniz artık,onlar böyle değil keşke tanısanız şeker gibi insanlar ama tanımadığınız için siz ilk bakışta yanılıyorsunuz mu demek gerek...
neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok,herkes kendi bildiği gibi yaşama özgürlüğüne sahip...ama birazda disiplinli ve hayatı ciddiye almak önemli,geyikler yada sıradan konular üzerine kurulu bir platforum olsaydı belki söylemlerinize hak verirdim...bir aleviforum da aleviliğin değerlerini her konuda fikir açısından mantık ve saygı çerçevesinde değerlendirmek ve düşünce bazında farklı yaklaşımlarla ayırt edici özelliğe sahip olmak bu olmasa gerek...!!!
Konu akibiyetini kaybetmiş şöyle bi okudumda yani gerçekten üyeler arasında gerginlige yol açan bi konu olmuş herneyse arkadaşlar bi konu içinde bu kadar kırıcı olmaya gerginlik yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum sonuçta herkes fikir ve düşüncelerini paylaşıyor bizim yapmamız gereken saygı duymak olacaktır.
Bu arada konu hakkında ne söylüyecegimi bilemiyorum artık insanlar insan olmaktan çıkmış.
CrAzY_AnGeL 26.03.2008, 20:32 forumda yeni yada eski olmamın bir ölçü olacağını düşünmüyorum bu bir...
kalp ve vicdan taşımakla pratikte uygulamak arasındaki çizgiyi iyi ayarlamak gerekiyor,sıradan biri gibi birçok yorumu okuyun ve objektij bir şekilde görüşünüzü beyan edin...forumda insanları tanımam yada tanımamamla alakalı birşey değil bu,insanların forum için ve buraya sadece yorumları okumak için gelen misafir üyelerede söylersiniz artık,onlar böyle değil keşke tanısanız şeker gibi insanlar ama tanımadığınız için siz ilk bakışta yanılıyorsunuz mu demek gerek...
neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok,herkes kendi bildiği gibi yaşama özgürlüğüne sahip...ama birazda disiplinli ve hayatı ciddiye almak önemli,geyikler yada sıradan konular üzerine kurulu bir platforum olsaydı belki söylemlerinize hak verirdim...bir aleviforum da aleviliğin değerlerini her konuda fikir açısından mantık ve saygı çerçevesinde değerlendirmek ve düşünce bazında farklı yaklaşımlarla ayırt edici özelliğe sahip olmak bu olmasa gerek...!!!
ya şunu anlamıyorum...neden yapıylan her yorum söylenen her söz alevilere ve aleviforumla karsılastırıylıyor...neden yani bir alevi böyle bir habere espirili bir yorum yapamazmı...anlamıyorum neden hersey alevilere ve aleviforuma malediliyor...biz burada hayatı fazlasıyla ciddiye alıyoruz yeri geldiğinde tartısıyoruz okonuları yeri geldiğinde tiiye alıyoruz ama bu demek değildirki aleviler yada alevifroumdakiler anlayışsız vs....yapmayın şunu yaaa
bu arada konuyuda kapatın artık sabahtan beri bir iiki espiri yapıldı diye herkesin canı sıkıldı zaten....
ya şunu anlamıyorum...neden yapıylan her yorum söylenen her söz alevilere ve aleviforumla karsılastırıylıyor...neden yani bir alevi böyle bir habere espirili bir yorum yapamazmı...anlamıyorum neden hersey alevilere ve aleviforuma malediliyor...biz burada hayatı fazlasıyla ciddiye alıyoruz yeri geldiğinde tartısıyoruz okonuları yeri geldiğinde tiiye alıyoruz ama bu demek değildirki aleviler yada alevifroumdakiler anlayışsız vs....yapmayın şunu yaaa
bu arada konuyuda kapatın artık sabahtan beri bir iiki espiri yapıldı diye herkesin canı sıkıldı zaten....
ESPRİ;
yaşamını kaybeden hiçbir canlınn üzerinden komedi unsuru olarak enstanteneler çıkarılamaz...çıkarıyorsanız bu sizin canlıya verdiğiniz değerin faturalanmış hali olarak irsaliyesi kesilir...neyse bir konuda haklısınız,kapatın şu konuyu...
valla burası türkiye burda herşey beklenir tavuga tecavüz edennin bir eşşek le yada ayıyla birlikte olması gayet normal adrenelin yükseltmeye gerek yok bence :11::11::11:
renklikelebek 27.03.2008, 01:35 ne varsa bu hacılarda hocalarda var herşey bekler olduk bunlardan sözün bittiği yer
tavuk ne günlere kaldık daha neler görüp nelere şahit olacağız
chatlakalper2 27.03.2008, 02:01 ne varsa bu hacılarda hocalarda var herşey bekler olduk bunlardan sözün bittiği yer
tavuk ne günlere kaldık daha neler görüp nelere şahit olacağız
Habere tekrar göz atın, hacıyla hocayla bir iliskisi yok bu haberin.
Haberi okurken ciddi ciddi midem agzima geldi ve hala midem bulaniyor. Akabindeki yorumlarin espiri agirlikli olmasi da sasirtici degil, bunun icin kimseye kizmamak gerek. insanlar bu ve daha nice benzeri olaylari duymaya coktan alistilar. yazik olmus tavuga ):
huseyin yanmaz 27.03.2008, 07:59 ya arkadaşlar günaydın sizlere bakıyorum bir tavuk bayağı ortamı germiş bakıyorum bizim kasap diyor bugün işler kötü daha soramadım niye bozuk desene durumu kötüye gidiyor:001_tt2::001_tt2::001_tt2:
huseyin yanmaz 27.03.2008, 08:02 Karadeniz'i gezen bir adam yolda aniden önüne çıkan tavuğu ezmiş. Hayvanı ezdiği için üzüntü duymuş ve gidip sahibine en azından parasını vermek istemiş. Almış tavuğu ve hemen oradaki köye gitmiş. Elindeki tavukla kahveden içeri girmiş ve :
- Afedersiniz; ben hemen köy dışında bu tavuğu ezdim. Sahibini arıyorum, en azından parasını vereyim diye. Acaba bu tavuğun sahibi kim ? Bunun üzerine hep beraber tavuğa bakan Lazlar :
- Hemşerim sen yanlış geldin. Bizim köyde böyle yassı tavuk bulunmaz. :001_tt2::001_tt2::001_tt2::001_tt2:
çiçekdürbünü 27.03.2008, 10:11 Arkadaşlar, eğer haberi bir kez daha okursak şu ayrıntıyı bu kez gözden kaçırmayız diye umuyorum.
Tavuğa tecavüz eden 16-17 yaşlarındaki bir çocuk. Yani bazılarımızın yorumladığı gibi imam değil. Sadece olaya neden olan çocuk bu olayı imamın yatak odasında gerçekleştirmiştir.
Dolayısı ile önyargılarımız nedeniyle yanlış mesajlar veriyoruz. Unutmayın bu ülkede komünist imamlar da vardı. Ve onlar 12 Eylül sürecinde yargılandılar.
nihat 61 27.03.2008, 13:13 Arkadaşlar, eğer haberi bir kez daha okursak şu ayrıntıyı bu kez gözden kaçırmayız diye umuyorum.
Tavuğa tecavüz eden 16-17 yaşlarındaki bir çocuk. Yani bazılarımızın yorumladığı gibi imam değil. Sadece olaya neden olan çocuk bu olayı imamın yatak odasında gerçekleştirmiştir.
Dolayısı ile önyargılarımız nedeniyle yanlış mesajlar veriyoruz. Unutmayın bu ülkede komünist imamlar da vardı. Ve onlar 12 Eylül sürecinde yargılandılar.
bu çocuk neden imamın yatakodasını secmiştir imamın yatak odasına bu kadar rahat gidip bu işi nasıl yapmıştır ?????????
çiçekdürbünü 27.03.2008, 13:56 bu çocuk neden imamın yatakodasını secmiştir imamın yatak odasına bu kadar rahat gidip bu işi nasıl yapmıştır ?????????
Anadolu'da birçok köyde hala kapılar kilitlenmez. Belki de bu çocuk eylemini gerçekleştirmek için kendisine en yakın evi seçmiştir. O ev de Karasu imamının evidir.
Malum, cinsel dürtüler hiçbir şeyi dinlemez.
Sorunun gerçek yanıtını alabilmek için en doğrusu çocuğun mahkemedeki duruşmasına gözlemci olarak katılmaktır.
Haydi bu davayı takip etmeye, Sakarya'ya..
chatlakalper2 27.03.2008, 18:38 Yahu ev boş zaten allah allah
çiçekdürbünü 27.03.2008, 23:17 Yahu ev boş zaten allah allah
Hee..işte ben de bunu diyordum. Sağolun Sn. chatlakalper. Durumu özetlediniz.
AnGeNehM 28.03.2008, 02:17 aceba tavukta onun gibi dini bütün bir canlımıymış
sonra doğacak civciv hangi yolu seçer ortada kalır civcikcağız
sewal_24 28.03.2008, 02:36 tavugun ailesi tecavuz edilen fertleri için insan hakları mahkemesine başvurmuşlar
:thumbup::thumbup: Tabiiki haklarını ararlar:lol::lol:
onur can tavuk yakınları hayvan hakları mahkemesinde haklarını ararlarsa olumlu sonuç alırlar:devil2::devil2: imamda bir hayv... olduğuna göre ancak orda olayın ciddiyetine varır :11::11:
khaaan77 28.03.2008, 08:12 Cocuk imama tavuk icin baslik parasi ödeyip, nikahina almak zorunda kalmis!
:biggrin::biggrin::biggrin:
Böylece hem tavugun namuzu temizlenip, hemde cocuk hapise girmekten kurtulmus!:biggrin::biggrin::biggrin:
yasemin38 28.03.2008, 11:08 allah bunları kendi hallerine bıramış :) :) :) :D
Bence bu konun kazana gitme zamanı geldide geçiyor.
Bence bu konun kazana gitme zamanı geldide geçiyor.
can zaten modlarımız bence buğün bu topiği kazana atarlar çünkü çok uzadı konu ve okadar konuşulcak önemli şeyler varki t.c hali iyi değil
khaaan77 28.03.2008, 13:00 The61 ve Asii cok haklisiniz!
:biggrin:
Ama arada bir böyle haberlerle de eglenmek gerekiyor.
Hayat nede olsa kisa.
o tavuğu kimse almaz artık
evde kadı garibim
hahaha babannedemiyeli süpersin, sabah sabah ne güldüm. Güzel espiri:thumbup1:
Yorum: Mizah bölümünde açılması daha uygun olurdu.
Şayet haber değeri olan bir konu değil. Bir iki kelime ekle ilgi çekici olsun mantığı ile sürülmüş halkın önüne.
Miadı da dolmuş zaten.
İyi forumlar. KİLİT.
|