Orijinalini görmek için tıklayınız : Sosyalist yüreklerin ardindan...

Amedli
26.03.2008, 19:35
Alisero Yoldas,
Sevdadir Yoldas,
Mhrs Yoldas,
Cerkez_Éthem yoldas,
Soulgod yoldas....

Biz Devrimciler ,sistemin Muhalefeti degil herzaman Alternatifi olduk..
Fakat cirkef sistemden memnun olan ya da cirkeflige memnun olmaya inandirilmis,beyni yikanmis insanlar Herzaman bizi ötekilestirme sansini en iyi sekilde kullanmistir..
Ve biz Muhalefet olmusuz!
Bölücü olmusuz!
Terörist olmusuz!

Sahsin biri; aba altinda sopa gösterircesine tehditkar konusuyor..
Adam resmen ;kimlik numaralariyla,sorusturmalarla,davalarla tehdit ediyor..Actigi bir davanin örnegini gözümün önüne koyuyor,Akilli olun dercesine..

Ve bundan yakinan yoldaslar,bu ne oldugu belirsiz olaylardan sikayetini dile getiriyor..Ama sikayet,iddalar gereken mecralar tarafindan dikkate fazla alinmiyor..Ve bu yoldaslar üyelik iptalini istiyorlar.Üyelik iptal olduktan sonra bazilarinin yazdiklari yazilarin igrencligi en iyi sekilde ortada...Söz konusu olan sahisin tilki tilki yazdigi yazilarin zaten lackaligi gözlerimizin önünde...

Bu siteye,Aleviligi,Demokrasiye,Kardeslige,Barisa zarar verenler ortadir...
Biz Sosyalist grup olarak,savundugumuz davalarin üzerine yazdigimiz yazilara ,ortak karar alarak ;cevremizdeki bagnaz art niyetlerin sahsiyetlerin verecegi cevaplara,yaratmak istegi kaosa ,artirmak istedigi gerilime, prim vermemek icin ,bu sahsiyetlerin dayatmalarina cevap vermedik..Biz bu site icin,demokrasi icin bu tahammülü gösterdik..

Hersey ortadir...

Alisero,Mhrs,soulgod,cerkez_ethem,Sevdadir yoldaslarimiz gittide biz kaybettik mi?
Sanal ortam ,gercek hayatin,meydanlarin sadece kisacik bir antremanidir..
Sanal ortamda üstlendigimiz misyonu binbir tilkiliklerle bitirmeye calisan sahsiyetler,elbette basarili olmayacaklardir..

O Sahsiyete veya Sahsiyetlere sesleniyorum:
Yüreginiz varsa,sifreli konusmayi,her konusmada üstü bayagi kapali direktifler vermeyi birak(iniz)!!!
Biz Ispiyonculara alisigiz...

AMEDLi

vaaz
26.03.2008, 21:30
Aslında kimlere cevap vereceğimi bile bilmiyorum...
Saçma sapan kendi aralarında bir oyun hazırlayıp, hazırladıkları oyundada ayakları kayıp düşen forum sakinlerinin bir kısmı, Bu oyun yüzünden üyeliklerinden oldular. Soruların muhattapları artık, bir şekilde diğer dostlarından Haberleri alırlar...

Öncelikle Canan1; iki gündür büyük şoklar yaşadığının fakındayım kreşmirle...Aranızda gizli lobi faaliyetleride olduğu aşikar, okuduğun belgenin muhattabı ben olarak, hepsi gerçektir ve resmidir.Hepinizden şimdi Resmi evrakta tahribat diye sesinizi duyuyorum.Ancak o evrakta hiçbirşeyi değiştirmedim ben, sadece muhattap olunan kişileri ve dosya numaralarını gizledim.Yani o dilekçenin gerçekliğinden emin ol. Sahte evrak basmak için matbaam yok

Tosun; üyelik iptallerinin yenilenmemesi dün gece forum bütünlüğüne saldırıda bulunanlar için geçerli, sayısız kullanıcı adı aldığım doğrudur. Bunlarda bazı zamanlar yöneticilerin fevri davranması veya kendi isteğimledir.

Bu forumdan nice insanlar geldi geçti, bir kısmıda yöneticilik dahi yaptı, daha sonra başka forumlara yönetici oldular ve orada bu forum için demediklerini bırakmadılar.

Ben site sahibi değilim, ben sitenin kurucu değilim.AMA sitenin kurulum aşamasından bu yana gerek normal üye olarak gerekse yönetici olarak, bu forumun büyümesinde katkısı olan o devirden kalan TEK insanım...Bunu Erhan dahi yalanlamaz.

Poyrazım_24 bu konu ile ilgili en güzel cevabı vermiş, kendisine özel mesajlada teşekkür ettim, geri dönmedi bana ama ziyanı yok. Nedir bu bir dilekçeyi evirip çevirip devlet meselesi haline getirmeniz. Poyrazım_24 ün sözlerine katılıyorum. Korkunuz yoksa bu telaş neden?

Bu forum tabi herşeyin paylaşılacağuı özgür bir platform ama söylemler haddi aşarsa. T.C. devletinin bağımsız bütünlüğüne karşı, bölücü söylemler alenen yazılmayıp ima edilse ben orda elimden ne gelirse ardıma koymam...

Özgür platform diyoruz ama darkeye'nin dün açtığı Atsız Atam-Nihal Atsız konusu Yönetici Onur tarafından kazan yapıldı ama...Üstüne üstlükde Darkeyenin konu açma yetkisi elinden.. tabi bu durumda düşüncelere özgürlük fikrini bir daha gözden geçirmek lazım.

Yahu sizler ne komksiniz. Ne para ödemesi yazıyı size Yönetici Onur anlatsın. O yazının altında bir sürü yazılanlar vardı, onur sildi.Para falan ödediğim yok, hem nede olsa forumun bir bağış sistemi var. Eğer istersem ordanda para ödeyebilirim.

çerkez_ethem sen hele hiç konuşma, bir kız nickini alarak kendini bu kadar aşağıladın. Sana sözüm yok...

Ecolis seviyeli tartışmanı bozmak için siperde bekleyen yüzlerce insan var, bir listesini yaparsam ağzın açık kalır.

Sevdadır; benim faşizan düşüncelerimden dolayı sen o yazıyı yazdın ve benim faşisan düşüncelerim senin forum üyeliğinin silinmesine sebep oldu. Bak benim faşizan düşüncem seni susturdu.

Kreşmir o tartışmada Canan ve sen en akıllı şeyi yaptınız. Konuya radikal katılmadınız. Aferin size, hakkaten tebrik ederim ve bu davranışınız sayesinde şu an buradasınız.

dilan_7670(cep telefonu modeli gibi Susma, hemde hiç susma aklına ne geliyorsa söyle biz kimseye sus demedik zaten.

mhrs, burası sanal platform isterseniz forum olarak herkese 2şer koruma tutalım.Sanal hayatta atacağınız adımlar emin olun, gerçekte atacağınız adımlardan daha tehlikeli oluyor kimi zaman.

Alişero en rahatsızı sendin, en erken gidenide sen oldun.Yolun açık olsun.

Herneyse diyeceklerim bukadardır.Kalanlar kalır bizimle. Gidenler gider Allahın izniyle...

topik ilk açıldığında okumaya başlamıştım çünkü açanlardan mhrs benim samimi bir arkadaşımdı, aynı anda dikkatimi çekti ve okumaya başladım çünkü yazılanlar düşündürücü ve yardım talep eder cinstendi yazılanlar sonrası ortay çıkan sonuç çok üzücüydü çünkü bir çok arkadaşın emeğinin son bulmasıyla sonuçlandı.

en son cevap benim için çok dikkat çekiciydi hiç bişey olmamış kendini yağ gibi üste çıkaran bir cevap vardı arkadaşlarımız büyük ihtimal bu cevabı okumadılar.

mhrs,soulgod,çerkez_ethem,alişero,sevdadır yoldaşları onurlu duruşlarından dolayı kutlamak isterim profillerinede yazdım sağolsunar var olsunlar verdikleri emeklerine sağlık.

darkeye
26.03.2008, 21:52
sen ve arkadaşların için yorum yapmayacagım tek bir sözüm var ki o da SİZLER GERCEK SOSYALİSTLER DEGİLSİNİZ

Alevimen
26.03.2008, 22:01
Zorla banlamadık kendileri istedi.. Ayrıca aralarında defalarca üyelik iptali isteyenler garip üyelerde vardı hatta hakaret ederek gönderilenler gene gizlice nick alıp gelenler (sevdadır arkadaşınız gibi).
Benim anlamadığım, siz 20 yaşlarında kendini sosyalist sananlar herhalde sosyalist olmak takım tutmak gibiymiş gibi algılıyor. Bir, iki, üç terim öğrenmişler ama ne anlama geldiğini belki bilmiyorlardır yada en fazla 5 dakika üzerinde konuşma yaparlar ardından hemen yıkıp, dökmeye geçerler hemen ne kadar şansız olduklarını, ne kadar ezik bir hayatın içinde olduklarını yakınırlar..
Aynı bu forumda olduğu gibi sürekli yıkmakdan sürekli bozmakdan yana olan gene sizsiniz, vede birdefan fazla nick alıp kendi ve bizim başımızı dönderiyorsunuz...

Pardon ama sosyalist misiniz siz? Hanginiz hangi sosyal işi yapıyor söyleyinde bizde bilelim, topluma yararlı hangi gönüllü işi yapıyorsunuz. A dan B ye yürüyüş yaparak sosyalist olunmaz :)
Aranızda hakaret eden terbiyesiz insanları savunuyorsunuz, terbiyesiz olan birisi başkalarına nasıl saygı göstersin?

Birbirinize iğnemeli, çoçuksu mesajlarınızı okudum 3-4 kişi toplanmış birbirini övüp ödüllendiriyor. Ne garip insanlarsınız, gidin başka yerde stand up yapın. Ben sizin tuhaf ve garip söylemlerinizi artık okumak istemiyorum, kiminle derdiniz varsa gidin onla çözün.g