Orijinalini görmek için tıklayınız : Ergenekon Geyikleri

Dede-baba
27.03.2008, 23:42
***Ergenekon öyle saçma bi hal aldıki sonunda geyik malzemesi oldu...

*** Zaten olacağıda buydu.. zaman gazetesinde 1 yıl çalışan.. Samanyolu Tv'de 5 ay yayın yapan.... Ve Sıkı Durun FETHULLAH GÜLENİN ÖZEL KALEMİ OLARAK ÇALIŞAN adamın birinin evinde ergenekon yazısı bulunuyor ve aradan 9 ay geçiyor...

*** Ve bu örgütün başı da uzun araştırmalar :biggrin:sonunda İlhan Selçuk çıkıyor...

*** Sonrasında Ergenekon önce Cumhuriyet gazetesini bombalıyor.. sonra Danıştay baskını yapıyor...

Baskını yapan şahıs ise... Polislere bunu şeriat için yaptım .. Türbana özgürlük gelsin diye yaptım diyor..

Üstelik Danıştay saldırısında görev alan cani.. şeriyat yanlısı ve fethullah hayranlığını gizlemiyor..

*** Alt alta ekliyelim.. Sayın İlhan Selçuk.. Türkiye 'de şeriat devleti için çalışan biridir...:biggrin: Kendi gaztesini bombalamıştır..:biggrin: Mafyayla ele eledir.:biggrin:

***Ya böyle bir saçmalık daha görülmedi heralde..

Neyse birazda gülelim.... Basındaki Ergenekon geyiklerine bir bakalım...

Basın Ergenekon soruşturmasında ikiye bölündü; Star gazetesi ve Leman dergisi de, farklı açılardan aynı espriyi yaptı: ÇAKTIRMA!

Leman’daki aşağıdaki tam olarak anlaşılamayan 2. karikatürde ise, Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi İlhan Selçuk, polisler sabaha karşı kendisini gözaltına almaya geldiğinde, 12 Mart ve 12 Eylül dönemlerini yaşamış biri olarak, banyoda “sakıncalı” kitap ve dergileri yakmaya çalışıyor.

NOT: Lütfen...Espiriyi yakalamak için resimlerin üstüne tıklayın ve büyütüp yazıları okuyun....

Leman harika iş yapmış yine..

özcan1
27.03.2008, 23:51
***Ergenekon öyle saçma bi hal aldıki sonunda geyik malzemesi oldu...

*** Zaten olacağıda buydu.. zaman gazetesinde 1 yıl çalışan.. Samanyolu tv'de 5 ay yayın yapan adamın birinin evinde ergenekon yazısı bulunuyor ve aradan 9 ay geçiyor...

*** Ve bu örgütün başı da uzun araştırmalar :biggrin:sonunda İlhan Selçuk çıkıyor...

*** Sonrasında Ergenekon önce Cumhuriyet gazetesini bombalıyor.. sonra Danıştay baskını yapıyor...

Baskını yapan şahıs ise... Polislerede bunu şeriat için yaptım .. Türbana özgürlük gelsin diye yaptım diyor..

üstelik Danıştay saldırısında görev alan cani.. şeriyat yanlısı ve fethullah hayranlığını gizlemiyor..

*** Alt alta ekliyelim.. Sayın İlhan Selçuk.. Türkiye 'de şeriat devleti için çalışan biridir...:biggrin: Kendi gaztesini bombalamıştır..:biggrin: Mafyayla ele eledir.:biggrin:

***Ya böyle bir saçmalık daha görülmedi heralde..

Neyse birazda gülelim.... Basındaki Ergenekon geyiklerine bir bakalım...

Basın Ergenekon soruşturmasında ikiye bölündü; Star gazetesi ve Leman dergisi de, farklı açılardan aynı espriyi yaptı: ÇAKTIRMA!

Herhalde resimdeki Atatürkte tayyipe ters ters bakiyor.

Kara Davut
27.03.2008, 23:58
Alın size bir geyikte benden:)

ilhan selçuk'a baskın olacağı haberini kim uçurdu da belgeleri yakıyor:)

Sakın siyaset üstü Gül olmasın:)

Dede-baba
28.03.2008, 00:03
Star'daki karikatür 'de ise...

Olası..Yargıtay eylemi Tiye alınıyor...

Westside
28.03.2008, 00:30
hey allahım ya :biggrin: cok ince espiriler...

Dede-baba
28.03.2008, 09:56
hey allahım ya :biggrin: cok ince espiriler...

Foruma katıldığınız ve katkı sağladığınız için tesekkürler...

sertur
28.03.2008, 10:45
önümüzdeki günlerde binlerce geyik ülkemizi istila edecek.. vo..fone reklamlarına dikkat:)

özcan1
28.03.2008, 12:33
Özgür ve demokratik bir Türkiye kuruldukça, çetelerin maddi zemini ortadan kalkacak; çeteler temizlendikçe ülke daha da demokratikleşecektir. Ancak, devletin derinliklerine sinen organizasyonlar varolduğu sürece, pratik toplumsal yaşamın çetelerin kontrolünde süreceğini de unutmamak gerekiyor. Çetelerin uzantılarının ellerini kollarını sallayıp gezdikleri ülkede, 83 yaşında bir yazarı, hem de gece yarısı derdest edip sorgulamakla çeteler çökertilemez, darbelerin önüne geçilemez ve Ergenekon açığa çıkartılamaz.

Türkiye, çetelerden çok çekmiş bir ülke! Gazeteciler, sendikacılar, politikacılar, gencecik insanlar, kimlerin nasıl planladığı bilinmeyen bir sürece kurban edildi. Çorum ve Kahramanmaraş gibi şehirlerde, bu karanlık planlar nedeniyle, günlerce kan aktı. Bu karanlık planlar nedeniyle onlarca genç, idam sephasına çıkartıldı; bir o kadarı işkencede öldürüldü. Sivas’ta bütün bir kamu yetkililerinin gözü önünde, koca bir otel, içindeki insanlarla birlikte yakıldı. Biriken cerahatin bir kısmı, Susurluk’ta kazaya yol açan kamyon sayesinde açığa döküldü ancak, anlaşılan o ki (Eisberg) buzdağının büyüklüğü bilinmiyor.

Şimdi karşımıza adına “Ergenekon” denilen bir örgüt ismiyle çıkılmış bulunuyor,
Tarafların birbirlerini, “devlet içinde devlet” olmakla suçlamaları da bu süreçte sıklıkla bilginin dezenforme edilmesine neden olduğu anlaşılıyor.

Büyük Önderin arkasina sığınıp bizlere ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. Yarım asırdır yazı dünyasının içinde ve uzun süredir de Cumhuriyet’in başyazarlığını yapan İlhan Selçuk’un gece yarısı gözaltına alınması, “yakışıksız” olmanın ötesinde, O’nun üzerinden bir çeşit gözdağı niteliği taşıyor.

Ömrünün bir bölümünde gece yarıları çalan kapı zili nedeniyle ağzı yüreğine gelen 1977 kuşağından biri olarak, gece yarısı gözaltına alınmanın öyle yaşla ve saygınlıkla ilişkisinin kurulmasının “gençlere yapılabilir” gibi sevimsiz ve demokrasi dışı yöntemleri çağrıştırdığını ve esasen de totaliter zihniyetin rutin bir tarzı olduğunu yakından biliyorum. Bu nedenle bırakın, Selçuk, Perinçek ve Alemdaroğlu gibi ünlü simaları, sıradan insanların dahi gece yarısı gözaltına alınmasının yürütülen soruşturmanın hayra alamet bir seyri olmadığına işaret ediyor.Yüksel ışık yoldasima selam olsun Anlaşılan o ki AKP iddianamesinin gizli güçler tarafından hazırlandığına bütün bir toplum ikna edilmek isteniyor. Politik bakışları ve yöntemleri konusunda 180 derece zıt olduğumuz Perinçek ve arkadaşları üzerinden AKP iddianamesi hayra Alamet deyildir. Dede-baba genede Ergenekon Geyikleri paylaşımın için teşekürler..

Dede-baba
28.03.2008, 17:05
önümüzdeki günlerde binlerce geyik ülkemizi istila edecek.. vo..fone reklamlarına dikkat:)

Degerli canlar...

"keşke" lafını sevmem aslında.... Ama yine de keşke diyeceğim...

Keşke Ülkemizde Hiçbir sorun olmasa da... İnsanlar birlik beraberlik içinde olsa ve .. şakalarla.. gülmelerle hayatımız geçse.. keşke yarınlarımızdan emin olabilsek.. keşke Dünyanın en iyi şartlarında yaşayan bir iskandinav ülke vatandaşı olabilsek..

Ama işte öyle olmuyor malesef.. Ağlanacak halimize gülüyoruz...

Umut dolu... güven dolu yarınlar dileğiyle...

Saygılarımla..

Dede-baba
28.03.2008, 19:00
***Evet Türkçe'nin ne hallere geldiğini ve ülkemizdeki sosyal ve kültürel değişimleri.. daha doğrusu toplumsal çözülmeleri.. hiciv eden bir geyik daha sunayım dedim sizlere... na yapalım.. ciddi ciddi anlattık... Ülke elden gidiyor dedik kimse okumadı... Şiimdide ağlanacak halimizi gülerek anlatalım dedik belki uyanan olur...

Ne dersiniz?????

***Şimdi.. sokakta birbirini ilk defa gören ama birbirinden etkilenen ve yaklaşmaya çalışan gençlerin durumlarını... 1987... 1997 .. 2008 ve de gelecekte 2017 nasıl olacağına bakalım...

Yıl: 1987

"Karşıma aniden çıkınca fevkalâde şaşırdım ve duygulandım.. .

Nitekim ne yapacağıma hüküm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi.

Amma ve lâkin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum.
Nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı.. Üstüme çeki düzen
verdim, kendimden emin bir sesle 'Hayırlı akşamlar' dedim.."

Yıl: 1997

"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ve duygulandım...

Fena halde kal geldi yani.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana
bakıyor, bu iş tamamdır dedim... Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik
bir sesle 'selam' dedim.."

Yıl: 2008

"Abi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yani ve duygu durumum
kabardı...

Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fena göçeriz dedim, enjoy durumları yani...

Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu
manita senin... 'Hav ar yu yavrum?'"

Yıl: 2017...

"Karşıma aniden çıkınca korktum. Kapkara çarşafın içinde kara bir hayalet
gibiydi.

Ulan ne halt ettik de 2007de bu yobazlara oy verdik. O gün bugündür
gitmediler başımızdan. Şimdi şu karşıma çıkan dünya güzeli midir yoksa
kaknemin teki midir gelde anla.

Bi daha bunlara oy verirsem diyecem ama oy verme falan da kalmadı ki.

Kadılar konseyi midir nedir bişey çıktı. Başında da Fetullah Hoca.
Dedikleri kanun oluyor. Tüüüh namaz vakti geçiyor.

Ulan karıya daldık yiycez şimdi dayağı islam devriyesinden. Geçen Cuma
namazında ağzımda sakız unutmuşum, daha onun morlukları geçmedi.........'"

Saygılarımla..

Dede-baba
28.03.2008, 22:11
Alın size bir geyikte benden:)

ilhan selçuk'a baskın olacağı haberini kim uçurdu da belgeleri yakıyor:)

Sakın siyaset üstü Gül olmasın:)

Foruma katıldığınız ve katkı sağladığınız için tesekkür ederim..

Dede-baba
29.03.2008, 10:25
***Evet Türkçe'nin ne hallere geldiğini ve ülkemizdeki sosyal ve kültürel değişimleri.. daha doğrusu toplumsal çözülmeleri.. hiciv eden bir geyik daha sunayım dedim sizlere... na yapalım.. ciddi ciddi anlattık... Ülke elden gidiyor dedik kimse okumadı... Şiimdide ağlanacak halimizi gülerek anlatalım dedik belki uyanan olur...

Ne dersiniz?????

***Şimdi.. sokakta birbirini ilk defa gören ama birbirinden etkilenen ve yaklaşmaya çalışan gençlerin durumlarını... 1987... 1997 .. 2008 ve de gelecekte 2017 nasıl olacağına bakalım...

Yıl: 1987

"Karşıma aniden çıkınca fevkalâde şaşırdım ve duygulandım.. .

Nitekim ne yapacağıma hüküm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi.

Amma ve lâkin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum.
Nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı.. Üstüme çeki düzen
verdim, kendimden emin bir sesle 'Hayırlı akşamlar' dedim.."

Yıl: 1997

"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ve duygulandım...

Fena halde kal geldi yani.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana
bakıyor, bu iş tamamdır dedim... Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik
bir sesle 'selam' dedim.."

Yıl: 2008

"Abi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yani ve duygu durumum
kabardı...

Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fena göçeriz dedim, enjoy durumları yani...

Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu
manita senin... 'Hav ar yu yavrum?'"

Yıl: 2017...

"Karşıma aniden çıkınca korktum. Kapkara çarşafın içinde kara bir hayalet
gibiydi.

Ulan ne halt ettik de 2007de bu yobazlara oy verdik. O gün bugündür
gitmediler başımızdan. Şimdi şu karşıma çıkan dünya güzeli midir yoksa
kaknemin teki midir gelde anla.

Bi daha bunlara oy verirsem diyecem ama oy verme falan da kalmadı ki.

Kadılar konseyi midir nedir bişey çıktı. Başında da Fetullah Hoca.
Dedikleri kanun oluyor. Tüüüh namaz vakti geçiyor.

Ulan karıya daldık yiycez şimdi dayağı islam devriyesinden. Geçen Cuma
namazında ağzımda sakız unutmuşum, daha onun morlukları geçmedi.........'"

Saygılarımla..

Yukarıda Gülelim diye bir haber vermiştim... Şimdide düşünme zamanı...Nereden nereye geldiğimizi... nasıl bir toplumun çökertildiğini... analma zamanı..

*** Türkçe'nin nasıl değiştiğine Dikkat ettiniz mi? Özellikle gençler arasında konuşulan şu cümleleri anlayanız ve ne anlama geldiğini çözeniniz var mı? ( "Çüş falan oldum"...iş bizi kasar.... fena göçeriz.... enjoy durumları.... concon muyum ben...) yahu hepsini andıkta şu enjoy durumları da ne oluyo...:komik bi Türlü çözemedim...

***Ama heralde 2017 yılında olacaklar... hiç olmaz böyle bişey demeyin.. "Olmaz... Olmaz bu memelekette....

saygılarımla..

özcan1
29.03.2008, 12:12
Yukarıda Gülelim diye bir haber vermiştim... Şimdide düşünme zamanı...Nereden nereye geldiğimizi... nasıl bir toplumun çökertildiğini... analma zamanı..

*** Türkçe'nin nasıl değiştiğine Dikkat ettiniz mi? Özellikle gençler arasında konuşulan şu cümleleri anlayanız ve ne anlama geldiğini çözeniniz var mı? ( "Çüş falan oldum"...iş bizi kasar.... fena göçeriz.... enjoy durumları.... concon muyum ben...) yahu hepsini andıkta şu enjoy durumları da ne oluyo...:komik bi Türlü çözemedim...

***Ama heralde 2017 yılında olacaklar... hiç olmaz böyle bişey demeyin.. "Olmaz... Olmaz bu memelekette....

saygılarımla..

Sevgili Dede-baba. tartışılmaya deyer bir konu aslında.
TBMM nde konuşulan yalnız bir örnek vereyim( provikasyon) çogu batılaşmiş türkçemizde, bizim bölgelerin yöre türkçeside eklenince anlaşılmasi bilmece kokteyleştirilmiş türkçe oluşuyor bence gayet normal butun dünyadaki yörelerin şirvesinde vardir. Ama şu varki inkar edilemez; Türkçe ile cevabı izah edemediyimizi, yabancı dille, bir kelime ile anlaşılıyor.
Bu gün Almanyasinda cok almanlaştırılmıs ingilizce kelimelere rastlamak mümkündür.
bazen insan bir olayı türkçe ile dolaylı bir sekilde izah etmeye çalıştıgı zaman yabancı tek bir cümle ile hallediyor. valla sonracıma ne olur bende bilmiyom:D

sevgiler

Kara Davut
29.03.2008, 12:30
sevgili dede-baba,
Türkiye'de konuşulan dil,zaten öz-türkçe olmayıp,içinde birçok arapça,farsça,osmanlıca kelime barındırmaktadırEn güzel Türkçe olduğu iddaa edilen İstanbul türkçesi bile aslında osmanlıcadan geçilmez ve anlaşılmaz.Türkçeye bugün pek çok gencin ağzındaki terim ve tamlamalarda karışınca,ortaya tarzanca tadında gerçekten anşılması güç bir dil çıkmakta.Cezayir ve fas örneklerine bakarsak,çoğu kendi dillerini konuşmuyorlar bile.halkın hemen hemen hepsi Fransızca biliyor ve bu dili kullanıyor.Kendi ülkelerinde kendi dilini konuşanlara cahil gözüyle bakıyorlar.ancak bu değildir ki,kendi dilini konuşmak cahilliktir.yukarıda 80'den bu yana verdiğiniz mizansen örnek aslında nereden geldiğimizi ve nereye gittiğimizi açıkca göstermekte.lakin bunun önünede geçebileceğimizi sanmıyorum.Maalesef kültürel veya sosyal bir akım gibi,böyle konuşan gençlerin sayısı hızla artmakta.yarın bizi hangi kelimeler bekliyor,orasını Allah bilir.ancak,devlet hazinesinden türk dil kurumuna akıtılan onca paranında boşa gittiği ortada.

Dede-baba
29.03.2008, 13:10
sevgili dede-baba,
Türkiye'de konuşulan dil,zaten öz-türkçe olmayıp,içinde birçok arapça,farsça,osmanlıca kelime barındırmaktadırEn güzel Türkçe olduğu iddaa edilen İstanbul türkçesi bile aslında osmanlıcadan geçilmez ve anlaşılmaz.Türkçeye bugün pek çok gencin ağzındaki terim ve tamlamalarda karışınca,ortaya tarzanca tadında gerçekten anşılması güç bir dil çıkmakta.Cezayir ve fas örneklerine bakarsak,çoğu kendi dillerini konuşmuyorlar bile.halkın hemen hemen hepsi Fransızca biliyor ve bu dili kullanıyor.Kendi ülkelerinde kendi dilini konuşanlara cahil gözüyle bakıyorlar.ancak bu değildir ki,kendi dilini konuşmak cahilliktir.yukarıda 80'den bu yana verdiğiniz mizansen örnek aslında nereden geldiğimizi ve nereye gittiğimizi açıkca göstermekte.lakin bunun önünede geçebileceğimizi sanmıyorum.Maalesef kültürel veya sosyal bir akım gibi,böyle konuşan gençlerin sayısı hızla artmakta.yarın bizi hangi kelimeler bekliyor,orasını Allah bilir.ancak,devlet hazinesinden türk dil kurumuna akıtılan onca paranında boşa gittiği ortada.

Tabiki bir toplumun dili.. ve kültürü diğer toplumlardan izole olamaz.. aralarında kelime alışverişleri olacaktır..

*** Yanlız dikkat edilirse... Burada bir özenilen (Bu egemen kültür...) Bir özenen vardır ki bu da ortadan kalkan .. yok olmaya başlayan kültürdür...

*** İşte belki de bir süre sonra ortada Türkçe... Anadolu kültüründen bir şey kalmayacak...

*** Bu yüzden yozlaşmaya karşı durmalı.. Kültürümüzü... dilimizi... geleneklerimizi korumalıyız... Kültür emperyalizmine karşı durmalıyız...

saygılarımla..

Akgüney
29.03.2008, 13:13
ne benim annem, babam güzel bi türkiye görebildi, ne ben görecegim gibi umarim cocuklarim görürler...

yazik...

ecolis
29.03.2008, 18:39
Kimse kukla doğmaz. Bazen kukla olunur, bezen kukla edilir, bazen de kukla olma durumuna düşülür. Bölgemizde bunların tümü günü birlik tüketilir. Dünya ve bölge işlerini kavramayanların kukla durumuna düşmemeleri, düşürülmemeleri çok güçtür. Bu satırların yazarı komplo mantığını her zaman hafife almıştır; aklın verilerini iyi değerlendirememenin ucuz düşünce yoludur komplocu algılayış. Ama bu, ne komployu yok eder ne de kuklaları. Ortak ülkemizde bu anti demokratik inat devam ettikçe, daha çok kuklayla yüz yüze geleceğimizden herkes emin olabilir. Bunları üreten, bataklık devletin artık çürümüş olmasındandır. Birbirine düşmüş kurumlarıyla bu devlet, ilk fırsatta halkına karşı birleşip, dıştan destek alarak sınır dışı operasyon düzenleyebilmektedir. Dış müdahalenin kapılarını sonuna kadar açan da bu devlettir. Dış mihraklar suçlamasıyla kendini aklamaya çırpınan aynı bu devlettir. Bu devletin siyasal, askeri ve bürokratik kadrolarının sorunu ne ülke nede halktır; kim ne biçimde olursa olsun ele geçirdiği iktidarı sürdürmek ve bunun sistemini oturtmaktan başka bir erek ve ideal taşımamaktadır. Ergenekon kadar AKP'nin kapatılma davaları bu anlamda sorunun hiç bir temel yönüne işaret etmez. Yasamanın hukuk kadar, ordunun yürütme kadar çürüdüğü bir koşulda felç olmuş devletin, insafsızlıkla tecelli eden rahmeti altında birlikte yaşamak bir tür paranoyaklıktır. Bundan bir biçimde kurtulmanın yolu, halkın özgürlük ve demokrasi kıyamını gerektirir. Bu olmazsa, bu ülkede sürmekte olan uluslararası operasyonların sonu gelmeyecektir. Bu operasyonlarda hiç kimsenin kazanmayacağı ise; Irak, Lübnan örneğinde olduğu gibi gayet açıktır.
belkide ergonokon haricinde baska konularada deyinmis ama yaziyi eksik olarak yayinlamam yazinin sahibine saygisizlik olurdu.kuklalarin yok olacagi gunlere.....

Dede-baba
29.03.2008, 23:48
Kimse kukla doğmaz. Bazen kukla olunur, bezen kukla edilir, bazen de kukla olma durumuna düşülür. Bölgemizde bunların tümü günü birlik tüketilir. Dünya ve bölge işlerini kavramayanların kukla durumuna düşmemeleri, düşürülmemeleri çok güçtür. Bu satırların yazarı komplo mantığını her zaman hafife almıştır; aklın verilerini iyi değerlendirememenin ucuz düşünce yoludur komplocu algılayış. Ama bu, ne komployu yok eder ne de kuklaları. Ortak ülkemizde bu anti demokratik inat devam ettikçe, daha çok kuklayla yüz yüze geleceğimizden herkes emin olabilir. Bunları üreten, bataklık devletin artık çürümüş olmasındandır. Birbirine düşmüş kurumlarıyla bu devlet, ilk fırsatta halkına karşı birleşip, dıştan destek alarak sınır dışı operasyon düzenleyebilmektedir. Dış müdahalenin kapılarını sonuna kadar açan da bu devlettir. Dış mihraklar suçlamasıyla kendini aklamaya çırpınan aynı bu devlettir. Bu devletin siyasal, askeri ve bürokratik kadrolarının sorunu ne ülke nede halktır; kim ne biçimde olursa olsun ele geçirdiği iktidarı sürdürmek ve bunun sistemini oturtmaktan başka bir erek ve ideal taşımamaktadır. Ergenekon kadar AKP'nin kapatılma davaları bu anlamda sorunun hiç bir temel yönüne işaret etmez. Yasamanın hukuk kadar, ordunun yürütme kadar çürüdüğü bir koşulda felç olmuş devletin, insafsızlıkla tecelli eden rahmeti altında birlikte yaşamak bir tür paranoyaklıktır. Bundan bir biçimde kurtulmanın yolu, halkın özgürlük ve demokrasi kıyamını gerektirir. Bu olmazsa, bu ülkede sürmekte olan uluslararası operasyonların sonu gelmeyecektir. Bu operasyonlarda hiç kimsenin kazanmayacağı ise; Irak, Lübnan örneğinde olduğu gibi gayet açıktır.
belkide ergonokon haricinde baska konularada deyinmis ama yaziyi eksik olarak yayinlamam yazinin sahibine saygisizlik olurdu.kuklalarin yok olacagi gunlere.....

***Kukla olmamak için bize verilen her bilgiyi analiz etmeli.. "neden? ve "nasıl" larını araştırmalıyız... araştırmayan.. sorgulamayan toplumlar... kukla olmaya mahkumdur...

saygılarımla..

dilan_7670
30.03.2008, 00:47
can emeğine sağlık gerçekten cok güzel...
insan ne kadar gülüyorsa bir o kadarda düşündürüyor...

ecolis
30.03.2008, 00:47
***Kukla olmamak için bize verilen her bilgiyi analiz etmeli.. "neden? ve "nasıl" larını araştırmalıyız... araştırmayan.. sorgulamayan toplumlar... kukla olmaya mahkumdur...

saygılarımla..

Arastirma ve sorgulama bezen kisiye bedel odetebiliyor.bunlari goze almali guzel yarinlar icin mucadele etmeliyiz.

saygilarimla.

Dede-baba
30.03.2008, 18:36
Arastirma ve sorgulama bezen kisiye bedel odetebiliyor.bunlari goze almali guzel yarinlar icin mucadele etmeliyiz.

saygilarimla.

Foruma katıldığınız ve katkı sağladığınız için tesekkür ederim..

saygı ve sevgilerimle.

Dede-baba
30.03.2008, 23:49
Star'daki karikatür 'de ise...

Olası..Yargıtay eylemi Ti'ye alınıyor...

***İlk ortaya çıktığından beri 9 ay geçmiş... ortada iddianme yok..

*** 45 kişi içerde kimisi 9 aydır.. niye yattığını bilen yok...

*** Ergenekon iddiasını ortaya atan kişi ise.. fethullahın özel kalemi çıkıyor.. dahası samanyolu Tv de 5 ay proğram... sonrasında zaman gazetesinde 1 yıllık çalışan çıkıyor.. bunları soran ise hiç yok..

*** En komiği de şimdi bu adam kanada2da hahamlık yapıyor. yani yahudiymiş...

***Benim tahminip bir süre sonra herkes serbest kalacak ve "pordon.." denecek.. İşte tam bi Türkiye saçmalığı...

Ne diyelim..

*** Yahu herşeye bütün senaryolara evette hadi kandık diyelim de.. Danıştayı basdan ve şeriat isteriz.. Türbana özgürlük.. kafirler diye bağıran adamla.. İlhan selcuk nasıl aynı örgütün Üyesi olabiliyor.. bi Türlü aklım almıyor.. bu kadar saçmalıkta anca bu memelekette olur?

Saygılarımla..

Dede-baba
01.04.2008, 01:21
Tam bağımsız Türkiyenin ve Aydınlığın yüzü İlhan Selcuk... Kalp spazmı teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştır..

*** 84 yaşında bir aydına bu şekilde muamele edilmesini... İçime sindiremiyor kınıyorum..

*** Bir aydına.. düşünüre.. Yapılanları görmezden gelen Sözde çağdaş avrupalıları kınıyorum..

Acaba orhan pamuka yada benzerlerine aynı muamele yapılsaydı....

Tepkileri böyle mi olurdu.. Bu iki yüzlülükten midem bulanıyor...

Kınıyorum... lanetliyorum...