Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan’lı ilahi kitabı Denizli’yi karıştırdı

mavimisali
28.03.2008, 08:29
Denizli’de eşi emekli imam olan, ilkokul mezunu ev kadını Fatma Durmuş’un (68) yazdığı ‘İlahilerle Hakka Çağrı’ adlı kitap ortalığı karıştırdı. CHP İl Başkanı Ali Kavak ve CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Diyanet tarafından onaylanan, 10 bin adet bastırılan ve ücretsiz dağıtılan kitapta, halkın kin ve düşmanlığa teşvik edildiği, Atatürk’e hakaretlerde bulunulduğu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Peygamber ve Allah gibi gösterildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Durmuş ise “13 yıl önce çıkardığım kitaba ilaveler yaptım. Erdoğan’la ilgili bölümü cezaevine girdiği zaman yazmıştım” dedi. Kitaptaki ‘Tayyibim’ isimli şiirde “Tayyip Allah yolunun bekçisidir” ifadesi yer aldı.

ehlibeyt
28.03.2008, 08:38
ya bizim bu halk kadar cahil koyun bir halk bir arapları tanırım,adam saltanat sürüyo milletin dini duyguları üzerinden,sömürüyor resmen ama nedense bu milletin hoşuna gidiyo herlade,muaviyeden ne kadar müslüman olursa tayyipte o kadar müslüman,nasılsa ikisininde zihniyet ve taktikleri aynı.ozamanda cahil ve dönek arap halkı muaviyeye kanmış ve inanmıştı şimdide farklı versiyonu olan tayyibi o pozüsyonda koyuyorlar.lanet olsun tüm bu zihniyeti taşıyan yobazlara...

huseyiny
28.03.2008, 09:27
Tayyip ve tayfasının gerçek niyetleri biliniyordu ama artık herşeyi alenen yapıyorlar, uyan ey halkım uyan bu karanlık yobazların ülkemi ne hale getirdiklerine bir bak, Atatürk Cumhuriyeti bugünler için kurmadı, karanlık güçleri maşası tayyip ve ve yobazları şeriatı ve ılımlı islam modelini sinsice uygulamaya koymuşlardır. bunlar Atatürk devrimlerine karşı intikam planlarıdır bugün dünden daha çok uyanık olmaya ihtiyacımız var bu gün dünden daha çok birlik olmaya ihtiyacımız var.
arkadaşlar!
dışarda bir şeyler oluyor farkında mısınız?
uykuda olanları sarsın, uyandırın. herkese söyleyin, yakında ışıklar kesilebilir.
karanlıkta ne yapacaksınız?

Yılmaz GÜNEY

aydıner32
28.03.2008, 09:31
hiç şaşırmadım,