Orijinalini görmek için tıklayınız : 15. Aleviforum Şiir Yarışması Sonuç ve Tebrik Topiği
15. Aleviforum Şiir Yarışması Sonuçlanmıştır. Katılan Ve Oylayan Herkese Teşekkürler.
1. 25 Oy İle KADINLARIMIZA Adlı Şiiri İle okancakirkaya (http://www.aleviforum.com/member.php?u=13546)
2. 20 Oy İle SAÇLARININ RENGİ BEYAZDI Adlı Şiiri İle Şirin Baba (http://www.aleviforum.com/member.php?u=27840)
3. 9 Oy İle İHTİMALLER Adlı Şiir İle yasemin38 (http://www.aleviforum.com/member.php?u=33021)
4. 7 Oy İle ÇİLEKEŞ adlı şiir ile halitseyfi (http://www.aleviforum.com/member.php?u=2821)
5. 6 Oy İle BİR KADININ ÇIĞLIĞI adlı şiir ile seversenaliyi (http://www.aleviforum.com/member.php?u=24339)
Dereceye giren üyelere verilecek ödüller
1. Aleviforum baskılı Büyük Kupa
2. 300 puan
3. 200 puan
4. 100 puan
5. 50 puan
Katılan bütün canları emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.
eda_deniz 30.03.2008, 00:21 Okan abimmmm tebrikler yine:D Şirin baba, yasemin38, halitseyfi, seversenaliyi sizide tebrik ediyorum hepsi birbirinden güzel şiirlerdi emeğinize yüreğinize sağlık
selamlar..
katilan herkezi tebrik ederim...benim oy verdigim siir ücünce gelmis, ihtimaller...
herkeze tekrar tesekkürler.....
saygilar
Şirin Baba 30.03.2008, 00:27 Dereceye giren arkadaşlarımı ve kendimide bu arada tebrik ediyorum.Şiirler gerçekten güzeldi,umarım herkes Aleviforumda kadının ne kadarda güzel anlatılabildiğini anlamıştır.Kadınlarımız bizim herşeyimizdir ve tüm şiirlerde bunu anlattık katılan tüm arkadaşlarımızla...
Okan(hayyam) kardeşim şu kelebeklerden birini ödünç versen diyorum:):):)tebrikler hakkaten güzel bi şiir.
sevgiyle kalın
dilan_7670 30.03.2008, 00:31 katılan herkesi tebrik ederim...
okan,şirin baba yüreğinize sağlık...
katılan ve emek veren bütün arkadaşları bende tebrik ederim....
emeginize,yüreginize sağlık....
sahrut75yagmur 30.03.2008, 00:42 Katılan katılmayan , oy kullanan kullanmayan , sadece okuyup yüreğinde hisseden tüm üyelere ...
Dereceye giren girmeyen tüm şiir sahiplerine (okancakirkaya, Şirin Baba, yasemin38 , halitseyfi ,seversenaliyi)
ve bunları düzenleyip bize sunan yönetime ve yönetim üyelerine sonsuz saygılarımla.
Hepinizi canı gönülden kutlarım...
Saygılarımla.
okancakirkaya 30.03.2008, 00:48 Başta ilham perilerimiz, hüznümüz, kederimiz olan KADINLARIMIZA...
Yarışmada emeği geçen başta PirO_62 ve katılımcı bütün arkadaşlara...
Oylarını esirgemeyip bu anlamlı şiirlerimize eşlik eden Canlara...
Yürekten kocaman sevgi ve saygılarımla...
Tebrikler Şirin Baba
Tebrikler yasemin38
Tebrikler halitseyfi
Tebrikler seversenaliyi...
Kazanan hiç bir zaman ben olmadım ki bu sefer de ben olayım. Kazanan Kadınlarımızdır, Kardeşlik ve Dostluğumuzdur...
Öyle bir forumda öyle insanları tanımak beni onurlandırdı...
Teşekkürler Aleviforum,
Teşekkürler Ailem...
bütün canların yüreklerine emeklerine sağlık tebrik ederim
yönetimdeki canların da emeklerine sağlık sonsuz teşekkür ederim
PoyrazıM_24 30.03.2008, 00:58 yarışmada dereceye giren arkadaşları canı gönülden kutlarım bende bi şiir yazmıştım... şiir tahminim 1 yada 2 oy aldı almadıysa bana verdik diyenler yalan söylemiştir ozman:D neysee gerçekten şiirleriniz çok güzeldi bu kadar şair ruhlu arkadaşların yanında benim kazanmam mucüze olurdu...ama ilk defa değişiklik olsun diye bir şiir yazdım...kazanamadım ama umudumu yitirmedim:D artık bu yarışma geride kaldı çok çalışıp diğer yarışmaya hazırlanacam:D şaka bi yana böyle güzellikler böyle etkinlikler forumumuzda devamlı olması temenisiyle...
ezincan boğası...
guzel yureklerinizden cikan bu siirler icin katilan tum canlari kutlarim.dereceye giren canlar ayrica kutlarim.tebrikler
Yarışmada emeği geçen herkese teşekkürler...Herkesin yüreğine sağlık..
pazarcıklı 30.03.2008, 05:37 ...anlamlı olan bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan, şiirleriyle bunu anlamlı kılan ve oylarıyla tamamlayan bütün canlara teşekkür ederim...ben gene aynı şikayette bulunmak istiyorum, şiirler çok güzeller ama nedense oylar çok az...umarım bir sonraki yarışmada daha fazla canı görürüz...Şiirlerini esirgemeyen yürekleri ve Okanımı tekrardan tebrik ederim:thumbup1:...Saygılar...
huseyin yanmaz 30.03.2008, 09:30 canlar tebrikler
yarışmada dereceye giren arkadaşları canı gönülden kutlarım emeginize,yüreginize sağlık
bilginler 30.03.2008, 11:38 Şiir yarışmasında birinci olan abimize teşekkürler..Güzel bir şiirle yarışmayı kazandı.Başarılarının devamını diliyorum...
CrAzY_AnGeL 30.03.2008, 11:52 okan öncelikle tebrik ediyorum ve başarılarının devamı dilğiyle....diğer arkadaslar sizleride tebrık ediyorum emeğinize sağlık hepinizin......
yagmur12 30.03.2008, 11:52 Başta Okan olmak üzere,dereceye giren tüm dostları kutluyorum çok güzel şiirlerdi!
Onur'a da yarışmayı düzenlediği ve ilgilendiği için teşekkürler. Emeği geçen herkese teşekkürler! :)
Aysu_Can 30.03.2008, 12:51 Emegini ve yuregini koyup bu guzel etkinligi sunan canlara tekrar tesekkurlerimi bildirir, dereceye giren arkadaslarimi can-i gonulden kutlarim...
halitseyfi 01.04.2008, 00:14 Gerçekten çok güzel şiirler okudum tüm canlara teşekürler ve tebrikler
Gerçekten çok güzel şiirler okudum tüm canlara teşekürler ve tebrikler
sevgili abim, bu arada senide tebrik ederim..4. olmussun....süper:)
Sevgiler
Bacin:)
Sizlerin yorumlarini okurken inanin duygulandim :) babaannedemileyi nin böcük kelimesini kullanip size söylede bir iltifat edecegim.
Hepiniz birer Sevgi sacan böcüklersiniz....
Tüm sairlerimizide kutluyorumAlkis yürekten, güzel düsüncelerinize
Yüreginizde gülümseyen ikinci yariniz hic solmasin..
Yarışmaya katılıp efor sarfeden tüm canları ve beğeni toplayan şiirleri ile dereceye giren arkadaşları gönülden kutluyorum.
ILkeR_06 01.04.2008, 03:15 Sayın Okançakırkaya,Şirin Baba,Halitseyfi'yi ve diğer katılan canları canı gönülden tebrik ederim.
Kara Davut 01.04.2008, 03:21 tüm dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.şiir yazmak gerçekten büyük yetenek istiyor.hepsinede başarılarının ve şiirlerinin devamını diliyorum.
biraz geç bir tebrik kusurabakmayın. yarışmaya katılan, düzenleyen emeği geçen herkesi tebrik ederim. çok güzel şiirler okuttunuz. sağolun. dereceye giren arkadaşlarımızıda ayrıyeten tebrik ederim. yüreğiniz hiç susmasın.
aydıner32 01.04.2008, 14:00 tebrikler arkadaşlar şiirler hakaten güzeldi.devamını bekliyoruz. eyvallah..
sivaslı_sevda 01.04.2008, 14:10 Şiirlerin hepsi birbirinden güzeldi tebrikler .
Katılan tüm canları tebrik ediyor kutluyorum.Bence sadece ödülü alan değil yazan tüm canlar kazandı.Ben oyumu ''ılık bir yaz gibidir'' isimli şiire vermiştim ama olmadı.Sağlık olsun hem verdiğim şiirin sahibine hemde kazanan okancakiryaya teşekkür ederim yüreğinize emeğinize sağlık .
yarışmada dereceye giren arkadaşları canı gönülden kutlarım bende bi şiir yazmıştım... şiir tahminim 1 yada 2 oy aldı almadıysa bana verdik diyenler yalan söylemiştir ozman:D neysee gerçekten şiirleriniz çok güzeldi bu kadar şair ruhlu arkadaşların yanında benim kazanmam mucüze olurdu...ama ilk defa değişiklik olsun diye bir şiir yazdım...kazanamadım ama umudumu yitirmedim:D artık bu yarışma geride kaldı çok çalışıp diğer yarışmaya hazırlanacam:D şaka bi yana böyle güzellikler böyle etkinlikler forumumuzda devamlı olması temenisiyle...
ezincan boğası...e sağlık olsun canem kişi verdim dediyse vermiştir..Yalana ne gerek var değilmi? ben diğer şiirlerde sana yardım ederim :biggrin:beraber alırız ödülü
Erzincan'dan Ankara'ya yol gider
Benden sana deste deste şiirler gider .
|