Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK & FB arasında halı sahada derbi

Sayfa : [1] 2

notlierlife58
30.03.2008, 20:42
sevgili canlar..bu haftasonunda oynanan bjk-fb derbisinden esinlerek chatte canlarımızla bi karara vardık...bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde açılan bir topikde SARIGAZİ cem evine gidileceği duyrulmuştu..>13 nisan pazar günü=12.00<sanırım...yapacağımız halı saha maçını bugüne almayı düşündük(CEM imizden sonra tabiki)amaç taraftar çoğunluğu da sağlamak sıcak bi ortam yaratmak,tezahüratlı misal:Dsadece fb ve bjk liler başvurabilir...7 şerlikten oynucaz maçı.halı saha olduğu için haliyle....bjk için bana isim verilcek...chatte arkadaşlar takımı benim kurmamın sorun olmıcanı sölediler...saolsunlar:)ve özellikle sarıgziye gelenlerin başvurmasını istiyorum bir tek maç için gelmiş olmayıın die.ama direk sahaya da gelebilirsiniz...isteyen burdan başvurabilir isteyen bana kısa msj yazar fb için takım kaptanı belirlenmedi...o yüzden fb lilerde bana başvursunlar aranızdan birine takım kaptanlını vercem mesela bu ilk başvuran fb li olabilir...o da kendi takımını kurcak...
Maç saati ve yeri belli değil ama gün belli diğerlerini katılımcıların durumlarına katıldıkları yerlere göre belirlicez...
Katılım için şimdiden teşekkkürler...saygılar...

not1:gelen herkezin bir forması olmalı:)
not2:katılımın fazla olması halinde takım değil işi takımlara dökerek kimsenin kırlmaması açısından turnuva da yapabiliriz...
not3:katılımcılar mevkilerini de yazsınlar...

PoyrazıM_24
30.03.2008, 20:51
ben istanbulda oalcaktım ki bak ne maç yapıyoruz halısahada karşı takımdan oynayan futbolculardan maç sonunda bitane sağlamadam kalmazdı:Dzuahuzhau sene 2001 türkiye finallerinde antalyada istanbulspor la maç yaptık hiç unutmam çocuğun kaşı açılmıştı:Dkafa topuna çıktı top aradan geçti haliyle benim kafada adama:D neyysee bence bu maç olayında dikkat sakatlama falan olmasın:D

Zemheri*
30.03.2008, 20:56
gelmeme ihtimalim çok küçük abi ordayım tabi beşiktaş defansında...

ArasTuna
30.03.2008, 22:15
bende orda olucam tabi bjk tarafında

notlierlife58
31.03.2008, 00:00
ya katılım konu gözükmediği için mi az..yoksa bu sitede fb li ark.mı yok????????chatte bize yapalım diyenler bile yoklar şuraya bak...neyse umarım amacımıza ulaşırız...ulaşamazsak da canımız sağ olduğu sürece yapma şansımız var ama fb lilrle olmaz bu heralde...:Dsöz tutmuyolarsa yanii olmaz..

YoRuM78
31.03.2008, 00:05
Bende orda olucam ama futbol için bir şey diyemem.. Zira dizimden sakatlandım.. Menisküs ve yan çapraz bağlarımda yırtık var... Sadece kalede durabilirim.. Beşiktaş tarafında kaleci olabilirim..

okancakirkaya
31.03.2008, 00:09
Gelebilsem var yaaa, bir zamanlar gururla taşıyıp terlettiğim 11 numaralı formamı da alır Fenerbahçe Takımında sağ açık oynardım... Kader işte, lanet olsun :biggrin:

notlierlife58
31.03.2008, 00:16
tmm yorum 78 kalemizde sen varsın...umarım sakatlığın ciddi değildir...okan ben böle bi maça fizanda olsa giderdim:Dayrıca halısaha maçı oynıcaz ne sağ açığı:Daras mevki ne senin?
team bjk;
>yorum78(kale)
>zemheri(defans)
>gökhan(ön libero)her yön oynar duruma bağlı
>aras(.......?)

arkadaşlar bjk nerdeyse tmm.ama rakip henüz sıfır..daha kaptalıkk için bile biri başvurmadı..neyse umarım çıkar bi 7 tane fb li:)

okancakirkaya
31.03.2008, 00:17
Gelebilsem var yaaa, bir zamanlar gururla taşıyıp terlettiğim 11 numaralı formamı da alır Fenerbahçe Takımında sağ açık oynardım... Kader işte, lanet olsun :biggrin:

Not: Bu arada Erdal Abi ben forvetteyken kalede durmanı önermem, ona göre. Bu uyarı benim için bir insanlık görevidir. en son kolunu kırdığım kalecinin hastahane masraflarını ödeyememiştim :lol::lol::lol:

okancakirkaya
31.03.2008, 00:18
tmm yorum 78 kalemizde sen varsın...umarım sakatlığın ciddi değildir...okan ben böle bi maça fizanda olsa giderdim:Dayrıca halısaha maçı oynıcaz ne sağ açığı:D

Mevki dedin yaa ben o yüzden şey ettim :blushing: Yoksa tabiki forvetim :lol:

PirO_62
31.03.2008, 00:20
İyi de hiç fenerbahçeli yokki :):) Bu nasıl iş Tek mi oynıyacam.

notlierlife58
31.03.2008, 00:23
piro oynucan mı fb limisin?öleysen kaptan sen olcan ilk başvuran sensin de:Dbi de sayfanın en başındakileri tekrar oku şartlarımızı ok

YoRuM78
31.03.2008, 00:28
Not: Bu arada Erdal Abi ben forvetteyken kalede durmanı önermem, ona göre. Bu uyarı benim için bir insanlık görevidir. en son kolunu kırdığım kalecinin hastahane masraflarını ödeyememiştim :lol::lol::lol::lol: :lol: benim dizim sakat olmasaydı ben yeterdimde neyse... Gel hemşo elmı yaman beymi yaman görelim...

tmm yorum 78 kalemizde sen varsın...umarım sakatlığın ciddi değildir...Sakatlığım ciddi eksik olursa kalede dururum sorun olmaz...

İyi de hiç fenerbahçeli yokki :):) Bu nasıl iş Tek mi oynıyacam.Pirom sen tek başına bir takımsın Alex gibi...:lol: Nerde Fenerbahçeli arkadaşlar..

PirO_62
31.03.2008, 00:32
piro oynucan mı fb limisin?öleysen kaptan sen olcan ilk başvuran sensin de:Dbi de sayfanın en başındakileri tekrar oku şartlarımızı ok

Oynarım ama eski performansım yok. Yaşlandık artık. Sagda solda beklemem ben bek felan. :biggrin:

Şartları okudum Formam vardı ama nerde. Bulurum.

Ayrıca iyi bir organizasyon olursa güzel bir düşünce. Sağolasın.

Bakalım iyice bir düzeni kuralım. İyi bir şeyler çıkacak.

Asii
31.03.2008, 00:32
cem evinden çıktıktan sonra gelebilirsek biz kızlarda sizlerin taraftarı oluruz ama ben fenerliyim heee:thumbup::biggrin:
organizsasyonu iyi yapın hee
bakalım hangi takım kazanıcak
nerdesiniz fenerli canlar halı saha maçı var çıkın ortaya bakim haydinnn:lol::lol:

eda_deniz
31.03.2008, 00:37
Keşke yakın olsaydı bizde gelirdik Bjkli canları desteklemek için:lol:

Umarım forumda bari Beşiktaşlılar kazanır:lol:

Asii
31.03.2008, 00:41
Keşke yakın olsaydı bizde gelirdik Bjkli canları desteklemek için:lol:

Umarım forumda bari Beşiktaşlılar kazanır:lol:

iyi olan takım kazansın edoşum:lol::lol:
dünde öle dedik ve biz kazandık demi fenerbahçe :thumbup:

eda_deniz
31.03.2008, 00:44

Vayyyy ablam tamam anladık kazandınız tebrikte ettim dimi:lol:

Sen şimdiden atkıları dağıtmaya başla rüşvet misaliii:p:lol::lol:

Asii
31.03.2008, 00:49
Vayyyy ablam tamam anladık kazandınız tebrikte ettim dimi:lol:

Sen şimdiden atkıları dağıtmaya başla rüşvet misaliii:p:lol::lol:

dün içimden geldi fb atkılarını dağıttım ne rüşveti be:devil:
her iki takımada başarılar dilerim

eda_deniz
31.03.2008, 00:52
dün içimden geldi fb atkılarını dağıttım ne rüşveti be:devil:
her iki takımada başarılar dilerim

Biliyorum ablacım şaka yaptım:sad:

Şöyle düzeltiyim uğur getiriyoya yine dağıtta getirsin:rolleyes:

Haydaryiğit
31.03.2008, 00:56

Daha durun bunun rövanşı Halısaha maçına kaldı o zaman.
Ne kadar yenen takım da olsanız rövanşı da almakla tescillemeniz gerekiyor can.
Bakıyorum havalara girmişsiniz hem:shifty:

Asii
31.03.2008, 01:11
Daha durun bunun rövanşı Halısaha maçına kaldı o zaman.
Ne kadar yenen takım da olsanız rövanşı da almakla tescillemeniz gerekiyor can.
Bakıyorum havalara girmişsiniz hem:shifty:

gerçekler ortada can havalara giren yok :devil:
fenerli canlar kazanın olurmu bakın bjkli canlar ne diyo:stuart:
halı saha maçında iki takımlı canlara başarılar dilerim

Haydaryiğit
31.03.2008, 01:13
gerçekler ortada can havalara giren yok :devil:
fenerli canlar kazanın olurmu bakın bjkli canlar ne diyo:stuart:
halı saha maçında iki takımlı canlara başarılar dilerim

Hmm tamam bakalım
Oyun sahada lafı sonra söyleriz.Bir rövanşı alalım biz.:shifty:

No PaSaRaN
31.03.2008, 10:20
akadaşlar bende bi beşiktaşlı olarak bu takımda yer almak isterim ama piro gibi yıldız bi futbolcu varken şansımız yok derim çok pis top oynarrrr bir kaçkere şahit oldumm ronaldinyo gibi ama uzun zamandır oynamı belki performansınd bi düşüş olmuşturr.

umar olmuştur:D:D:D

PirO_62
31.03.2008, 10:23
akadaşlar bende bi beşiktaşlı olarak bu takımda yer almak isterim ama piro gibi yıldız bi futbolcu varken şansımız yok derim çok pis top oynarrrr bir kaçkere şahit oldumm ronaldinyo gibi ama uzun zamandır oynamı belki performansınd bi düşüş olmuşturr.

PUhahahahahaa:11:

Yürü git lem.

onur melis
31.03.2008, 10:31
gelmem imkansız ama bir galatasaraylı olarak beşiktaşı destekliyorum ben :D:D:D:D

No PaSaRaN
31.03.2008, 10:32
arkadaşım nasıl konuşuyorsun öyle yürü git felan terbiyeli takılın lütfen ben size saygısızlıkmı yaptım gerçekleri neden gizliyorsunuz

PoyrazıM_24
31.03.2008, 10:37
sen tek başına bir devletsin takım neymiş ki:D

şartların çok ağır kardeş yaa:D

ronaldinyo kim yaa onun yanında hiç bişey o bir efsane:D:Dzuhazuha

PUhahahahahaa:11:

Yürü git lem.

abi ben senden olurum merak etme ikimiz yeteriz kalede defansta ortasahada ben forvete sen nasıl:D

onur melis
31.03.2008, 10:43
arkadaşım nasıl konuşuyorsun öyle yürü git felan terbiyeli takılın lütfen ben size saygısızlıkmı yaptım gerçekleri neden gizliyorsunuz

:D:D:D:D:D onuru tanımıyor daha belli bide aynı mahallede oturuyorlar ya şaka gibi:D:D:D:D:D

No PaSaRaN
31.03.2008, 10:45
samet kardeşim piroyu rencide ediyorsun o tek başına zeten bütün takıma yeter benim tek korkum topu bomba diye eline felan alır sonra ordakileride ürktür senin yanında olman daha iyi olurr eline aldığının bomba değilde top olduğunu iza edersin:D:D:D:D

No PaSaRaN
31.03.2008, 10:46
:D:D:D:D:D onuru tanımıyor daha belli bide aynı mahallede oturuyorlar ya şaka gibi:D:D:D:D:D

aynı mahallede oturmuyoruz...

onur melis
31.03.2008, 10:51
ikinizde sarıgazide oturuyorsunuz nasıl aynı mahalle olmuyor be ati sarıgazide az günlerim geçmedim tam tamına 3 gün sarıgazide kaldım:D

No PaSaRaN
31.03.2008, 10:58
kardeş piro denilen şahıs:D:D:D meclis mahalesinde oturuyor bense kemal türker mh.yani anlıycağın aynı mahallede oturmuyozzz piirooo elit kesime takılıyooo

PoyrazıM_24
31.03.2008, 11:08
bu arada bişey dikkatimi çekti başlık ta bjk büyük fb küçük yazılmış anlam veremedim:D ayıp değil mi kardeşşş ne demek istiyon bjk fenerden büyük mü diyon yani:D:Dzuhauzhauzhuq

Asii
31.03.2008, 12:17
bu arada bişey dikkatimi çekti başlık ta bjk büyük fb küçük yazılmış anlam veremedim:D ayıp değil mi kardeşşş ne demek istiyon bjk fenerden büyük mü diyon yani:D:Dzuhauzhauzhuq

topiği acan can bjk li olduğu için öle yazmış fb küçük harfle:devil:
bjk fenerden küçük sametim:biggrin:

süper lig puan durumunda

Fenerbahçe 1.sırada
Galatasaray 2. "
Sivas 3. "
Beşiktaş 4. "

No PaSaRaN
31.03.2008, 12:31

süper lig puan durumunda

Fenerbahçe 1.sırada
Galatasaray 2. "
Sivas 3. "
Beşiktaş 4. "

Bence yanlış düşünüyorsunuz yazıya başlarken büyük harfle başların arkadaşımızda o kuralı bozmamış.

lütfen konuyudan saptırmıyalım

Teyna
31.03.2008, 12:36
Adam eksikse bende gelebilirim.

Ofansif orta saha-sağ.

PirO_62
31.03.2008, 16:23
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24
4-
5
6-
:)

PirO_62
31.03.2008, 16:25
Bence yanlış düşünüyorsunuz yazıya başlarken büyük harfle başların arkadaşımızda o kuralı bozmamış.

Hadi canım. Cümlelere başlarken diyecektin sanırım. Yazı ne kadar banal.

Ayrıca Üç harfte büyük. Yani kasıt var. Sportmenlik dışı bir başlangıç yazık. :wink:

Edit : Başlık düzeltildi.

Asii
31.03.2008, 16:29

hım demek yazı cümleleri başlıkları ilk 3 harfi büyük yazılıyo öylemi :whistlinggerisi küçük hemi
konuyu saptıran kim gerçekler ortada :kzgnhangi takım daha büyük belli can:devil:
iyi forumlar

No PaSaRaN
31.03.2008, 16:31

Ayrıca Üç harfte büyük. Yani kasıt var. Sportmenlik dışı bir başlangıç yazık. :wink:

laaa pir looo baaa baaakk roni dedik hemen havalar girdin herşeyde kasıt aramayı ne çookk seviyiniz bide utanmadan centilmenlikten bahsidiyi sen ne anlarsın centilmenliktenn o.s:kzgn:kzgn:kzgn

No PaSaRaN
31.03.2008, 16:37
hım demek yazı cümleleri başlıkları ilk 3 harfi büyük yazılıyo öylemi :whistlinggerisi küçük hemi
konuyu saptıran kim gerçekler ortada :kzgnhangi takım daha büyük belli can:devil:
iyi forumlar

burda kim daha büyük kim daha küçük tartışması yapmıyoruz bu yüzden saptırmayın dedim.Ama nedemek istediğimi anlamadığınız için böyle bir yorumda bulunmuşsunuz konuyu saptırdığım içinde kusura bakmayın:lol::lol:bu nasıl konu saptırmaksaaaa:sas:sas:sas
saygılar

No PaSaRaN
31.03.2008, 16:40
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24
4-
5
6-
:)

Laaa pirloo hem galatasaraylıların arkasından konuşuyonuz hemde takıma dahil ediyonuzzz ne kadar centilmensinizzz :lol::lol::lol::lol:

CaN_HaSaN
31.03.2008, 17:01
Laaa pirloo hem galatasaraylıların arkasından konuşuyonuz hemde takıma dahil ediyonuzzz ne kadar centilmensinizzz :lol::lol::lol::lol:

Bacanak kim bana iyi bir transfer ücreti verirse ben o takımdayım valla şimdilik piro bana yemek teklifi yaptı bakalım daha anlaşma imzalamadık :thumbup1:

No PaSaRaN
31.03.2008, 17:04
Bacanak kim bana iyi bir transfer ücreti verirse ben o takımdayım valla şimdilik piro bana yemek teklifi yaptı bakalım daha anlaşma imzalamadık :thumbup1:

Bacanak bence sen bi yemeğe kanmazsın:lol: fazla güvenme o pirloyaaaa kolpa yapmasın sana sonraaaa:yamukgul::yamukgul:

CaN_HaSaN
31.03.2008, 17:17
Bacanak bence sen bi yemeğe kanmazsın:lol: fazla güvenme o pirloyaaaa kolpa yapmasın sana sonraaaa:yamukgul::yamukgul:

Valla bacanak dedim ya daha iki hafta var kim iyi bi teklif yaparsa değerlendirmeye alınacaktır

Not : Teklifler peşin alınır arkadaşlar ( Yemek gibi ) :thumbup:

PirO_62
31.03.2008, 17:22

İşte aramızdaki fark. Futbol sahada kalır. Dostluklara yansıtmayız. :thumbup1:

:sleep1::sleep1:

YoRuM78
31.03.2008, 17:23

Yeğen yemek+yol+ssk+servis:lol: :lol:

Asii
31.03.2008, 17:24
Valla bacanak dedim ya daha iki hafta var kim iyi bi teklif yaparsa değerlendirmeye alınacaktır

ya sen iyimisin ismin fb yazıldı ne istiyosun kal fb de ben ısmarlarım sana da demiştim dimi uyuss:lol:
yol yemek ssk var daha ne istiyosun deli:lol:

No PaSaRaN
31.03.2008, 17:24

Yönetim olarak biz bu teklif konusup bir düşünelim kararımızı sana en kısa zamanda bildiririz:lol::lol: Pirlonun teklifinden daha iyi bir teklifle gelcezzz

hatta şuan konuşuluyooo yemek+kola:lol::lol:

No PaSaRaN
31.03.2008, 17:27
İşte aramızdaki fark. Futbol sahada kalır. Dostluklara yansıtmayız. :thumbup1:

:sleep1::sleep1:

Sen bu söylediğine inanıyonmuu:no:eğer sen inanıyorsa diycek bişey yokkk pirloooo:thumbdown

No PaSaRaN
31.03.2008, 17:28
Bizim teklif hafif kalmışşş

yemek+yol+ssk+maç başı pirim+ev+araba++++++

CaN_HaSaN
31.03.2008, 17:30
Yönetim olarak biz bu teklif konusup bir düşünelim kararımızı sana en kısa zamanda bildiririz:lol::lol: Pirlonun teklifinden daha iyi bir teklifle gelcezzz

hatta şuan konuşuluyooo yemek+kola:lol::lol:

Bacanak teklifinizi değerlendiricem :lol:

PirO_62
31.03.2008, 23:51
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24 (Belki)
4- cemoo.can
5
6-

yaralı gölge
01.04.2008, 00:05
Ben De Gelmeye CaliŞirim GÖkan Ama Cİmbomluyum KardeŞ Talim Olrak Bjk De Oynarim

No PaSaRaN
01.04.2008, 00:25
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24 (Belki)
4- cemoo.can
5
6-

pirloo az kaldı ha gayret kadroyu tamamlıycann

YoRuM78
01.04.2008, 00:50
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24 (Belki)
4- cemoo.can
5
6-

Pirom yerle bir olursunuz:lol: Bence çıkmayın maça siz...

PoyrazıM_24
01.04.2008, 00:54

tev tev tev tev tev beni inada bindirmeyin gelirim valla:D ondan sonra kim yerle bir olur görürüz...:D:001_tt2:

okancakirkaya
01.04.2008, 02:06

Yapma Erdal Abi Hemşo Can, hiç yakışık alıyor mu bu dediklerin :confused1
Sponsor bulayımda gör nasıl bir ikili oluyoruz Onur Abi Hemşo Canla :lol::lol:

Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24 (Belki)
4- cemoo.can
5- 11 numarada sponsor bulunursa, Okan CAKIRKAYA
6-

Hadi Bakalım, El mi Yaman Biz mi :lol::lol::lol:

ilkay123
01.04.2008, 11:14

Can ben gurbet elden gelirdim ancak..senin bjk lilere yetecegine inaniyorum..:thumbup1: ne dersin..gönüllerimiz yaninda..saygilar

ilkay123
01.04.2008, 11:19

Can önemli degil ya biz büyüklügümüzü her zaman sahada gösteririz..:thumbup:

PirO_62
01.04.2008, 11:23
pirloo az kaldı ha gayret kadroyu tamamlıycann

Aldırma Fener Haydiiii,,,

Bunlar yusuf yusuf sesleriiiii. :biggrin::biggrin:

Can ben gurbet elden gelirdim ancak..senin bjk lilere yetecegine inaniyorum.. ne dersin..gönüllerimiz yaninda..saygilar

Öyle abi. Kaç gündür laga luga yapıyolar. Biri çıkıpta şu anlık bu kadar kişiyiz demedi. Ancak çene. Başka bi şey yok. :cool: Tekde kalsam farketmez.

ilkay123
01.04.2008, 11:32

Öyle abi. Kaç gündür laga luga yapıyolar. Biri çıkıpta şu anlık bu kadar kişiyiz demedi. Ancak çene. Başka bi şey yok. :cool: Tekde kalsam farketmez.

Can hemen Aziz Baskani arayip konuya el atmasini rica et...ne yapalim biz gurbet eldeyiz ancak yazilarimizla sizlere destek olab iliyoruz..ah su gurbetlik...chellsi macina bilet bulamadim yoksa bende bu mac icin gelecektim, hali saha maci ayni tarihe gelmis olsa idi sizlere katki saglardim..yaslilik iste,sol ayagimla sizlere katki saglardim..ama gurbet utansin..can bizleri utandirmayacagina eminim...nede olsa basari bu yilda bizden yana saygilar..

CaN_HaSaN
01.04.2008, 11:32
Piro ne demek tekim ben kimim nerdeyim kiminleyim

Seninle biz yeteriz cano ..

Şimdilik cazip bi teklif gelmedi seninle anlaşmaya oturucaz ibi geliyor bana
( erdemden sonra fikirlerim senden yana oldu cano ) :):):):)

naze-yezda
01.04.2008, 12:43

ben seni tek bırakırmıyım hiç bunların hepsinden iyi oynarım boş laf bunlarınki hepsi kuru gürültü beni listeye yaz onur:thumbup:

PirO_62
01.04.2008, 14:52
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24 (Belki)
4- cemoo.can
5- naze-yezda :biggrin: (şaka gibi)
6-

CaN_HaSaN
01.04.2008, 14:54
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24 (Belki)
4- cemoo.can
6-

Kadroya bak cano canavar canavar hadi çıksınlar bakalım karşımıza :lol:

PirO_62
01.04.2008, 14:57

Cano son 12 saattir göremiyorum arkadaşları topikde. Kadroyu görünce tırstılar sanırım. :biggrin::biggrin:

No PaSaRaN
01.04.2008, 14:59

Beşiktaşlı canlar bu duruma sesizmi kalıcağız hadi takım kaptanı kimse oluştursun takımı.

Şımartmayın şunlarııı :lol::lol::lol:

pirloyuuu bana bırakın ben tutarım onuuuuuuuu :001_tt2::001_tt2:

CaN_HaSaN
01.04.2008, 15:24
Beşiktaşlı canlar bu duruma sesizmi kalıcağız hadi takım kaptanı kimse oluştursun takımı.

Şımartmayın şunlarııı :lol::lol::lol:

pirloyuuu bana bırakın ben tutarım onuuuuuuuu :001_tt2::001_tt2:

Bencede yani bu saatden sonra artık çıkarın sesinizi olmuyor böyle yaw rakip lazım bize rakip :thumbup:

No PaSaRaN
01.04.2008, 15:29
BEŞİKTAŞŞŞŞŞ

1.Garaoğlan
2.garaoğlan
3.garaoğlan
4.garaoğlan
5.garaoğlan
6.garaoğlan
7.garaoğlan

bizim kadro tamama :D:D:D:D:D

PirO_62
01.04.2008, 16:13
Bencede yani bu saatden sonra artık çıkarın sesinizi olmuyor böyle yaw rakip lazım bize rakip :thumbup:

Cano senin besteden esinlenerek bende rakibimize beste yaptım. :shifty:

Biz İyi Bilir İdik Can Can
Kolpa Çıktı Bunlar
Bir Sağdan Bir Soldan
Birde Doksandan,
Darmadağın Can Can
Çıkacak Bunlar Sahadan...

:laugh::laugh::laugh:

CaN_HaSaN
01.04.2008, 18:09
Cano senin besteden esinlenerek bende rakibimize beste yaptım. :shifty:

Biz İyi Bilir İdik Can Can
Kolpa Çıktı Bunlar
Bir Sağdan Bir Soldan
Birde Doksandan,
Darmadağın Can Can
Çıkacak Bunlar Sahadan...

:laugh::laugh::laugh:

Seni ne kadar övsem azdır cano ..:thumbup:
Seni takımın başkanı kaptanı ve as futbolcusu yaptım sen daha iğilerine layiksin ama :001_tt2:

hidayet ozan
01.04.2008, 18:15
cano bende oynamak istiom oynamak için illa bu yaştan sonra takımmı değiştirek yafff::):):):) beşiktaş bizim kardeş takımımız bende oynuycam bagane:):):)

CaN_HaSaN
01.04.2008, 18:54
Fenerbahçe.

1- PirO_62
2- HaSaN CaN
3- PoyrazıM_24 (Belki)
4- cemoo.can
6-

Cano yeni trabferimiz var
HidoCan .. Arjantinde beraber oynadık cano :lol:
Tabi sen nasıl uygun görürsen başkanım :blink:

PirO_62
01.04.2008, 19:17
Cano yeni trabferimiz var
HidoCan .. Arjantinde beraber oynadık cano :lol:
Tabi sen nasıl uygun görürsen başkanım :blink:

Cano kaleci lazım bize.

Hido can Beşiktaşı seçmiş ama :pinch:

YoRuM78
01.04.2008, 19:19
bjk;
>yorum78(kale)
>zemheri(defans)
>aras(.......?)

Bizede 3 kişi lazım arkadaşlar..

Bu arada halı sahayı kim ayarlayacak en büyük sorun bu diğilmi:?

isox34
01.04.2008, 19:34
Bizede 3 kişi lazım arkadaşlar..

Bu arada halı sahayı kim ayarlayacak en büyük sorun bu diğilmi:?

canlar siz güzel güzel tartışıyonuz egleniyonuz ama hanı saha nerde şunu söyliyeyim bende beşiktaşlıyım ama oynuyamıyorum kısa bir süre önce ufuk bir ammaliyat geçirdim neyse bence ilk sahayı tutsanız daha iyi olur hata şimdikte aramanız lazım o gün gelir bulamasanız kötü olur

birde sadi sen pendikte oturuyodun can gelirken pendik kalecisini getir sen tanıyodun onu o yeter bizim fb canlara görünce zaten otamatıkmen çöküşe geçerler onlar :lol::lol::lol::lol:

cemoo.can
01.04.2008, 20:10
ya abi senin haberin yok haralde benim 2 ay önce ayağım kıldı :S spora ara verdim 1 sene :S tekwando dahi yapamıyorum ki top oynuyayım :D bu maçı bi sene gerli tarihe atarsanız 1 sene sonra size kesin :D garanti şampiyonluk getiririm

cemoo.can
01.04.2008, 20:16
abi :D benim kuzenler var onlarda forma üye ama onlar çoook sık giremiyolar gündemden haberleri olmuyo :S maçı haber veririm ama tıransfer öçretini :D hesabıma yatırsan :D yani kuzenlerim diye demiyorum ama hepsi süper oynar :D:D

notlierlife58
01.04.2008, 20:28
arkadaşlar yorumlara katılıma yeterli olmasa da henüz teşekkürler....BJK-fb yazdım yani maçın skorunu yansıttım bi nevi...baya bi iddalıyız da...:laugh::001_tonguçünki biz beşiktaşlıyız....ATİ can mevkini belirt sen de alındınkadroya..sahaya gelince bugün sordum sarıgazide 2 tane saha varmış...maç orda olcak büyük ihtimal çünki çoğumuz sarıgazide de olcak...ayrıca kartal civarlarından gelenlere öneri 132s otobüsü(iett) sarıgaziye gider...merkezde indinizmi CEM evini bulabilirsiniz zaten ben de orda olcağım için CEM den sonra hep beraber sahaya geçicez...saha için sorun olan yazsın ona göre ben yarın sahayı alıcam maç kesinleşti...çünki baya inatçı fb liler gördüm...meydanı boş bulup atıp tutan:whistling:laugh:bunca konuşmalar arasında bi söz de dikkatimi çekti(MAÇTA OLANLAR MAÇTA KALIR,DOSTLUKLARI ETKİLEMEZ)teşekkürler...llalllalaalallalalalaaaaaa aaaa aaaaaaaaaa BE ŞİK TAAAAAAAAAŞŞŞ:surrender:surrender:surrender...DUYS UN ALEM BÖYLE AŞKI BU ALEMDE KRAL ÇARŞI...:001_tt2::thumbup:

SADECE BJK-FB LİLER ARASINDA BİR MAÇ OLCAK ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ YENEN TAKIM DA GS İLE YAPAR NEDEN OLMASIN...

TEAM BJK>
>yorum78(kale)
>zemheri(defans)
>aras(.......?)
>ati

oynamak isteyenler adlarını yazdırsın çok önemli bir maçç oldu..lig de beşiktaşımızı hakemin hatalı kararlarıyla yenen fb ile hesaplaşma günü yakınlaşıo...bjk den katılım desteği aynı oranda da fb den de...

bu arada TEYNA oynamak istediğini belirtmişsin tabiki aramızda görmek seni de tanımak isteriz ama hangi takım olduğunu belirt lütfen...teşekkürler...bu akşam kesinleştirelim maç kadrolarını bjk tamamladım sayılır piro senin sıran...ben de ona göre sahayı alim pazar günü boş yer kolay olmaz..maç saati iççinde herkez fikrini yazsın.CEM den kaçta çıkıcaz nasıl olcak bilenler paylaşsın herkezle...

PirO_62
01.04.2008, 20:37
ya abi senin haberin yok haralde benim 2 ay önce ayağım kıldı :S spora ara verdim 1 sene :S tekwando dahi yapamıyorum ki top oynuyayım :D bu maçı bi sene gerli tarihe atarsanız 1 sene sonra size kesin :D garanti şampiyonluk getiririm

Hadi ya. Arkadaşlar bir futbolcu eksildik. Cemo sen yinede gel yenilirsek karşı takımı dövecez :):)

Şaka bir yana maç gününe kadar takımı oluşturmamız lazım.

PoyrazıM_24
01.04.2008, 20:59
Hadi ya. Arkadaşlar bir futbolcu eksildik. Cemo sen yinede gel yenilirsek karşı takımı dövecez :):)

Şaka bir yana maç gününe kadar takımı oluşturmamız lazım.

ne dövülecek birimi vaar hani nerde:D:olmadi

notlierlife58
01.04.2008, 21:04
bakıyorumda fanatizim sahibi bi yöneticimiz konuların açılışına el koymuş düzenleme yapmış...ben böle açmamştım...senin yetkini kullancan konu bu değil diye düşünüyorum....tekrar düzelmesi isteklerimle teşekkürler...

Asii
01.04.2008, 22:01

süper lig puan durumunda

Fenerbahçe 1.sırada
Galatasaray 2. "
Sivas 3. "
Beşiktaş 4. "

Edit : Başlık düzeltildi.

iyi forumlar

bakıyorumda fanatizim sahibi bi yöneticimiz konuların açılışına el koymuş düzenleme yapmış...ben böle açmamştım...senin yetkini kullancan konu bu değil diye düşünüyorum....tekrar düzelmesi isteklerimle teşekkürler...

can diğer sayfalara bakmadın sanırım alıntı yaptım okumanı tavsiye ederim:devil:
peki bi fenerli olarak topik başlığını ben açsaydım ve bjk küçük harfle FB büyük harfle yazsaydım düşüncen ne olurdu
neden cümlelere başlarken ilk 3 harfi BJK büyük harfle oluyoda FB (fb) küçük harfle yazıyorsun söylermisin
topik başlığında canım fenerbahçe me haksızlık vardı ve onur da düzeltti
bence şu anda FB ve BJK iki takımada topik başlığında cümlelerde kelimelerde haksızlık yok

ben fenerliyim :thumbup::thumbup:
iyi forumlar

notlierlife58
01.04.2008, 22:52
ben saygı duyardım arkadaşım..emin ol...öle komplexlerimiz yok bizim..yani simgeler için sevmedik biz takımı aten halı saha maçındaki oyundan sonra anlıcan asıl AŞK neymiş...teşekkürler...

Asii
01.04.2008, 23:31
ben saygı duyardım arkadaşım..emin ol...öle komplexlerimiz yok bizim..yani simgeler için sevmedik biz takımı aten halı saha maçındaki oyundan sonra anlıcan asıl AŞK neymiş...teşekkürler...

saygı duyduğun içinmi bjk büyük harfle yazdın fb küçük hafle yazdın:devil:
komplexle alası yok can bizler takımımıza ve diğer takımlara nasıl saygı duyuyorsak o saygıyı diğer takımlı canllardan o saygıyı fenerbahçeye duyulmasını isteriz ve konuyu fazla uzatmaya gerek yok topik başlığında fenerbahçeye haksızlık vardı düzeltildi

saygılarımla

notlierlife58
02.04.2008, 00:12
ya bu benim tercihim değil mi...istediğim gibi yazma hakkına sahibim...ama ben de uzatmıcam...düzeltilmesini isteyenler hatalarını anlasınlar...fb topiğinde bunlardan bir ton var biri çıkıp düzeltme yapıyo mu..sadece yanlış oldunu savundum....ok...iyi paylaşımlar...
>bu arada maç kadroları ile ilgili tüm gelişmeleri buraya yazıyorum bjk kadrosu tamamlandı sayılır...umarım fb nin ki de hazır olur o güne kadar...

PirO_62
02.04.2008, 00:20

ya bu benim tercihim değil mi...istediğim gibi yazma hakkına sahibim...ama ben de uzatmıcam...düzeltilmesini isteyenler hatalarını anlasınlar...fb topiğinde bunlardan bir ton var biri çıkıp düzeltme yapıyo mu..sadece yanlış oldunu savundum....ok...iyi paylaşımlar...
>bu arada maç kadroları ile ilgili tüm gelişmeleri buraya yazıyorum bjk kadrosu tamamlandı sayılır...umarım fb nin ki de hazır olur o güne kadar...

Sorun nedir dostum benim başlığı düzeltmem mi?

O kadar mesaj var hiç birini okumadan önyargılı yaklaşarak böyle tepkilerde bulunman sportmenlik mi?

Savaş mı yapacaz. Bir halı saha maçı.

Senin tercihin olabilir. Ama forumda istediğimi yaparım gibi bir hakkın yok.

Ne yöneticiliğimi kullanacam senin topiğine. Seninde gördüğün gibi şakalaşma tarzında konuşulan bir sohbet. Memleket meselesine çevirdin olayı.

Saçma sapan mesajlar yazmışsın. Yok Fenerbahçe takımı ben yokum.

notlierlife58
02.04.2008, 00:40
benim topiğim başlığı da şaka amaçlıydı zaten...ama nden değişme ihtiyacı duydun o zmn ve ne bu şimdi sert...şimdi fb yi neden mavi yazdın öleyse....saçma olan senin mesajın..sen bilirsin..oynamazsın...sadece güzel bi etkinliğe çomak sokmakla kalırsın....bişey diyemem..saygılar...

PirO_62
02.04.2008, 00:43
benim topiğim başlığı da şaka amaçlıydı zaten...ama nden değişme ihtiyacı duydun o zmn ve ne bu şimdi sert...şimdi fb yi neden mavi yazdın öleyse....saçma olan senin mesajın..sen bilirsin..oynamazsın...sadece güzel bi etkinliğe çomak sokmakla kalırsın....bişey diyemem..saygılar...

Sana sadece bir şey diyorum sende Fenerbahçe yazsana bakalım sende nasıl cıkacak.

Bu benim değil forumun kısayol seçeneğidir.

Bu işte önyargıdır. Etkinliğin güzel olmasını sağlayacak kişi sendin ama batırdın. Ne çomak sokacam. Dar görüşlü değilim. Çocukça yazıyorsun daha bişey demeye gerek yok.

No PaSaRaN
02.04.2008, 00:44
Sevgili canlar burda fanatiklik yapmanın bi anlamı yokk özellikle gökhan kardeş abartmıyalım istersen senin burda centilmence davranman gerkiyordu topiği açan sensin ev sahibi sen oluyorsun bu durumda centilmenliğe davet ediyorum.

burdaki atışmalarda pironun dediği gibi sadece şakalaşma bundan öteside olmaz arkadaşlarımızın tutuğu takımlar hakında yanlış cümleler kurmak bize de sana da yakışmazz bence arkadaşların hepsine özür borçlusun.

Bana gelicek olursak mevki sorun değil her yerde oynarımmm......

hidayet ozan
02.04.2008, 00:52
arkadaşlar sorun çıkmasın ya eğlenmek amaçlı sadece küçük problemleri büyütmeyeleim hatta ortada bir problemde yok zaten ...

notlierlife58
02.04.2008, 00:53
ya ben kime özürlük bişe söledim ki,özr insanı alçaltmaz her zaman dilerim..ama ben ne kadar haksızsam onlar da haksız...şakadan öteye geçen şeyler sölemedim..neden düzltme ihtiyacı duyduklarını söledim...b yazımı düzelticek kadar ciddiye almak fanatizm...benim neden düzeltildiğini sormam değil..ama gene de haklısın forum otamlarının genel havası böle bir iki cümle yanlış anlaşılır kendini savunmaya ççalışırsın olmaz dinlemeye çalışırsın olmaz...o yüzden tüm arkadaşlardan özür dilerim...(çocukca vs.laflarını kaale almayarak..kise bu etkinliği batırmadı,batıramaz...
>bjk kadrosu tamamlanmıştır birazdan yazıyorum buraya fb liler de en geç perşembeye kadar kurarlarsa takımlarını sevinirim...saygılar..katılan destek olan herkeze çook çook teşekkürler..

notlierlife58
02.04.2008, 01:00
TEAM BJK>
1-yorum78
2-zemheri
3-ati
4-hidayetozan
5-aras
6-teyna
7-gökhan

PirO_62
02.04.2008, 01:02
Beşiktaş

Fenerbahçe

Galatasaray

aaa hepside doğru yazılınca mavi çıkıyormuş. İlginç. (Kısa yol yani)

No PaSaRaN
02.04.2008, 01:10
ya sevgili canlar bu büyük küçük sorunun fazla abartmıyalım eğlencesine yapılacak bi maç ufacık birşey yüzünden birbirimizi kırmaya değmezz.

Amaça eğlenmek ve spor yapmak değilmii büyük yada küçük yazınca bjk ve FB bişeylermi kaybediyor etmiyorr.

Bu alemde iki büyük var biri beşiktaş diğeri 70cl rakıı :D:D:D:D sadece şakaydı bunuda tartışma konusu yapmayın...............

notlierlife58
02.04.2008, 01:23
süpersin atiiiiiiiiii:thumbup::thumbup1::lol:
lalalalaalallaaaaaaaaaaaaaaa fenerbahçeeeeeeeeee hatta FENERBAHÇE:surrender.
>bjk kadrosu tmm FB de en yakın zamanda tamamlasın ark.lar

>bu arada maç saati belirlendi(PAZAR>3-4)CEM den sonra...saat geç diyen varsa erkene alabilirim...daha sahayı almadık çünki..saati beğenmediğini oynayacak ya da oynamayacak herkez söleyebiliri...ünki ne kadar çok katılım o kadar sıcak bi ortam getirir...bakarsınız maç sonun baklava alan olur takımlardan:w00t::001_tonguşimdiden teşekkürler katlı sağlayan yanımızda olanlara...lütfen saatle ilgili düşüncesini herkez yazsın..CEM den kaçta çıkarız kaça alalım maçı???????

Asii
02.04.2008, 01:29
Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray

Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe

renklerin mavi olması lazım ama:lol::lol:

gökhan cem 13.00 ile 15.00 arasımı dedeye gidip bir sorsanız ya cem saat kaçta diye??
ona göre halı saha maç saatinizi alın derim :D

naze-yezda
02.04.2008, 01:29
saati bana uygundur gökhanben FB formamı giyip geliyorum:lol::lol:

No PaSaRaN
02.04.2008, 01:33
gökhan şunuda belirtiyim yedek oyuncuda bulundur....şundan sebep benim iş durumu pek belli olmuyorr gelemezsem ayıp olmasın sonram sizeeeeee

Asii
02.04.2008, 01:38
Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray

Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe

deneme topikte denedim maviydi yaw renkler burda niye olmuyo anlamadım valla renkleri :lol::lol: tekar yazıyom bakem olucakmı:devil:

notlierlife58
02.04.2008, 01:38
hadi ya atii...şimdi ben nasıl diyim ama elbise getir diye birine...boşuna kim taşır çanta dimi...pazar olmadan netleşirse durumun olur ama tmm..asii mavi olması gerek dimi:)kısayol işte:):)bi de ben dede yi nerden tanim bulim de sorim ya:sleep1::biggrin:ama sordurabilrim ordan ark.larıma tmm.yeliz abla sen giy giy o formayı ama poşete koyup eve götürtmesini biliriz biz:lol::w00t::thumbup::surrender

Asii
02.04.2008, 01:46
hadi ya atii...şimdi ben nasıl diyim ama elbise getir diye birine...boşuna kim taşır çanta dimi...pazar olmadan netleşirse durumun olur ama tmm..asii mavi olması gerek dimi:)kısayol işte:):)bi de ben dede yi nerden tanim bulim de sorim ya:sleep1::biggrin:ama sordurabilrim ordan ark.larıma tmm.yeliz abla sen giy giy o formayı ama poşete koyup eve götürtmesini biliriz biz:lol::w00t::thumbup::surrender

hehe olmuş mavi işte bak 3 takım renkleri gördünmü gökhan can bizim takıma özel diyilmiş yani hee:lol::lol::lol::lol:
sen öğrenemezsen ben yarın öğenirim sarıgazi cem evinin cem saati kaçta başlıyo diye
he biz kızlarda kendi takımlarımızın yedekleriz demi yelizim:lol::lol::lol::lol:

naze-yezda
02.04.2008, 01:50
o belli olmaz gökhan:yamukgul:bir ikinciside artık şu renk meselesini bir kenara
bırakın gereksiz polemikler yaşamıyalım siz centilmence oyununuzu
oynayacaksınız bizde keyifli bir maç izleyecegiz şimdiden iyi olan kazansın diyorum
gökhan birde aras ismini aras_tuna olarak degiştirirsen memnun olucam
abim olur kendileri:laugh::laugh:

Asii
02.04.2008, 10:29
canlar pazar günleri sarıgazi cem evimizin cem'i yokmuş kasım dedeyle az önce telefonda görüştüm
sarıgazi cem evimizin cem'i perşembe akşamları saat 19.30 dır dedi dedemiz

halı saha maçın saatinide cem evimizi ziyaretinden sonra kaça alırsınız kendi aranızda ayarlayın artık:stuart:
ben derim maç saatini 15.00 alın:lol::lol::lol:

notlierlife58
02.04.2008, 19:39
teşekkürler asii..yeliz ablam tamam düzeltirim ismi....ben zaten sadece CEM evine destek için gidilceğini duymuştum...CEM olmıcak die yani...asii biz de chatte 15.00-16.00 diye düşündük maç saatini...FENERBAHÇE ARTIK TAKIMINI BELİRLESİN CANLAR...sahayı yarın alıyorum...pazar saat 15.00-16.00'ya ok...yeliz ablam sana katılıyom centilmenlik ön planda olur umarım...biz yenmeye gitioz ama:thumbup::surrender

notlierlife58
02.04.2008, 19:47
TEAM BJK>
1-yorum78
2-zemheri
3-ati
4-hidayetozan
5-ArasTuna:)
6-teyna
7-gökhanekinci

AnGeNehM
02.04.2008, 20:01
Onur abi benim bu olaydan neden haberim yok :cursing:
Sarıgazide halısaha maçı var ve en pis fenerlinin haberi yok.
Defanstan birini çıkarabilirseniz benide yazın :)

Beşiktaşli58
02.04.2008, 20:18
Offffffffffff orada olmak vardi. Insanlar gerçek futbolcu, gerçek KARTAL, gerçek bir Besiktasli görsün. Bu maçi benim için alin! :thumbup: :biggrin:

notlierlife58
02.04.2008, 20:22

kardeş fb takımı daha hazır değil...eksik var yani adını yazdır söleyip ok...teşekkürler..

notlierlife58
02.04.2008, 20:30
TEAM BJK>
1-yorum78
2-ZEMHERİ MAZERETİ NEDENİYLE MAÇA GELEMİYOR..(ONUN YERİNE BJK TAKIMINDA OYNAYACAK Bİ ARK.ARANIYOR)>>>>>>>ACİİİİİİİİİİL
3-ati
4-hidayetozan
5-ArasTuna
6-teyna
7-gökhanekinci

Asii
02.04.2008, 20:39

serkan fenerbahçe takımı daha hazır değil
Fb kaptanı onur fenerbahçeli arıyodu
onur sevilay er kardeşi ersinde oynuycakmış kaleci olmak istiyomuş bilgin olsun :whistling

AnGeNehM
03.04.2008, 00:23
serkan fenerbahçe takımı daha hazır değil
Fb kaptanı onur fenerbahçeli arıyodu
onur sevilay er kardeşi ersinde oynuycakmış kaleci olmak istiyomuş bilgin olsun :whistling

Okey mesajımı aldınız siz...

YoRuM78
03.04.2008, 00:52
Gökhan hangi halısahayı tuttun öğrenebilirmiyim..?

notlierlife58
03.04.2008, 01:57
abi bugün gitcem sarıgaziye almaya ok...okulda turnuva maçım var..çıkınca ark.la gidiip tutcam...bize bi kişi lazım sadi(ZEMHERİ) oynayamıcakmış....

deniz mavi
03.04.2008, 03:26
onur abi büyük ihtimalle bende gelirim sana destege ama biz güçlü oluruz yazık olur onlara hehe neyse bakalım artık:D

CaN_HaSaN
03.04.2008, 10:09
Valla canolar sizleri pistlerde görmek isteriz ( sayın bjk liler ) :):):)
er meydanında iyi olan kazansın diyelim ne diyelim burada yazmakla maç kazanılmıyor ..
Maç tarihine kadar bence ısınma turları atın :D:D zuhahaha

hidayet ozan
03.04.2008, 15:16
haso canom sizin takım hazırmı yaff:)

YoRuM78
03.04.2008, 17:21
Valla canolar sizleri pistlerde görmek isteriz ( sayın bjk liler ) :):):)
er meydanında iyi olan kazansın diyelim ne diyelim burada yazmakla maç kazanılmıyor ..
Maç tarihine kadar bence ısınma turları atın :D:D zuhahaha

Anahtarını alırım senin yeğen.... Zuhahaha:lol:

PoyrazıM_24
03.04.2008, 20:33
FENERBAHÇE

1) Pİro_62
2)poyrazim_24
3)okanÇakirkaya
4)can_hasan
5)naze Yezda:d
6)................

beşiktaş

üç beş kişi işte adlarını saymaya gerek yok:D:D:11::36_5_2:

okancakirkaya
03.04.2008, 20:47
FENERBAHÇE

1) Pİro_62
2)poyrazim_24
3)okanÇakirkaya
4)can_hasan
5)naze Yezda:d
6)................

Ama daha sponsorum bile yok, maçlarım da yatırmış beni. Umarım ki imkansızı başarır yanınızd olabilirim...
:2::32::34::36_1_42:

PoyrazıM_24
03.04.2008, 21:57
Ama daha sponsorum bile yok, maçlarım da yatırmış beni. Umarım ki imkansızı başarır yanınızd olabilirim...
:2::32::34::36_1_42:

valla okan benim gideceğim mecul hatta imkansız:D

zor değil ama zor olsa hemen başarırdım:D

notlierlife58
03.04.2008, 22:19
ya görünüşe bakılırsa maç yalan olcak...kimsede ses soluk yok....istenmiyorsa iptal ediyorummm...teşekkürler böle olmasına sebeb olanlara...

notlierlife58
03.04.2008, 22:23
günlerdir bağıırıyoz burda ama biride çıkıp adam gibi bi kadro kurmadı şuraya ben kim olursa aldım...galibiyet laflarım işin şakası....kimin nasıl oynadığını bilmeden böyle konuşmam da saçma olur zaten...BEN MAÇI İPTAL EDİYORUM....TEŞEKKÜRLER FB VE BJK Lİ ARKADAŞLAR...
burdan duyurim CEM evine de gelmicem...vizelerimi düşünmeyip böle bişe yapmak istedim...ama hala ses soluk yok...olmasında istenmiyor demekki...teşekkürler....:thumbdown

YoRuM78
03.04.2008, 22:27
Gökhan gelmek isteyen var nasıl yok... Sen gelmek istemiyorsan ben devam ederim... Aramızda futbol oynayıp eğlenip gelicez...

okancakirkaya
03.04.2008, 22:28
günlerdir bağıırıyoz burda ama biride çıkıp adam gibi bi kadro kurmadı şuraya ben kim olursa aldım...galibiyet laflarım işin şakası....kimin nasıl oynadığını bilmeden böyle konuşmam da saçma olur zaten...BEN MAÇI İPTAL EDİYORUM....TEŞEKKÜRLER FB VE BJK Lİ ARKADAŞLAR...
burdan duyurim CEM evine de gelmicem...vizelerimi düşünmeyip böle bişe yapmak istedim...ama hala ses soluk yok...olmasında istenmiyor demekki...teşekkürler....:thumbdown

Senin bi rahatsızlığın falan mı var aslan, ne tarz konuştuğuna dikkat etsene. Nedir bu tepki, bu alınganlık ayakları...İnsanları halı saha maçı sarmıyormuş demek ki, zorla olacak değil yaaa...

Bu tarz büyük puntolarla yazıyazmaya ve bir şeyleri ima etmeye çalışman sana ibşi kazandırmaz; aksine kaybettirir...

Biraz geniş düşünmeye çalış...

SAYGILARIMLA...

PirO_62
03.04.2008, 22:34
ya görünüşe bakılırsa maç yalan olcak...kimsede ses soluk yok....istenmiyorsa iptal ediyorummm...teşekkürler böle olmasına sebeb olanlara...

Bak dostum yaşın kaç senin. Ne kadar heyecanlı yazıyorsun. Ne demek böyle olmasına sebep olanlara. Sebep olan sensin. Senle laf yarışına girmek istemiyorum. Ama bilmelisin budaki herkes birbirini çok iyi tanır sen dışında.

Bir şakayı aldın; Yok moderatörlüğünü kullanıyorsun yok fanatizim yapıyorsun. Seninle bir derdim olsa merak etme bu forumu kullanmam kendim hallederim.

Şimdi varmısın yokmusun. Adam gibi yaz Adam gibi cevap al. İnsanın canını sıkma. Heyecanlan ma adamalr tamamlanacak.

Fenerbahçe

1- Sevilay er Kardeşi.
2- PirO_62
3- GaLo
4- CaN_HaSaN
5- AnGeNehM
6-
7-

Asii
03.04.2008, 22:36
bence öfkeyle kalkıyorsun sabretsen biraz cvp vericektir canlar
can sen halı sahayı ayarladım diye yazdınmı herkeste kesin cvp versin
ve sen maça gelmek istemiyorsanda diğer canlar devam eder
ve cem evine gelmiyorum dedin canın sağ olsun gelme kimseyi zorla cem evlerimize gel demiyoruz bizler gönüllü olarak cem evlerimze sahip çıkıp gideriz
çok şükür hepimiz okuyoruz kör değiliz yazılarını büyük yazmanın anlamı ne söylermisin gökhanekinci can

iyi forumlar

YoRuM78
03.04.2008, 22:36
Pirommm Ben sahayı tutarım... Gökhan gelmek istiyorsa yazsın... Gelmek istemiyorsa biz aramızda yaparız çokta zor bir şey diğil...

PirO_62
03.04.2008, 22:39
Pirommm Ben sahayı tutarım... Gökhan gelmek istiyorsa yazsın... Gelmek istemiyorsa biz aramızda yaparız çokta zor bir şey diğil...

Öyle can dostum tabiki zorla değil gelmek istiyorsa herzaman.

PirO_62
03.04.2008, 22:40
Fenerbahçe

1- Sevilay er Kardeşi.
2- PirO_62
3- GaLo
4- CaN_HaSaN
5- AnGeNehM
6-
7-

1- Sevilay er Kardeşi.
2- PirO_62
3- GaLo
4- CaN_HaSaN
5- AnGeNehM
6- Deniz_Mavi
7-

1 lişi kaldı

okancakirkaya
03.04.2008, 22:40
Beni de yazın yaaaa, olmadı çalar çırpar öyle gelirim. 11 numara benim ama....

PirO_62
03.04.2008, 22:43
1- Sevilay er Kardeşi.
2- PirO_62
3- GaLo
4- CaN_HaSaN
5- AnGeNehM
6- Deniz_Mavi
7-

1- Sevilay er Kardeşi.
2- PirO_62
3- GaLo
4- CaN_HaSaN
5- AnGeNehM
6- Deniz_Mavi
7- okancakirkaya

Tamamdır.

okancakirkaya
03.04.2008, 22:45
1- Sevilay er Kardeşi.
2- PirO_62
3- GaLo
4- CaN_HaSaN
5- AnGeNehM
6- Deniz_Mavi
7- okancakirkaya

Tamamdır.

Eyvallah Onur Abi Hemşo Can, desene sadece dolandıracak adam kaldı :lol: O da olmadı annemin o bilezikleri ne güne duruyor ki :lol::lol::lol:

notlierlife58
03.04.2008, 22:54
benim yazdığım duyarsızlığınıza günlerdir diyorum ki saha alınacak buraya maö saat günü yazıyorum...ama ses yok...saha alınması iin önceden gidilmesi geek biliyosunuzdur....hele pazar günüyse daha da önceden...ben bu etkinliğinin yalan olmaması için günlerdir bişeyler yazıp cvp alamaya çalışıom ama yok...bugün de sahaya gidemedim almaya...sebeb hala bi karar verilmemiş olması...ve ben kimseye kör ya da değil ima ettim haklıyım..piro kaç gündür buraya bişe yazdın söle hadi...sana kısa msj da atdım oralı bile olmadın...bnm yazıma laf ediyosunuz piro da siyahla yazmış...Seninle bir derdim olsa merak etme bu forumu kullanmam kendim hallederim. ben körmüyüm değilim...benim ki sadece sitem bişeyin yapılmasını çok istiyorum...ses çıkaran bi kaç kişi..kaptansın dedim tamam dedin kabul ettin..eyvallah dedik...atdığım msjları bile önemsemion...adam gibi yazmıştım...CEM EVİ ne gelince ben daha az önce CEM den çıktım yani gereken duyarlılığı belkide bu yorumu yazan kişiden daha fazla bilioyorum..ve CEM EVİ ne gitmemein sebebinin bula bi alakası yok..böle bişey için asla yapmmam bunu..ki ben her perşembe hayatımı durdurup CEM e gidenn biriyim...yaşım 20 ama 15 olsaydı da farketmezdi...büyüğüme saygım sonsuz..küçüğüme de sevgim bilen bilir tanıyan tanır..tanımak isteyen de tanır...hepiniz saolun...ve bilin ki insanlar konuşarak anlaşır ama hemen tartışma ortamı yaratmaya çalışarak taraf olunarak değil....

PirO_62
03.04.2008, 22:58
benim yazdığım duyarsızlığınıza günlerdir diyorum ki saha alınacak buraya maö saat günü yazıyorum...ama ses yok...saha alınması iin önceden gidilmesi geek biliyosunuzdur....hele pazar günüyse daha da önceden...ben bu etkinliğinin yalan olmaması için günlerdir bişeyler yazıp cvp alamaya çalışıom ama yok...bugün de sahaya gidemedim almaya...sebeb hala bi karar verilmemiş olması...ve ben kimseye kör ya da değil ima ettim haklıyım..piro kaç gündür buraya bişe yazdın söle hadi...sana kısa msj da atdım oralı bile olmadın...bnm yazıma laf ediyosunuz piro da siyahla yazmış...Seninle bir derdim olsa merak etme bu forumu kullanmam kendim hallederim. ben körmüyüm değilim...benim ki sadece sitem bişeyin yapılmasını çok istiyorum...ses çıkaran bi kaç kişi..kaptansın dedim tamam dedin kabul ettin..eyvallah dedik...atdığım msjları bile önemsemion...adam gibi yazmıştım...CEM EVİ ne gelince ben daha az önce CEM den çıktım yani gereken duyarlılığı belkide bu yorumu yazan kişiden daha fazla bilioyorum..ve CEM EVİ ne gitmemein sebebinin bula bi alakası yok..böle bişey için asla yapmmam bunu..ki ben her perşembe hayatımı durdurup CEM e gidenn biriyim...yaşım 20 ama 15 olsaydı da farketmezdi...büyüğüme saygım sonsuz..küçüğüme de sevgim bilen bilir tanıyan tanır..tanımak isteyen de tanır...hepiniz saolun...ve bilin ki insanlar konuşarak anlaşır ama hemen tartışma ortamı yaratmaya çalışarak taraf olunarak değil....

Dostum anlamamk için kendini zorluyon. Çok büyük yazmışsın demiş. Siyah değil.

Tamam neyse lafla peynir gemisi yürümez varmısın yokmusun. :garibbak:

Asii
03.04.2008, 23:02
Eyvallah Onur Abi Hemşo Can, desene sadece dolandıracak adam kaldı :lol: O da olmadı annemin o bilezikleri ne güne duruyor ki :lol::lol::lol:

teyzemin bileziklerinden ne istiyorsun yaw alla alla:lol::lol::lol:
ya sen yeterki gel okan tamam geliş ucak biletin benden ok

YoRuM78
03.04.2008, 23:11
Gökhan sen gelecekmisin... Evet yada hayır.. Hayır gelmeyeceksen ben üstlenicem herşeyi... İkincisi geleceksen cumartesi gel birlikte bakalım sahayı tutalım..

notlierlife58
03.04.2008, 23:13
ya önemli olan boyu mu iması...poyrazım_24 de yazmıştı ona bişe dendimi yok...anladın..dediğin gibi lafla olmuyo..kendince haklısın ben de öyle..tartışmaya gerek yok...bak ben 2.defa özür diliyorum...büyüğüm ya da küçüğüm ol fark yapmaz....benm bugün çok cnm sıkkındı kötü şeyler oldu..ve buraya döndüğümde hala bi gelişme olmaması sinirlendirdi bi anlık kızgınlıkla iptal dedim..yoksa gene de beklerdim sen cvp yazmasanda..kusura bakmayın...oynucam ben...sahayı kim alsın ben mi erdal abi mi.?ben şimdi bi ark.ımı arıcam orda oturan ona aldırcam sahayı...kararınıza bağlı...

Asii
03.04.2008, 23:20

can lütfen yorumları sakin oku olurmu
sen buğün bişeyleremi kızdında sinirlisinin yazılarından bunu görüyorum
sadece büyük yazdın dedim siyah demedimki
aşkı niyaz eylesin allah kabul etsin ceme gitmissin
benden daha iyi bildiğini ima ediyorsun ben semah hocalığı yaptım can herşeyi senden çok iyi biliyorum
ve sen herşeyi bildiğin içinmi bu topiğe yazdın sarıgazi cem evi topiğimiz var oraya yazabilirdin cem evine gelemiyorum diye ve gelenlerin isim listesini ben yazmıştım
neyse ortamı germeye gerek yok

iyi forumlar

hidayet ozan
03.04.2008, 23:22
canlar artık gereksiz şeylere gerek yok halledelim şu işi bak ayaklarım kaşınmaya başladı problem neyse çözülmüştür inşallah....

YoRuM78
03.04.2008, 23:38
Gökhan sen sahayı ayarlarsan sevinirim.. Bir sorun olursa öm atasın yada kısa mesaj yazarsın konuşuruz.. Bizim takımda eksik varmı yokmu?

notlierlife58
03.04.2008, 23:46
bir kişi var sen bi ark.geti istersen abi..ben söledim ark.a şimdi...CEM EVİ ne 7,8 dk uzaklıkta bi kapalı halısaha varmış...onu al dedim arkadaşa sorun olur mu..düşüncelerinizi yazın..bi de başka saha varmış açık o da..ama onun için bi otobüse binmek gerekiomuş..ve çok küçükmüş orası...

deniz mavi
03.04.2008, 23:49
erdal abi ben iki kişi gelirim sizin o bir kişi açığınızı kapatırız dert etmeyin

YoRuM78
03.04.2008, 23:55
bir kişi var sen bi ark.geti istersen abi..ben söledim ark.a şimdi...CEM EVİ ne 7,8 dk uzaklıkta bi kapalı halısaha varmış...onu al dedim arkadaşa sorun olur mu..düşüncelerinizi yazın..bi de başka saha varmış açık o da..ama onun için bi otobüse binmek gerekiomuş..ve çok küçükmüş orası...Sarıgazide üçtane halı saha var.. Gökhan cemevine yakın yok...Arkadaşın nerde otuyor..Olmazsa bende bakarım...Benim için sorun olmaz...

erdal abi ben iki kişi gelirim sizin o bir kişi açığınızı kapatırız dert etmeyin

Tamam siz iki kişi gelirisiniz.. Adam araya gerek kalmadı sanırım... Sağol Mehmet...

PoyrazıM_24
03.04.2008, 23:56
ya önemli olan boyu mu iması...poyrazım_24 de yazmıştı ona bişe dendimi yok...anladın..dediğin gibi lafla olmuyo..

şimdi benim yazdığımla senin yazdığın arasında anlam farkı çok tamam mı gökancım...eğer sen bunu ayırt edemediysen bişey demiyorum ben...büyük yazılar ufalmış farkındaysan:D senin yazından sonra mı yoksa öncemi ufaldı:D:D

neysee bu kadar sinire gerek yok...

bu arada arkadaşlar sizlere bişey söylemek istiyorum..tamm pazar maç yapacaksınız iyi güzel ama dikkatli birbirinize sert girmeyin maç esnasında maçın heyecanına kapılacaksınız ve agrasif olacaksınız özellikle gökhan hırslı birine benziyon ve bu tehkikeli olabilir...çünkü oraya gelecek abilerin çalışan kişilerdir aman diyim...birbirinizi kırmadan sakatlık yapmadan dostluk çercevesi içinde bi maç yapın...

allahtan ben yokum haaaa:D:D bu dediklerimin hiç birine uymazdımm...:001_tt2::001_tt2:

notlierlife58
03.04.2008, 23:56
can kimi getireceğini söyle bize de o zmn,yazalım adını kadrolarımız belli olsun...teşk.

PirO_62
04.04.2008, 00:03
Yeter arkadaşlar birazda organizasyona yoğunlaşalım.

notlierlife58
04.04.2008, 00:04
Sarıgazide üçtane halı saha var.. Gökhan cemevine yakın yok...Arkadaşın nerde otuyor..Olmazsa bende bakarım...Benim için sorun olmaz...

Tamam siz iki kişi gelirisiniz.. Adam araya gerek kalmadı sanırım... Sağol Mehmet...

abi öle dedi bana valla...nerde oturdunu ben de tam bilmiom:)yenidoğan yolundaymış abim...

poyraz abim ben misal verdm hani büyüklüğüne laf edildiya..körlük filan konu açıldıya...zaten dedim ben farklı die ama farkı var die...sorunun cevabı bnm kinden sonra küçültüldü:)
ayrıca evet acayip hırslıyımdır...:kzgn..ama maç için kuruculardan biri olduğum ve destekleyicisi oldugum için öle bişe söz konusu olmaz en azından bu maçta yani...varsın yensin fb bizi ama zevkli bi maç eğlenceli bi maç olsun...ben her hafta cuma maç yapıom büyüklerlle çok da zevk alıom...öle tartışan yok boş konuşan yok..ama normal maçlarda çok kavgamız oluyo:)

deniz mavi
04.04.2008, 00:04
can adı önemlimi bukadar ama söyleyim fuat die bi arkadaşım bilgin olsun istiyorsan tarifte edebilirim hehe:D

YoRuM78
04.04.2008, 00:05
Biz halısahada maçı oynaıp çıkıp gelicez... Bizim kadroda tamam karşı tarafta... Uzatmanın bir anlamı yok..

AnGeNehM
04.04.2008, 00:07
I'am from tunceli
I'am profosyonel organization :thumbup:

YoRuM78
04.04.2008, 00:09
abi öle dedi bana valla...nerde oturdunu ben de tam bilmiom:)yenidoğan yolundaymış abim...

Gökhan Yenidoğan uzak olacaktır... Sahada güzel diğildir.. Ben yarın bir yerle görüşücem sonra konusuruz.. Sarıgazide bir yer tutucam... Maç saati kaç olucak?..

notlierlife58
04.04.2008, 00:22
TEAM FB>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEAM BJK>
1- Sevilay er Kardeşi>>>>>>>>>>>1-yorum78
2- PirO_62>>>>>>>>>>>>>>>>>>>2-fuat
3- GaLo>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3-arasTuna
4- CaN_HaSaN>>>>>>>>>>>>>>>>4-teyna
5- AnGeNehM>>>>>>>>>>>>>>>>>5-hidayetozan
6- Deniz_Mavi>>>>>>>>>>>>>>>>>6-ati
7- okancakirkaya>>>>>>>>>>>>>>>7-gökhanekinci

erdal abi metronem in karşısındaymış dedi ark.saha büyükmüş iyiymi yani kapalı...kesin bişe söle ona gör aldırim sahayı..ya da alma diyim?

YoRuM78
04.04.2008, 00:42
[B]erdal abi metronem in karşısındaymış dedi ark.saha büyükmüş iyiymi yani kapalı...kesin bişe söle ona gör aldırim sahayı..ya da alma diyim?

Benim bakacağım yerde orasıydı.. Zigana spor tesisleri... Ordaki abilere benim adımı söylesin.. Cumartesi 9 10 aboneler desin yeter sanırım refanas yeterli olur:lol:

notlierlife58
04.04.2008, 12:53
tamam abim söledim gitti alıyorum o zmn 3-4 arasına boş sa..değilse en yakın saati sölüyom alsın diye..bi de senin dediğin yer de kapalıydı dimi:)

notlierlife58
04.04.2008, 17:39
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ ARASINDAKİ HALI SAHA DERBİSİ,MAÇ GÜNÜ VE SAATİ KESİNLEŞMİŞTİR...

MAÇ GÜNÜ>>>>13.04.2008(PAZAR)
MAÇ SAATİ>>>15.00-16.00
STAT>>>>>>>BAŞAKSPOR TESİSLERİ
HAKEM>>>>>>NAZE-YEZDA:thumbup:
YARDIMCI HAKEMLER>>>OFSAYT YOOOK(DOLAYISIYLA YARDIMCI DA YOK):lol:

No PaSaRaN
04.04.2008, 18:47
başak dediğiniz yer zigana değilmiydi başak neresi yıldız düğün salonun arkasındakimi ben bilmiyemmm

okancakirkaya
04.04.2008, 19:10
Ayın altısı mı? Yani bu pazar günü :confused1:wacko:
Listedeki adımın çıkartılmasını arz ederim PirO Onur Abi Hemşo Can. İmkansızı yaparım dedim de o kadarını vallahi yapamam. Sınavlarım var:surrender Neyse arkadaşlar, başka bir derbide sizlerle beraber olmak ümidiyle...

Herkese başarılar...

notlierlife58
04.04.2008, 19:17
ya yanlış almış arkadaş..bu pazar sanmış unutup...şimdi gitti sahaya...başak ziganaya 3,4 dk kaymış...ben şimdi söledim kapora 25 vermiş alabiliosan kaporayı al dedim.ziganayı tut dedim tamam...ben size haber vercem gene burdan....

YoRuM78
04.04.2008, 19:18
başak dediğiniz yer zigana değilmiydi başak neresi yıldız düğün salonun arkasındakimi ben bilmiyemmmBaşak farklı bir saha Zigana diğil.. Neyse fark eden bir şey yok..

Ayın altısı mı? Yani bu pazar günü :confused1:wacko:
Listedeki adımın çıkartılmasını arz ederim PirO Onur Abi Hemşo Can. İmkansızı yaparım dedim de o kadarını vallahi yapamam. Sınavlarım var:surrender Neyse arkadaşlar, başka bir derbide sizlerle beraber olmak ümidiyle...

Herkese başarılar...

Hemşooo tarih altısı diğil 13.04.2008 pazar günü...

okancakirkaya
04.04.2008, 19:21
Hemşooo tarih altısı diğil 13.04.2008 pazar günü...

Ama Abi az önce 06.04.2008 yazıyordu :confused1
Ohhhh beaaa, yanlış görmüşüm.. İçki de almadm daha, neden öle oldu acaba:sad:
Yaşlılıktan olsa gerek :lol: Gelmeye Çalışma çalışmalarım tam gaz devam ediyor yine...

Bekleyin beniiii :wub::blushing:

YoRuM78
04.04.2008, 19:30
Ama Abi az önce 06.04.2008 yazıyordu :confused1
Ohhhh beaaa, yanlış görmüşüm.. İçki de almadm daha, neden öle oldu acaba:sad:
Yaşlılıktan olsa gerek :lol: Gelmeye Çalışma çalışmalarım tam gaz devam ediyor yine...

Bekleyin beniiii :wub::blushing:

Gökhan düzeltme yapmış. :lol: :lol: sen doğru görmüş olabilirsin...:whistling

notlierlife58
04.04.2008, 19:35
evet okan:rolleyes:arkadaş öle almış ben de bi an unuttum maçın heycanına dalıp..sormadan yazdım öle..ama yorumunu okuyunca..hemen ark.a döndüm..şindi gitti işte sahaya..kaporayı almaya çalışcak alırsa zigaayı tutcak.alamaza saha aynı olcak...yukarda düzeltme yaptım tarihte ve yerde ok...

okancakirkaya
04.04.2008, 19:44
:lol::lol::lol:

notlierlife58
04.04.2008, 19:53
tamam artık herşey kesinleşti...ancak arastuna,teyna,yani bjk de ki arkadaşlar baya sessiz kaldınız günlerdir...bi sorun yoktur umarım hem sizle ilgili hemde maçla ilgili?

bu arada okan sana ayrıca teşekkürler...o gün nerelerden kalkıp yanımızda olacağın için...bunu maç konusunda demedim..beraberlik için,tekrar teşekkürler umarım bi aksilik olmaz senin için...görüşürüz..

notlierlife58
04.04.2008, 19:55
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ ARASINDAKİ HALI SAHA DERBİSİ,MAÇ GÜNÜ VE SAATİ KESİNLEŞMİŞTİR...

MAÇ SAATİ>>>15.00-16.00
HAKEM>>>>>>NAZE-YEZDA:D
YARDIMCI HAKEMLER>>>OFSAYT YOOOK(DOLAYISIYLA YARDIMCI DA YOK):D

bu arada oynacak ark.lardan,canlardan ricam...topiğe bi sorun olmadığına dair bir yorum yazsınlar..teşekkürler...
--------------------------------------------------------------------------------

6- Deniz_Mavi>>>>>>>>>>>>>>>>>6-no pasaran(ati)

sevilay er
04.04.2008, 20:07
selam öncelikle yazayım kardeşimin adı ersin vallahi tebrik ediyorum dogru bir seçim ecük cüsseli iri kıyım kaleden gol yeme sanşınız az:):) şaka biyana kardeşimi aranıza aldıgınız için öncellikle tşk ediyorum vallahi görseniz onun adına yazıyorum şimdiden formasını bile hazırladı o kadar heycanlı ki vallahi maç günün sabırsızlıkla bekliyor şimdidien hepinize başarılar diliyorum hak eden kazansın güzel ve tarafsız bir maç dilegiyle....

notlierlife58
04.04.2008, 21:01
valla kardeşinizi biraz üzücem sert şutlarımla ama sağlık olsun:rolleyes:biz teşekkür ederiz her şeyden önce..ben de hazrladım formamı bjk bu hafta kazansa bile giymicem üstüme,kirlenmesin diye:lol:ya baya uğraş verdik hele şükür tamamına erdirdik ya şu işi...duyduma göre taraftarda sağlam...katılımcılara destekçilere sonsuz teşekkürler...

keçecili_kız
04.04.2008, 21:41
bu beşiktaşlı arkadaşlar boşa zahmet edip oralara gidiyolar ama kendi düşen ağlamaz dimi?fenerin adı yeter ya. öğrenemedikmi hala..sevgili fenerli arkadaşlarım başarınızı bekliyoz sizinleyiz..

hidayet ozan
04.04.2008, 21:45
cano çok beklersin ama üzülecek olacak sizlersiniz:):)

PirO_62
04.04.2008, 21:47
valla kardeşinizi biraz üzücem sert şutlarımla ama sağlık olsun:rolleyes:biz teşekkür ederiz her şeyden önce..ben de hazrladım formamı bjk bu hafta kazansa bile giymicem üstüme,kirlenmesin diye:lol:ya baya uğraş verdik hele şükür tamamına erdirdik ya şu işi...duyduma göre taraftarda sağlam...katılımcılara destekçilere sonsuz teşekkürler...

Yanımda laptop getirecem sert şut atanı banlarım :lol: :lol: :lol:

CaN_HaSaN
04.04.2008, 21:56

Banlamana gerek kalmayacak cano onları gollerimizle darma duman edecezz :thumbup:

notlierlife58
04.04.2008, 22:21

valla bilemicem banlarmısın sahadan mı kovalarsın ama ben vazifemi yapcam:thumbup::001_tt2::surrenderbjk

hidayet ozan
04.04.2008, 22:21
canom ben kamerayı getirip yakından çekecem akşam da tartışmalı pozisyonlara bakarıs:):):) canom benimle tatışma sakın ha:):)

notlierlife58
04.04.2008, 22:25
hehehehehe:lol::lol::lol::thumbup:valla bu süperdi ya...o cam i de yeliz abla tutsun o zaman...ama fb nin tartışmalı pozisyonllarında yakın bizde uzak çekim yapmaın:lol::lol::001_tt2:

YoRuM78
04.04.2008, 23:01
bu beşiktaşlı arkadaşlar boşa zahmet edip oralara gidiyolar ama kendi düşen ağlamaz dimi?fenerin adı yeter ya. öğrenemedikmi hala..sevgili fenerli arkadaşlarım başarınızı bekliyoz sizinleyiz..

Ben bir Beşiktaşlı olarak çok idaalıyım...Olan Fenerbahçeli arkadaşlara olucak..

Beni hemen banla Pirom...
Banlamana gerek kalmayacak cano onları gollerimizle darma duman edecezz :thumbup:

Yeğen seninle ayrıca görüşücez:lol:

canom ben kamerayı getirip yakından çekecem akşam da tartışmalı pozisyonlara bakarıs:):):) canom benimle tatışma sakın ha:):)

Pozisyonları kim yorumluycak_?

Asii
04.04.2008, 23:19
oh be sahada tutulmuş fenerbahçe ve beşiktaş takımıda hazır :thumbup:
ee haftayı bekliyoruz yani hemi :lol::lol:
iyi oynuyan takım kazansın
2 takımada başarılar dilerim

hee bu arada yenen takıma ne ısmarlanıyo acep:lol::lol::lol::lol:

CaN_HaSaN
04.04.2008, 23:30

Yaw dayı ne kızıyo maç bu sana seviyorum ama maç başka dayı yegen başka :)

YoRuM78
05.04.2008, 00:03

Kızdığımıda nerden çıkırdın sadece ayrıca görüşücem dedim..:devil2: Sana seviyorum bana çıkarmısın:lol: :lol:

Ufuk1990
05.04.2008, 00:04
Galiba kadro tam,önceden bilsem bu topiği Bende oynardım :)

YoRuM78
05.04.2008, 00:26
Galiba kadro tam,önceden bilsem bu topiği Bende oynardım :)

Ufuk senide bekleriz... Tanışma maksadı ile düzenlenen bir gün.. Eksik olur belki sende gel..:wink:

Ufuk1990
05.04.2008, 00:31
Bu maç hangi semtte oluyor ?

YoRuM78
05.04.2008, 00:34

MAÇ SAATİ>>>15.00-16.00
HAKEM>>>>>>NAZE-YEZDA:D
YARDIMCI HAKEMLER>>>OFSAYT YOOOK(DOLAYISIYLA YARDIMCI DA YOK):D

bu arada oynacak ark.lardan,canlardan ricam...topiğe bi sorun olmadığına dair bir yorum yazsınlar..teşekkürler...
--------------------------------------------------------------------------------

6- Deniz_Mavi>>>>>>>>>>>>>>>>>6-no pasaran(ati)

Bu maç hangi semtte oluyor ?

Sarıgazide...

PirO_62
05.04.2008, 00:36

Cano biz böle atıp tutuyozda. :ehyani

Biraz araştırma yaptım. Bizim takımda top oynamayı bilen pek kimse yok.

Ne diye beni gaza getirdiniz la. :sas

Darmadağın olursak ki sanırım olacağız. :yanbakoo

notlierlife58
05.04.2008, 10:30
valla yenen ne alacak denmiş ödül olarak bi baklavanızı yeriz heralde:thumbup::001_tt2:ya da sizin kız taraftarlar evde yapsınlar baklava börek filan bedavaya getirin..biz yenilirsek bizden de yapan kız arkadaşlarımız olur heralde yaaa:lol::lol::thumbup:
>bu arada piro bence gaza geldin bizim takımda erdal abi nin halısahaya aboneliği var hidayetozan abinin lisansı benim de öyle neyse takm hakkında daha fazla bilgi vermiyim,süpriz olsun,eheheheh:001_tt2::001_tt2::lol::lol:başarıla r...

PirO_62
05.04.2008, 10:42
valla yenen ne alacak denmiş ödül olarak bi baklavanızı yeriz heralde:thumbup::001_tt2:ya da sizin kız taraftarlar evde yapsınlar baklava börek filan bedavaya getirin..biz yenilirsek bizden de yapan kız arkadaşlarımız olur heralde yaaa:lol::lol::thumbup:
>bu arada piro bence gaza geldin bizim takımda erdal abi nin halısahaya aboneliği var hidayetozan abinin lisansı benim de öyle neyse takm hakkında daha fazla bilgi vermiyim,süpriz olsun,eheheheh:001_tt2::001_tt2::lol::lol:başarıla r...

Valla dostum biz anlamayız lisanstan, abonelikten felan Allah ne verdiyse. :smartass:

Ayak, kol, bacak, tekme, cimcik :biggrin:

notlierlife58
05.04.2008, 10:55
aman haa diyim sakın öle sakatlama filan olmasın:no::no: ben biraz tekniğimdir de insanı dlirticek cinsten hani:lol::lol::lol::001_tt2:daha gencim de zaten bi kere ayağımı kırdılar geçmişimde:no:...1 sene mi aldı kendime gelmek...yattım davul gibi olmuştum:lol:çok şükür topladım kendimi baya geçti üzerinden zaten...neyse bunlara dikkat edelim döğüşe gitmiyok:001_tongu

hidayet ozan
05.04.2008, 19:26
canom 3 pas 1 gol 3 pas 1 gol:):):):)

notlierlife58
05.04.2008, 19:51
hee bi de kornerler konusunda burda anlaşalım istrseniz...

>hani fb bi ara ligde penaltı alamıom die isyanlardaydıya bu bizim maçta da yaşanmasın diye bişe düşündüm hemen..evet buldum çözümü buldum????????>>>>>>>>>
>>>>>>>>3 KORNER 1 PENALTI<<<<<<<<<<<<<<:lol::lol::lol::thumbup:

ama bişe daha var fb liler tepki olsun die topu tac a atcaklardıya hani bizim maçda tepki şanslarıda yok valla:lol::001_tt2:çünki tel örgülü saha taç yooooook...ehehe:001_tt2::001_tt2::thumbup::lol::l ol:

CaN_HaSaN
07.04.2008, 00:39
Cano biz böle atıp tutuyozda. :ehyani

Biraz araştırma yaptım. Bizim takımda top oynamayı bilen pek kimse yok.

Ne diye beni gaza getirdiniz la. :sas

Darmadağın olursak ki sanırım olacağız. :yanbakoo

Valla cano o kadar insan gelecek bizi toplarlar hoş bırakmazlar sahada :whistling

Asii
07.04.2008, 01:10
Valla cano o kadar insan gelecek bizi toplarlar hoş bırakmazlar sahada :whistling

biz fenerlileri yarı yolda bırakmayız
taraftarınız sizinle canlar :thumbup:

sonsu
07.04.2008, 01:15
valla arkadaşlar kendinizi parçalamayın. hepimiz kardeşiz ama hepimizin yüreği o gün (şahsen benim) BJK'dan yana olacak bilesiniz :D:D:D:p

YoRuM78
07.04.2008, 01:23
valla arkadaşlar kendinizi parçalamayın. hepimiz kardeşiz ama hepimizin yüreği o gün (şahsen benim) BJK'dan yana olacak bilesiniz :D:D:D:p

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

PirO_62
07.04.2008, 18:38
Fenerbahçe

1-Ersin
2-Galo
3-okancakirkaya (Gelemeyebilir)
4-CaN_HaSaN
5-PirO_62
6-AnGeNehM
7-Deniz_Mavi

Okan sanırım gelemiyebilir arkadaşlar bizim takıma bir futbolcu lazım. Mevki önemli değil. Tekme atsın yeter. :whistling

Talip var mı?

YoRuM78
08.04.2008, 01:16
Fenerbahçe

1-Ersin
2-Galo
4-CaN_HaSaN
5-PirO_62
6-AnGeNehM
7-Deniz_Mavi

Okan sanırım gelemiyebilir arkadaşlar bizim takıma bir futbolcu lazım. Mevki önemli değil. Tekme atsın yeter. :whistling

Talip var mı?

Son bir transfer mi var sizde benmi göremedim:wacko: İyi tekme atacak kimse çıkmadı sanırım..:lol: :lol: :lol:

karaaa_kız
08.04.2008, 11:18
talip benim :) süper tekme atarım deneyimliyim ersin kardeşim sağolsun takıma alırmsınız :)

karaaa_kız
08.04.2008, 11:24
kızlar sahaya varmsınız erkekler bu işten anlamıyor galiba nerdesiniz kızlar
asi. eylül .necla. derya. jülide. dila .berfem. sevilay özden haydi sahaya:) leyla senide bekliyoruz canım :)
bize destek

BerfeM
08.04.2008, 11:38
asi. eylül .necla. derya. jülide. dila .berfem. sevilay özden haydi sahaya:) leyla senide bekliyoruz canım :)
bize destek

canım benim orda olsam zaten hemen defansta yerimi almıştım ama malesef ki istanbulda değilim. ama hep destek tam destek yanınızda olamasamda...

şimdiden başarılar iki takımada.

gönlüm ve yüreğim Fenerbahçeden yana. başaracaksınız biliyorum. bol gollü bi maç olacağından eminim:)

PirO_62
08.04.2008, 11:40

Canı sen en iyisi Bağlamanıda getir bize ağıt yakarsın. :laugh::laugh:

PoyrazıM_24
08.04.2008, 11:47

Talip var mı?

biri bana mı seslendi...tekme atmak mesele değil de ondan sonra sı önemli hastaneler acil servisler... kim uğraşacak abi yaa:D

Asii
08.04.2008, 11:54
bize destek

canım bizde destek tam destek ihtiyaç olduğunda neden olmaasın dalarız sahaya:lol::lol::lol:
fenerbahceli canları yanlız bırakmayız:thumbup::thumbup:
hafta sonuna şunun şurasında ne kaldıki maça :biggrin:

buğünü atlatalım allahın izniyle chelseayide yeneriz inşallah

PoyrazıM_24
08.04.2008, 12:06
bize destek

canım bizde destek tam destek ihtiyaç olduğunda neden olmaasın dalarız sahaya:lol::lol::lol:
fenerbahceli canları yanlız bırakmayız:thumbup::thumbup:
hafta sonuna şunun şurasında ne kaldıki maça :biggrin:

buğünü atlatalım allahın izniyle chelseayide yeneriz inşallah

yaa bişeyin içinede girmeyin kardeşim yaa de gidin oturun kenarda izleyin yaa bu ne yaaa off yaaaa allahım yaaaaaa .....

not: zuhazuhauzzhauzhuahzu yaaaaa:D :D:D:D:D:D

Asii
08.04.2008, 12:22
yaa bişeyin içinede girmeyin kardeşim yaa de gidin oturun kenarda izleyin yaa bu ne yaaa off yaaaa allahım yaaaaaa .....

siyene ne kıskanıyosun bizi :biggrin::001_tt2::001_tt2:
gelmiyon diye ne laf atıyosun bize :devil::lol::lol:
canım sende gel tekme tokat cimcik dalarız eehuuu:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Asii
08.04.2008, 14:48
Fenerbahçe

1-Ersin
2-Galo
4-CaN_HaSaN
5-PirO_62
6-AnGeNehM
7-Deniz_Mavi

Talip var mı?

piroo talip var varrrrr :thumbup:
vitamin (Burak) geliyooo fenerbahcede oynıycak :thumbup::thumbup:

karaaa_kız
08.04.2008, 15:10
cok cok sevindim vitom seni orda görmek cok güzel olur

karaaa_kız
08.04.2008, 15:23

ben he bir yerde oturup izlemek aşk olsun sametim yaf :)
benim o gün cok önmeli bir işim var yetişicegim mutlka orda olcagım yürüyün kızlar kim tutar bizi :) sametcim haric :)

hidayet ozan
08.04.2008, 16:28
tabiiiki bjkden yana olcak ben bile bjkdeyim ablişkom :):):)

sevilay er
08.04.2008, 20:42
bize destek

ben varım benide alsınlar eyce gol atarım vallahi bir kerede 50 sektiriyom vallahi o gün sektirimde görün şakam yok he küçükkende iyi furbolcuydum maç yapardık uygulamalı görürsünüz:o:o:o

BerfeM
08.04.2008, 21:06
ben varım benide alsınlar eyce gol atarım vallahi bir kerede 50 sektiriyom vallahi o gün sektirimde görün şakam yok he küçükkende iyi furbolcuydum maç yapardık uygulamalı görürsünüz:o:o:o

neyse canom. erkeklerin bitsin bide siz kızlar yaparsınız. o zaman gösterirsiniz marifetlerinizi. birileride kameraya alır bizlerde seyrederiz. güzel olur:)

PoyrazıM_24
08.04.2008, 21:12

yaa sevilaycım yoksa sen o büyük bayan futbolcu alex toso zarın do ez toyete koye sevillo musun....:D:D senin adında sevilya takımından ainlenilmiş demi saklama şimdi:D

not: :11: :11:

sevilay er
08.04.2008, 22:47
[QUOTE=PoyrazıM_24;602780]yaa sevilaycım yoksa sen o büyük bayan futbolcu alex toso zarın do ez toyete koye sevillo musun....:D:D senin adında sevilya takımından ainlenilmiş demi saklama şimdi:D

vallahi samet ben anlamam öle alex toso zarın do ez toyete koye sevillo felan filen bilmem ben türk usulu türkiş eyi sektiren eyi maç yapan futbulcuyum:hatta arkadaşlarım kısaca selo der sende namımım bilem var:001_tt2: gelebilsen keşke sektirme yarışı yapardık ne güzel olurdu samet haydi bizlere güzel bir süpriz yap da gel yav:001_unsur

sevilay er
08.04.2008, 22:56
neyse canom. erkeklerin bitsin bide siz kızlar yaparsınız. o zaman gösterirsiniz marifetlerinizi. birileride kameraya alır bizlerde seyrederiz. güzel olur:)

vallahi canom kızları sahada düşünemiyorum bile nasıl güzel olurdu canım sizsiz olmaz hep beraber maç yaparız inşallah erkeklerde kameraman olurlar ehehe:)bizler içinde güzel unutmuycagımız bir anımız olur izler izler anar güleriz canom

karaaa_kız
09.04.2008, 10:59

canım bende yaşlılık belirtisi başladı galiba :) ben seni ist sanıyordum :D
ama olsun gönlümüz bir kalbimiz bir hem o güzel desegin yeter
bol bol resim cekecigim
kızlarrr ne oluyor destek vermiyorsunuz :)
neclam eylül asi

PirO_62
09.04.2008, 12:39
Fenerbahçe

1-Ersin
2-Galo
3-Carlos
4-CaN_HaSaN
5-PirO_62
6-AnGeNehM
7-Deniz_Mavi

Yine bir aksilik çıkmaz ise takımımız bu, hazır vaziyette.

karaaa_kız
09.04.2008, 12:46
pıro olmaz hani ben adaydım :) almadınız oylemi siz bilirisniz
şaka bir yana güzel bir mac oynanır şimdiden başarılar diliyorum 2 takımada ama ben galatasarlıyım ama ne yapalım fenerbahceyi tuttacagım o gün cünkü kardeşim oynuyor:) gerci kendiside galatasaraylı ersin :) bende seni cok seviyorum canım gardaşım :)akşam görürşürüz :)

Asii
09.04.2008, 12:55
Fenerbahçe

1-Ersin
2-Galo
3-Carlos
4-CaN_HaSaN
5-PirO_62
6-AnGeNehM
7-Deniz_Mavi

Yine bir aksilik çıkmaz ise takımımız bu, hazır vaziyette.

yuppii fenerbahçe kadromuz hazır :thumbup::thumbup:
inşallah bir aksilik çıkmazda takımımızdanda eksilme olmaz :biggrin:
ee eksik olursa kızlar var dalarız sahaya :lol::lol::lol:

Asii
09.04.2008, 13:00
canım bende yaşlılık belirtisi başladı galiba :) ben seni ist sanıyordum :D
ama olsun gönlümüz bir kalbimiz bir hem o güzel desegin yeter
bol bol resim cekecigim
kızlarrr ne oluyor destek vermiyorsunuz :)
neclam eylül asi

biz takımımızın sonuna kadar yanındayız canım
fenerbahçeye destek tam destek bizde
takımda eksik olursa biz kızlar sahadayız tekme tokat cimcik allah ne verdiyse dimi dalarız sahaya :lol::lol::lol::lol:

karaaa_kız
09.04.2008, 13:02
biz takımımızın sonuna kadar yanındayız canım
fenerbahçeye destek tam destek bizde
takımda eksik olursa biz kızlar sahadayız tekme tokat cimcik allah ne verdiyse dimi dalarız sahaya :lol::lol::lol::lol:

canım süpersin işte kızlra takımına destek :)

PoyrazıM_24
09.04.2008, 13:43
yaa şu kızları maça götürmeyin yaa allah aşkınaa:D:D

Asii
09.04.2008, 14:13
yaa şu kızları maça götürmeyin yaa allah aşkınaa:D:D

veyy kıskandı bizi :biggrin:
cano sen maça gelemiyosun diye biz kızlar niye gitmiyelim ya maça :lol::lol::lol::lol:
de haydin kızlar maça maçaaaa:thumbup::thumbup: